Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Al vidis da si uspeo jednog sigurnog glasaca dveri da oteras kod Jankovica.Evo ja licno znam santamariju,i znam da je glasao dveri uvek,i sada nece jer se zakacio sa tobom.Otero si ga u najgoru krajnost mogucu,nemogu ni ja za Stamata da ga nagovorim zbog tebe.
Није прошао тест времена мој Тизла.
Како можеш да будеш за Двери а да ти друга опција буде жути паткарски клан око Јанковића?
Непојмиво осим ако ниси пандур.
Како можеш да будеш за Двери а да ти друга опција буде жути паткарски клан око Јанковића?
Непојмиво осим ако ниси пандур.
PA zbog tebe je otiso kod patkara,tolko je odlepio da si sigurnog glasaca desnice gurno tolko levo da ga ne vidim.
I nemoj ga sa tim da je pandur,nije lepo majke mi,mozes sve da mu kazes ali da je pandur nije...
I nemoj ga sa tim da je pandur,nije lepo majke mi,mozes sve da mu kazes ali da je pandur nije...
kakva ekipa u redu za potpisivanje za Belog malopre
ja sa 29 godina među najmlađima, bilo dvadesetak matoraca sa sedim i proćelavim glavama
ja sa 29 godina među najmlađima, bilo dvadesetak matoraca sa sedim i proćelavim glavama
Браво.
Жути-бели ће сакупити довољно потписа. Татко на жути,врачарско-пашњачки огранак жутог клана се укључио. Додуше, ти има одређених проблема са схватањем да ли је жуто-бели стварно то или је напреднија варијанта жуто-белог. Елем, ако те татко на жути подржи онда има ту нека тајна веза са Великом главом на Србију. Другим речима, жуто-бели можда није Јаковљевић.
Жути-бели ће сакупити довољно потписа. Татко на жути,врачарско-пашњачки огранак жутог клана се укључио. Додуше, ти има одређених проблема са схватањем да ли је жуто-бели стварно то или је напреднија варијанта жуто-белог. Елем, ако те татко на жути подржи онда има ту нека тајна веза са Великом главом на Србију. Другим речима, жуто-бели можда није Јаковљевић.
Ti neksone toliko pljujes Belog kao da je u namanju ruku Vucic. Sta ti je on uradio u zivotu?
Jebe matematiku.
Немојте се нервирати. Јасно је да полтиичари не ваљају и ред је да се прозивају без изузетка. Је л тако?-Тако је.
Што се тиче Велике главе на Србију, он заузима посебно место у моме срцу, што се досада видело.
Што се тиче жуто-белог Јаковљевића, није ми близак јер се лажно представља и има контакте са одређеним подземним светом-хадом.
Што се тиче Велике главе на Србију, он заузима посебно место у моме срцу, што се досада видело.
Што се тиче жуто-белог Јаковљевића, није ми близак јер се лажно представља и има контакте са одређеним подземним светом-хадом.
sve istina
samo jako
samo jako
Сада бих се ја сложио али пошто си ти сатаниста која воли у рчма, чојство и јунаштво ми налажу да то не урадим.
Разуми, то је због родослова и статуса витеза. Надам се да ћеш имати разумевања, ипак си ти либералац.
Разуми, то је због родослова и статуса витеза. Надам се да ћеш имати разумевања, ипак си ти либералац.
bez sikiranja
Сада бих се ја сложио али пошто си ти сатаниста која воли у рчма, чојство и јунаштво ми налажу да то не урадим.
Свако ко гласа жуто-белог сатанисту, видите да личи на Сарунама, неће постати витез.
=
Свим силама, витешки, против снага зла. Да постанемо витезови.
=
Свим силама, витешки, против снага зла. Да постанемо витезови.
a ne ne, moj brat je Sauron
evo i jedna pesma u to ime
The lord of Mordor sees it all
Gathering all evil without rest
we must join with him
we must join with Sauron
evo i jedna pesma u to ime
The lord of Mordor sees it all
Gathering all evil without rest
we must join with him
we must join with Sauron
Против Сарунама и његових жутих оркова,
=
За Витешку част, слобода или смрт!
=
За Витешку част, слобода или смрт!
Beli je vitez, vidiš da sa Arapima pravi dogovore, a svi znamo da bi Miroljub to podržao. Plus beli ima samo jedno odelo, Miroljub 3.
i nije Sarunam, nego Saruman
pa šta ti dečko radiš
pa šta ti dečko radiš
Многе ће да завара, многи ће поверовати, као претходно са непредно жутим, али жуто остаје жуто. Али пре нeго сване слобода много људске душе ће уништити