![Image](https://i.imgur.com/jlmMHAo.png)
Занимљиве слике и клипови
- јахач магле
Re: Занимљиве слике и клипови
Rođaci wrote:hahahaha
treba eksperimentisati, oni Fatalni začini mi letos nisu bili nešto
Је л пече кад кењаш?
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji2.png)
...Сијају звезде као очи конобарице...
Бљујеш ватру и на уста и на пакаш!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Ау који флеш. Јуче и данас гледам осмочасовно излагање Петровића код Теше у пар наврата. Отворим Ћуб, укуцам др. Мирољуб Петровић и избаци ми нови видео код Теше од пре неколико сати. Као да сам призивао више демоне и утицао на Тешу да у ова два дана од како сам прегледао већину Петровићевих излагања он га позове и направи нову емисију. Одох да одгледам и ову.
Човек поцепа маломождану кору својим теоријама. Не могу описати са којим уживањем пратим сваку његову реч
Miroljub Petrović - Svetom vladaju satanisti i moramo srušiti takav sistem! (12.11.2017)
Човек поцепа маломождану кору својим теоријама. Не могу описати са којим уживањем пратим сваку његову реч
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Miroljub Petrović - Svetom vladaju satanisti i moramo srušiti takav sistem! (12.11.2017)
(Street Force / Curva Orientale)
Najveći degenerik ikada koji je jahao po posranim medijima posranog naroda.
ја мислим да сам једини који је погледао оне његове прве две емисије код Теше више од 15 пута.
Од тада наредних 56 емисија Мирољуба код Теше нисам гледао.
Претеривање...
Од тада наредних 56 емисија Мирољуба код Теше нисам гледао.
Претеривање...
- Bruno Sulak
Далтон wrote:Ау који флеш. Јуче и данас гледам осмочасовно излагање Петровића код Теше у пар наврата. Отворим Ћуб, укуцам др. Мирољуб Петровић и избаци ми нови видео код Теше од пре неколико сати. Као да сам призивао више демоне и утицао на Тешу да у ова два дана од како сам прегледао већину Петровићевих излагања он га позове и направи нову емисију. Одох да одгледам и ову.
Човек поцепа маломождану кору својим теоријама. Не могу описати са којим уживањем пратим сваку његову реч![]()
у чему конкретно уживаш док гледаш Мирољуба ? Ако може мало детаљније да ме упутиш.
U nekim poredjenima koja su plitka i štaviše smešna za čuti. Taj način iznošenja svoje priče i koliko se uživi pričajući sa grimasama po licu je najviši stepen humora koji kod takvih faca mogu da doživim.
Elem, da li si gledao njegovo izlaganje u Bjeljini? Gde se mnogo ozbiljnije ponaša i ne priča o kupusu koji priča 7 jezika a 8 natuca niti o ženama u crnom i kamena s ramena. A vidim da želi da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima.![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Elem, da li si gledao njegovo izlaganje u Bjeljini? Gde se mnogo ozbiljnije ponaša i ne priča o kupusu koji priča 7 jezika a 8 natuca niti o ženama u crnom i kamena s ramena. A vidim da želi da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ako je to najviši stepen humora, dabogda ja onda humora nikad ne video.
Užas.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- ultrastito
ja sam mislio da sam jedini koji ne kapira ovog lika i njegov "humor".
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
I napuni on braco moja, amfiteatar na nekom fakultetu ako me secanje dobro sluzi... E to je kurac.
Vratimo stari duh Tribina foruma!
Brate, punio je on sportske hale, uskoro će i Arenu. Retardiran narod, eto pa ga jebi.
džile wrote:Ako je to najviši stepen humora, dabogda ja onda humora nikad ne video.
Dzile, jebi ga. To je najvisi nivo humora koji on moze da iznese iako je ubedjen u suprotno. Smejali se mi njemu i mislili da je idiot ili pak normalan.
džile wrote:Brate, punio je on sportske hale, uskoro će i Arenu. Retardiran narod, eto pa ga jebi.
Jeste, tu si u pravu. Evo kada pogledamo govore u Sumicama, koje je Ludakova alternativa organizovala vidimo da je bilo brat-bratu hiljadu ljudi i vise.
U sustini sve studenti i te generacije gde nema starijih od 30, 35g. U Bjeljini takodje. Mada iskreno mislim da je 90% tih ljudi doslo da cuju te nebulozne izjave nego da se povedu pricom o tom nacinu zivota o kojem prica. Ne brini se, niko ne pije vodu o stvaranju Dusanovog carstva i tim teorijama kojim se on vodi. Barem ja tako gledam na tu stvar.
Ljudi cekaju da on pocne da prica o pricama poput zakona na Dorcolu ili kosidbe na Rajcu i tim stvarima koji bi ih nasmejao, vise nego o teorijama koje on iznosi kao ozbiljna pretnja drustvu i covecanstvu.
E sad, jebem li ga, mozda ima i onih koji piju tu pricu i koji ce poceti da se ozbiljnije bave s tim stvarima sutra i ozbiljnije uci u tematiku istog. U to ne bih da ulazim i to je problem tog pojedinca.
Мирољуб је ниво хумора "змај од шипова" . Само што је змаја Бог створио као бленту, па и може човеку да буде симпатичан. А Мирољуб није блента, него лик који наплаћује школарину на свом "факултету" и 1250€.
Назови доктор гостује по медијима већ 20 година и нико на њега није обраћао пажњу. А онда одједном "под мач бато" , "бам, бам, бам" и човек постаје јутјуб звезда. Прочитао доктор књигу из маркетинга ?
Назови доктор гостује по медијима већ 20 година и нико на њега није обраћао пажњу. А онда одједном "под мач бато" , "бам, бам, бам" и човек постаје јутјуб звезда. Прочитао доктор књигу из маркетинга ?
Bogami, kako su krenuli ovi s Balkan Info, snimiće više epizoda s njim no što ima Mala nevesta.
Teša Tešanović, uspešan novinar
kraj vica
kraj vica