Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Hoće sutra neko na doček odbojkašica?
Koja prevara ovaj domaci MMA dogadjaj sinoc u Pioniru. Svi domaci borci dobili manje vise lako protiv nekih kanti i nabili skor. Mozda Vasina borba vredna paznje, ovo ostalo komedija.
Nećemo sada da kunemo Evertona što je polomio nogu Mudrinskom?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Nisam cigan jbg
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Mozda nekom bude zanimljivo..
https://airball.me/2017/10/02/kings-of-the-party/
Brdja wrote:Nisam cigan jbg
pa svi znaju da si ex grobar
Ahahahaha carski... Pa što to niko meni nije rekao da znam i ja? U životu nisam bio na utakmici Partizana ako ne igra sa Čukom. Prva utakmica na kojoj sam bio je utakmica Čukaričkog. Mogu slobodno reći da ste mi i jedni i drugi podjednako odvratni.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- ultrastito
Brdja wrote:Nećemo sada da kunemo Evertona što je polomio nogu Mudrinskom?
decko je bilde i trebao je da dobije crveni ko vrata. realno, u pravu je lalatovic sto pizdi jer su mu sjebali (jedinog/najboljeg) napadaca.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Tatanka wrote:Mozda nekom bude zanimljivo..
Odličan sajt. Hvala ti za ovo
- Новосадиста
http://live387.ba/
Evo isto zanimljiv sajt, mozda je neko vec postavljao, ima svega, od sporta, navijaca, politike, i svega izmesanog... Verujem da ce mnoge interesovati...
Evo isto zanimljiv sajt, mozda je neko vec postavljao, ima svega, od sporta, navijaca, politike, i svega izmesanog... Verujem da ce mnoge interesovati...
стадион-место народног бунта!
Platiš igrača tolike pare, osloniš ceo tim na njega, prodaš drugog napadača jer si, eto, kupio ovog I onda naleti majmun koji ti polomi nogu jer nije mogao da te stigne i onesposobi te na minimum 6 meseci. Kad je Drinčić udario onog vašeg, koji se nije zbog toga ni povredio, bar kako je vaš igrač izjavio, odmah su se svi živi i neživi javili da pljuju a sada kad je dečku POLOMLJENA noga, pokidani ligamenti i iščašen zglob i koji je zbog svega toga morao da bude operisan, niko se nije setio ni reč da kaže. Nije bitno jer nije Cz/P. Koliki majmun trebaš da budeš da onako namerno uletiš nekome... Ajde da je bio duel pa jbg, desilo se, nije namerno... Ali ono... Nemam reči...ultrastito wrote:Brdja wrote:Nećemo sada da kunemo Evertona što je polomio nogu Mudrinskom?
decko je bilde i trebao je da dobije crveni ko vrata. realno, u pravu je lalatovic sto pizdi jer su mu sjebali (jedinog/najboljeg) napadaca.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- pustinjska lisica
Brdja wrote:Platiš igrača tolike pare, osloniš ceo tim na njega, prodaš drugog napadača jer si, eto, kupio ovog I onda naleti majmun koji ti polomi nogu jer nije mogao da te stigne i onesposobi te na minimum 6 meseci. Kad je Drinčić udario onog vašeg, koji se nije zbog toga ni povredio, bar kako je vaš igrač izjavio, odmah su se svi živi i neživi javili da pljuju a sada kad je dečku POLOMLJENA noga, pokidani ligamenti i iščašen zglob i koji je zbog svega toga morao da bude operisan, niko se nije setio ni reč da kaže. Nije bitno jer nije Cz/P. Koliki majmun trebaš da budeš da onako namerno uletiš nekome... Ajde da je bio duel pa jbg, desilo se, nije namerno... Ali ono... Nemam reči...
Јесте, Дринчић га је повредио, због његовог старта је изашао напоље и због његовог старта и дан данас Јовичић паузира!!! Молим те, немој да измишљаш друге приче!!!
Мудром желим брз опоравак, а Евертону (као и Дринчићу) карту за пакао у једном правцу.
Last edited by pustinjska lisica on Mon Oct 02, 2017 6:40 pm, edited 1 time in total.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
- јахач магле
Па ми смо пљували Дринчића кад је поломио нашег играча, што би се ми цимали око играча Чуке кад ни ти то не радиш?
...Сијају звезде као очи конобарице...
-
Vi kao da pratite balet a ne fudbal... Cujes igrac povredi nekog i polomi mu nogu u zaru borbe, sad treba da se strelja taj jer je to uradio... Takvih i gorih startova ima na stotine svakog vikenda. Nego je Jovicic bitan Zvezdin igrac, a Mudrinski Cukin, zato tako i gledate na to. Da je povredjen naprimer Noj Andjelkovic umesto Jovicica 80% vas bi boleo kurac.
pustinjska lisica wrote:[q
Мудром желим брз опоравак, а Евертону (као и Дринчићу) карту за пакао у једном правцу.
pa tamo je do jaja
Tilt wrote:Tatanka wrote:Mozda nekom bude zanimljivo..
Odličan sajt. Hvala ti za ovo
Nema na cemu. Hvala Momci ce izbaciti najavu sezone a ja cu imati neke propratne tekstove kao za Sakramento..
Ne bih baš rekao da se lomi noga svakog vikenda na utakmici. Moja poenta je da su se za slučaj Jovičića svi javljali sa pričom kako je to bio užasan start, kako je neverovatno da neko povredi igrača tako itd. Ovo je bio mnogo gori start i niko ni reč.
@Lisice, to je vaš igrač izjavio, ja ništa ne izmišljam.
@Lisice, to je vaš igrač izjavio, ja ništa ne izmišljam.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Lose ti je poredjenje.Kao kada bi rekao svi idete daa gledatae kad igra zvezda s partizanom,a sad kad igra čukarički nikog nema.
Ps.nisam video sta se desilo mudrinskom
Ps.nisam video sta se desilo mudrinskom
Choose Life
- Занемарујем тактику
Не желим повреду ни једног спортисте, али јеби га, то је фудбал, дешава се. Старт Евертона је свакако недопустив, али некад и гори стартови прођу без последица, а некад пукне нога из безазленије ситуације. Све у свему не верујем да је Евертон имао намеру да повреди Мудринског, као ни Дринчић Јовичића.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.