Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nikodije

Re: Тема за све и свашта

Postby Nikodije » Mon May 27, 2019 9:43 pm

Кум Жоржо wrote:Je li imao ko problem sa onim opadanjem kose na pečate?

Meni na glavi i na bradi. Sta te zanima u vezi toga?

Swallow

Postby Swallow » Thu May 30, 2019 2:37 pm

Imam dilemu u vezi odabira telefona...

Dvoumim se izmedju Samsunga s10e, Xiaomi Mi 9 , Samsung a50/a70....

E sad telefoni su svi manje vise tu negde neki malo bolji, neki losiji, ali razlika u budzetu je ogromna, trenutno sam prelomio i dvoumim se izmedju Samsunga s10e i Xiaomi Mi 9, ne znam puno o tim telefonima a vidim svi hvale, moze li neka pomoc, savet ? Jel imao neko neka iskustva ?

Gledao sam recenzije razne i gotovo da nema razlike izmedju s10e i Mi9 a razlika u budzetu je za 2 glave evra...Hvala unapred.

Krajisnik

Postby Krajisnik » Thu May 30, 2019 4:39 pm

Swallow wrote:Imam dilemu u vezi odabira telefona...

E sad telefoni su svi manje vise tu negde neki malo bolji, neki losiji, ali razlika u budzetu je ogromna, trenutno sam prelomio i dvoumim se izmedju Samsunga s10e i Xiaomi Mi 9, ne znam puno o tim telefonima a vidim svi hvale, moze li neka pomoc, savet ? Jel imao neko neka iskustva ?

Gledao sam recenzije razne i gotovo da nema razlike izmedju s10e i Mi9 a razlika u budzetu je za 2 glave evra...Hvala unapred.

Ja sam uzeo pre godinu-dve (vise se ni ne secam tacno kad) Xiaomi MI 5, za kes (nisam hteo da se jebem sa ovim lopuzama iz Telenora i da se vezujem ugovorom). I Skroz sam zadovoljan. Evo i dan danas radi bez problema. A mnogo je jeftiniji nego Samsung, jer ne placas brend.

жабац

Postby жабац » Fri May 31, 2019 9:14 pm

Мислим да је овде качено, неки перформанс Жена у црном, испред Дома омладине, нека киша је и оне лудаче нешто шапућу, играју нешто, знам да сам плакао од смеха, нема шансе да нађем.Ако неко зна о чему причам, нек постави опет линк, захваљујем.

навијај

Postby навијај » Fri May 31, 2019 9:57 pm

жабац

Postby жабац » Fri May 31, 2019 10:38 pm

То бураз, хвала.

Далтон

Postby Далтон » Sun Jun 02, 2019 9:26 am

Kao sekta neka. Ritual. Prizivanje mrtvih. Žrtvovanje. Vadafak.
(Street Force / Curva Orientale)

Мићара

Postby Мићара » Sun Jun 02, 2019 12:04 pm

Хахахаха крв ти јебем! Ај што смо ми ружни, ал што жене знају бити ружне, погледај ти само ове деформитете и мрмоте. Па мораш бити лезбејка пичка ти материна када те Бог од рођења обележио!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Momo

Postby Momo » Mon Jun 10, 2019 11:06 pm

Јел постоји могућност раскидања уговора који сам потписао? Уговор на 2 године хоћу да раскинем сутра јел плаћам неке пенале и то? Иначе канловски оператер је у питању...

santamarija

Postby santamarija » Mon Jun 10, 2019 11:56 pm

Momo wrote:Јел постоји могућност раскидања уговора који сам потписао? Уговор на 2 године хоћу да раскинем сутра јел плаћам неке пенале и то? Иначе канловски оператер је у питању...

Ma jok,ispaltice ti za te mesece sto ih neces gledati. :lol: Nego sta ces nego platiti penale,nemas to racun da radis,jedino ako ti nesto iz ugovora nisu ispunili.Skoro sam se odselio sa adrese na kojoj sam ziveo i imao ugovor sa MTS na jos godinu dana. Kako sam se preselio u blizini familije,imam sifru i koristim njihov net,a na kablovskim kanalima i ovako nisam nista gledao dok ovaj SET TOP BOX i ne gledam jer je ovaj konj stalno na TV,fiksni odavno ne koristim,odlucio sam da mi tv i ne treba i da ne bi bilo lose da ja raskinem ili pauziram ugovor. U pitanju je BOX 4 paket,sve u jednom ,NET,FIKSNI,TV I MOBILNI kostalo negde oko 5 soma. Uspeo da raskinem ugovor bez penala ,ja mislim jedini u Srbiji i da sada zbog mene prave nove ugovore ,tj dodaju i neke anekse u kojima pise da u slucaju da dodje do preseljenja paketa a da na adrersi gde se paket seli nema mogucnosti da se uvede usluga,duzan si da platis penale. Ja sam naveo da se selim u neku nedodjiju,gde nema uslova da mi isporuce 20 MB brzinu,nema uslova da mi omoguce opticki kabal a njima se ne ispalti da vode kabal do tog sela,jer bukvalano nema ljudi. Nisam morao nista da dokazujem ,jer sam im pretio sudom,natezanja jeste bilo,te da dostavim potvrdu da se selim tu,te dokaz o vlasnistvu,te ovo ,te ono,Bogme prepiska intezivna bila....a na kraju su odustali i raskinuli ugovor totalno na njihovu stetu,iako sam im ja nudio da placam fiksni i mobilni iz paketa ,a prvobitan plan je bio mirovanje ugvora od 6 meseci do preseljenja u novi stan,ali oni jednostvano nisu imali te opcije,te su ugovor raskinuli na njihovu stetu jer nisu imali u ugovoru predvidjenu tu mogucnost.

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Tue Jun 11, 2019 10:00 am

Da li jos uvek zapisnik saobracajne nesrece moze da se uzme u Dinav osiguranju u Ustanickoj?
Pandur mi je na uvidjaju rekao da stize na kucnu adresu za mesec dana ali prodje mesec ipo i nista.

нема лека

Postby нема лека » Tue Jun 11, 2019 2:09 pm

Колико знам записник не може да се преузме, можеш само да имаш увид у записник, тако је мени било пре пар месеци

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Tue Jun 11, 2019 3:47 pm

I sta si uradio, kako da dodjem do zapisnika, ne mogu auto da popravim....

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Jun 11, 2019 4:10 pm

Idi u sup, kazi koji pandur treba da ti napravi zapisnik i trazi svoj zapisnik.
Neka se javi Bruno Sulak. On je imao ovakav problem pre 10ak dana.

нема лека

Postby нема лека » Tue Jun 11, 2019 5:35 pm

Записник полиција шаље директно у осигурање после, буде готов обично за 2 недеље. Позовеш осигурање, кажеш им број полисе, они кажу да ли је готов или није

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Jun 11, 2019 9:42 pm

To se onda nesto promenilo. Ja sam svaki put morao uplacivati neku kurcevu taksu za taj zapisnik i podizao ga u muriji sa dokazom o uplati i onda tek nosio to u osiguranje da bi mi oni uplatili na racun.

santamarija

Postby santamarija » Tue Jun 11, 2019 9:46 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:To se onda nesto promenilo. Ja sam svaki put morao uplacivati neku kurcevu taksu za taj zapisnik i podizao ga u muriji sa dokazom o uplati i onda tek nosio to u osiguranje da bi mi oni uplatili na racun.
Isto.....u to da policja salje u osiguranje zapisnik ili neke papire,to mi ne pije vodu..znas koliko njima zvizde muda za osiguravajuce kuce i za gradjane da bi naplatili stetu...taksa se uplati ,podnese zahtev za izdavanje zapisnika ..i tek tada dobijes zapsinik ....

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jun 11, 2019 9:56 pm

Swallow wrote:Imam dilemu u vezi odabira telefona...

od mene preporuka za OnePlus

uzeo sam OP6 pre dva meseca, oduševljen sam
gotovo potpuno čist Android, odličan softver, super kamera, 3.5mm ulaz za slušalice, dash charging, dugme za prebacivanje na silent i vibrate mod sa strane (to još jedino iPhone ima)...

uzeo preko Mađara na KP za 365 evra
u zvaničnim radnjama je preskup, WinWin ga prodaje za 68.000 dinara

možeš da baciš pogled i na novije od njega, 6T i 7 Pro, nema greške

нема лека

Postby нема лека » Tue Jun 11, 2019 10:48 pm

santamarija wrote:
Bolesni^od^ljubavi wrote:To se onda nesto promenilo. Ja sam svaki put morao uplacivati neku kurcevu taksu za taj zapisnik i podizao ga u muriji sa dokazom o uplati i onda tek nosio to u osiguranje da bi mi oni uplatili na racun.
Isto.....u to da policja salje u osiguranje zapisnik ili neke papire,to mi ne pije vodu..znas koliko njima zvizde muda za osiguravajuce kuce i za gradjane da bi naplatili stetu...taksa se uplati ,podnese zahtev za izdavanje zapisnika ..i tek tada dobijes zapsinik ....

Пре 3 месеца сам имао удес, на лицу места ми пандур рекао записник ће бити готов за 2 недеље, биће послат у осигурање. После 2 недеље позвао дунав, рекли ми готов записник

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Tue Jun 11, 2019 11:35 pm

Sutra cu da idem u Dunav, meni je pandur rekao da salji na kucnu adresu za mesec dana.

Return to “Само опуштено”