Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Ako ti se vide obrisi slike rekao bih da je otislo pozadinsko osvetljenje, da li se to zove trafo, jbm li ga. Odnesi ga u servis, mislim da ti je to resivo lagano.
- Занемарујем тактику
Хвала на одговорима.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
Da li je neko od vas pisao diplomski/seminarski na temu "odliv mozgova" ? Dobro bi mi dosao bilo kakav materijal.
Re: RE: Re: Тема за све и свашта
la haine wrote:Ako ti se vide obrisi slike rekao bih da je otislo pozadinsko osvetljenje, da li se to zove trafo, jbm li ga. Odnesi ga u servis, mislim da ti je to resivo lagano.
E tako su i meni nazvali kvar,pozadinsko osvetljenje
- Занемарујем тактику
la haine wrote:Ako ti se vide obrisi slike rekao bih da je otislo pozadinsko osvetljenje, da li se to zove trafo, jbm li ga. Odnesi ga u servis, mislim da ti je to resivo lagano.
Тачно, цркло позадинско осветљење. Поправка 65 евра.
Jesam ti rekao da je lagano, lakši si za 65€
- Занемарујем тактику
Надокнадиће кладионица. 

Da li ima šanse da negde iskopam, da li na netu ili ako neko sakuplja, novine Politika od 8. juna? Znam da ima onaj sajt novinarnica, ali oni izgleda ne arhiviraju Politiku.
čompika wrote:Da li ima šanse da negde iskopam, da li na netu ili ako neko sakuplja, novine Politika od 8. juna? Znam da ima onaj sajt novinarnica, ali oni izgleda ne arhiviraju Politiku.
http://www.politika.rs/articles/archive/2016/06/08
Hvala, ali nema na online izdanju ono što tražim. Poslao sam mejl na adresu sa stranice.
- dennycrane
ranije je postojala prodavnica novina u zgradi politike, kada krenes od glavnog ulaza ka cetinjskoj, koja je prodavala novine i od prethodnih dana. nemam pojma da li to jos uvek funkcionise.
U poslednje vreme imam problema sa aknama na ledjima,jel koristio neko bilo kakvu kremu ili losion pa da moze da preporuci za uklanjanje ovog problema?
gde u novom sadu da potrazim kvake za prozore?obisao sam ove "mejnstrim" prodavnice tipa uradi sam,brikolaz i slicna sranja,nigde nema
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Delso wrote:U poslednje vreme imam problema sa aknama na ledjima,jel koristio neko bilo kakvu kremu ili losion pa da moze da preporuci za uklanjanje ovog problema?
Osuncaj ledja i nestace, bar je kod mene tako.
prcko wrote:Delso wrote:U poslednje vreme imam problema sa aknama na ledjima,jel koristio neko bilo kakvu kremu ili losion pa da moze da preporuci za uklanjanje ovog problema?
Osuncaj ledja i nestace, bar je kod mene tako.
Morska voda, zakon

Inace jel ima neka preporuka za iznajmljivanje kola u Bg? Nesto mi skupi ovi na netu sto se oglasavaju.
Jel zna neko kako se računa kolika je carina na uvoz automobila iz EU? ili ako neko ima prijatelja koji drži agenciju pa da mi se raspita.
прекидач wrote:Jel zna neko kako se računa kolika je carina na uvoz automobila iz EU? ili ako neko ima prijatelja koji drži agenciju pa da mi se raspita.
На основу фактуре... и царина је око 2% плус пдв 20%... зависи да ли је еуро 3 или еуро 4 дал плаћаш одма по увозу или током трхничких прегледа тј регистрације, у БиХ за возила до еуро 3 царина се плаћа одмах по увозу ... Нпр ако ти је ауто 5.000€ царина и пдв ти је одприлике 1100€.
Last edited by Мићара on Wed Jun 29, 2016 7:44 am, edited 1 time in total.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Re: RE: Re: Тема за све и свашта
Hvala, e sad ako je euro 5? Da li to povećava ili smanjuje cenu, da li je bitna kubikaza, ks i koliko to utiče na cenu, kilometraza isto? I država porekla?
То је битно приликом регистрације возила, а царину интересује само ако имаш основне папире, значи саобраћајну тј доказ да је возило валидно није крадено или тако нешто, од тог увезеног возила фактуру, и паре да им платиш. А касније иде ово остало што си написао.
То ти све шпедиција уради... Или особа која се бави увозом... Папири нису скупи... Ово остало јесте.
То ти све шпедиција уради... Или особа која се бави увозом... Папири нису скупи... Ово остало јесте.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Znaci 2% carina i 20 pdv. Automobili su od 2008 pa na više i to je u glavnom od 2.0 do 3.0 i sve su dizeli cena im je između 10 i 20 hiljada preko. E da čuo sam da ima razlike od države do države iz koje uvozis, jel ima tu istine?