Душевна болница
Re: Душевна болница
Мени је прва годишњица брака 15ог априла, а за венчање сам уживао. Било је укупно 17 људи, рачунајући нас двоје. Прво у општини код матичара, па ручак у ресторану, без икаквог притиска. Звали смо најмање људи колико смо могли, мени су била само два друга, од тога је један кум, и код жене исто, само су другарице и кума Вероватно сам један од ретких које су момачко вече направили исти дан после венчања, али је и то било апсолутно уживање.
Мислим да венчање треба да буде један од најродоснијих дана у нечијем животу, никако притисак или нервоза.
Мислим да венчање треба да буде један од најродоснијих дана у нечијем животу, никако притисак или нервоза.
- CamoSurprise
Кудрави Гаучос wrote:Не знам да л' је то то, али у сваком случају овде имамо један леп хепенинг у природи
Hvala na trudu, ali nije taj snimak, nisu šiptari, neki drugi talibani su. Upravo ovakva vrsta događaja. Sede, sviraju, pucaju...totalna opuštencija.
Kad smo kod takvih priča...
Drugar zove, pre podne, oko 11h...Brate dobio sam sina, dođite obavezno večeras...Znam da voli cugu i da se ne kontroliše, ok ovo i jeste prilika. Kad je dobio ćerkicu bila je klasična pijanka, bilo društva,rodbine, nas sa njegove strane, ali i sa ženine, njeni ćale, sestra, kuma...Tu je isto brljavio, ali u nekim granicama. Očekujem tako nešto i ovaj put. Odlazimo žena i ja oko 19h kod njih, prilazim zgradi, već mi sumnjivo, ne čuje se muzika, zatvoren prozor. Penjemo se, zvonimo, ne otvara niko. Pozvonim još 2 puta, otvara domaćin, prepariran, jedva stoji, sa izrazom na licu - otkud vi? Meni već smešno, čestitam čoveku, on ne zna o čemu se radi. Tu još neki burazer njegove žene, ostavili ga da pazi ovog prepariranog, znaju da je rizičan. Ovaj prepariran u toku dana. Sedosmo mi, ponudi nas taj čovek pićem, ovaj drugar se u nekom momentu seti o čemu se radi, hoće još da pije, kreće da nazdravi sa nama, pada preko stola, razbija se najstrašnije, iseče se na neke čaše...Taj burazer njegove žene i ja ga nosimo u sobu, ostavljamo ga da spava. Popijem pivo, pozdravim se sa tim čovekom i odemo kući. Oko 23h telefon zvoni, slavljenik...Brate dobio sam sina, dođite obavezno!
Gilajdza RIP
17 ljudi,blago tebi...
Meni bilo 750 ljudi,nisam stigo da se napijem,osugo se po vratu od trostrukog puta par puta ljubljenja sa 750 dusa. Bio u minusu 4000 eura.
Meni bilo 750 ljudi,nisam stigo da se napijem,osugo se po vratu od trostrukog puta par puta ljubljenja sa 750 dusa. Bio u minusu 4000 eura.
Etaoin wrote:Мислим да венчање треба да буде један од најродоснијих дана у нечијем животу, никако притисак или нервоза.
Upravo to. Meni je bilo nekih 70-80 ljudi, samo najbliža familija i najbliži prijatelji. Samo ljudi koje rado viđam. Proveo se nikad bolje.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Трипко wrote:Луди власи.
Ay Свака част.
-
lazes,ja imma sliku sa tvoje svadbe ahahahatizlabor wrote:17 ljudi,blago tebi...
750 dusa na uzovu. Mozda 50 nije doslo,al bilo je nezvanih...eto kao ti recimo hahhahahah
Na poslednjoj svadbi na kojoj sam bio panduri su nama svatovima pravili sacekuse i barikade po putu, nakon vencanja u crkvi uhapsena cetvorica, lezali istragu jace od metar dana i neki dobili robije da gule zbog senlucenja.. Tako da pamet u glavu..
Мала девојчица из Новог Сада пре пар месеци када се играла са другарима у дворишту, одједном је заболела рука и поче да крвари, родитељи мислише пала, џа бу, тамо вамо, крварење, бол, дошла хитна, кад оно метак. Који је залутао са једне свадбе...
И мислим се која срећа, што је у том тренутку пада завршио на руци, буквално секунди и милиметри су делили од ко зна чега.
Тако да, зајебите то.
И мислим се која срећа, што је у том тренутку пада завршио на руци, буквално секунди и милиметри су делили од ко зна чега.
Тако да, зајебите то.
Апропо ове приче о циганима око цркве, јутрос излазим из исте, завршила се лиургија и изашао напоље да упалим пљугу и сачекам ортака који је остао нешто да обави.Пар цигана ту, један торима и један млађи, ту нека фрка и отерају их.Одлазе они, излази овај мој и крећемо ми и идемо пар метара иза њих.Зашли иза ћошка, голф 4 караван немачке табле их чека, седају унутра и вози их неки мајстор вероватно до следеће цркве.
-
oces me naterati da ndjem sliku ahahahahahhaah ja nisam bio na toj svadbitizlabor wrote:750 dusa na uzovu. Mozda 50 nije doslo,al bilo je nezvanih...eto kao ti recimo hahhahahah
-
жабац wrote:Апропо ове приче о циганима око цркве, јутрос излазим из исте, завршила се лиургија и изашао напоље да упалим пљугу и сачекам ортака који је остао нешто да обави.Пар цигана ту, један торима и један млађи, ту нека фрка и отерају их.Одлазе они, излази овај мој и крећемо ми и идемо пар метара иза њих.Зашли иза ћошка, голф 4 караван немачке табле их чека, седају унутра и вози их неки мајстор вероватно до следеће цркве.
Ciganske pičke !!!
друг члан wrote:Какав сам магарац са непуне 33 се навадих на пљуге
Bacaj to odmah.
друг члан wrote:Какав сам магарац са непуне 33 се навадих на пљуге
Ја сам их на мардељу бацио, иначе сам их јео 7 година ... Када сам видио шта је спреман човек да уради због цигаре, сконтао сам да је проклета уствари, и бацио...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
prcko wrote:друг члан wrote:Какав сам магарац са непуне 33 се навадих на пљуге
Bacaj to odmah.
Човек ти лепо рече. Бацај како знаш и умеш док си још зелен јер онда полако одлазиш на пут без повратка.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
https://www.facebook.com/predsjednikdps/videos/1918321001519522/
Kad izlapi staro čeljade. A boli me kurac, što tebe vjerovatno boli kurac za iste izbore, al odjebi smradu stari. A bio si kul tip.
Jel njemu stvarno puca kurac za to što će magarci ka što sam ja da laju i pljuju o njemu?
Kad izlapi staro čeljade. A boli me kurac, što tebe vjerovatno boli kurac za iste izbore, al odjebi smradu stari. A bio si kul tip.
Jel njemu stvarno puca kurac za to što će magarci ka što sam ja da laju i pljuju o njemu?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Batke wrote:prcko wrote:друг члан wrote:Какав сам магарац са непуне 33 се навадих на пљуге
Bacaj to odmah.
Човек ти лепо рече. Бацај како знаш и умеш док си још зелен јер онда полако одлазиш на пут без повратка.
Cuj zelen sa 33
-
Кум Жоржо wrote:https://www.facebook.com/predsjednikdps/videos/1918321001519522/
Миша Јанкетић је стара комуњара, чисто да се зна, својевремено је подржавао и Слобу
Jebo mu pas mater odvratnu.