bojan23 wrote:Људи јел зна неко било где на територији Београда продавницу или сервис бицикала који откупљује половне бајсеве?
Види код оног што има мегафон на комбију...
bojan23 wrote:Људи јел зна неко било где на територији Београда продавницу или сервис бицикала који откупљује половне бајсеве?
reziser wrote:Пријатељи,где се човек може информисати,о времену наредне недеље?Неки сајт који је релевантан за пар дана унапред?Хвала.
Хвала,добијеш дан,све изорганизујеш,а онда је све ствар више силе.Од задњих 30 дана 25 киша.Све најбоље.pustinjska lisica wrote:Овај норвешки важи за веома поуздан. Један мој пријатељ који има грађевинску фирму и коме рад доста зависи од тога какво ће време бити се највише узда у њега.
https://www.yr.no/?spr=eng
Opie wrote:1958 wrote:Opie wrote:
Mnogo je ovo za mene batac...meni samo treba prosta tetka,``BBB Crnac 94``,to je to....
zavisi sta radis, ako ces neke portrete ludnice realizam, sloba pepic bez konkurencije, ako radis nesto drugo videcemo
Sloba iz Zarkova? Mislim da je skup malo za mene.
Rukav i grudni kos radim. Nasao sam nekog naseg zemljaka koji radi u Stutgartu .Kvotirao mi 900e za termin ,12 -21:30 .Kaze treba mi 6 termina,ja reko chaaaaaa zemljace ,na meni si nasao da zaradjues .Plus put u Nemacku ,plus troskovi ,reko ne hvala. Opet decko mi u UK dao cenu od 400 funti po terminu ,12-8 ,kaze dva termina mu trebaju da mi odradi to.Mene intersuju cene u Beogradu ,posto bi da se vratim kuci na 4 nedelje .
Grudni kos nije komplikovan ,ali rukav jeste ,sa dva portreta .Crno belo sve ,i sencenje da mi se prekriju neke stare tetovaze(oprostite mi na ruznoj proslosti)
1958 wrote:Opie wrote:1958 wrote:
zavisi sta radis, ako ces neke portrete ludnice realizam, sloba pepic bez konkurencije, ako radis nesto drugo videcemo
Sloba iz Zarkova? Mislim da je skup malo za mene.
Rukav i grudni kos radim. Nasao sam nekog naseg zemljaka koji radi u Stutgartu .Kvotirao mi 900e za termin ,12 -21:30 .Kaze treba mi 6 termina,ja reko chaaaaaa zemljace ,na meni si nasao da zaradjues .Plus put u Nemacku ,plus troskovi ,reko ne hvala. Opet decko mi u UK dao cenu od 400 funti po terminu ,12-8 ,kaze dva termina mu trebaju da mi odradi to.Mene intersuju cene u Beogradu ,posto bi da se vratim kuci na 4 nedelje .
Grudni kos nije komplikovan ,ali rukav jeste ,sa dva portreta .Crno belo sve ,i sencenje da mi se prekriju neke stare tetovaze(oprostite mi na ruznoj proslosti)
Ne znam sta da ti kazem za toliku saru bi trebao nekog svog majstora da imas vec nije to bas za preporuku. Nije slobo iz zarkova ovaj je sloba pepic pogledaj fino radia cene zavise al za neku ok tetku ispod 100e nema termina

Znam da neki kanali imaju mogucnost gledanja samo preko sbb mreze i dal bese Telenor. Ako tebi ni jedan kanal ne radi pisi im na fejs-tviter. Redovno odgovaraju.ultrastito wrote:imam jedno pitanje u vezi EON televizije.
potpisao sam nov ugovor sa SBB-om i uzeo "DIGITALNI DUO TV+NET GOLD" paket za stan gde zivim privatno i gde imam pristup SBBovom internetu, a ovo je sve sto mi je ukljuceno u njega:
izmedju ostalog i EON za 5 uredjaja.
kad sam pokusao da aktiviram EON na kompu kod mojih, gde mi internet ide preko telekoma, javlja mi sledece:
idem na ovo
"Već imaš SBB uslugu?
Ukoliko već koristiš SBB digitalnu televiziju, Total TV ili D3i, da bi koristio EON neophodan ti je Moj SBB nalog."
i onda dobijem (karabananu):
je l' imao ko ovakvo iskustvo sa ovim govnetom ?
Кудрави Гаучос
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests