Вечити ривали - вести и дискусија
- Кудрави Гаучос
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Је л' о Звезди текст.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- јахач магле
Нормално, комшијама је добар сваки текст ако је против Звезде.
...Сијају звезде као очи конобарице...
каква оптерећеност какви комплекси који умоболни индијанци... до које границе иде комплекс јбт па ово је за изучавање. ахахахахахха јел пише негде нешто о туђмановској и усташкој прошлости 

Кудрави Гаучос wrote:Је л' о Звезди текст.
ma jok, turborusofilija je tema
- ultrastito
дисидентски текст од а до ш. је л' то писао из изгнантсва?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ко зна колико би играча играло за оба клуба да им је нуђено. Ал то није разлог да вас не подјебавамо. Шта је све вама нормално капирам да би и Терзића прихватили на челу клуба. 

-
Jbt, dva dana prepucavanja na ovu temu, a najvece pisanje ste izostavli...

Nemoj brate na basket, kad ti kažu ljudi.
Чомбе wrote:Шта је све вама нормално капирам да би и Терзића прихватили на челу клуба.

- ultra mentalitet
Да л се сећа неко од гробара, кад су гостовали Арсеналу, како су регулисали визе? Јел то све групно вађено и да ли је постојала могућност да се остане дуже индивидуално у Лондону, типа 5-6 дана или типа класика, улазак у земљу, текма и марш напоље 

Za Arsenal ne znam, al za Totenhem sam samostalno izvadio vizu i mogao sam da ostanem bez problema. Malo je jebada dok prikupis sve papire, klasika uvek neki ili zafali ili oni zatraze dodatno, al jbg spremi strpljene.
Ne znam kakav je princip kad se vade grupne vize
Ne znam kakav je princip kad se vade grupne vize
- pustinjska lisica
Нисам гробар, ал' могу да покушам 
Британска виза се добија на 6 месеци с могућношћу више улазака. Нема групних виза. Кад поднесеш захтев, чека се око 3 недеље,јер све пасоше из региона шаљу на визирање у Варшаву. Кошта око 105 евра. Наравно можеш и да доплатиш неку суму, не знам колико, па да ти виза буде готова за 3 дана.
Услови за визу и сам процес вађења имаш овде:
https://www.ukvisainserbia.com/vize/turisticka_uk_visa

Британска виза се добија на 6 месеци с могућношћу више улазака. Нема групних виза. Кад поднесеш захтев, чека се око 3 недеље,јер све пасоше из региона шаљу на визирање у Варшаву. Кошта око 105 евра. Наравно можеш и да доплатиш неку суму, не знам колико, па да ти виза буде готова за 3 дана.
Услови за визу и сам процес вађења имаш овде:
https://www.ukvisainserbia.com/vize/turisticka_uk_visa
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Kako sam čuo od ortaka koji dva puta odbijen,placa se to apliciranje, tako da postoji mogucnost da te odjebu , a baciš pare
Choose Life
ultra mentalitet wrote:
On je ciganin do koske i jednom je cak ako se dobro secam i odbio partizan iz tog razloga, e sad opet sa druge strane nije kao Ozegovic,Stojke,Volkov,Djurdjevic previse isticao to zvezdastvo i mrizteljstvo partizana, pa ajde... Mada komotno mogu da igraju na treningu Zvezda vs partizan, cigani crvene markere, grobari crne i veciti derbi u zemunelu svaki dan...
p.s. u stvari glupo je da fk partizan kupuje crvene markere, neka nasi samo ponesu svoje ds majice i neka u njima igraju

Transfer blama
Nisam u toku koliko je to Partizan uzeo igraca koji u srcu nose Zvezdu ? 

-
brucelee wrote:ultra mentalitet wrote:
On je ciganin do koske i jednom je cak ako se dobro secam i odbio partizan iz tog razloga, e sad opet sa druge strane nije kao Ozegovic,Stojke,Volkov,Djurdjevic previse isticao to zvezdastvo i mrizteljstvo partizana, pa ajde... Mada komotno mogu da igraju na treningu Zvezda vs partizan, cigani crvene markere, grobari crne i veciti derbi u zemunelu svaki dan...
p.s. u stvari glupo je da fk partizan kupuje crvene markere, neka nasi samo ponesu svoje ds majice i neka u njima igraju![]()
Ako cigani do koske tako lako izdaju Zvezdu i oblace dres Partizana, kakvi su vam tek onda ovi sto nisu toliko zagrizeni

друг члан wrote:Kako sam čuo od ortaka koji dva puta odbijen,placa se to apliciranje, tako da postoji mogucnost da te odjebu , a baciš pare
Исто је то за било коју визу, платиш па ако добијеш добијеш, ако не добијеш нема враћања лове.