Вечити ривали - вести и дискусија
-
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Veliki Vladimir Stojkovic
- Nikada Agencija
Neverovatna odbrana, jedva je morao da pomjeri ruku da bi odbranio
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
Kao što rekoh, polako sa Perom, Kevin Džouns na meti, bivši igrač Partizana.
@Gazda Drki
Vidim da je neki transparent bio na jugu protiv Ozegovića, pa jel možeš da mi objasniš razliku između njega i Mustafe?
Vidim da je neki transparent bio na jugu protiv Ozegovića, pa jel možeš da mi objasniš razliku između njega i Mustafe?
Šta ima da ti objašnjava, opšte je poznato da je Mustafa dao 60.000 evra da se ne bi pevalo protiv njega, to zna ceo grad, tri čoveka podelila pare ahahahahaha ovaj novi preletač nema te pare da ih pogura
Када је Стојковић потписао за Партизан 2010 године, Партизан је гостовао на Карабурми, целу утакмицу се давала подршка тадашњем голману Радиши Илићу. У сваку песму се убацивало његово име. А она чувена " Ти си први голман Радиша " се понављала безброј пута. Стојковић се није вређао. Наредног викенда у Хумској, пред почетак утакмице са шипке је одржан говор, који је гласио типа нисмо ми ти који треба да одлучујемо ко ће да игра, за то постоји стручни штаб, да треба да дамо подршку сваком играчу који носи црно-бели дрес, Стојковић је дочекан аплаузом. Голман Стевановић, Ђуричковић, Ђурђевић и многи други, нису дочекани на нож као Ожеговић. Моје мишљење је да ће у мају месецу следеће године јужна трибина скандирати његово име, без обзира на став који су исказали на предходне две утакмице.
Бонус слика
Бонус слика
Офсајд слепче!
I ne samo aplauzom, nego se pevalo Stojke Stojke Grobare. Većina ljudi mislila da se peva iz sprdnje, medjutim bilo je za stvarno
Ja sam iz sveg glasa pevao Radisi, mada vreme je pokazalo da su ove poturice pravo blago.
Ja sam iz sveg glasa pevao Radisi, mada vreme je pokazalo da su ove poturice pravo blago.
fuck_off wrote:Pero Antic potpisuje za Zvedu za koij dan
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- јахач магле
...Сијају звезде као очи конобарице...
To Vanja Marinkovic preso u Baskoniju?
opa, Novica produzio ugovor.
bice dobar derbi, Pero protiv Novice
bice dobar derbi, Pero protiv Novice
-
Casual 1989 wrote:Bate Borisov nije jak kao nekada, ali cuvajte se njihove 10-ke, on ih je uveo u LE i ima animozitet prema vama
BATE 1:1 Oleksandriya, Oleksandriya 1-2 BATE, sva 3 gola za BATE u ovom dvomecu postigao je Mirko Ivanic.
A upozorio sam vas na vreme.
Evo da i ja tebe uozorim:izvrsitelji su vam popisali kuhinju u veterniku,prelaze na stolove i tako dalje.uz mijicev blagoslov,jasno
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- јахач магле
Casual 1989 wrote:Casual 1989 wrote:Bate Borisov nije jak kao nekada, ali cuvajte se njihove 10-ke, on ih je uveo u LE i ima animozitet prema vama
BATE 1:1 Oleksandriya, Oleksandriya 1-2 BATE, sva 3 gola za BATE u ovom dvomecu postigao je Mirko Ivanic.
A upozorio sam vas na vreme.
Hteo sam da dam gol, ali, eto, desila se prečka. Ne znam kako bih proslavio gol da je lopta završila u mreži - rekao je crnogorski reprezentativac.
...Сијају звезде као очи конобарице...
-
Џабе Пертла ниси ме упозорио на време сад је касно...пропаде ти фора.
А Јахач видећемо да ли ће се радовати у реваншу
А Јахач видећемо да ли ће се радовати у реваншу
valjda znas da se uzvratni mecevi u grupi nekog takmicenja ne nazivaju revansom , a da ....kako ces znati
ovi naši su negledljivi
jebalo ih simuliranje da ih jebalo, počeli su u svakoj bitnijoj utakmici svi iz napada to rade
odvratno
jebalo ih simuliranje da ih jebalo, počeli su u svakoj bitnijoj utakmici svi iz napada to rade
odvratno
-
Da je Brasanac pao umesto sto je sutirao pre 2 godine igrali bi prolece. Juce iskreno nisam video neko simuliranje, vise je sudija jeo govna. Mogao je lagano da svira penal nad Tosicem i jos par situacija blizu gola.
Rođaci wrote:ovi naši su negledljivi
odvratno
Kako ono bese. Bili penali ali ne bi svirali u jevropi
Casual 1989 wrote:Џабе Пертла ниси ме упозорио на време сад је касно...пропаде ти фора.
Propala je i tebi posto nije dao gol,a za asistenciju je zasluzan rikardinjo koliko i on,iako je centarsut bio izuzetan.
A ja sam tebe upozorio i za ubuduce, za kuhinju vise pomoci nema
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu