Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Tizla, razočaraću i tebe i prešjednika kućnog saveta. Fejsbuk dopire do dvadesetak posto ukupnog broja ljudi sposobnih da biraju nešto, da nije tako ne bI Vučić tako jahao po tv-u.
- Кудрави Гаучос
У праву си Џиле, још увек је тако, моја поента је удео у креирању будућности која долази за не више од десетак година. Ја само тврдим да је удео ТВ-а у формирању свести генерација које сад стасавају већ увелико јако слаб. То зна свако ко гледа неког клинца како одраста, јбт неки дерани данас науче прво енглески због смартфона. Тинејџери иста прича, не скидају се са фона. И мислим да је глупо да се овде моралише о качењу клипова из тих смећарских емисија јер зашто онда то не би важило и за дељење исечака из дневника, Вучићевих изјава, Вулинових дрогираних испада, компромитујућих снимака и слика о СПЦ итд, итд... На крају крајева отворите тему за дељење трешчине свих врста, па ко неће нек је не отвара и готово. Кад је шега у питању јебо моралисање.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Није баш ни питање те гледаности битно у суштини. Ја бих се више базирао на размевању публике истих.
Можемо ми погледати пар емисија, цео серијал ако ћемо имати и даље исти став о њима. А са друге стране имамо и оне којима је то постала свакодневница. Који причају о томе у друштву и ван ТВа. Који ће по завршетку истих отићи на кастинг и пријавити се за следећу сезону. А таквих нажалост има много. Покушавам да разумем и њих. Да их сажалим, али не иде.
По селима људи имају свега неколико тв канала на тв-у.
Имају пинк где је фарма или предузеће како год се зове.
Имају хепи и парове. Прву и ивановића, марића, сулејмана, индијце, мексиканце, турке курту и мурту. И нема избора за гледање неког квалитетнијег програма.
Маторци по градовима, учваљени пензионери имају пак више времена да се баве тиме јер људи по селима имају много више обавеза од гледања тв-а и картања шаха у парку.
И ми смо гледали звезде гранда када је бата животиња наступао, неки слали поруке итд а на форуму кењали о истим. Мислим да бојкот ТВа све више узима маха код нас. Првенствено у провиционалним срединама и мање образовним и информисаним. Исто тако у истим срединама је то једини извор информација и додира са остатком Србије и светом. Само је питање на који им се начин пласира то информисање.
Можемо ми погледати пар емисија, цео серијал ако ћемо имати и даље исти став о њима. А са друге стране имамо и оне којима је то постала свакодневница. Који причају о томе у друштву и ван ТВа. Који ће по завршетку истих отићи на кастинг и пријавити се за следећу сезону. А таквих нажалост има много. Покушавам да разумем и њих. Да их сажалим, али не иде.
По селима људи имају свега неколико тв канала на тв-у.
Имају пинк где је фарма или предузеће како год се зове.
Имају хепи и парове. Прву и ивановића, марића, сулејмана, индијце, мексиканце, турке курту и мурту. И нема избора за гледање неког квалитетнијег програма.
Маторци по градовима, учваљени пензионери имају пак више времена да се баве тиме јер људи по селима имају много више обавеза од гледања тв-а и картања шаха у парку.
И ми смо гледали звезде гранда када је бата животиња наступао, неки слали поруке итд а на форуму кењали о истим. Мислим да бојкот ТВа све више узима маха код нас. Првенствено у провиционалним срединама и мање образовним и информисаним. Исто тако у истим срединама је то једини извор информација и додира са остатком Србије и светом. Само је питање на који им се начин пласира то информисање.
(Street Force / Curva Orientale)
Slažem se Kudravi jedan kroz jedan, treba bar na svom prostoru filtrirati informacija, ko to hoće da gleda i da prati šta se dešava ima toliko javnih medija da može da se uguši informacijama ako hoće, tako da ođe kačiti klip na kojem zmaj od šipova batinom otvara teglu cvekle, nema smisla.
- ultrastito
vid' ga dzilou, pa ti si ziv
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Далтон wrote:И ми смо гледали звезде гранда када је бата животиња наступао, неки слали поруке итд а на форуму кењали о истим.
Ne bih ja isao bas toliko siroko u mnozinu, koliko se secam nije se bas preterano pominjalo i pratilo to sranje a cenim i da mnogi misle da je doticni prosecan retard i da ih zabole racku i za njega i za pink/grand/farme/zadruge sta god.
Jesi u pravu. Bata nije slucajno popio ban jer je previse srao na forumu. Pa se posle vratio i do nekle smirio. Pominjalo se kol'ko tol'ko jer je bio lik sa tribine i iz tog razloga je sva sprdnja bila pripisavana njemu.
(Street Force / Curva Orientale)
Old School slika skinsa iz Eng.
Sajt sa s old school slikama(od navijaca,picaka do fudbalera)
https://vk.com/ultrasnews
Sajt sa s old school slikama(od navijaca,picaka do fudbalera)
https://vk.com/ultrasnews
- Кудрави Гаучос
04.10.1957. - 04.10.2017.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Choose Life
- Kit_Karson
Отресо га Вестбрук ко слину. За ово се и у рагбију суди казна
https://www.instagram.com/p/BaGZ0ryFDkf/
https://www.instagram.com/p/BaGZ0ryFDkf/
SAO_Zeljin wrote:
Izuzetno inteligentan čovek, moj veliki prijatelj. Ima tri sina, ne zna se koji je bolji i pametniji (najmlađeg vodim na Terazije da menjamo sličice ) Stvarno jedna sjajna srpska porodica,neka im Bog podari zdravlje, sreću i dug život.