Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
1748

Re: Тема за све и свашта

Postby 1748 » Wed Mar 13, 2019 1:03 am

Ako misliš na VPN menjanje IP adrese, ima extenzija za chrome koja je meni radila posao svojevremeno. Tunnelbear se zove.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

dennycrane

Postby dennycrane » Wed Mar 13, 2019 7:10 pm

riper wrote:Jel koristi neko VPN na kompu i ako neko koristi, jel moze da objasni kako to govno funkcionise.

moze kao program pa da menja ip za sve na kompu, moze kao ekstenzija da ti menja samo u brauzeru.
pisao sam ranije malo vise, mrzi me ponovo. ako te nesto zanima, reci sta.

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Mar 15, 2019 3:51 am

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

reziser

Postby reziser » Sat Mar 16, 2019 9:08 am

Да ли неко има искуства са фарбањем ламперије?Фарба,лак,сандолин,неки конкретан произвођач?Колико је реално офарбати је у бело,због мањка светлости?

Zvekete

Postby Zvekete » Sat Mar 16, 2019 2:45 pm

www.grandhoreca.rs

Oni rade veleprodaju doduse, al mozda da ih pitas dal ima negde u maloprodaji... Chambord je sigurno oko 3 soma

fuck_off

Postby fuck_off » Sat Mar 16, 2019 3:05 pm

Blagodarim.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

DRINK

Postby DRINK » Sat Mar 16, 2019 5:33 pm

Ljudi pomagajte, na telefonu imam problem, stizu mi notifikacije u vidu glasovnog zvuka, dakle cujem ih ali se ne pojavljuju na ekranu, kada me neko zove samo cujem zvono, ali ne i tastere da se javim ili odbijem poziv, isto tako je i sa ostalim porukama, tek kada udjem u aplikaciju vidim poruku... Proveravao sam u notifikacijama i aplikacijama i nista nije blokirano, restartovao sam sva podesavanja ali nista se ne desava... Je l imao neko slican problem?

Нинџа

Postby Нинџа » Sat Mar 16, 2019 6:08 pm

DRINK wrote:Ljudi pomagajte, na telefonu imam problem, stizu mi notifikacije u vidu glasovnog zvuka, dakle cujem ih ali se ne pojavljuju na ekranu, kada me neko zove samo cujem zvono, ali ne i tastere da se javim ili odbijem poziv, isto tako je i sa ostalim porukama, tek kada udjem u aplikaciju vidim poruku... Proveravao sam u notifikacijama i aplikacijama i nista nije blokirano, restartovao sam sva podesavanja ali nista se ne desava... Je l imao neko slican problem?

који андроид је у питању?
Нугат, орео?

DRINK

Postby DRINK » Sat Mar 16, 2019 6:33 pm

Ne znam da li je to ono sto me ti piras, EMUI android, u pitanju je Huawei Honor 7

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat Mar 16, 2019 8:30 pm

Kako da sredim ove poruke na viberu? Ne prikazuju se dok ne udjem na viber. Azurirao sam pre par dana.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Vinz

Postby Vinz » Sat Mar 16, 2019 9:42 pm

Ајд и ја да питам
Узео сам слушалице Buxton BHP 7010, bluetooth и нормални их повезао са телефоном Zte 512 (тако нешто се звао тел). Међутим, променим тел и узмем honor 9 lite, али караааа, не могу да повежем слушалице, не види их уопште.
Шта може да буде разлог, мајку му

Нинџа

Postby Нинџа » Sat Mar 16, 2019 9:47 pm

svuda.prisutan wrote:Kako da sredim ove poruke na viberu? Ne prikazuju se dok ne udjem na viber. Azurirao sam pre par dana.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Укључи аутоматску синхронизацију, као и бекграунд дата (не дата режим већ да "измене" одрађује у без да улазиш у апликације)
У зависности од модела телефона, уђеш примарно у подешавања и тамо тражи налоге и синхронизацију.
Некоме је то повезано и са режимом уштеде батерије, па искључи и то ако је укључено.

DRINK wrote:Ne znam da li je to ono sto me ti piras, EMUI android, u pitanju je Huawei Honor 7

То ЕМУИ је Хуавеијев интерфејс, али испод тога је темељ који је вероватно нугат, или орео. То можеш погледати у системским подешавањима/о систему опцији. Ако си мењао тему вероватно је до тога.

Пробај овако: Settings > Apps & Notifications > Notifications & Status Bar > Notifications turn on screen (укључи га)

или

пробај ово: Settings > Apps & notifications > Apps > одабери апликацију која ти не показује нотификације > notifications > more settings > popup notification и онда одабери always show pop up.

CamoSurprise

Postby CamoSurprise » Fri Mar 22, 2019 12:23 pm

U nedelju imamo neko porodično okupljanje u Bg. Šarena struktura ljudi, odraslih, klinaca...Mislili smo da isprobamo neku od onih escape room. Vidim da ih ima brdo sa različitim temama. Da li je neko posećivao? Iskustva? Neka preporuka?
Gilajdza RIP

Tilt

Postby Tilt » Fri Mar 22, 2019 4:33 pm

Ako nisi do sad probao te stvari, onda nema greške. Dopašće ti se šta god da uzmeš.
Samo preporuka da ne idete s decom. Deca ne znaju šta treba da se radi, pa onda krenu da nose sve živo i onda ne znaš ni gde je šta bilo, kakve veze ima sa čim itd. Znači samo ti zabunu unesu i mogu da ti pokvare doživljaj. Preporuka za prvi put, ekipica 3-4 čoveka, pa posle eksperimentišite.

Akcija

Postby Akcija » Fri Mar 22, 2019 6:17 pm

Probajte ovo> http://www.pinescape.rs, mislim da je jedina od svih escare room-va koja ima aktivnost ucesnika u sobi, sve su im sobe dobre, moja preporuka je ubistvo u masonskoj lozi, kada budete otisli saznacete zasto se njihov pristup razlikuje od ostalih soba ;)

Brdja

Postby Brdja » Wed Mar 27, 2019 12:33 pm

Jel imao neko iskustva sa zaglavljenim pikselima? Konkretno mi se desilo na laptopu, crvene je boje tako da ne bi trebao da bude mrtav. Probao sam sa onim programima što pokušavaju ga probude ali ne uspeva. Neki savet kako rešiti?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

čompika

Postby čompika » Wed Mar 27, 2019 12:51 pm

Ne mora da znači da nije mrtav ako je crvene boje. Meni su uvalili kad sam kupovao komp pre 10-ak godina, i ja ga skontam tek posle mozda godinu. Evo i dan danas stoji, jedan piksel bukvalno, tako da kontam da ne bi trebalo da brineš.

Brdja

Postby Brdja » Wed Mar 27, 2019 3:37 pm

Jbg, ja koliko sam čitao po netu, svi pišu da je mrtav tek ako je crn. Ima onih fora sa pritiskanjem ekrana tj piksela ali nisam probao još uvek
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

čompika

Postby čompika » Wed Mar 27, 2019 7:04 pm

Ipak si u pravu, moja greška. Ipak je to zaglavljen. Ukoliko ti baš ne smeta, nemoj dirati, eventualno probaj to sa pipkanjem :D

Brdja

Postby Brdja » Wed Mar 27, 2019 8:36 pm

Ma na sred ekrana je, baš me nervira... To se i ne vidi toliko ali ja znam gde je i nervira
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Return to “Само опуштено”