Девојке, жене
- Desnoruki levak
Re: Девојке, жене
Ništa mi nije mučnije od slušanja nekog tipa kako "nikad ne bi karao tuđu devojku, jer ne bi voleo da se to njemu desi". Svet ne funkcioniše tako, a pogotovo ne muško-ženski odnosi. To je jedna surova arena gde je manje više sve dozvoljeno u borbi za parče mesa! To što si ceo život bio veran ili nikad nisi muvao tuđu ribu nikog ne zanima, i za to se ne dobijaju nagrade, osim za naivčinu broj xyz. Većina žena će u svakom trenutku bile u vezi ili van nje uvek odmeravati više ponuda i uvek biti otvorene za nešto bolje, jer je vrlo mali broj onih koje su u potpunosti emotivno i seksualno zadovoljne.
Što se tiče tvog pitanja, ne postoji jedan pravi odgovor. Zavisi šta tačno ti želiš od svega i kakav vam je status trenutan. Ako ste i dalje u fazi muvanja, ne bih previše vremena na nju trošio, a ako je već trošiš redovno, samo nastavi i vremenom ćeš ga izgurati sa stolice. Da je zadovoljna s njim, ne bi ni razmišljala o drugima, očigledno. Jednu stvar nikako ne raditi-pitati za njihov status, vršiti pritisak da raskine sa njim...može da ima kontra efekat.
Što se tiče tvog pitanja, ne postoji jedan pravi odgovor. Zavisi šta tačno ti želiš od svega i kakav vam je status trenutan. Ako ste i dalje u fazi muvanja, ne bih previše vremena na nju trošio, a ako je već trošiš redovno, samo nastavi i vremenom ćeš ga izgurati sa stolice. Da je zadovoljna s njim, ne bi ni razmišljala o drugima, očigledno. Jednu stvar nikako ne raditi-pitati za njihov status, vršiti pritisak da raskine sa njim...može da ima kontra efekat.
Koja kurceva arena i meso, nismo mi zivotinje nego ljudi. Ima samo jedna istina, a to je da svi vi koji volite da ulazite u tudje ste ista govna kao i te u koje ulazite. Poserem se na vase funkcionisanje sveta. Pravda za vojnika! 

- dennycrane
jebiga, ja ne razmisljam da li bih voleo to da neko radi meni, nego ja necu to da radim - zbog sebe. mada, sad sam mator... i izdaje me snaga... 
a, koliko vidim, kod decka nije pitanje samo karanja, nego i ljubavi.

a, koliko vidim, kod decka nije pitanje samo karanja, nego i ljubavi.
Да, да, љубав у пичку материну. Да је обрнута ситуација и да је он 8 година у вези, а она се рока са стране била би курва. Ал пошто он јебе туђу онда је љубав.
Што рече неко већ, то што данас ради њему сутра ће теби. Сви смо ми то већ осетили на својој кожи, а онај ко није осетиће. Једном курва увеик курва. Проблем ће ти бити ако се истрипујеш на љубав, па кад теби тако ували кару онда ћеш овде да нам кукаш са неком патетиком. Ал нема везе, јеби, вежи се, спремни смо ми и у тој ситуацији да ти помогнемо нашим саветима.

Што рече неко већ, то што данас ради њему сутра ће теби. Сви смо ми то већ осетили на својој кожи, а онај ко није осетиће. Једном курва увеик курва. Проблем ће ти бити ако се истрипујеш на љубав, па кад теби тако ували кару онда ћеш овде да нам кукаш са неком патетиком. Ал нема везе, јеби, вежи се, спремни смо ми и у тој ситуацији да ти помогнемо нашим саветима.

On ima njene eksplicitne slike i snimke, i ona vec godinu ipo dana pokusava da unisti to
Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
ja mislim da on treba da postavi slike, pa da se vidi šta i kako dalje 

Vinz wrote:ja mislim da on treba da postavi slike, pa da se vidi šta i kako dalje
tim eksperata sa tribina foruma sa nestrpljenjem iščekuje

Razmačinji stolove, počinje šiz...
Муваш рибу која је осам година у вези и тражиш озбиљан одговор.

- UltrasDoras
tražiš ozbiljan odgovor na tribini forumu

"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Још горе, тражи паметан одговор. 

-
Povlacim pitanje do daljnjeg. Znao sam da slede ovakvi odgovori, ali sam ipak postavio svoju "muku". Saopsticu samo krajnji ishod. 

Ajde stvarno. Nestrpljiv sam da vidim slike kao Nexon da vidi da li ce Dveri ispuniti ocekivanja 

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
8 godina zajedno a taj je nije ozenio? Nesto mi tu smrdi 
Tebra upao si u opasnu situaciju, zaljubio si se i ne razmisljas jasno. Savjetovao bih ti da napanes svim silama pa da vidis sto ce bit dalje. To ako njega vara ne znaci da ce i tebe a opet moze da znaci da oce
.
Fino sto se tema pokrenula, traze se savjeti, samo tako nastavite

Tebra upao si u opasnu situaciju, zaljubio si se i ne razmisljas jasno. Savjetovao bih ti da napanes svim silama pa da vidis sto ce bit dalje. To ako njega vara ne znaci da ce i tebe a opet moze da znaci da oce

Fino sto se tema pokrenula, traze se savjeti, samo tako nastavite

Тебра колико ја видим ти се много зајебаваш са својим животом
Осам година су већ заједно то није мало времена, лик сигурно скоро има и у плану да је жени.. само што не зна још да му је девојка курва који воли да се туца са стране јер то јој причињава још веће задовољство током секса. Изјеби то још који пут и батали иначеш ћеш попити метак у мошнице 

- B.Centrale
Brate, nista nije cudno ili atipicno u ovoj prici. Riba ima dugu vezu u kojoj ocigledno kako tako funkcionise, ali funkcionise. Njega poznaje iz svakojakih zivotnih situacija, sve su karte otvorene, nema nepoznanica, tacno zna sta od njega, sebe i takve veze moze da ocekuje. S druge strane, upoznaje tebe, ocigledno joj odgovaras na neki nacin koji joj nedostaje u odnosu sa njim. Da li je to pitanje prezasicenosti seksom, nedostatkom strasti kad su zajedno, dok je sa tobom jos uvek sve novo i sveze, to je pitanje na koje mozda dobijes odgovor, a mozda ti ga nikada ni ne pruzi... I da je tako, u jednom trenutku ces shvatiti sta je u pitanju, ako ti je vec toliko stalo.
Opusti se, boli te kurac. Ako ti je stalo, cimaj se koliko treba, ako nije, guraj dokle imas zelju. A to sto ti neko kaze da ce se sutra tako jebati i sa nekim drugim kad joj ti dosadis, ljubavni odnosi su suvise kompleksni da bi tako degenski odgovori bili dovoljni za apsolviranje tako komplikovih pitanja.
Uzgred, nista sladje nego jebati tudje
Premija!
Opusti se, boli te kurac. Ako ti je stalo, cimaj se koliko treba, ako nije, guraj dokle imas zelju. A to sto ti neko kaze da ce se sutra tako jebati i sa nekim drugim kad joj ti dosadis, ljubavni odnosi su suvise kompleksni da bi tako degenski odgovori bili dovoljni za apsolviranje tako komplikovih pitanja.
Uzgred, nista sladje nego jebati tudje

bologna centrale
А уствари хоће, јебаће се сутра и са другим кад буде с тобом.
-
B. Centrale...jedini me ti razumes.
- B.Centrale
Jebu te ovi likovi iz dosade, nije zanimljivo ako se neko ne tovari
Slusaj sta ti kazem, nema situacije u kojoj se nisam nasao sa zenama, bukvalno sve znam. Nije to nikakvo hvalisanje, jer muke, minusa i stativa ima podjednako kao dobrih stvari. Jebao sam one u 15ogodisnjim vezama, jebao srecno udate s decom, udovice, teske perverznjakuse od kojih su neke bukvalno zavrsavale u ludarama, razbijao veridbe i brakove, prevario apsolutno svaku svoju ribu, mene su varale na sve strane i pravile ovcu od mene, nema cega nije bilo. Onako kako sam ti malopre rekao, tako je, zajebi druge komentare, besposlenost je djavolji poligon i izgubljenim dusama lako manipulise 

bologna centrale
razbijao veridbe i brakove
то је тај фазон

Имам три кера, два су различита а један је исти.