Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Kada nemas mreze negde gde je sigurno pokriveno sve sa mrezom, 90% je problem u telefonu, a ne u mrezi. Sto se tice mreza kod nas, sve tri su manje vise iste. Jedino gde primecujem razliku to je dostupnost mreze i interneta kad je velika koncentracija ljudi na jednom mestu, tipa festivali, koncerti i tekme. Tu su telenor i vip dosta bolji od mts-a ali verovano zbog toga sto imaju manje korisnika.
U vipu sam zadnje tri godine, nikakvih problema nisam imao, sve je to manje više isti ku***.
З В Е З Д А Л Е !
Па што је најгоре губи им се мрежа у градским зонама.
telenor izbacio pakete sa flat minutima i porukama.
vrhunski
vrhunski
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Sta to u prevodu znaci?Morbid wrote:telenor izbacio pakete sa flat minutima i porukama.
vrhunski
Sa mts postpaid se vratim na prepaid, ostao sam u šoku koliki su razbojnici. Nazvao par puta jedan broj, svaki put mi skinuli pare iako se ovaj nije javio, kako sam ukljucio Internet svukao pola kredita samo sto je ucitao viber poruke.
Ima Telenor već neko vreme flat pakete, nije to baš novo. Neograničeni su minuti i poruke a paketi se razlikuju po količini interneta.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Да ли постоји још сајтова који раде на истом принципу као PayPal?
Moneygram, Astropay, Skrill, WePay, Authorize.net
(Street Force / Curva Orientale)
Ima li ko link za AutoCad2016 ali da moze bez licence da radi
brko wrote:Ima li ko link za AutoCad2016 ali da moze bez licence da radi
Spoiler:
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Јел има неко искуства са заменом панела на лед телевизорима? Да ли се исплати?
Braćo treba mi hitno par odgovora...Imao sam tešku povredu lakta prošlo leto, uganuće + naprsnuće + čupanje svih tetiva, u subotu mi počinje takmičenje na koje sam uprkos povredi odlučio da idem i više nema nazad.Treba mi neko ko se razume u one kino trake, konkretno za lakat pošto koliko sam uspeo da vidim postoje razne vrste, veličine, jačine itd i svaka je namenjena za određeni deo tela.Ako ima ko nekog iskustva neka podeli u inboks bio bih beskrajno zahvalan.
Dobri ljudi treba mi pomoc, bio lik iz kablovske da mi zameni ruter (nit sam trazio nit zvao), pritom nisam bio gajbi, zameni on to palim ja komp, ne moze da pronadje wi fi ili sta vec treba. Im li ko da se razume u to da pomogne da namestim. U pitanju je windows 10. Da li su kablovi lose namseteni, dal nesto nije podeseno nemam pojma jbg ne razumem se.
https://imgur.com/a/StJB0Yo
https://imgur.com/a/StJB0Yo
Често одем до на село
- Кудрави Гаучос
Повежеш комп с рутером преко утп кабла (кабел за нет који добијеш уз рутер), отвориш мозилу, хром или шта већ користиш и укуцаш адресу 192.168.0.1
Oво је адреса за СББ рутере, пошто кажеш да је кабловска у питању контам да то имаш. После само пеглаш по упутству, одредиш име за вајерлес и тип енкрипције и лозинку, лако је, пар корака само има. Теби вероватно већ шљака вајерлес само што је под фабричким именом рутера и без заштите, а виндовс ти је запамтио стара подешавања.
https://sbb.rs/a12380/podrska/servisi/internet/Promeni-ime-i-lozinku-svoje-WiFi-mreze-Cisco-EPC-3925-3928.html
Oво је адреса за СББ рутере, пошто кажеш да је кабловска у питању контам да то имаш. После само пеглаш по упутству, одредиш име за вајерлес и тип енкрипције и лозинку, лако је, пар корака само има. Теби вероватно већ шљака вајерлес само што је под фабричким именом рутера и без заштите, а виндовс ти је запамтио стара подешавања.
https://sbb.rs/a12380/podrska/servisi/internet/Promeni-ime-i-lozinku-svoje-WiFi-mreze-Cisco-EPC-3925-3928.html
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Vektor je u pitanju. Meni radi wi fi na laptopu, na kompu mi ne prepoznaje ni jedan wi fi samo ono sranje stoji
Често одем до на село
- Кудрави Гаучос
E, па види онда да ли ти је дисејблован вифи на компу, онда није до рутера. Идеш контрол панел> нетворк енд интернет > нетворк енд шеринг > чејнџ адаптер сетингс, па види да ли имаш ти вајерлес адаптер упаљен .
Ако ти је проблем да нађеш контрол панел (на 10ки су све измењали морони) иди на ону лупу као за претрагу па крени да куцаш цонтрол панел
Сликај то тамо, те адаптере па закачи ође
Ако ти је проблем да нађеш контрол панел (на 10ки су све измењали морони) иди на ону лупу као за претрагу па крени да куцаш цонтрол панел
Сликај то тамо, те адаптере па закачи ође
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Kad sam dosao do change adapter settings samo mi izbaci ethernet network neki. Mozda je i do kablova kako su povezani?
Често одем до на село
Jel postoje neki posebni dodatni kuleri za laptopove koji se stave ispod njega kao neko postolje. Imam Dell i ok radi, ali onda u trenucima dokolice kuci pustim Football Manager i krene da zuji kao lud, onda pocne da se greje dole, pa onda se ugasi ekran, odnosno laptop ode u sleep mod jer kapiram da mu je procesor ili stogod preopterecen. Slicno je kada probam i neke druge zahtevnije igrice, on ih pokrene, ali pocne tako da me jebe da se "uspava". Da li postoji taj neki dodatni kuler i da li bi to resilo probleme.
daj konfiguraciju, tj. disk, procesor, grafičku i ram, pa da vidimo