Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Džon Teri napustio Čelsi
pozdrav legendi, mnogo sreće je doneo
pozdrav legendi, mnogo sreće je doneo
Jokić o reprezentaciji: Moram dobro da razmislim
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1251366
e jebi ga baš
e jebi ga baš
Najbolje za sve je da propusti ovo EP i da preko leta ostane u Americi da radi individualno.
A sad vidim da decko ima privilegiju da pošalju trenera s njim ovamo. Gde ćeš bolje.
A sad vidim da decko ima privilegiju da pošalju trenera s njim ovamo. Gde ćeš bolje.
Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости
Rođaci wrote:Jokić o reprezentaciji: Moram dobro da razmislim
e jebi ga baš
Jel isti stav kao prema bobiju?
- ultrastito
nba...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Више је мит да НБА тимови забрањују играчима да играју за репрезентацију него што је истина, сами играчи су ти који желе да раде на себи током лета јер тада, малтене, и једино имају времена за то, а често из страха да не изгубе место у екипи од играча који раде преко лета и немају обавезе према репрезентацији.
Zizu, nisi pitao mene, ali nisu iste Bobijeva i Jokiceva situacija, prema onome sto mi znamo, Bobi je sve vreme pricao Saletu da ce da dodje a onda poslednji dan otkazao.
iskopali su ljudi negde podatak da je svojevremeno Toronto zabranio Garbahosi da igra za Spaniju, a on je ipak igrao i nikom nista.
ne znam sta da mislim, u pravu su oni koji kazu da je mozda i bolje da propusti ovo EP pa cemo na narednim takmicenjima da imamo 3 puta boljeg igraca, a u isto vreme mislim da za kult reprezentacije nije dobro da bilo ko odbije poziv selektora.
iskopali su ljudi negde podatak da je svojevremeno Toronto zabranio Garbahosi da igra za Spaniju, a on je ipak igrao i nikom nista.
ne znam sta da mislim, u pravu su oni koji kazu da je mozda i bolje da propusti ovo EP pa cemo na narednim takmicenjima da imamo 3 puta boljeg igraca, a u isto vreme mislim da za kult reprezentacije nije dobro da bilo ko odbije poziv selektora.
tako je, različite su situacije u pitanju
sa druge strane, ako Šarić kao ruki može da kaže da će sigurno igrati i da je reprezentacija kod njih svetinja, ne vidim zašto Jokić ne bi takođe mogao da se pojavi
sa druge strane, ako Šarić kao ruki može da kaže da će sigurno igrati i da je reprezentacija kod njih svetinja, ne vidim zašto Jokić ne bi takođe mogao da se pojavi
Rođaci wrote:tako je, različite su situacije u pitanju
Identicne situacije. Samo sto ce Jokic odma da kaze da nece da igra , mada i on nista zvanicno nije rekao. Razlog zasto nece da igra je taj sto oce da bude siguran da ce dobit na kraju sledece sezone veci ugovor. Da Jokic kaze da nece da igra, licno ja ga ne bih pozvao nikad vise kao ni Bobija. Ima ko da igra poy... Inace mislim da iza oba slucaja stoji Misko, jer oce pare coek da uzme boli ga tuki za ostalo.
Одрицати се таквих врхунских играча олако је дебилизам, и Бобија и Јокића ако евентуално остане да тренира у Америци. Бјелица ће фалити ужасно, баш немамо срећу са њим.
Bobiju treba zabraniti ulazak u halu kad igra reprezentacija. Samo zbog tok hoću neću. Jokić lepo kaže nemam pojma, razmisliću i kraj, neće nikome otkazati u poslednjem trenutku. Ako bude igrao, svaka čast momčino, ako ne, ima vremena, kad budeš spreman, javi se, pa ćeš konkurisati za tim. U suštini isto kao što je rekao Sale i Bobiju, javi se, pa ćeš se boriti za mesto.
Reprezentacija je to, neko skoči na reklame da bi izvadio loptu iz auta, polomi se, a gubimo 20 razlike. Što se mene tiče, uvek bi mi imali debelu prednost oni koji se konstantno odazivaju na poziv, u odnosu na one koji će videti da li im se uklapa da igraju za reprezentaciju ili će na neku bleju da odmore od NBA i pripremaju se za sledeću sezonu.
Reprezentacija je to, neko skoči na reklame da bi izvadio loptu iz auta, polomi se, a gubimo 20 razlike. Što se mene tiče, uvek bi mi imali debelu prednost oni koji se konstantno odazivaju na poziv, u odnosu na one koji će videti da li im se uklapa da igraju za reprezentaciju ili će na neku bleju da odmore od NBA i pripremaju se za sledeću sezonu.
- ultrastito
искрено мислим да је скандал ако лазић не добије позив за репрезентацију. за јокића се могло очекивати ово и никако није исто са бобијем. боби је био скоро сигуран да ће се одазвати и онда одједном ништа...тражим клуб ово оно. иде нови циклус такмичења, треба пружити свима шансу да се покажу.
мислим да би са јокићем и бобијем били јаки као земља, ал' ајд...видећемо шта ће бити.
мислим да би са јокићем и бобијем били јаки као земља, ал' ајд...видећемо шта ће бити.
преле
преле
- UltrasDoras
daj nemoj me zajebavati za lazića
pršti tekma u madridu
pršti tekma u madridu
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- ultrastito
једини логичан наследник марковића
преле
преле
oćemo Milosavljevića, kakav Lazić
jel gledao neko milosavljevica zadnje dve godine?znaci ne statistika i to, nego bas gledao?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Gledao sam ja pomalo, ma kakvi nikad od nece moci da igra odbranu na nivou kom je igrao pre one povrede kolena. Tada mislim da je bio sigurno u 5 najboljih defanzivaca u Evroligi. Ovo sad nije ni blizu toga.
- ultrastito
лазић је 4. играч евролиге по украденим лоптама. кога је све човек ове сезоне ставио у џеп, то није реално и ви кењате о томе како није за репрезентацију. капирам ја, игра за звезду...то је но но, ал мало реалности чисто ради реда
преле
преле
- UltrasDoras
ma koga je stavio u džep molim te
njegove ukradene lopte su rezultat zvezdine izuzetne timske odbrane, simona, đenke, kuzmića, gdje se i on uklopio
a to njegovo skakutanje oko igrača kojeg čuva, neki brzi izlasci, su 90% faulovi, lik čitavu jebenu karijeru igra na ivici faula i blene ko tele kad mu se svira?! drugi je u evroligi po broju faulova, treći u aba ligi, i to u abi je imao dobru naklonost sudija, naravno jer igra u zvezdi koja igra takvu evroligašku sezonu, pa i sudijama blam svirati indijancu 5 faulova za poluvrijeme i ukanaliti zvezdu
elem, hoću reći da je prosječan odbrambeni igrač
a daj mu loptu i vidjećeš koliko je operisan od košarke i kako onda kao prosječan u odbrani, degenerik u napadu, da zaslužiš poziv u najbolju repku evrope
skakanje u treći red publike, svaka čast, ali eto pola publike cigana ludih za zvezdom bi isto to radili za ekipu, vau
simon i kuzmić obavezno poziv, možda čak i gudura (prije lazića sigurno); iz partizana 0
gagi je od one povrede bolji ofanzivac nego defanzivni igrač, ali tu isto veliku ulogu igra ekipa, a alba je divlja ekipa, ne možeš se ni istaći kao neki defanzivac bez pomoći saigrača, no opet za repke je više nego lebranko
njegove ukradene lopte su rezultat zvezdine izuzetne timske odbrane, simona, đenke, kuzmića, gdje se i on uklopio
a to njegovo skakutanje oko igrača kojeg čuva, neki brzi izlasci, su 90% faulovi, lik čitavu jebenu karijeru igra na ivici faula i blene ko tele kad mu se svira?! drugi je u evroligi po broju faulova, treći u aba ligi, i to u abi je imao dobru naklonost sudija, naravno jer igra u zvezdi koja igra takvu evroligašku sezonu, pa i sudijama blam svirati indijancu 5 faulova za poluvrijeme i ukanaliti zvezdu
a daj mu loptu i vidjećeš koliko je operisan od košarke i kako onda kao prosječan u odbrani, degenerik u napadu, da zaslužiš poziv u najbolju repku evrope
skakanje u treći red publike, svaka čast, ali eto pola publike cigana ludih za zvezdom bi isto to radili za ekipu, vau
simon i kuzmić obavezno poziv, možda čak i gudura (prije lazića sigurno); iz partizana 0
gagi je od one povrede bolji ofanzivac nego defanzivni igrač, ali tu isto veliku ulogu igra ekipa, a alba je divlja ekipa, ne možeš se ni istaći kao neki defanzivac bez pomoći saigrača, no opet za repke je više nego lebranko
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- lost&found
UltrasDoras wrote:ma koga je stavio u džep molim te