pijan vredjam wrote:u šta uložiti novac, koji biznis pokrenuti?
kapital - 20-30 hiljada evra
У образовање и школовање своје деце бих уложио.
idemoo wrote:Не капирам због чега су овако велике гужве на Хоргошу, где су кренули ти силни људи по Европи, зар није логичније да буде на Прешеву хаос
жабац wrote:Ако можете помозите, ако не онда пљујте.Елем неку песму сам чуо на радију, ценим да је из неког доба црно белих телевизора, једна елегија чије речи иду овако некако "Један човек живи сам, у кафани тихо/тужно свира, блабла, па онда он је волео њу а она воли неког другог остале су само сузе, једини пријатељи стари, тако некако, дакле није народњак, већ оно фазон Мики Јевремовић, и та екипа. Хвала унапред, куцао сам све те речи на Гуглу избацује ми курац, исто и на ју тјубу, ушла ми у главу јебо јој пас матер морам је наћи.
жабац wrote:Ако можете помозите, ако не онда пљујте.Елем неку песму сам чуо на радију, ценим да је из неког доба црно белих телевизора, једна елегија чије речи иду овако некако "Један човек живи сам, у кафани тихо/тужно свира, блабла, па онда он је волео њу а она воли неког другог остале су само сузе, једини пријатељи стари, тако некако, дакле није народњак, већ оно фазон Мики Јевремовић, и та екипа. Хвала унапред, куцао сам све те речи на Гуглу избацује ми курац, исто и на ју тјубу, ушла ми у главу јебо јој пас матер морам је наћи.
нема лека wrote:Јел неко некад покренуо прекршајни поступак на основу прекршајног налога коју су му издали саобраћајци? Која је процедура? Значи желим да на суду докажем да нисам урадио дело за које сам добио казну на лицу места
Users browsing this forum: No registered users and 52 guests