Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Društvo, hoće rođak da uzme neki laptop pa se dvoumi između ova 2. Koji bi ste pre preporučili? Kod prvog ga vuče veći ekran a kod drugog bolji procesor...
ASUS VivoBook 17 R702MA-BX005T, Notebook, Intel Celeron Prozessor N4000 (bis zu 2,60 GHz, 4 MB Intel Cache)4 GB RAM, 1 TB HDD, Intel UHD-Grafik 600
ili
Asus F540LA-DM1069T / Intel Core i3 (5. Generation) 5005U 2,0 GHz / 4 GB RAM / 1000 GB Festplatte / HD Graphics 5500 / 39 cm (15,6") 1920 x 1080 Pixel (Full HD) entspiegeltes Display
ASUS VivoBook 17 R702MA-BX005T, Notebook, Intel Celeron Prozessor N4000 (bis zu 2,60 GHz, 4 MB Intel Cache)4 GB RAM, 1 TB HDD, Intel UHD-Grafik 600
ili
Asus F540LA-DM1069T / Intel Core i3 (5. Generation) 5005U 2,0 GHz / 4 GB RAM / 1000 GB Festplatte / HD Graphics 5500 / 39 cm (15,6") 1920 x 1080 Pixel (Full HD) entspiegeltes Display
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- chester_perry
Drugi, i ako ima cd rom, a trebalo bi da ima, nek uzme odma neki SSD da stavi umesto njega.
- lost&found
Brdja wrote:Društvo, hoće rođak da uzme neki laptop pa se dvoumi između ova 2. Koji bi ste pre preporučili? Kod prvog ga vuče veći ekran a kod drugog bolji procesor...
ili
dao bih ti preporuku, al posto je za Rodjaka, teraj to satanisticko govno u kurac
Salim se, ne razumem se u laptopove
Još sam hteo da stavim u zagradi da nije za ovog našeg Rođu i rekoh, ma neće niko... Kad ja tamo kad ono međutim
Hvala, @chester
Hvala, @chester
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Јел наручивао неко одавде?
http://www.menconcept.rs/
http://www.menconcept.rs/
(Street Force / Curva Orientale)
- Kit_Karson
Јел зна неко да ли у Србији може да се нађе TF меморијска картица? Micro SD не може да стане у мој телефон (ulefone s7 dc). И у чему је разлика између те две картице? Је л треба адаптер? Мада ова SD штрчи 1 мм, нема шансе да стане у простор за меморијску картицу.
fedayn wrote:Ne godi mi popularnost,ja kao sto rekoh Facebook nemam,ne volim da se slikam i mislim da su forumi vise za to da se kazu prave stvari,iznese misljenje.
Ono kada neko kaze/napise ono sto i sam mislim!
Идем у петак на Дивчибаре, па ако има неко их околних крајева, или неко да је тренутно тамо, углавном занима ме време какво је, има ли снега, дал да носим санке и ланце и та говна, хвала унапред на одговору.Довиђена
Јел има неко ко је добро упућен у саобраћајно право?
javi se pustinjskoj lisici
-
Imal' kakve ispravne vlc liste za Arenu sport ovih dana?
Jel ima neko kljuc za Office 365?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Hvala ali mi treba samo kljuc, ne mogu da skidam ceo program
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Imaš na Ebay jeftine ključeve. Ja nedavno kupih Malwarebytes Lifetime za oko 2 dolara, aktivirao bez problema.
Moraću da probam nešto, ne bih se igrao sa skidanjem, samo šalju kazne. Mada znam da sam ranije stalno na raznim sajtovima nalazio te ključeve
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
http://www.digitalna.nb.rs/
Aj ovde da turim. Digitalna narodna biblioteka. Izmedju ostalog mozete naci i kompletna izdanja dnevnih listova poput Politike, Pravde itd. od recimo 1904 do 1941. godine. Jako je intresantno citati izdanja uoci kljucnih istorijskih dogadjaja, a preporucio bih i strane koje se odnose na sport i male oglase.
Aj ovde da turim. Digitalna narodna biblioteka. Izmedju ostalog mozete naci i kompletna izdanja dnevnih listova poput Politike, Pravde itd. od recimo 1904 do 1941. godine. Jako je intresantno citati izdanja uoci kljucnih istorijskih dogadjaja, a preporucio bih i strane koje se odnose na sport i male oglase.