Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Je li moguće da vi uzimate za ozbiljno tu budalu? Jebo vas Miroljub nemojte ga i ovdje razvlačiti...
beerman! wrote:Je li moguće da vi uzimate za ozbiljno tu budalu? Jebo vas Miroljub nemojte ga i ovdje razvlačiti...
+1
Занемарујем тактику wrote:Логиком Мирољуба Петровића. Дахије је у Београдском пашалуку поставио Бог, Карађорђе и устаници побуном против дахија хуле на Бога. Карађорђе је ретард. Занимљива логика.
- UltrasDoras
ja samo ne znam kako ovako reklamiranje ide njemu u korist?! jedino ako se vodi onom "i loša reklama je dobra reklama". ta medicina kojom se bavi je ozbiljna stvar (slušao sam negdje kakve terapije nudi koje ostvaruju efekat kod raznih bolesti), a kad ljudi vide kakva je budala ne znam ko bi se odlučio da ide kod takve budalčine da se liječi
a ovako je smorio baš, kao i svi ovi sa forama 555 333 bam bam bam 3 opcije blablabla
a ovako je smorio baš, kao i svi ovi sa forama 555 333 bam bam bam 3 opcije blablabla
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- grobarizsrpske
Voleo bih da se vrati Dušanovo carstvo samo iz tog razloga što bi ta majmunčina Miroljub prvi bio sažežan na ognju kao jeretik, između ostalog.
Miroljub ladno fura bordosku dogu za cuvara imanja
Blackadder wrote:Vicste97 wrote:
Баца неке спике, а овамо пропао !
Zasto propao? Lupetas, nemas pojma ni ko je on ni sta prica ni zasta se zalaze... I čompika isto...
Zezam se roki moj, izuzetno postujem tog covjeka.
Да воли свој град не би себе мењо нагло, по основним принципима себе газиш стално !
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- grobarizsrpske
Каква борба.
- Blackadder
Vicste97 wrote:Blackadder wrote:Vicste97 wrote:
Баца неке спике, а овамо пропао !
Zasto propao? Lupetas, nemas pojma ni ko je on ni sta prica ni zasta se zalaze... I čompika isto...
Zezam se roki moj, izuzetno postujem tog covjeka.
A sad neces pod mac bato moj?
- UltrasDoras
ova anđelka isuviše korektan milf
epizoda je štogod sponzoraja
epizoda je štogod sponzoraja
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- Кудрави Гаучос
Анђелка у Државном, трећа шљага за мене у три дана. И то убише Ањин лик с том распандркачом.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
što bre, simpa je riba
šteta što nema nigde klipova iz Generalne probe, kviza koji je išao na 3K pre 15-16 godina
ubijala je tamo
šteta što nema nigde klipova iz Generalne probe, kviza koji je išao na 3K pre 15-16 godina
ubijala je tamo
Surfujuci po netu, slucajno nadjoh na ovaj video. Onaj Amer sto zivi u Srbiji Carls Karter, ima svoj jutjub kanal, fejs i sajt gde promovise Srbiju. Mnogi su ga vec negde videli, posto se cesto pojavljuje u domacim medijima. Ipak, kada sam nesto gledao njegov jutjub kanal gde je izbacio stotine video klipoca, ovaj mi je posebno privukao paznju.
Za one koji mrze da gledaju, ovaj Amer u nebesa digao naseg drugara sa foruma Slobodana Radanovica, na ovom forumu poznaiji kao Bata Zivotinja. Lik je lobirao da nas brat pobedi u Pinkovim zvezdama . Bez zajebancije, ja ne znam Batu zivotinju licno, osim odavde, ali lik ga je samo tako nahvalio kao velikog srpskog patriotu, u sta nimalo nisam ni sumnjao.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9Ncg_o ... _nRGVMwwru
Za one koji mrze da gledaju, ovaj Amer u nebesa digao naseg drugara sa foruma Slobodana Radanovica, na ovom forumu poznaiji kao Bata Zivotinja. Lik je lobirao da nas brat pobedi u Pinkovim zvezdama . Bez zajebancije, ja ne znam Batu zivotinju licno, osim odavde, ali lik ga je samo tako nahvalio kao velikog srpskog patriotu, u sta nimalo nisam ni sumnjao.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9Ncg_o ... _nRGVMwwru
Rođaci wrote:što bre, simpa je riba
ubijala je tamo
Slovo k, nešto si tela?
Jbt znaš kad mi palo na pamet da je ona bila u generalnoj probi, a nisam mogao to da proverim
- Кудрави Гаучос
Не знам где је била осим у оној накарадној француској серији са Андрлом шегатором, али ја гору имитацију новосадског акцента у свом животу нисам чуо, оно је немогуће поновити. А Ањин лик је нешто најјаче у тој серији у последње време, оно нико није ни требао да одглуми... Сцене кад Бошкић добија алергију од њеног позива, његове констатације како је она мудра, јако мудра, стварно, како је њена мачка Бјонсе нема длаке, па је немогуће да је на њу алергичан, па кад прича како се осећа као лав који би још да лови лавице и да риче с врха брда Кад сам видео ову крбуљу, сат времена нисам мого да погледам епизоду до краја, буквално сам се молио богу да она није Ања, али јебига мој животе Кахримане.
Tebra, baš te je pogodilo... Sending virtual hug
1989
1989
- Кудрави Гаучос
Хвала матори, значи ми <3