Кум Жоржо wrote:Je li imao ko problem sa onim opadanjem kose na pečate?
Meni na glavi i na bradi. Sta te zanima u vezi toga?
Кум Жоржо wrote:Je li imao ko problem sa onim opadanjem kose na pečate?
Swallow wrote:Imam dilemu u vezi odabira telefona...
Dvoumim se izmedju Samsunga s10e, Xiaomi Mi 9 , Samsung a50/a70....
E sad telefoni su svi manje vise tu negde neki malo bolji, neki losiji, ali razlika u budzetu je ogromna, trenutno sam prelomio i dvoumim se izmedju Samsunga s10e i Xiaomi Mi 9, ne znam puno o tim telefonima a vidim svi hvale, moze li neka pomoc, savet ? Jel imao neko neka iskustva ?
Gledao sam recenzije razne i gotovo da nema razlike izmedju s10e i Mi9 a razlika u budzetu je za 2 glave evra...Hvala unapred.
Momo wrote:Јел постоји могућност раскидања уговора који сам потписао? Уговор на 2 године хоћу да раскинем сутра јел плаћам неке пенале и то? Иначе канловски оператер је у питању...
Isto.....u to da policja salje u osiguranje zapisnik ili neke papire,to mi ne pije vodu..znas koliko njima zvizde muda za osiguravajuce kuce i za gradjane da bi naplatili stetu...taksa se uplati ,podnese zahtev za izdavanje zapisnika ..i tek tada dobijes zapsinik ....Bolesni^od^ljubavi wrote:To se onda nesto promenilo. Ja sam svaki put morao uplacivati neku kurcevu taksu za taj zapisnik i podizao ga u muriji sa dokazom o uplati i onda tek nosio to u osiguranje da bi mi oni uplatili na racun.
Swallow wrote:Imam dilemu u vezi odabira telefona...
Dvoumim se izmedju Samsunga s10e, Xiaomi Mi 9 , Samsung a50/a70....
santamarija wrote:Isto.....u to da policja salje u osiguranje zapisnik ili neke papire,to mi ne pije vodu..znas koliko njima zvizde muda za osiguravajuce kuce i za gradjane da bi naplatili stetu...taksa se uplati ,podnese zahtev za izdavanje zapisnika ..i tek tada dobijes zapsinik ....Bolesni^od^ljubavi wrote:To se onda nesto promenilo. Ja sam svaki put morao uplacivati neku kurcevu taksu za taj zapisnik i podizao ga u muriji sa dokazom o uplati i onda tek nosio to u osiguranje da bi mi oni uplatili na racun.
Users browsing this forum: No registered users and 74 guests