Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
reziser

Re: Тема за све и свашта

Postby reziser » Wed Aug 07, 2019 7:29 pm

pijan vredjam wrote:u šta uložiti novac, koji biznis pokrenuti?
kapital - 20-30 hiljada evra

У образовање и школовање своје деце бих уложио.

Celavac

Postby Celavac » Wed Aug 07, 2019 7:58 pm

pijan vredjam wrote:u šta uložiti novac, koji biznis pokrenuti?
kapital - 20-30 hiljada evra

U kamion za čišćenje septičkih

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Aug 07, 2019 8:08 pm

ja imao poziv na jednu svadbu u toj Akaciji i izmislio izgovor da ne idem
čim vidiš suši na meniju znaš da će i gosti biti pederski, plus muzika nije svirala folk i nije bilo normalnih piva ili barem krštenih kraftova, nego neka sranja sa pudingom od vanile i slične budalaštine, jebeš tu svadbu :mrgreen:

Далтон

Postby Далтон » Wed Aug 07, 2019 8:38 pm

Au brale. Zamisli svadbu od 9,10 ujutru. Okupljate se kod mladoženje, cirka u kontinuitetu, pa zapalite po mladu i valja se na kapiji nazdraviti a zvezda upekne pa zvekne po čelu pa popodne cirka u putu do ovog salona i gulite jos po litru dve do ponoći.
Društvo pocepano od alkohola a sala cela u staklu. Plivali bi gosti u krvi. Demoliranje u najavi
(Street Force / Curva Orientale)

Мићара

Postby Мићара » Wed Aug 07, 2019 11:18 pm

Супућу пилећу...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Fri Aug 09, 2019 5:21 pm

Jel zna neko kad azuriraju ove mape na google street view? Snimio me onaj njihov auto pre 10 dana :mrgreen:

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Aug 10, 2019 12:54 am

Mene je brate snimio prošli put na 3 mesta. Ispred moje zgrade, ispred ženine kuće i ispred kafane. Sada me snimio kad sam bio u Sloveniji, tako da ću opet biti verovatno na više mesta.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Sat Aug 10, 2019 1:13 am

Ujak vozio, ja bio na suvozacevom mestu i vidimo polako ispred nas ide auto sa kamerama gore, Ovaj ga obilazi, reko super daj da mu masem.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Aug 10, 2019 1:48 am

Hahaha, mene je snimio dok sam sedeo u bašti kafane. Posle gledam tu sliku i skontam da sam ja jedini od te ekipe ostao da živim u Srbiji a 6 nas je bilo za stolom. Svaki put se izbedačim kad vidim tu sliku.

pertla

Postby pertla » Sat Aug 10, 2019 8:53 pm

Jel znate nekog muskog frizera u novom sadu koji radi nedeljom?ne treba nista posebno,samo da se skrati kosa i brada masinicom
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

idemoo

Postby idemoo » Sun Aug 18, 2019 1:34 pm

Не капирам због чега су овако велике гужве на Хоргошу, где су кренули ти силни људи по Европи, зар није логичније да буде на Прешеву хаос

st.vuki

Postby st.vuki » Sun Aug 18, 2019 3:43 pm

Ja idem veceras za Cesku poslovno, bezite od horgosa na vinograde ili kelebiju

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

1958

Postby 1958 » Sun Aug 18, 2019 4:03 pm

idemoo wrote:Не капирам због чега су овако велике гужве на Хоргошу, где су кренули ти силни људи по Европи, зар није логичније да буде на Прешеву хаос

Turci idu preko dimitrovgrada na horgos ili na batrovce zavisi u koju zemlju evrope idu. Na presevo idu turisti uglavnom.

Vozite oprezno ljudi, turci masovno spavaju za volanom ove godine nikad vise zakucavanja u bankine i kamione i uletanje u livade. U 95% slucajeva turci.
Често одем до на село

жабац

Postby жабац » Wed Aug 21, 2019 4:35 pm

Ако можете помозите, ако не онда пљујте.Елем неку песму сам чуо на радију, ценим да је из неког доба црно белих телевизора, једна елегија чије речи иду овако некако "Један човек живи сам, у кафани тихо/тужно свира, блабла, па онда он је волео њу а она воли неког другог остале су само сузе, једини пријатељи стари, тако некако, дакле није народњак, већ оно фазон Мики Јевремовић, и та екипа. Хвала унапред, куцао сам све те речи на Гуглу избацује ми курац, исто и на ју тјубу, ушла ми у главу јебо јој пас матер морам је наћи.

нема лека

Postby нема лека » Wed Aug 21, 2019 6:09 pm

Јел неко некад покренуо прекршајни поступак на основу прекршајног налога коју су му издали саобраћајци? Која је процедура? Значи желим да на суду докажем да нисам урадио дело за које сам добио казну на лицу места

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Wed Aug 21, 2019 10:28 pm

жабац wrote:Ако можете помозите, ако не онда пљујте.Елем неку песму сам чуо на радију, ценим да је из неког доба црно белих телевизора, једна елегија чије речи иду овако некако "Један човек живи сам, у кафани тихо/тужно свира, блабла, па онда он је волео њу а она воли неког другог остале су само сузе, једини пријатељи стари, тако некако, дакле није народњак, већ оно фазон Мики Јевремовић, и та екипа. Хвала унапред, куцао сам све те речи на Гуглу избацује ми курац, исто и на ју тјубу, ушла ми у главу јебо јој пас матер морам је наћи.

Nema. Pu pičko.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Wed Aug 21, 2019 10:57 pm

жабац wrote:Ако можете помозите, ако не онда пљујте.Елем неку песму сам чуо на радију, ценим да је из неког доба црно белих телевизора, једна елегија чије речи иду овако некако "Један човек живи сам, у кафани тихо/тужно свира, блабла, па онда он је волео њу а она воли неког другог остале су само сузе, једини пријатељи стари, тако некако, дакле није народњак, већ оно фазон Мики Јевремовић, и та екипа. Хвала унапред, куцао сам све те речи на Гуглу избацује ми курац, исто и на ју тјубу, ушла ми у главу јебо јој пас матер морам је наћи.

darude sandstorm
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

МГП

Postby МГП » Wed Aug 21, 2019 11:26 pm

нема лека wrote:Јел неко некад покренуо прекршајни поступак на основу прекршајног налога коју су му издали саобраћајци? Која је процедура? Значи желим да на суду докажем да нисам урадио дело за које сам добио казну на лицу места

Заказује се рочиште, судија ће предложити споразумно рјешење, одбијеш, иде извођење доказа, евентуално саслушање свједока. Ако није компликованији случај (да се тражи вјештачење, испитивање свједока којег треба накнадно позвати) могуће је да све буде завршено на једном рочишту. Обично су такви случајеви твоја ријеч против његове, осим наравно ако има свједока на једној или на обје стране. То је случај када се потпишеш на прекршајном налогу испод одредбе да не прихваташ одговорност и тражиш судско одлучивање, то ти напомињем јер ме је збунило ово прво што си написао. Обично се прекршајни поступци воде на захтјев полиције против лица које је одбило прихватање одговорности.
Last edited by МГП on Wed Aug 21, 2019 11:30 pm, edited 1 time in total.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Aug 21, 2019 11:28 pm

u jbt, čuo i ja pre neki dan i ubio se da nađem
evo je

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Aug 21, 2019 11:30 pm

@ nema leka

nije dobro ovo što MGP kaže
treba da taj prekršajni nalog koji si dobio potpišeš i pošalješ sudu
iz Zakona o prekršajima:

Postupak po zahtevu za odlučivanje od strane suda
Član 174
Lice protiv koga je izdat prekršajni nalog ukoliko ne prihvata svoju odgovornost može nadležnom sudu u roku od osam dana od prijema prekršajnog naloga, lično ili putem pošte, da dostavi potpisan prekršajni nalog, koji pod ovim uslovima predstavlja zahtev za sudsko odlučivanje o prekršajnom nalogu (u daljem tekstu: zahtev za sudsko odlučivanje).

imaš druge detalje u Zakonu, vidi da pročitaš to ili da se konsultuješ sa nekim advokatom kojeg poznaješ

Return to “Само опуштено”