Душевна болница
Re: Душевна болница
prošle godine odem u jedan gradski sekretarijat koji ima veze sa izgradnjom
imali neki predmet sa kojim nisu znali šta da rade, pa trebalo da im neko objasni
sastanak sa zamenicom sekretara, objasnim joj sve, naravno ona ne skapira i kaže da joj pošaljem mejl, ali doda: "samo mi pošaljite na privatni mejl, znate na službenom imam preko hiljadu nepročitanih mejlova, pa to ni ne otvaram"
e takvi organizuju izvođenje radova po Beogradu i planiraju kako će grad da izgleda
imali neki predmet sa kojim nisu znali šta da rade, pa trebalo da im neko objasni
sastanak sa zamenicom sekretara, objasnim joj sve, naravno ona ne skapira i kaže da joj pošaljem mejl, ali doda: "samo mi pošaljite na privatni mejl, znate na službenom imam preko hiljadu nepročitanih mejlova, pa to ni ne otvaram"
e takvi organizuju izvođenje radova po Beogradu i planiraju kako će grad da izgleda
1958 wrote:
Jel realno da u 21. veku u Beogradu koji ima preko 2 000 000 stanovnika i guzve koje su u rangu Istanbula, pored i kroz naselje koje ce biti najvecim delom stambeno grade bulevar sa 2 trake? Nije ih sramota da se hvale time, ona budala vesic kaci po drustvenim mrezama kao novi bulevar Vudro Vilsona, ovo jedva moze ulicom da se nazove. Novi Beograd koji je gradjen pre 70 godina ima bulevare sa po 3 trake u smeru i to je postalo malo, a ovi govnari prokleti nepismeni ulicu ne znaju da naprave
Нема ни 1 милион сам Београд, можда около када накупиш у кругу од 70 километара има 1.5м , а овој градњи не фали ништа.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Bruno Sulak
Nema ni lezeceg, ima da ga odvuce mecka
Sad kad imam vašu pozornost glede slanja SMS-ova za lečenje dece ili plaćanje advokata sinu Željka Mitrovića, želim da vam ispričam jednu istinitu i stravičnu priču.
Stravičnu za svest o tome gde živimo i šta nam rade ološi koji upravljaju državom i medijima.
Oni koji me prate na mrežama znaju da poslednjih godinu dana zajedno sa roditeljima Nikole Stanišića kreiram kampanju da se skupi novac za njegovo lečenje od limfoblastne leukemije.
Nakon neuspešnih pokušaja u Srbiji, Nikola je trebalo da nastavi lečenje leukemije na klinici Maltezer u gradu Flensburgu na samom severu Nemačke.
To je koštalo oko 160.000 evra.
Napravljen je ugovor sa fondacijom Budi human, Aleksandar Šapića i dobijen je broj 366 da se šalje SMS na 3030. To umnogome olakšava humanitarnu akciju jer ljudima jeste najlakše da samo pošalju SMS kad vide objavu, poziv ili molbu.
Fondacija Budi human ima i dobru reputaciju u svetu pa je garant bolesnoj deci u Srbiji da će biti primiljena na lečenje i pre nego što legne novac, a nekad su bukvalno dani presudni za izlečenje.
Elem, krenemo mi u akciju i relativno dobrom strategijom na društvenim mrežama, skupimo preko tog SMS-a fondacije Budi Human više od pola potrebnog novca.
Stanišići u međuvremenu uspeju da prodaju neki stan u Subotici i Nikola započne lečenje.
Međutim kako je Nikolino stanje jako teško i komplikovano, tako smo posle prve serije terapija zaključili da će sve to morati ispočetka i da ćemo morati da produžimo akciju i da je dodatno pojačamo, jer stalno neke komplikacije iziskuju nove finansijske izdatke na klinici.
U takvim situacijama nije lako ponoviti molbu ljudima da pomognu, sve one koje smo već angažovali na mrežama u celoj priči su se istrošili, preusmerili na pomoć nekoj drugoj deci i nastavak akcije nam krene jako slabo.
Kako to ide, odmah smo krenuli da grebemo na vrata medija.
I prvi i jedini koji nam ih je otvorio do kraja bio je Kurir i ja im se ovim putem zahvaljujem u svoje i u ime porodice Stanisic.
Do groba.
Snažnom podrškom Kurira i uz novac koji je obezbedila Nikolina tetka prodajom svog stana Stanišići su uspeli da izmire sve dugove koji su nastali u mimohodu, stalno novim terapijama i izdacima.
Međutim, Nikola mora da primi još jednu seriju tih matičnih ćelija donora.
E sad dolazi najvažniji deo priče koji je vezan za srpske televizije, odnosno kreatore medijskog rijaliti pakla u ovom društvu.
Kako mi iscrpljujemo društvene mreže i Kurir, tako uporedo pokušavamo da organizujemo bar jedno gostovanje na bilo kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom u kojem bismo objasnili situaciji i zamolili ljude da podrže Nikolinu borbu sa leukemijom SMS-om 366 na 3030.
Televizije i dalje najsnažnije utiču na naše društvo.
Znate kako to već ide, vučete za rukav ovog i onog, za ovu i onu emisiju, za jutarnji program, zabavu, kairon, ma bilo šta . . i ništa.
Posle nekog vremena jedan naš poznanik koji je visoko kotiran u jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom nam kaže "Ma džabe vam sve, od kad se Šapić kandidovao za gradonačelnika, nema mogućnosti da bilo šta sa Budi Human bude na televiziji"
I mi kao, okej, ne moramo da kažemo da je preko Budi Human, samo izreklamiramo broj, kažemo šta je i kakvo je stanje i to je to.
Jok.
Ne može.
Sa tim saznanjem se obratimo ljudima u fondaciji i oni samo klimnu glavom "Pa da, tako je, nije vas ništa slagao čovek, niko sa Budi Human više ne može na TV, čak su ukinuli i mesto PR-a u fondaciji jer mediji ne smeju da sarađuju sa njima."
Proverim na kraju i sa prijateljima koji rade te potencijalne emisije i dobijem isti odgovor.
Na srpskim televizijama, više ne može ništa da se pojavi što ima veze sa fondacijom Budi Human.
Ni SMS broj.
Dakle, Mitroviću, Mariću, Peconiju i ostalim akterima je okej da se Miki i Nadežda jebu u štali pred kamerama, da nam se mozak ispira Kijom, Lunom, Slobom, Vučićević luduje, da Kristijan i ostali kriminalci, dileri, ubice, gostuju pričaju o svojim uspesima u životu. . okej im je čak i da Hašim Tači gostuje na srpskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali majka mladića, koji je rođen ovde, kojeg srpsko zdravstvo nije u stanju da izleči, za čije lečenje srpski fond za zdravstvo nema para, koji je prinuđen da moljaka dobre ljude da pošalju SMS da bi se on izborio za život ne može u program.
Ni na pet minuta.
Ne samo da decu lečimo SMS-om, nego čak i to, kad se ljudi sami organizuju oni učine teškim i nemogućim, dok sa nacionalnih frekvencija promovišu najgori odron, dno ljudsko i moralno
Izgubili smo osnovno dostojanstvo, deca nam u tuđini umiru u mukama, roditelji rasprodaju imovinu da ih leče, agonija moljakanja, dugovanja i lečenja teško bolesne dece u Srbiji je još teža kad dan i noć televizije sa nacionalnom frekvencijom bombarduju bez ikakvih obaveza prema ovom društvu "Ako želite da Kija ostane u Zadruzi pošaljite SMS na . ."
Evo ponoviću isto pitanje svom tom šljamu, pitanje koje je Zukorlić postavio Mariću uživo u emisiji Ćirilca.
"Ja ne znam kako ćeš umreti čoveče?"
Eto:
Ja ne znam kako ćete vi umreti ljudi? Šta ćete Bogu reći kad vas bude pozovao, a pozvaće vas, pre ili kasnije.
Ниси храбар као Јагода!
Na sednici Skupštine grada u petak je za novog direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) imenovan Damir Handanović, kompozitor i producent, muzički urednik "Siti rekordsa" i TV Pink.
http://rs.n1info.com/a400413/Vesti/Kult ... ivala.html
http://rs.n1info.com/a400413/Vesti/Kult ... ivala.html
Да ли се често у нашој судској пракси,догађа,да падне налаз судског вештака,услед приговора?Речју,вештак да ок налаз,друга страна тражи и нови налаз и новог вештака.Вештак брани свој налаз.Пада ли налаз вештака често.Неко им'о неког искуства?
- pustinjska lisica
Све зависи од конкретног случаја,
Најлакши начин да се обори вештачење је да странка која није задовољна првим вештачењем, сама ангажује вештака, који ће урадити Налаз и мишљење које ће бити супротно првобитном, па се онда иде на супервештачење.
Веома пипав терен.
Најлакши начин да се обори вештачење је да странка која није задовољна првим вештачењем, сама ангажује вештака, који ће урадити Налаз и мишљење које ће бити супротно првобитном, па се онда иде на супервештачење.
Веома пипав терен.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
То је оно што се и догађа.Парадокс система,је да место у Војводини,има два вештака,један да налаз и брани га,други га обара,а онда,након рочишта оду да се разнесу у биртији.pustinjska lisica wrote:Све зависи од конкретног случаја,
Веома пипав терен.
Мени се тако нешто десило. Комшија тужио, вештак који је додељен од стране суда да налаз који у фулу иде у нашу корист, комшија плаћа свог вештака, из свог џепа, наравно тај налаз побија све што је овај први вештак рекао. Није ми јасно како суд може да уопште уважи и да изједначи та два налаза када је јасно да ће овај приватни вештак дати налаз у складу са тим ко га је платио. Наравно ангажован је трећи неутрални. Дал су ишли у биртију не знам...
- pustinjska lisica
Може зато што му Закон о парничном поступку даје право на тако нешто, нажалост.
У реверу носим марамицу белу ја,
Uzimam bajs juče iz zgrade i gledam nešto mi čudno. Provalim da su mi svetla pokupili, i slomili ručicu kočnice. Aj za svetla,uzeo neko,okoristio se bedno. Ali za kočnicu sam se iznerviro više nego da su mi ukrali bajs. Pa skini je i nosi majku mu jebem ako ti treba,ovako je nemamo ni ja ni ti
Choose Life
друг члан wrote:Uzimam bajs juče iz zgrade i gledam nešto mi čudno. Provalim da su mi svetla pokupili, i slomili ručicu kočnice. Aj za svetla,uzeo neko,okoristio se bedno. Ali za kočnicu sam se iznerviro više nego da su mi ukrali bajs. Pa skini je i nosi majku mu jebem ako ti treba,ovako je nemamo ni ja ni ti
Jbg,preskacem bajs po kuci i to mi je bolje nego da drzim u hodniku ili podrumu bas zbog toga...
друг члан wrote:Uzimam bajs juče iz zgrade i gledam nešto mi čudno. Provalim da su mi svetla pokupili, i slomili ručicu kočnice. Aj za svetla,uzeo neko,okoristio se bedno. Ali za kočnicu sam se iznerviro više nego da su mi ukrali bajs. Pa skini je i nosi majku mu jebem ako ti treba,ovako je nemamo ni ja ni ti
Hhaha koja tugica Ko narodnjak neki
A gde ću nosim na 5 sprat bez lifta.
Duvaj ga Peri, dabog' ti majstori zabušavali po gradilištu
Duvaj ga Peri, dabog' ti majstori zabušavali po gradilištu
Choose Life
Ma kak'i, sad samo PM, fidik i konsalting. Mogu da zabusavaju do sutra, kurac me boli
Zivela zuta knjiga i useravanje u zivot izvodjacima!
koliko ih ima? ja sam se bavio crvenom i belom, za žutu sad čujem