fedayn wrote:Jel moze ona adresa na pm?
Pickice...
Може, чим ти мени будеш послао своју адресу. Само пожури пре него што закључају и овај топик, а тебе банују јер си мало превише повиленео
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
fedayn wrote:Jel moze ona adresa na pm?
Pickice...
vinjakboy wrote:fedayn wrote:Jel moze ona adresa na pm?
Pickice...
Може, чим ти мени будеш послао своју адресу. Само пожури пре него што закључају и овај топик, а тебе банују јер си мало превише повиленео
fedayn wrote:
Pa sta je siso jel si se nudio?
Ili hoces da zajebavas preko tel?
Tako vi navlacite ljude...a?
Batke wrote:Побогу људи.
Rođaci wrote:izašla peta epizoda treće sezone True Detective
u nedelju je Superbowl, pa su je pustili ranije, da ljudi mogu da gledaju kako Brejdi osvaja
vi gore okrenite se satanizmu, šta kurac komunizam i nacionalizam, to je go kurac
samo tri šestice i nema brige
vinjakboy wrote:Па и даље ти нудим, идиоте Дакле, да ти нацртам, пошаљеш ти мени адресу, па онда ја теби пошаљем своју адресу,јер ти не верујем нешто превише да би било обрнуто.Са друге стране, ти мени можеш да верујеш потпуно да ћу испоштовати договор, јер бих јако желео да ставим руке на твоја рамена
fedayn wrote:
Ti prvi meni,pa onda ja tebi hahahahaha....trt ...mrt![]()
Tako je sa svakom online pickicom,tako je bilo sa svakim ko je ovde ikada,ikome nudio sukob.I da ze to desi,znate sta je epilog? Posaljes mu podatke i onda krece klasicno zvanje na kucni broj,zatim nekima ljudima ispisuju grafite ispred kuce...itd... u najboljem slucaju ako ikada skupe bar malo muda maskiraju se kao za noc vestica i imaju neke pokusaje napada,ali samo pukusaje jer ne znaju da se biju,vise puta potvrdjeno.Zato se i divi onim "zajebanim desnicarima" izpred NKPJ-a koji su dobili svoje,pa na kraju doslo do sudjenja kojekakvih.Priznaj da se druzis sa Srbskom Akcijom,ako vec nisi deo njih.![]()
DESNICARI = PICKICE
STO SE KURCIS KAD NE ZNAS DA LETIIIIISSSS?!
![]()
Ovaj vam nije osvetlao obraz! Hvala adminima sto smo ovo isterali na cistac.Sad i mozete da me banujete ako hocete.
Далтон wrote:Zreli ste za banane obojica![]()
Hešteg- samokažem
vinjakboy wrote:Са сваком онлајн пичкицом је тако, смишља изговоре јер не сме да изађе из своје рупе, где год она била на мапи
fedayn wrote:vinjakboy wrote:Са сваком онлајн пичкицом је тако, смишља изговоре јер не сме да изађе из своје рупе, где год она била на мапи
Pa sto smisljas izgovore?
Prvo ti meni,pa onda ja tebi jer ti neverujem....hahahaha
Daltone,vrlo dobro znas da se posle svakog bana ja vratim.Ali oni se ne vracaju..Neki cak i ne pisu na forumu..
vinjakboy wrote:fedayn wrote:vinjakboy wrote:Са сваком онлајн пичкицом је тако, смишља изговоре јер не сме да изађе из своје рупе, где год она била на мапи
Pa sto smisljas izgovore?
Prvo ti meni,pa onda ja tebi jer ti neverujem....hahahaha
Daltone,vrlo dobro znas da se posle svakog bana ja vratim.Ali oni se ne vracaju..Neki cak i ne pisu na forumu..
Па и не смишљам, лепо сам ти рекао шта треба да урадиш, ти то нећеш из теби знаних разлога и то је то. Ако се предомислиш, одлично. Или си можда замислио да добијеш моје податке, а да останеш сакривен у својој рупи? Хоће то тако, али у Дизниленду
fedayn wrote:Hoce ne u Diznilendu,nego u realnom svetu...Srbska Akcija sa zenskim carapama na glavama ima to u dosijeima ... pretnje i uznemiravanje preko telefona.
Zato im se i divis..
Pickiceeeee
Видиш, то ти је разлика између реалности и виртуелног света, јер у овом првом трпиш последице свог понашања. Зато ти и немаш контакта са реалношћу.
fedayn wrote:Virtuelnog sveta u kome se to vrlo lepo snalazis.Nemoj tu da kukas kako te uznemiravam online,naveo sam ti imena sisica slicnim tebi i sad cekam da skupite svoja paukova muda da bude nesto konkretno.Mada ni konkretno dobro ne prolazite.
......
EDIT:
Pazi,ja se lepo naspavao jer od 10h radim,ova zaludna pickica se budi rano ujutru da bi mi odgovarao i pobedio u internet ratu. Hahahahahaha
E odoh...kad se vratimo videcu dal sam dobio ban..a I da jesam...sta sa tim?!?!? Nije prvi put...
Далтон wrote:Hajde kad ugovorite šorku, javite ovde da banem kao skaut. Pobedniku sanduk zaječarca i tabla slanine
Users browsing this forum: No registered users and 37 guests