Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Вести

Postby Мићара » Sun Dec 16, 2018 7:59 pm

rodney wrote:
Мићара wrote:Јебеш ти шта?

Jebem,samo sto ne pravim decu posle treceg stavljanja

Ја бих сада требао бити урвеђен или постиђен на ово што си одговорио, не разумем, објасни... ? И тај назив "rodney" шта то значи уопште? Ел то неки назив инцест кида фром грејт британи?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

rodney

Postby rodney » Sun Dec 16, 2018 8:18 pm

@ micara Prvo objasni ti sta sam ja trebao da budem nakon tvog "jebes ti nesto",nadimak je ime lika iz serije uz koju sam odrastao,ne vidim kakve veze ima sa licnim shvatanjem dinarosapiensa o jednom narodu
@compika Slazem se sa tobom kod prve stvari,osim sto je djindjic tad vec bio premijer(vec je bilo kasno),tako da ta lustracije nije ni mogla biti sprovedena zbog uticaja zapada da postavi svoje ljude,sto je direktno vezano za drugu stvar "nase svrhe" kao jeftine radne snage,o ovome svemu sam pricao upravo da ne bi oept doslo do toga,da bi narod imao priliku da kaze hoce li ili nece u eu,a sa jasno iznetim cinjenicama za i protiv,jer mislim da jos formalno nismo okupirani,a sto vise vremena prodje bicemo blizi nemogucnosti da donesemo bilo kakvu odluku kao narod.Ovo sve i pricam da se ne bi na kraju okrenuo samo svom dupetu i otisao,jer volim svoju zemlju,pa o njoj i razmisljam

Врховна команда

Postby Врховна команда » Sun Dec 16, 2018 8:20 pm

Онда је најбоље да се жалимо и кукамо непрестано а да ништа не радимо по том питању. И треба нас јебати кад смо стока незаинтересована за своје животе.

Мићара

Postby Мићара » Sun Dec 16, 2018 9:05 pm

rodney wrote:Svi vi sto serete po protestima,a necete prstom da mrdnete protiv ovog,ili ne zelite?

Не серемо, него не желим да излазим на протесте у корист дупло горих људи, који су већ били на власти и желе опет да уништавају годинама ову већ уништену земљу.

rodney wrote:Sto se ne uradi nesto pa cak i protiv djilasa ili bilo koga iz te opozicije,sto se ne iskoristi djilas?

Зато што је тај исти Ђилас и организовао те "протесте", и како његови шетачи да раде против њега?

rodney wrote:Pusti se da na proteste izadje ko hoce (djilas,obradovic,zuti,crveni,zeleni)

:lol:

rodney wrote: jer ih sve interesuje da skinu ovog,a onda bas vi(mladi argumentovani govornici sa tribine) ili bilo ko,ko za to ima mogucnosti,sposobnosti i znanja,napravite gradjansku inicijativu.da sve stranke iz opozicije povuku kandidature,da se napravi jedna gradjanska inicijativa od mladih ljudi ili starijih

Очито не познајеш основне принципе политике, демократије, и права. ТО СЕ ЗОВЕ "ИЗБОРИ"!

rodney wrote: ali pod uslovom da niko nikad nije politicki bio aktivan) s tim da ta inicijativa ima samo jednu svrhu da skine vucica sa vlasti,tako da se transformira cim se ovaj skine sa vlasti,a da ima za cilj nakon izbora samo jednu stvar,donosenje novog zakona o ukidanju svih do sad postojecih partija i stranaka,a da ima za cilj nakon izbora samo jednu stvar,donosenje novog zakona o ukidanju svih do sad postojecih partija i stranaka, i formiranje novih u okviru zakona,u kojima kako sam gore napomenuo ne sme biti nikonko se bavio politikom u svim prozderivackim vlastima do sad.

Значи то би требало овако да звучи. Ко се није бавио политиком и био политички активан од сутра то постаје?! :D С тим да скине председника са власти! И када ти неактивни људи дођу на власт да укину све политичке странке до сада и оснују нове, а онима који су се бавили политиком до сада да више то не смију никада да раде, а шта ако је неко од њих стварно био поштен и радио како треба свој посао?... :lol:

rodney wrote:I uz pomoc nepristrasne komisije odreditw nekoliko stranaka u nekoliko struja(levo,desno) u koje ce uci,osnovati omladinci sa pravnog,fpna,filozofskog i kojeg jos interesnog fakulteta u ovoj oblasti,iznesu programe i glasamo.To bi bio neki novi pocetak koji po ovome sto pricate bi i vama odgovarao

А ко ће да буде комисија? КО? наведи конкретно своје маште!" А о тим струјама, ништа ја ћу бити опозиција а ти буди власт, ја вучем десно ти вуци лево јел? Основати омадинци са правног и фпна и филозовског и обавезно им путању држати у политичком смеру?! Изнесу програме а посебно филозофске, и идемо гласамо :lol:...

rodney wrote: a iskreno mislim da i ovi sto su na protestima bi u jednu ruku podrzali ovakav zahtev ukoliko je istina ovo sto pricaju(samo da ovog skinemo,ne moramo mi).Tako da resenja ima samo da li mi to hocemo ili ne.

Сада хоћу конкретно да ми наведеш разлоге, зашто ти гајиш толику мржњу према "том", можеш ли кокретно да ми кажеш шта лично ти губиш што је тај на власти, шта ти то он одузима. И шта конкретно треба да тај нови талас роднија донесе који би то ПРВИ КОРАК БИО!?

Мићара

Postby Мићара » Sun Dec 16, 2018 9:21 pm

И пошто већ знаш да имам ђецу, и да мање јаучем него ти... Ал јебем и не вадим кад мећем... Док ти очито храниш само своја уста. Ја их храним мало више. Нити преко Вучића нити преко Ђиласа попишам се на обојицу, него са својих 10 прстију.

rodney

Postby rodney » Sun Dec 16, 2018 9:28 pm

Kako si dosao do zakljucka da se politikom bave i da su za nju strucni samo ljudi koji su danas politicki aktivni ja ne znam.Sto se tice komisije,ona bi bila tu da ispita validnost i legitimitet svake od tih novih stranak.
A sad poslednji deo gde tebi licno mora da se objasni moj licni stav,ako tebi nije jasno zasto ljudi ovde mrze vucica onda nema potrebe da navodim sve razloge koji se i ovde konstantno ponavljaju.Sto se tice izbora kao legitimnog ustanovljavanja vlasti dok god je ovakva situacija u medijima i dok god zapad diktira ko ce da vlada i ko ce da se buni,do tad izbori gube svoju legitimnost i moguce je samo nasilno ili na izborima ali pod ovim uslovima o kojima sam ovde i pricao:narod vs vucic,pa posle ispocetka,ako je moguce.To je moj predlog ne kazem da mora tako,niti da je moguce,kazem da moze nekako i da nije nemoguce.

rodney

Postby rodney » Sun Dec 16, 2018 9:30 pm

Ne vadim ni ja riba mi na pilulama.I ponavljam najlakse je da gledam svoje dupe,ali ima i nesto iznad njega bar po meni.

Мићара

Postby Мићара » Sun Dec 16, 2018 9:49 pm

rodney wrote:A sad poslednji deo gde tebi licno mora da se objasni moj licni stav,ako tebi nije jasno zasto ljudi ovde mrze vucica onda nema potrebe da navodim sve razloge koji se i ovde konstantno ponavljaju.

Не занимају мене људи, мене конкретно ти занимаш, хоћи ти сам као јединка да ми изнесеш разлоге што се тичу само тебе, твог спутавања у животу од стране тог човека. И на једноставно питање да ми одговориш, да ли си пушач?

Далтон

Postby Далтон » Sun Dec 16, 2018 10:05 pm

Aj vas dvojica iskulirajte sa svađom ili idite u PP pa se tamo svađajte. Tema o ovim protestima je započeta a vi jedan drugog pljujete ni zbog kojeg razloga. Ne razumem zašto si Mićo napao čoveka koji je izneo neko svoje mišljenje? Ima viziju koliko god glupa da se tebi čini. Opet aj da saslušamo jedni druge pa vidimo šta je najprihvatljivije. A i ti rodney se pecaš na svaku reč ili zajebanciju što ti neko uputi.

Elem, Čompika ubo si sustinu. Svima je to jasno i svaka čast na tekstu.
(Street Force / Curva Orientale)

reziser

Postby reziser » Sun Dec 16, 2018 10:11 pm

:cry:
Врховна команда wrote:Онда је најбоље да се жалимо и кукамо непрестано а да ништа не радимо по том питању. И треба нас јебати кад смо стока незаинтересована за своје животе.

Нисам незаинтересован,напротив јако сам заинтересован за бољи живот моје породице и деце,сходно томе не кукам него рмбам од јутра до сутра јер ЗНАМ да банда која шета нема суштинску разлику у односу на БАНДУ која је на власти.Уосталом претходну банду смо већ видели или смо заборавили.?Луд и малоуман верује у промене које други прави,ти и само ти си носилац промена на боље за себе и своје.!!!Живео 100 година.

pertla

Postby pertla » Sun Dec 16, 2018 10:27 pm

Da li stvarno postoji neko na ovom forumu ko misli da sns nije najvece zlo koje je pogodilo srbiju u novijoj istoriji?sve rade po kalupu koji su izmislili zuti,samo su ga usavrsili,pritom su bahatiji,bezobrazniji i bezobzirniji.pusi lips 99.99% svojih kapaciteta koristi da produzi vladavinu i da preko raznih kombinacija prosiri porodicni biznis.

Mene licno bas i ne pogadja ko je na vlasti,od kad znam za sebe zivim isto ili slicno, 10% gore-dole.ali ako vi ne vidite u kakvoj cemo mi drzavi docekati starost,da ne pricam o nasoj deci,onda ste slepi kod ociju.pod uslovom da ne nestanemo,naravno.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Dec 16, 2018 10:40 pm

Жути нису само створили систем, жути су створили и СНС. После петог десетог, прво су упали у банке, онда променили изборни закон и укинули кворум у скупштини. Цео процес који је отпочео тада кулминира са неизбацивањем новоосноване СНС из парламента, што су жути направили, честитком у 5 и 10 поподне Томи из ЕУ и доласком ових кретена на власт. И сад се неко појављује са отпорашким фазоном протеста, пиштаљком, Сергејом и жутим фрајерима Живковићем, Ђиласом и Јеремићем и руши као тог Вучића, ваљда контају ајмо испочетка сад, па тако наредних 20 година. И најјача глава Дебежите са њима. Циркус Колорадо.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

reziser

Postby reziser » Sun Dec 16, 2018 10:41 pm

pertla wrote:Da li stvarno postoji neko na ovom forumu ko misli da sns nije najvece zlo koje je pogodilo srbiju u novijoj istoriji?.

Постоји.Тај сам.Снс и Дс два су одвратна политичка зла,која од 2000-е на овамо сносе одговорност за политичко,економско,социјално дно у коме се налазимо.Бојим се ипак да гро форумаша чине млађи момци који слабо памте почетак овог века и жуту економску политику,приватизацију,распродају свих ресурса и национално безнађе.Стрељај,мислим да жуто зло води испред снс зла.

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Dec 16, 2018 10:51 pm

samo Radule

Врховна команда

Postby Врховна команда » Sun Dec 16, 2018 10:52 pm

reziser wrote::cry:
Врховна команда wrote:Онда је најбоље да се жалимо и кукамо непрестано а да ништа не радимо по том питању. И треба нас јебати кад смо стока незаинтересована за своје животе.

Нисам незаинтересован,напротив јако сам заинтересован за бољи живот моје породице и деце,сходно томе не кукам него рмбам од јутра до сутра јер ЗНАМ да банда која шета нема суштинску разлику у односу на БАНДУ која је на власти.Уосталом претходну банду смо већ видели или смо заборавили.?Луд и малоуман верује у промене које други прави,ти и само ти си носилац промена на боље за себе и своје.!!!Живео 100 година.

Слажем се друже са тобом али сматрам да је држава ту због нас а не ми због ње и држава је дужна да обезбеди нормалне послове, нормално запошљавање, нормалан живот а не да живимо у страху и да се натежемо од првог до првог у месецу. Има и до државе а не само до наших 10 прстију јер у супротном не би отишло око 550 000 Срба у последњих 10-ак година. Жив био такође и свако добро!

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Sun Dec 16, 2018 10:57 pm

Ne jebe Vucko 2% sta mi palamudimo. Evo u 4 opstine preko 59%.

Po meni zuti za nijansu gori od sns-a. Lopovska privatizacija, poslali u Hag sta su stigli, unistili vojsku...koliko se secam mozda je tada bio bolji odnos plate u odnosu na hleb, gorivo. Mislim, danas za minimalac od 143 din ne mozes da kupis ni litru dizela, ako me secanje dobro sluzi pre je bilo nesto bolje.

pertla

Postby pertla » Sun Dec 16, 2018 11:01 pm

Nema sta da streljam,meni je izmedju ta dva sranja poprilican znak jednakosti,u pitanju su nijanse,jedino sto je meni licno odvratnije ovo sto vucic radi i kako to radi,ali to u principu nije ni najvaznije,sustina ispred forme.

jedino sto kontam da bi se mozda nesto i desilo posle promene vlasti (ili nekoliko promena), ne izgleda mi kao da ce se aktuelna vlast dozvati pameti i poceti da deluje u korist naroda i drzave.

svakako mislim da ce vucic nastaviti da nas odvaljuje od kurca,sa sve manjom upotrebom lubrikanta kako vreme prolazi.a siguran sam da se ne moze skinuti na izborima dok su ovakvi kakvi su,pogotovo dok mi izvoljevamo kao do sada.uostalom,to je znak da nam i nije toliko lose.

Edit

Nije u redu da navijate toliko za zute,ipak je tada bilo vise stvari da se upropasti i sjebe nego danas :)
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Dec 17, 2018 12:45 am

Кудрави Гаучос wrote:Жути нису само створили систем, жути су створили и СНС. После петог десетог, прво су упали у банке, онда променили изборни закон и укинули кворум у скупштини. Цео процес који је отпочео тада кулминира са неизбацивањем новоосноване СНС из парламента, што су жути направили, честитком у 5 и 10 поподне Томи из ЕУ и доласком ових кретена на власт. И сад се неко појављује са отпорашким фазоном протеста, пиштаљком, Сергејом и жутим фрајерима Живковићем, Ђиласом и Јеремићем и руши као тог Вучића, ваљда контају ајмо испочетка сад, па тако наредних 20 година. И најјача глава Дебежите са њима. Циркус Колорадо.

Od reci do reci, samo ipak treba izaci na ulice i biti protiv tog monstruma koji su napravili zutaci, a ne sedeti kod kuce. Moje misljenje, ne mora da bude da sam u pravu.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

нема лека

Postby нема лека » Mon Dec 17, 2018 12:49 am

Јел може неко од вас који тврдите да су они претходни гори од снс-а и да се лошије живело тада него данас то аргументовано да објасни?
И јел можете да схватите да данас 50 посто снс-а чине најгори отпад оних предходних, плус је тада као и данас на власти спс? Да је Динкић данас јако битан Вучићев играч, као и оним предходним.
Да се не лажемо и не заносимо, неће се овде у скоријој будућности ништа значајно неће променити, али ја се водим размишљањем да су они предходни схватили своје грешке, па нек промене 20 посто ствари, биће боље. Ја не видим шта је данас боље него пре 2012 године. Економски је горе, културно смо нагло пропали задњих година, о криминалу је сувишно и причати, као и о медијском мраку.

Nexon

Postby Nexon » Mon Dec 17, 2018 1:58 am

Где сте другари?
Видим неки показују трагове, корпице и тако то.
Него да вам кажем:
У Лучанима је власт, снс+бивши вељин нс+спс, добила мање него ли на претходним изборима.
Вучић обрће причу да би изгледало да је растурио у ствари је преотео Вељин нс у Лучанима, који је на претходним изборима имао скоро 15% , самостално су локално ишли, и смањио резултат спс скоро за пола у односу на претходне изборе да би изгледало да је много јак.
Укупно, снс+спс, су добили 3-4% мање уз све могуће манипулације а упрегли су се много. Из целе Србије су екипре радиле у Лучанима за снс плус МУП, плус друге ствари.
Истина је да су све листе укупно имале лошији резултат у односу на претходне изборе јер је била нестварна излазност од 71%, што је скоро немогуће реално да се деси без гурке.
Last edited by Nexon on Mon Dec 17, 2018 2:04 am, edited 3 times in total.

Return to “Само опуштено”