Историјске заблуде + идеолошко препуцавање

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Историјске заблуде + идеолошко препуцавање

Postby Мићара » Mon Jun 27, 2016 9:06 pm

bojan23 wrote:Ево знам људе који су одгајани у православном духу, слава, крштење, одлазак у цркву на литургију редовно, па су дошли до тога да дилују шиптарску вутру у мајици косов је србија и дабију друге људе због дуга за гудру или припадности навијачкој групи све у духу православља.
Опет знам људе који су атеисти и воде јеан врло скроман и примеран живот. Шупља ти је прича друже.

Друже изузетака увек има... Објасни ми то због чега ми је шупља прича са јачим аргументима. Хоћеш да кажеш да породица у Србији и осталим Српским земљама треба да иде путем атеиста? Шта је поента твог коментара? Да има људи који дилују вутру у мајици косово је србија а ишли су у цркву? Дуг се наплаћује или враћа треће нема.... Знаш ли колико има њих који то не раде?!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Blackadder

Postby Blackadder » Mon Jun 27, 2016 9:49 pm

SAO_Zeljin wrote:
Blackadder wrote:
Panzram wrote:Dobro dječko kad si baš navalio:

Činjenica je da je Tesla kremiran i da neće ustati iz groba kad dođe vaš sudnji dan. Jbga. Žao mi je, znam da bi vam super leglo da ga prisvojite radi širenja vaše SPC sekte. Druga stvar, Tesla nije bio nikakav pravoslavac, on je bio iznad tih patetičnih religijskih organizacija, plus niti jedan pravoslavac nikad ne bi izjavio da je budizam religija budućnosti, jer budizam se kosi sa hrišćanstvom, u budizmu NEMA BOGA. End of story.

Kapiram da si mladji lik jer sam slicno razmisljao sa nekih 20 godina

Ma kakav mladji lik taj je odavno presao 40.

Jbg, ja sam imao takav utisak :D

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Jun 27, 2016 10:09 pm

Јесте. Позз.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет

brucelee

Postby brucelee » Mon Jun 27, 2016 10:34 pm

Panzram wrote:Drugo, neko je napisao da su ga zli naslednici, verovatno komunisti, otkopali i onda kremirali tamo posle rata te doneli u Beograd. Otkad to da komunisti kremiraju ljude, a posebno u to doba krajem 40-ih i početkom 50-ih godina? Jel su Lenjin, Staljin i Tito bili kremirani? Ja razumem da je trenutno u toku žešća borba izmedju vas hrišćana i ateista-liberala ko će da prisvoji Teslin pepeo i da od njega profitira, ali mene to al' ni malo ne zanima, jer Tesla nije u tom pepelu. Teslina duša je napustila telo posle smrti al' nažalost nije otišla ni u raj ni u pakao, jer takva mesta ne postoje, to su bajke iz Biblije koje su hrišćani skontali isuviše bukvalno, isto kao što i muslimani tripuju džehenet sa devicama i sranjima, a toga nema. A šta duša radi, i gde ide posle smrti tela, dal se ponovo rađa u drugom telu il' nastavlja ka svetlosti (to the new light) to ćemo saznati tek kad nam telo otkaže poslušnost, dotad ja mogu da pričam jedno, vi drugo, nit ja mogu da ponudim dokaz nit vi, jedino što nam ostaje je vera i nada koje umiru poslednje. Što je babi milo to joj se i snilo.

Opet kažem, trenutno se nalazimo na navijačkom forumu, dakle nasilje, puno nasilja, skandiranje uvredljivih poruka i pesama, alkohol, gudra, karanje kurvi po Amsterdamu i svuda, nacionalizam, rasizam, sav mogući -IZAM, kuvane motke, štangle, teleskopi, noževi, zastave sa raznim izuzetno bogougodnim nazivima, a ne propovedanje hrišćanstva ili koje već velike svetske religije. Zato ja podržavam sve male grupe, sve te male religijske organizacije što ih hrišćani nazivaju sektama, kultovovima, jer one su budućnost. Evo primera, Sajentološka crkva je do pre pola veka bila mala malešna zajednica poput ranog hrišćanstva, danas je to već i te kako ozbiljna organizacija ali i dalje osuđena od većine, šta li će biti s njom za lupam 100 godina? Takođe postoji grupa u SAD koja veruje da je Tesla božiji poslanik, nešto kao Isus, danas je to mali kult, slab, šta će biti za 50 godina kada se bude ispostavilo da je sve što je Tesla predvideo bilo istina?

Ovo prvo vezano za kremaciju,ja nisam rekao da je njegov sestric komunista njega izvadio iz groba i kremirao zato sto je komunista,nego sam naveo da je komunista da se vidi o kom sklopu se radi,svakako razlicitom od onog kako je izgledala sama sahrana Nikole Tesle uz pesmu "Tamo daleko" i sahranu po pravoslavnim obicajem,uz pravoslavnog svestenika i pravoslavnog vladiku Dionisija. Ti si naveo da je Tesla bio pravoslavac ne bi dao da se kremira,ja sam samo to izneo kao argument na tvoje neznanje da to nije bila Teslina zelja,vec da je on kremiran na insistiranje rodbine,ako se ne varam nekoliko godina posle sahrane.

U Pravoslavlju svaki covek je gresan i bezgresnost te vrste ne postoji,cak se kaze za one koji zive prividno Boguugodno i pritom sam za sebe veruje da je dostigao neki zenit ispravnosti po pravoslavlju,u prelesti odnosno na losem putu,zabludi,zamci,dakle sami po sebi smo gresni.

Savle je gonio hriscane,progonio ih,tukao,Hristos ga je izabrao za svog ucenika i kasnije ucitelja drugima i Savle je postao sveti apostol Pavle.

Nikad se ne zna kad ce Savle koji cuci sigurno u svima nama,kad tad postati Pavle,naravno ne mora da znaci da ce postati ikad,ali da ce imati Boziji priziv za to,to je sigurno,pa sad kako se ko tad u toj situaciji pokaze i snadje.

brucelee

Postby brucelee » Mon Jun 27, 2016 10:42 pm

bojan23 wrote:
Мићара wrote:Што се тиче васпитања ти своју децу васпитај како хоћеш нек верују у Перуна... А то да има гомила примера где су деца одрастала уз свећу и православље и постала насилници и барабе, очито да лажеш 3 сведока, себе па мене па Бога... Родитељ не може да намеће дјеци нешто добро, добро се не намеће, него даје и прима са лакоћом... А само лоше ствари могу да се намећу...

Ево знам људе који су одгајани у православном духу, слава, крштење, одлазак у цркву на литургију редовно, па су дошли до тога да дилују шиптарску вутру у мајици косов је србија и дабију друге људе због дуга за гудру или припадности навијачкој групи све у духу православља.
Опет знам људе који су атеисти и воде јеан врло скроман и примеран живот. Шупља ти је прича друже.

Ne znaci da ako je neko krsten kao klinac i slavi slavu koja obicno kod nas predstavlja sve samo ne ono sto treba da predstavlja i nosi majicu Kosovo je Srbije da je predstavnik pravoslavlja kao sto ti predstavljas.

Sto se ateizma tice,smatram da postoje iskreni ateisti to su oni sto ne veruju ali naprosto ne pricaju o tome,ne veruju pretarano,sumnjaju i bez ikakvog agresizma...ali postoje i oni drugi a to su agresivni ateisti,kome je smisao celog sopstvenog postojanja iskljucivo blebletanje protiv Boga,vere,crkve i koji su bukvalno optereceni da svima dokazu ono sto oni misle i da ih ubedjuju i pride da ismevaju one koji ne misle na taj nacin. Ovih prvih zaista i ima pristojnih i normalnih,ovih drugih tesko.

brucelee

Postby brucelee » Mon Jun 27, 2016 11:06 pm

Panzram wrote:Opet kažem, trenutno se nalazimo na navijačkom forumu, dakle nasilje, puno nasilja, skandiranje uvredljivih poruka i pesama, alkohol, gudra, karanje kurvi po Amsterdamu i svuda, nacionalizam, rasizam, sav mogući -IZAM, kuvane motke, štangle, teleskopi, noževi, zastave sa raznim izuzetno bogougodnim nazivima, a ne propovedanje hrišćanstva ili koje već velike svetske religije. Zato ja podržavam sve male grupe, sve te male religijske organizacije što ih hrišćani nazivaju sektama, kultovovima, jer one su budućnost. Evo primera, Sajentološka crkva je do pre pola veka bila mala malešna zajednica poput ranog hrišćanstva, danas je to već i te kako ozbiljna organizacija ali i dalje osuđena od većine, šta li će biti s njom za lupam 100 godina? Takođe postoji grupa u SAD koja veruje da je Tesla božiji poslanik, nešto kao Isus, danas je to mali kult, slab, šta će biti za 50 godina kada se bude ispostavilo da je sve što je Tesla predvideo bilo istina?

Ne razumem,podrzavas nesto zato sto je to po tebi neka buducnost?buducnost cega? Mislim kakva je to uopste izjava/stav i sta uopste znaci.

Новосадиста

Postby Новосадиста » Tue Jun 28, 2016 2:15 am

Barra Brava wrote:
Panzram wrote:Tesla nije verovao u tog Boga, no u ovog našeg. Da je verovo u tog mainstream pa valjda ne bi tražio da ga se kremira, zar ne?

Serbian Church of that Other Guy...mi ne držimo monopol nad svećama, mi ih bre ni ne palimo...join us...and RISE with us...to the new light...365

Тесла јесте веровао у Бога,само је он то видео на много вишем нивоу него што обичан човек може да поима.Нпр ти кад замишљаш Бога вероватно мислиш да би то могао да буде неки седи чичица са брадом који седи на небу,док је Тесла то видео овако: "Постоји у васиони неко језгро одкуда ми добијамо сву снагу,сва надахнућа.Оно нас вечно привлачи и ја осећам његову моћ и вредности које оно емитује целој васиони и тиме одржава у складу.Ја нисам продро у тајну тога језгра али знам да постоји и када хоћу да му придодам какав материјални атрибут онда мислим да је то светлост,а када покушавам да га схватим духовно онда је то лепота и самилост..." Исто тако је говорио да су Православље и Будизам религије будућности

Мићара wrote:Доста ту има нелогичних ствари од самог почетка Библије, али увек питам ове што невјерују ни у шта, како је то настао свемир? Наука говори праском чујјј праском а како је тај прасак настао? Е то је доказ да смо ми ништа јер ми чак не знамо ни како смо настали нити вјерујемо. Зато је наш мозак мали и немоћан да схвати космос, а Бога поготово... Да ли би ти направио неког робота на пример да зна како је направљен и да још хоће да зна како је његов творац настао?!

Ево можда није истина ал делује ок... :mrgreen:

стадион-место народног бунта!

Новосадиста

Postby Новосадиста » Tue Jun 28, 2016 2:19 am

Bolesni^od^ljubavi wrote:
Новосадиста wrote:"Нео-паганштина" што каже овај са овим дипломатским одговорима, је и даље присутна код нас, чак и покрштавањем, људи на овим просторима нису хтели да се одрекну својих старих богова и обичаја, па отуда ког нас у Србији славе... Чак су и Руси пре нас примили Хришћанство касније Православље.
Има неколицина књига које описују зверства над тадашњим паганима које су чинили војска Немањића и витезови Реда Змаја који бране Крст и Хришћанство, насилна покрштавања, зашто се наша историја рачуна од њих, зашто нам је Свети Сава школска слава и наш први архиепископ итд да не дужим ко хоће прочитаће или већ зна... Па последњи пагански храм и упориште је уништио Цар Душан Силни у замену за круну коју добија од цркве...
А и та "нео-паганштина" јел то ближе фашизму или комунизму?! Ипак Словенски Савез је нешто као Југославија и СССР... :-) А опет људи га више повезују са неким нео-нацизмом...

ПС: @Лудак из Луднице Био Лењин на дербију пре коју годину на ЈНА :)

Ne znam gde bih mogao da nadjem te knjige a mislim da je ovo vrlo zanimljivo i da bi voleo jos neko sem mene da cuje ovu pricu, pa mozes ukratko da napises o tome ovde na temi ili meni na posaljes na pp. Mada ne vidim zasto ne bi napisao ovde jer tema tome i sluzi.

Стварно је дугачка и опширна тема, кад будем ухватио времена написаћу један текст овде па ко је вољан прочитаће а даље ће се сам већ информисати...

Иначе расправа је кренула од градског боема, не заборавите то... класичан хушкач... сад га нема!
стадион-место народног бунта!

bojan23

Postby bojan23 » Tue Jun 28, 2016 10:13 am

Moja poenta je da ima jako puno onih koji se predstavljaju kao smerni pravoslavci, a vode zivot koji je u sustoj suprotnosti sa nacelima istog.
Isto tako postoji mnogo ateista u Srbiji koji su mnogo morlaniji od mnogih turbo pravoslavaca.
З В Е З Д А Л Е !

bilipiton

Postby bilipiton » Tue Jun 28, 2016 12:11 pm

Panzram wrote:Tesla nije verovao u taj hrišćanski koncept Boga, evo Barra Brava je citirao njegove reči:

"Постоји у васиони неко језгро одкуда ми добијамо сву снагу, сва надахнућа. Оно нас вечно привлачи и ја осећам његову моћ и вредности које оно емитује целој васиони и тиме одржава у складу. Ја нисам продро у тајну тога језгра али знам да постоји и када хоћу да му придодам какав материјални атрибут онда мислим да је то светлост, а када покушавам да га схватим духовно онда је то лепота и самилост..."

Dakle, sad može svako iz ovoga da kaže mora da je mislio na hrišćanskog boga, na ovog, na onog, ali Tesla da je hteo on bi to i napisao/rekao a ne ovako upakovao, gde se jasno vidi da neće da se meša u te plitke major religije.

Drugo, neko je napisao da su ga zli naslednici, verovatno komunisti, otkopali i onda kremirali tamo posle rata te doneli u Beograd. Otkad to da komunisti kremiraju ljude, a posebno u to doba krajem 40-ih i početkom 50-ih godina? Jel su Lenjin, Staljin i Tito bili kremirani? Ja razumem da je trenutno u toku žešća borba izmedju vas hrišćana i ateista-liberala ko će da prisvoji Teslin pepeo i da od njega profitira, ali mene to al' ni malo ne zanima, jer Tesla nije u tom pepelu. Teslina duša je napustila telo posle smrti al' nažalost nije otišla ni u raj ni u pakao, jer takva mesta ne postoje, to su bajke iz Biblije koje su hrišćani skontali isuviše bukvalno, isto kao što i muslimani tripuju džehenet sa devicama i sranjima, a toga nema. A šta duša radi, i gde ide posle smrti tela, dal se ponovo rađa u drugom telu il' nastavlja ka svetlosti (to the new light) to ćemo saznati tek kad nam telo otkaže poslušnost, dotad ja mogu da pričam jedno, vi drugo, nit ja mogu da ponudim dokaz nit vi, jedino što nam ostaje je vera i nada koje umiru poslednje. Što je babi milo to joj se i snilo.

Opet kažem, trenutno se nalazimo na navijačkom forumu, dakle nasilje, puno nasilja, skandiranje uvredljivih poruka i pesama, alkohol, gudra, karanje kurvi po Amsterdamu i svuda, nacionalizam, rasizam, sav mogući -IZAM, kuvane motke, štangle, teleskopi, noževi, zastave sa raznim izuzetno bogougodnim nazivima, a ne propovedanje hrišćanstva ili koje već velike svetske religije. Zato ja podržavam sve male grupe, sve te male religijske organizacije što ih hrišćani nazivaju sektama, kultovovima, jer one su budućnost. Evo primera, Sajentološka crkva je do pre pola veka bila mala malešna zajednica poput ranog hrišćanstva, danas je to već i te kako ozbiljna organizacija ali i dalje osuđena od većine, šta li će biti s njom za lupam 100 godina? Takođe postoji grupa u SAD koja veruje da je Tesla božiji poslanik, nešto kao Isus, danas je to mali kult, slab, šta će biti za 50 godina kada se bude ispostavilo da je sve što je Tesla predvideo bilo istina?

Срећа па имамо тебе да нам протумачиш Теслине мисли и да нас обавестиш да не постоје ни рај ни пакао. Па још подржаваш те мале култове и секте. :lol: А у чему их подржаваш не разумем? Да постанемо сви сајентолози ти би опет наставио да кењаш против свега. Твоја мишљења се заснивају само на мржњи и на напушавању свега чега се већина дотакне.

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Tue Jun 28, 2016 4:04 pm

Rođaci wrote:
pustinjska lisica wrote:Човек који нема вере не може бити ни моралан. Религија учвршћује моралну компоненту личности. Религија је извор морала. Морал без религије није могућ.

ovo jednostavno nije istina

Јесте истина. Позз :mrgreen:
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jun 28, 2016 4:38 pm

aaaali u stvari nije

zzzoooooooop :mrgreen:

Panzram

Postby Panzram » Tue Jun 28, 2016 4:40 pm

pustinjska lisica wrote:Религија је врло важна компонента човековог живота. Човек без религије је човек без духовности. Човек који нема вере не може бити ни моралан. Религија учвршћује моралну компоненту личности. Религија је извор морала. Морал без религије није могућ.

Pa što su vam onda SPC Vladike ultra nemoralne, kako im je to vera i religija učvrstila moralnu komponentu ličnosti? Aj da se radi o jednom Vladici, nego ih bre ima krdo, cela ona ekipa iz Svetog Sinoda. A to su gistro najsvetliji primeri te vaše religije? Ako sam vam to kolovođe pa kakvi ste onda vi obični?
Ovo neće na dobro da izađe...

Panzram

Postby Panzram » Tue Jun 28, 2016 5:06 pm

brucelee wrote:Ne razumem,podrzavas nesto zato sto je to po tebi neka buducnost?buducnost cega? Mislim kakva je to uopste izjava/stav i sta uopste znaci.

To znači, da ono što je danas sekta ili kult, sutra može vrlo lako da postane dobro organizovana religija, na isti fazon kao što je i hrišćanstvo bila jevrejska sekta pa je danas ovo što jeste. I naravno da sve te grupe podržavam u borbi protiv hriščanske kuge koja je okupirala skoro ceo svet. Dakle taj zulum, to bahaćenje s kajlama i džipovima, taj monoplom na prodaju sveća, na parastose, opela, prodaju vina, venčanja, krštenja, osveštavanja, to kad tad mora stati na ovaj ili onaj način.

Moja poenta je da hrišćantsvo postoji već 2000 godina, a pre njega su isto tako postojale razne velike religije koje su nestale. E, isto tako i hrišćanstvo će da prođe. Sa pozicije večnosti tih 2 soma godina je ništa, pa ćemo već kolko sutra imati skroz nove religije, e sad koje, to sve zavisi koje budu opstale. Postoje danas razni kultovi...Sajentologe sam uzeo kao najreprezentativniji primer jer su vrlo brzo izrasli iz jedne male grupe u veoma jaku organizaciju.

Nažalost po neke od vas, ja zaista nisam ateista a nisam ni agnostik, i verujem u nešto al zaista nemam potrebu da se time kurčim po navijačkom forumu, jer opet ponavaljam ovo je NAVIJAČKI FORUM a ne FORUM STUDENATA BOGOSLOVIJE.

Za kraj bi samo "parafrazirao" Ratka Mladića:
Moji neprijatelji su pod jedan hrišćanstvo (pravoslavno), pod dva hrišćanstvo (katoličko)...pa tek onda islam. Amin.
Ovo neće na dobro da izađe...

brucelee

Postby brucelee » Tue Jun 28, 2016 5:28 pm

Panzram wrote:
pustinjska lisica wrote:Религија је врло важна компонента човековог живота. Човек без религије је човек без духовности. Човек који нема вере не може бити ни моралан. Религија учвршћује моралну компоненту личности. Религија је извор морала. Морал без религије није могућ.

Pa što su vam onda SPC Vladike ultra nemoralne, kako im je to vera i religija učvrstila moralnu komponentu ličnosti? Aj da se radi o jednom Vladici, nego ih bre ima krdo, cela ona ekipa iz Svetog Sinoda. A to su gistro najsvetliji primeri te vaše religije? Ako sam vam to kolovođe pa kakvi ste onda vi obični?

najsvetiji i najsvetliji "primerci"nase religije su svetitelji,prepodobni oci i slicno.

brucelee

Postby brucelee » Tue Jun 28, 2016 5:35 pm

Panzram wrote:
brucelee wrote:Ne razumem,podrzavas nesto zato sto je to po tebi neka buducnost?buducnost cega? Mislim kakva je to uopste izjava/stav i sta uopste znaci.

To znači, da ono što je danas sekta ili kult, sutra može vrlo lako da postane dobro organizovana religija, na isti fazon kao što je i hrišćanstvo bila jevrejska sekta pa je danas ovo što jeste. I naravno da sve te grupe podržavam u borbi protiv hriščanske kuge koja je okupirala skoro ceo svet. Dakle taj zulum, to bahaćenje s kajlama i džipovima, taj monoplom na prodaju sveća, na parastose, opela, prodaju vina, venčanja, krštenja, osveštavanja, to kad tad mora stati na ovaj ili onaj način.

Moja poenta je da hrišćantsvo postoji već 2000 godina, a pre njega su isto tako postojale razne velike religije koje su nestale. E, isto tako i hrišćanstvo će da prođe. Sa pozicije večnosti tih 2 soma godina je ništa, pa ćemo već kolko sutra imati skroz nove religije, e sad koje, to sve zavisi koje budu opstale. Postoje danas razni kultovi...Sajentologe sam uzeo kao najreprezentativniji primer jer su vrlo brzo izrasli iz jedne male grupe u veoma jaku organizaciju.

Nažalost po neke od vas, ja zaista nisam ateista a nisam ni agnostik, i verujem u nešto al zaista nemam potrebu da se time kurčim po navijačkom forumu, jer opet ponavaljam ovo je NAVIJAČKI FORUM a ne FORUM STUDENATA BOGOSLOVIJE.

Za kraj bi samo "parafrazirao" Ratka Mladića:
Moji neprijatelji su pod jedan hrišćanstvo (pravoslavno), pod dva hrišćanstvo (katoličko)...pa tek onda islam. Amin.

Koji si ti car,podrzavas sajentologe jer se bore protiv hriscanske kuge olicene u dzipovima i kajlama,a osnivac Sajentologa i skoro svake druge sekte su upravo ljudi koji su od skupljanja svoje pastve postali milioneri. Organizacija sektaska u kojoj vodja sekte odredjuje ko ce sa kim stupiti u brak ili odnose i koji sticu milijarde dolara da su jedni od najbogatijih ljudi na svetu i oni su olicenje borbe protiv Jefremovih (lupam sad) skupocenih kola olicenih u c5.

Sto se tice Hriscanstva i toga da pre Hriscanstva je postojao paganizam,mislim da je u duhu coveka da veruje i zna da njegov opstanak,zivot,priroda,sunce,mesec ne zavise samo od njega,vec da je normalno da u nesto veruje iz tog razloga mislim da se izrodio paganizam i paganisticki bogovi,medjutim Hriscanstvo je to sve promenilo jer je Hriscanstvo pokazalo Isusa Hrista,koji je ziveo sa nama ljudima i pokazao se u pravom istinitom svetlu.

Ovo sto se tice kurcenja i slicno,pa ovo je diskusija,ne znam sad,sto je kurcenje ako ti neko odgovori na neke tvoje neistinite stvari,pritom forum ima mali milion tema koje nemaju veze sa navijacima iako je navijacki,pa sta sad kad ti krenes da kacis neku bolestinu ja treba stalno da te podsecam da ovo nije sajt mracnjak nego navijacki forum?! nidje veze.

MARKER

Postby MARKER » Tue Jun 28, 2016 7:37 pm

Вала стварно. Нико ме није звао да се укључим у дискусију, али морам рећи једну ствар, да не знам човека који више пажње поклања негативи од тезвија. Одеш на онај његов сајт, па нема чега нема, али ничег ведрог, позитивног, све саме болештине, класична душевна болница. Који је то покретач у њему који га мотивише да се бави само мрачном страном, јебем ли га, нисам ни психолог, ни мудрац, али ми моја маленкост говори да ту нема ничег доброг, позитивног. Избалансирај га мало брате, ниједна крајност није добра.

tizlabor

Postby tizlabor » Tue Jun 28, 2016 8:25 pm

...ili uzmi jebi nesto aman Bog... :D

друг члан

Postby друг члан » Tue Jun 28, 2016 9:05 pm

Panzram wrote:

Ti ili si ekstemno glup, ili se praviš glup, pa ne možeš da razgraničiš religiju i sveštenstvo (ljude). Ti sveštenici su na kraju isto ljudi kao i mi, skloni grehu.Svako moze da bira kako ce da zivi i na koga da se eventualno ugleda. I svima vama antiteistima su puna usta istih, kao da nema ni jedan svetao primer. Da vidim samo možete li išta loše reći o upokojenom Patrijarhu Pavlu. A ima gomila svetlih primera, od najnižeg sveštensva pa naviše. Kao u ostalom i ovih drugih.

Pun mi kurac vas mrsomuda sto ste satro urbani, pametni i kontra svemu, a po 40 godina u guzici i ni kuceta ni maceta.U zivotu nista teze od kasike podigli niste. Uticajni blogeri i tviterasi. Ali, avaj nije ni bitno, bitno da si sa Vidikovca i da te zabole da odes do centra
Da se razumemo ja prvi nisam vernik za primer
Choose Life

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 28, 2016 9:45 pm

Атеисти по мом мишљењу имају неких одличних идеја, али нисам сигуран да Бог не постоји.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Return to “Само опуштено”