Занимљиве слике и клипови
- Kit_Karson
Re: Занимљиве слике и клипови
укро од занемарујем тактику
- ultrastito
јебо сам му матер луду, ознојише ми се дланови гледајући га
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aKqA5qO_460sv.mp4
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aKqA5qO_460sv.mp4
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Занемарујем тактику
Kit_Karson wrote:укро од занемарујем тактику
И ја сам вероватно овде, на старом форуму видео овај клип.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Budi dzentlmen
Nemoj da krades bromazepan od babe...
Nemoj da krades bromazepan od babe...
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Klinac od 12 godina zaustavio pljacku. Mali ili ima muda ko lustere, ili nije ni svesan sta je sve moglo da bude.
- UltrasDoras
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
-
- Blackadder
http://en.wikipedia.org/wiki/Belgrad_Forest
Nisam znao da kod Istanbula ima mesto koje se zove Belgrad Ormanı ili Belgrad Forest
Nisam znao da kod Istanbula ima mesto koje se zove Belgrad Ormanı ili Belgrad Forest
It was named after the thousands of Serbs that Suleiman the Magnificent transferred to Istanbul after the Siege of Belgrade (1521)
- Blackadder
Помињара wrote:Чему вређање?
A brate, nisi ni procitao o cemu se radi i odmah ovamo meni smesno sto neko kolje srbe. Prvo, ne pise da su klani nego da su transportovani iz osvojenog Beograda u Istanbul, verovatno su to bili radnici , zanatlije, gradjevinari itd.. Srbi su bili poznati u to vreme kao vesti majstori, verovatno je Sulejman obnavljao ili gradio Istanbul, pa su mu bili potrebni. Srbi su, recimo, radili i na izgradnji Tamerlanovog Samarkanda. Meni je bilo zanimljivo sto sam slucajno naleteo na naziv dok sam preko gugl strita gledao Istanbul, nisam ni znao da postoji to mesto...
1945 ulazi Gering kod Hitlera i vidi ga oznojenog i u mračnom raspoloženju.
-Sanjao sam strašan san ! Sanjao sam Nemačku 2015 godine !
-Pa šta može biti toliko strašno, da ste se i vi uznemirili?
-Zamislite, 2015. Nemački kancelar je jedna baba, ministar inostranih poslova je peder, u Mercedesovim fabrikama rade Turci, Nemačka plaća dugove Grka i Španaca ! Umesto vojnih marševa su pederske parade, mi plaćamo odštetu Jevrejima, i ispunjavamo naređenja crnca iz Amerike ! Rusi ratuju u Ukrajini sami sa sobom, a mi ih od toga odgovaramo!
Sent from my E6553 using Tapatalk
-Sanjao sam strašan san ! Sanjao sam Nemačku 2015 godine !
-Pa šta može biti toliko strašno, da ste se i vi uznemirili?
-Zamislite, 2015. Nemački kancelar je jedna baba, ministar inostranih poslova je peder, u Mercedesovim fabrikama rade Turci, Nemačka plaća dugove Grka i Španaca ! Umesto vojnih marševa su pederske parade, mi plaćamo odštetu Jevrejima, i ispunjavamo naređenja crnca iz Amerike ! Rusi ratuju u Ukrajini sami sa sobom, a mi ih od toga odgovaramo!
Sent from my E6553 using Tapatalk
Blackadder wrote:Помињара wrote:Чему вређање?
A brate, nisi ni procitao o cemu se radi i odmah ovamo meni smesno sto neko kolje srbe. Prvo, ne pise da su klani nego da su transportovani iz osvojenog Beograda u Istanbul, verovatno su to bili radnici , zanatlije, gradjevinari itd.. Srbi su bili poznati u to vreme kao vesti majstori, verovatno je Sulejman obnavljao ili gradio Istanbul, pa su mu bili potrebni. Srbi su, recimo, radili i na izgradnji Tamerlanovog Samarkanda. Meni je bilo zanimljivo sto sam slucajno naleteo na naziv dok sam preko gugl strita gledao Istanbul, nisam ni znao da postoji to mesto...
И то се све дешавало када је био Београдски пашалук, за време Отоманске империје? Или су их одводили у шуму на пикник или у неку запиздину на масовно истребљење?
Какогод, Отоманско царство је и тада било много развијеније од тамошње Србије. A на интернету и нема тачан податак због чега су одвођени српски затвореници у ту шуму. Сигурно не што су нас волели као браћу.
(Street Force / Curva Orientale)
- Blackadder
Jeste brate, vodili su ih 700km da bi ih ubijali dole...
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...