Stimara burazer srebro na olimpijadi, srebro na svetskom i sad minimum srebro na evropskom

UltrasDoras wrote:OSVAJAMO kao što rekoh, slovenija je kuracsamo da jović mogne igrati, makar pod injekcijama
imamo tim imamo energiju znamo pobijediti ne bojimo se nikog, a i što bi - od početka prvenstva pa evo do kraja favoriti smo u sve jednoj utakmici evo i u finalu!!!
1914 wrote:Najbitnije je da su nasi momci dokazali da medalja moze da se osvoji bez Teodosica tj. vrhunskog pleja.Posto dugo kruze one price kada se Teo povuce(a mi nemo u mladjim kategrijama za sada nekog ko ce da postane vrhunski plej) da cemo jako tesko osvajati medalje.U danasnjoj kosarci je bitnije da ti bek zna sve da radi(od prenosa lopte,par asistencije,prodor,odbrana i sut)to za sada to imamo u Bogdanu, a i nadam se kasnije Guduricu.Takodje posle beka najbitniji su visoki igraci centri i krilni centri koji vise igraju odbranu nego napad.Nasi visoki igraci nisu neko odbranbene zveri(sem Kuzmica i Lucica,Kalinica-koji isto moze da odigra na cetvorci)ali su ove prvenstvo konkretno odradili.
pertla wrote:1914 wrote:Najbitnije je da su nasi momci dokazali da medalja moze da se osvoji bez Teodosica tj. vrhunskog pleja.Posto dugo kruze one price kada se Teo povuce(a mi nemo u mladjim kategrijama za sada nekog ko ce da postane vrhunski plej) da cemo jako tesko osvajati medalje.U danasnjoj kosarci je bitnije da ti bek zna sve da radi(od prenosa lopte,par asistencije,prodor,odbrana i sut)to za sada to imamo u Bogdanu, a i nadam se kasnije Guduricu.Takodje posle beka najbitniji su visoki igraci centri i krilni centri koji vise igraju odbranu nego napad.Nasi visoki igraci nisu neko odbranbene zveri(sem Kuzmica i Lucica,Kalinica-koji isto moze da odigra na cetvorci)ali su ove prvenstvo konkretno odradili.
Brate Jovic je vrhunski moderan plej,koliko god da je limitiran na sutu,a sigurno ce igrati do kraja ovog ciklusa,verovatno i posle
Rođaci wrote:Jovića više jebe to što i dalje ponekad ima alibi pasove nego šut
ostane sam, bude neodlučan, pa se zaleti u gomilu i onda baci neki iznuđen pas
nadam se da će da prestane s tim
u svemu ostalom je sjajan
ultrastito wrote:ima tu zajebanu povredu ledja, nadam se da je sa tim gotovo i da su sanirali. covek je u riu spavao na vratima!
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests