Девојке, жене

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Desnoruki levak

Re: Девојке, жене

Postby Desnoruki levak » Thu Nov 17, 2016 1:02 pm

Ništa mi nije mučnije od slušanja nekog tipa kako "nikad ne bi karao tuđu devojku, jer ne bi voleo da se to njemu desi". Svet ne funkcioniše tako, a pogotovo ne muško-ženski odnosi. To je jedna surova arena gde je manje više sve dozvoljeno u borbi za parče mesa! To što si ceo život bio veran ili nikad nisi muvao tuđu ribu nikog ne zanima, i za to se ne dobijaju nagrade, osim za naivčinu broj xyz. Većina žena će u svakom trenutku bile u vezi ili van nje uvek odmeravati više ponuda i uvek biti otvorene za nešto bolje, jer je vrlo mali broj onih koje su u potpunosti emotivno i seksualno zadovoljne.

Što se tiče tvog pitanja, ne postoji jedan pravi odgovor. Zavisi šta tačno ti želiš od svega i kakav vam je status trenutan. Ako ste i dalje u fazi muvanja, ne bih previše vremena na nju trošio, a ako je već trošiš redovno, samo nastavi i vremenom ćeš ga izgurati sa stolice. Da je zadovoljna s njim, ne bi ni razmišljala o drugima, očigledno. Jednu stvar nikako ne raditi-pitati za njihov status, vršiti pritisak da raskine sa njim...može da ima kontra efekat.

prcko

Postby prcko » Thu Nov 17, 2016 1:28 pm

Koja kurceva arena i meso, nismo mi zivotinje nego ljudi. Ima samo jedna istina, a to je da svi vi koji volite da ulazite u tudje ste ista govna kao i te u koje ulazite. Poserem se na vase funkcionisanje sveta. Pravda za vojnika! :mrgreen:

dennycrane

Postby dennycrane » Thu Nov 17, 2016 1:30 pm

jebiga, ja ne razmisljam da li bih voleo to da neko radi meni, nego ja necu to da radim - zbog sebe. mada, sad sam mator... i izdaje me snaga... :)
a, koliko vidim, kod decka nije pitanje samo karanja, nego i ljubavi.

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 17, 2016 2:34 pm

Да, да, љубав у пичку материну. Да је обрнута ситуација и да је он 8 година у вези, а она се рока са стране била би курва. Ал пошто он јебе туђу онда је љубав. :mrgreen:

Што рече неко већ, то што данас ради њему сутра ће теби. Сви смо ми то већ осетили на својој кожи, а онај ко није осетиће. Једном курва увеик курва. Проблем ће ти бити ако се истрипујеш на љубав, па кад теби тако ували кару онда ћеш овде да нам кукаш са неком патетиком. Ал нема везе, јеби, вежи се, спремни смо ми и у тој ситуацији да ти помогнемо нашим саветима. :mrgreen:

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Thu Nov 17, 2016 3:11 pm

On ima njene eksplicitne slike i snimke, i ona vec godinu ipo dana pokusava da unisti to
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

Vinz

Postby Vinz » Thu Nov 17, 2016 3:32 pm

ja mislim da on treba da postavi slike, pa da se vidi šta i kako dalje :)

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Thu Nov 17, 2016 3:36 pm

Vinz wrote:ja mislim da on treba da postavi slike, pa da se vidi šta i kako dalje :)

tim eksperata sa tribina foruma sa nestrpljenjem iščekuje :mrgreen:
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

савабјан

Postby савабјан » Thu Nov 17, 2016 3:46 pm

Муваш рибу која је осам година у вези и тражиш озбиљан одговор. :lol: :lol: :lol:

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Thu Nov 17, 2016 4:01 pm

tražiš ozbiljan odgovor na tribini forumu :lol: :lol: :lol:
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 17, 2016 4:10 pm

Још горе, тражи паметан одговор. :mrgreen:

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Thu Nov 17, 2016 5:49 pm

Povlacim pitanje do daljnjeg. Znao sam da slede ovakvi odgovori, ali sam ipak postavio svoju "muku". Saopsticu samo krajnji ishod. :mrgreen:

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Nov 17, 2016 10:07 pm

Kaće slike? :mrgreen:

Brdja

Postby Brdja » Thu Nov 17, 2016 11:01 pm

Ajde stvarno. Nestrpljiv sam da vidim slike kao Nexon da vidi da li ce Dveri ispuniti ocekivanja :)
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

zizou

Postby zizou » Fri Nov 18, 2016 12:53 am

8 godina zajedno a taj je nije ozenio? Nesto mi tu smrdi :D

Tebra upao si u opasnu situaciju, zaljubio si se i ne razmisljas jasno. Savjetovao bih ti da napanes svim silama pa da vidis sto ce bit dalje. To ako njega vara ne znaci da ce i tebe a opet moze da znaci da oce :D.

Fino sto se tema pokrenula, traze se savjeti, samo tako nastavite :D

Реакција

Postby Реакција » Fri Nov 18, 2016 4:53 pm

Тебра колико ја видим ти се много зајебаваш са својим животом :D Осам година су већ заједно то није мало времена, лик сигурно скоро има и у плану да је жени.. само што не зна још да му је девојка курва који воли да се туца са стране јер то јој причињава још веће задовољство током секса. Изјеби то још који пут и батали иначеш ћеш попити метак у мошнице :D

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sat Nov 19, 2016 10:27 pm

Brate, nista nije cudno ili atipicno u ovoj prici. Riba ima dugu vezu u kojoj ocigledno kako tako funkcionise, ali funkcionise. Njega poznaje iz svakojakih zivotnih situacija, sve su karte otvorene, nema nepoznanica, tacno zna sta od njega, sebe i takve veze moze da ocekuje. S druge strane, upoznaje tebe, ocigledno joj odgovaras na neki nacin koji joj nedostaje u odnosu sa njim. Da li je to pitanje prezasicenosti seksom, nedostatkom strasti kad su zajedno, dok je sa tobom jos uvek sve novo i sveze, to je pitanje na koje mozda dobijes odgovor, a mozda ti ga nikada ni ne pruzi... I da je tako, u jednom trenutku ces shvatiti sta je u pitanju, ako ti je vec toliko stalo.
Opusti se, boli te kurac. Ako ti je stalo, cimaj se koliko treba, ako nije, guraj dokle imas zelju. A to sto ti neko kaze da ce se sutra tako jebati i sa nekim drugim kad joj ti dosadis, ljubavni odnosi su suvise kompleksni da bi tako degenski odgovori bili dovoljni za apsolviranje tako komplikovih pitanja.
Uzgred, nista sladje nego jebati tudje :) Premija!
bologna centrale

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Nov 19, 2016 10:35 pm

А уствари хоће, јебаће се сутра и са другим кад буде с тобом.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat Nov 19, 2016 10:53 pm

B. Centrale...jedini me ti razumes.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sat Nov 19, 2016 11:09 pm

Jebu te ovi likovi iz dosade, nije zanimljivo ako se neko ne tovari :D Slusaj sta ti kazem, nema situacije u kojoj se nisam nasao sa zenama, bukvalno sve znam. Nije to nikakvo hvalisanje, jer muke, minusa i stativa ima podjednako kao dobrih stvari. Jebao sam one u 15ogodisnjim vezama, jebao srecno udate s decom, udovice, teske perverznjakuse od kojih su neke bukvalno zavrsavale u ludarama, razbijao veridbe i brakove, prevario apsolutno svaku svoju ribu, mene su varale na sve strane i pravile ovcu od mene, nema cega nije bilo. Onako kako sam ti malopre rekao, tako je, zajebi druge komentare, besposlenost je djavolji poligon i izgubljenim dusama lako manipulise :mrgreen:
bologna centrale

blatnjavi

Postby blatnjavi » Sun Nov 20, 2016 5:12 am

razbijao veridbe i brakove

то је тај фазон :mrgreen:

Имам три кера, два су различита а један је исти.

Return to “Само опуштено”