Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
fedayn82

Re: Вести

Postby fedayn82 » Wed Nov 23, 2016 11:49 pm

Nexon wrote:
Пери wrote:Pa bas zbog toga, Jeremic je poznato lice i prihvatljiviji za siroke mase. Bezveze je da se po 25i put rasipaju glasovi

Радије бих гласао за Предрага Аздејковића него ли за Јеремића. Човека који је у амбасади САД говорио да ће продати КиМ али да мора другачије да говори у јавности. Само мали део његовог опуса.
Пеђица бар не крије шта ради.

Ja za sad ne nadjoh tu izjavu doticnog, sto naravno ne znaci da je nema, a bas bi voleo da je vidim.
Ti si je izgleda kako kazes procitao na wikileaks-u, pa ajde iskopaj je.
Ovde bi trebalo da su sve depese u vezi Jeremica i US ambasade u Beogradu:
https://wikileaks.org/plusd/?qproject[]=ps&qproject[]=cc&qproject[]=fp&qproject[]=cg&q=vuk+jeremic+belgrade#result

Edit. Nesto nece da prihavati ceo link, pa ga samo iskopirajte celog...
Ниси храбар као Јагода!

Chips

Postby Chips » Thu Nov 24, 2016 12:15 am

Занимљиво је како након свих година, ратова, хаоса и свега, људима није доста једно те истих прича, лица и ликова. Једноставно треба нових ствари на политичкој сцени и суштина је да треба мењати. Па ако не ваља опет мењати. Да виде да нису недодирљиви и да грађани имају ствар у својим рукама.

По мом мишљењу као најбољи кандидат за председника ће бити онај којега власт и њени медији покушају највише оцрнити, компромитовати и избацити из утрке. За ту позицију се већ намеће Саша Јанковић.

Шешељ као председник? Знамо сви да то не пролази, старо лице, већ виђено, сто година је у политици, с друге стране је много добар пријатељ са власти, он је за скупштину, циркус, и да трола власт колико је могуће и то је то од њега.

Јеремић не би био лош кандидат, али мислим да не би био довољно критичан према власти и да би се лако договарао, правио компромисе, а и неко је ко је већ био део власти, политичких странака. Нисам видео да је критичан према овој власти. Једноставно ми изгледа као кандидат оне опозиције које је већ била власт и не би се превише тога променило.

По мом мишљену треба неко нов, и оно што је најбитније да буде неко ко се противи тренутној власти, њеном лошем раду, неко ново лице које нисмо имали од рата до данас, и неко ко је колико толико политички чист и прихватљив већем броју грађана. По мени је то Саша Јанковић, и реално долази из најбоље позиције, а то је заштитник грађана. Сви су га почели прозивати, поготово власт, и њени медији, и мислим да му је то најбоља препорука да иде до краја и кандидује се за председника.

У сваком случају, што је неко приметио, овима није свеједно, и бориће се до краја да остану на свакој позицији и у власти, јер сви ми добро знамо, да је победа новог председника из редова грађанске „опозиције“, почетак краја и велики терет тренутној власти да настави по свом.
Поновићу још једном, треба мењати стално, и требају нове ствари и лица на политичкој сцени. Једно прочишћење па да можда изађе нешто позитивно и добро.

Пишите па да видимо како ће се ствари одвијати.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Nexon

Postby Nexon » Thu Nov 24, 2016 12:54 am

fedayn82 wrote:
Nexon wrote:
Пери wrote:Pa bas zbog toga, Jeremic je poznato lice i prihvatljiviji za siroke mase. Bezveze je da se po 25i put rasipaju glasovi

Радије бих гласао за Предрага Аздејковића него ли за Јеремића. Човека који је у амбасади САД говорио да ће продати КиМ али да мора другачије да говори у јавности. Само мали део његовог опуса.
Пеђица бар не крије шта ради.

Ja za sad ne nadjoh tu izjavu doticnog, sto naravno ne znaci da je nema, a bas bi voleo da je vidim.
Ti si je izgleda kako kazes procitao na wikileaks-u, pa ajde iskopaj je.
Ovde bi trebalo da su sve depese u vezi Jeremica i US ambasade u Beogradu:
https://wikileaks.org/plusd/?qproject[]=ps&qproject[]=cc&qproject[]=fp&qproject[]=cg&q=vuk+jeremic+belgrade#result

Edit. Nesto nece da prihavati ceo link, pa ga samo iskopirajte celog...

Свакако, за почетак ћу ти дати депеше из 2006, 2007 и 2008. Дакле, када Јеремић још није Тадићев министар већ саветник(2006), када постаје министар(2007) и чувена 2008, која је одредила много тога са оним изборима у мају 2008.

2006
5. (SBU) President Tadic continued his public comments in support of what the media has characterized as a last minute reversal in favor of engagement, praising his young advisors, Vuk Jeremic and Jovan Ratkovic, for bringing PfP to Serbia.

https://wikileaks.org/plusd/cables/06BE ... 973_a.html

PfP је нато програм "Партнерство за мир"

2007
8. (C) In a brief courtesy call just with Jeremic later in the day, the new Foreign Minister averred he will do "everything in (his) power" to keep US-Serbia relations productive and in line with "the President's vision of Euro-Atlantic integration." Specifically citing our military relationship as "the most fertile ground," Jeremic assured me that his Ministry would follow up immediately on its PfP presentation document, as well as sending a diplomatic note to the Finance Ministry to release USG funds for WMD destruction.
He hoped that the new Cabinet will agree on a Srebrenica declaration before the July anniversary. Jeremic noted that his (and Tadic's) desired language for the text, unlike the PM's, would admit Serbian guilt for the massacre, and left open the compromise of having two GOS statements.

https://wikileaks.org/plusd/cables/07BELGRADE711_a.html

2008
At a separate event on May 5, a bouyant and confident Foreign Minister Vuk Jeremic (DS) told poloff (unofficialy at the Israeli National Day reception) that the SAA had given the DS the edge it needed, polarizing the electorate, or at least the candidates, and giving the voters a real choice. Jeremic claimed a three-point bounce from the signing of the SAA, appearantly citing the erroneous Strategic Marketing data.

https://wikileaks.org/plusd/cables/08BELGRADE450_a.html

SAA-Пакт о Стабилизацији и придруживању ЕУ.

Код Јеремића има скоро једно правило: У јавности се представљао као неки заштитиник Срба а иза сцене није било тако.

Nexon

Postby Nexon » Thu Nov 24, 2016 12:56 am

Иначе по најновим информација Вучић је подржао Тому за председника, са тиме у вези,

О Томи и Вучићу из Викиликс докумената неки други пут.

kajzersoze

Postby kajzersoze » Thu Nov 24, 2016 1:14 am

Уколико Јеремића подржи било која од евроатлатских странака (ДС, СДС, ЛДП, ЛСВ , ДЈБ , НС итд.. ) онда је потпуно јасно да је западни играч и мој глас сигурно неће добити, а врло вероватно ће се ово догодити, исто ово важи и за Јанковића. Иако је избор заиста оскудан опет ме прилично чуди да се ова двојица, макар на овом форуму, помињу као опције. Јеремић је привукао пажњу патриотског дела публике са пар запаљивих твитова , давно је било , ал чини ми се да је било везано за Космет, био је то очигледно добар потез. Једноставно не могу да верујем некоме ко је био високи функционер у било ком од изданака ДС-а. Волео бих да видим Милоша Јовановића (који се поново активирао у полтици и кандидат је за председника ДСС) на позицији шефа државе, надам се да ће се кандидовати.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

навијај

Postby навијај » Thu Nov 24, 2016 1:21 am

Шта се палите какви избори, председник маргинална личнос, Вучићев ћоик осваја, Србија нато и еу колонија догодине. Какве курац промене Јанковић, Јеремић,Бошко трте мрте свашта.

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Thu Nov 24, 2016 2:12 am

Koliko puta se ovde moglo cuti pljuvanje po celom birackom telu zbog maloumnog razmisljanja a pogledajte ovde pisanja. Spominjete Jankovica i Jeremica kao opcije, samo zato sto su 'novi' a potpuno zanemarujete cinjenicu ko bi ih podrzao i kakvu bi politiku imali? Mislite da kandidat zute opcije ne bi bio EU i NATO igrac? Ne bi se u kontinuitetu raspadalo i ponizavalo i ovo malo sto je ostalo? Politika bi ostala ista, ako ne i jos gora - to je sustina svega.
2012e su ljudi bili u fazonu daj sns samo ove da sklonimo, pa evo 4 godine traje pljuvacina po snsu. Sledece godine ce biti 'daj i jankovica samo da ode toma' i sta mislite sta bi pisali o jankovicu naredne 4 godine? Non stop nasedamo na ista sranja i ponavljamo iste greske.

O Seselju se ljudi ophode sa podsmehom, kao da zivimo u jebenoj Belgiji ili Svedskoj pa sistem savrseno funkcionise pa bi jelte bilo skandalozno da neko poput njega pobedi? U Srbiji zadnjih 16 godina vladaju diletanti, moroni, kriminalci, neobrazovane i nepismene seljacine i pored svega toga 'Seselj bi ipak bio previse'' ? Gde vi zivite?

Bosko Obradovic je u zadnje vreme pokazao klasican palanacki mentalitet , dobio malo popularnosti zbog parlamenta i istripovo da je uvatio boga za muda. Ej, covek daje sebi za pravo da sebe predlozi za kandidata CELE opozicije? Prvo sto to nije korektno prema DSS-u, drugo - sta ti imas da trazis podrsku od Sutanovca, Tadica i Cede jovanovica? Pa onda i ovaj auto-gol sa Pernarom? Covek ne zna de bije, izgubio je konce jer je jedan obican poslanik sa pojacanom medijskom paznjom, sta bi se desilo kad bi predsednik postao ne smem ni da zamislim.

@kajzersoze
Kandidat DSS ce biti Aleksandar Popovic

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu Nov 24, 2016 2:59 am

Vuk je smradina, setite se samo da je u odlazecoj tehnickoj vlasti kao ministar spoljnih poslova uveo sankcije Siriji, Iranu i Belorusiji ako me secanje ne vara.. tim potezima nas ukanalio, u Siriji je dobar deo gradova, puteva, mostova, bolnica, skola itd unisten do temelja, to bi bila idealna sanda sa nasu gradjevinsku industriju da nismo na nagovor eu ukanalili sebe, sad od toga nema nista, gradice npr Kinezi, dok ce na nas gledati sa rezervom. Iranu ceo svet posle ukida sankcije, mislim jebes njih doneli su nam i oni nesrece, ali zapadne zemlje su daleko vece da bi se mi njima cepili ovako, trebalo je uvideti geopoliticke promene i to da je sad na bliskom istoku bas Iran najmocnija muslimanska zemlja, sa kojom smo mogli da imamo saradnju na obostranu korist u mnogim poljima, od namenske industrije do dilovanja heroina.. uvoditi sankcije Belorusima, koju su nam zaista bliski i prijateljski narod, a pre svega najveci saveznik Rusiji, dovoljno govori o Jeremicu i njegovoj spoljnoj politici. Dakle, klasican zapadni covek, taj bi odma uveo sankcije Rusiji, i ako je Kosmet manje izdat nego za vreme Vucica. Sramota da se na ovom forumu pominje kao moguca opcija, kao i za Jankovic Sasu klasicnu ikonu drugosrbijastva. Koga podrzi ta gradjanska opozicija on nesme nikako da nama ovde bude opcija. Isto vazi i za Vucicevog kandidata, sadasnjeg predsednika ili satelita poput Dacica i Seselja. Moze jos dosta toga da se kaze lose i o zastitniku gradjana i o ds-ovom ministru, o vlasti i satelitima ali otom potom tek pocinje sou..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Хајдучија

Postby Хајдучија » Thu Nov 24, 2016 9:21 am

Rođaci wrote:Janković, ako se kandiduje
može i Jeremić

ovo ostalo nikako

Ево ко је дотичне ставио на листу кандидата,паметноме доста...
Уз опаску-остали никако!
Мислим да је Друидид рекао да је Јеремић сада добра опција јер је Вучић досадио,као што су онда досадили Тадић и екипа,
а Јеремић био у тој екипи :roll:
Лош потез Бошка са овим хрватом,једноставно са њима никада и ништа!
Што сте се окомили на Нексона,човек поставља вести на теми вести,у чему је проблем...

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Thu Nov 24, 2016 9:25 am

Хајдучија wrote:
Rođaci wrote:Janković, ako se kandiduje
može i Jeremić

ovo ostalo nikako

Ево ко је дотичне ставио на листу кандидата,паметноме доста...
Уз опаску-остали никако!
Мислим да је Друидид рекао да је Јеремић сада добра опција јер је Вучић досадио,као што су онда досадили Тадић и екипа,
а Јеремић био у тој екипи :roll:
Лош потез Бошка са овим хрватом,једноставно са њима никада и ништа!
Што сте се окомили на Нексона,човек поставља вести на теми вести,у чему је проблем...

Slazem se i podrzavam,koliko god mi pomenuti zaista delovao kao bot od Dveri,opet zaista ne krsi nikakva pravila na ovoj temi,niti radi bilo sta sto ne sme po pravilima foruma.Jednostavno ova tema sluzi za postavljanje vesti,i to je to,kome se ne svidja sto on postavlja dosta tekstova,neka zaobidje citanje teme.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 24, 2016 9:46 am

Само Бели Прелетачевић ако се кандидује могу да изађем да гласам.

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Nov 24, 2016 10:11 am

Ama ljudi ja vam ozbiljno kazem glasajte za Milana Stamatovica. Jedini koji se zaista bori protiv brace Vucici bez pardona. Pa Andrej vec mesec dana vrslja zajedno sa ubpokom po opstini da nesto nadje,ali naci ce kurac jer je sve cisto ko suza. Hoce da ukradu preko 2000 hektara zemlje.
Nemoze da pobedi,ali moze da pokaze da nije repa bez korena.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 24, 2016 10:45 am

Чомбе wrote:Само Бели Прелетачевић ако се кандидује могу да изађем да гласам.

podrazumeva se da treba glasati za njega ako se kandiduje

Nexon

Postby Nexon » Thu Nov 24, 2016 10:50 am

Лудак из луднице wrote:
O Seselju se ljudi ophode sa podsmehom, kao da zivimo u jebenoj Belgiji ili Svedskoj pa sistem savrseno funkcionise pa bi jelte bilo skandalozno da neko poput njega pobedi? U Srbiji zadnjih 16 godina vladaju diletanti, moroni, kriminalci, neobrazovane i nepismene seljacine i pored svega toga 'Seselj bi ipak bio previse'' ? Gde vi zivite?

Зато што је најбочнији клован који служи Вучићу тј. онима који су га пустили.
Да би то показао прилажем следеће,

Радикали потписали "повељу" са Словеначком националном странком

03/09/2016 14:10 Политика Србија

БEOГРAД - Српска радикална странка (СРС) и Словеначака национална странка потписале су данас Повељу о стратешком партнерству и политичком савезу.
Повељу су у просториjама СРС потписали председници странка Воjислав Шешељ и Змаго Jелинчић Племенити.

Дакле потписује савез са човеком који је узео оружје против Београда, тада су били у савезу са усташама.
Да не говорим што сада брани Зукорлића јер то ради и Вучић.

Узгред, за мене је ова вест много важнија од целих председничких избора.
Стране компаније у првих девет месеци 2016. из Србије изнеле 451 милион евра!

Мићара

Postby Мићара » Thu Nov 24, 2016 11:12 am

Ја се мало разумем у политику, али волим да их пљујем на све стране, јер сматрам да су то људи једни од најнижих слојева човјечанства, а онај ко имало има мозга, и ко има иоле србства у себи тог патриотског, зна да је овај исти Шешељ током рата више нанео србству лошег него доброг, и глумио неког четничког војводу а мртви удбаш и комуниста у души, е то ти је онај склоп човека који ће себе да назове војводом четничким и да испрља образ једној краљевој војсци која је била дисциплинована и састављена од домаћина и сељака и начитаних људи, а његови такозвани четници су покупљена багра из градова Србије који су обичне пијанице и неваспитани људи кренули да представљају радикалну странку као велику четничку формацију и патриотску организацију. Зато га и не волим без обзира што је он један велики правник и мозак, али својом политиком угрожава све то...

Image
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Nov 24, 2016 11:54 am

Nexon wrote:
Кудрави Гаучос wrote:Шешељ. Људи треба да схвате суштину тренутне зајебанције, и да подрже Воју. И боли ме курац што ће неко да каже како је у талу с Алеком, наравно да јесте, као и сви остали што су утаљени, то се утаљено родило и у породилишту коалцију с другим талитељима одма правило, кеву зајебало. Сви пратите ријалитеј звани политичка сцена, гласајте онда за најбољег. Шешељ, Војислав, доктор правних наука.

Драги бивши гласачу Двери, који то никада ниси ни био, Шешељ не може да буде никакав клован више од онога што му дозволи онај га је пустио из Хага у сарадњи са Вучићем. Као што си могао да видиш до сада, Вучићева кучкица. Тако да од тога нема ништа.

Као што видиш заболе ме да ли ће било ко гласати за Двери, па макар били на 0.1% требају све да вас испрозивају јер сте сви били на власти. И наводно "нормални" и "ненормални" што се већ дешава. Ја сам мало незадовољан што не ударају јаче по криминалној геријатри из срс, ипак је Шаровић познат, осим као муцави гремлин, и по крађи дневница у Скупштини Србије. Али има времена да се говори о свему, а о срс има тако много материјала. Али, ето, Бошко је скрушен човек па вас још трпи.

Teбро, ти си без зезања за мене био један од ликова чије је уписе најзанимљивије читати овде. Немам појма шта ти се десило, иако се и даље 95% слажем са твојим ставовима, упао си у неку гадну триповију, прозиваш људе и препиреш се сам са собом, спамујеш.. Контам да ниси ботина и да све ово радиш из неког убеђења, али ако ишта постижеш то је само комплетан контраефекат. Мораш да схватиш да постоје људи с којима би могао да се на пиву сложиш у причи око већине ствари и само су или као ја потпуно разочарани, или једноставно виде неко решење другачије од тебе. Нисмо ни провокатори, како си мене назвао, ни ботови и плаћеници како називаш друге форумаше, безвезе је то што радиш. Поздрав и свако добро.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Nexon

Postby Nexon » Thu Nov 24, 2016 12:26 pm

Кудрави Гаучос wrote:
Nexon wrote:
Кудрави Гаучос wrote:Шешељ. Људи треба да схвате суштину тренутне зајебанције, и да подрже Воју. И боли ме курац што ће неко да каже како је у талу с Алеком, наравно да јесте, као и сви остали што су утаљени, то се утаљено родило и у породилишту коалцију с другим талитељима одма правило, кеву зајебало. Сви пратите ријалитеј звани политичка сцена, гласајте онда за најбољег. Шешељ, Војислав, доктор правних наука.

Драги бивши гласачу Двери, који то никада ниси ни био, Шешељ не може да буде никакав клован више од онога што му дозволи онај га је пустио из Хага у сарадњи са Вучићем. Као што си могао да видиш до сада, Вучићева кучкица. Тако да од тога нема ништа.

Као што видиш заболе ме да ли ће било ко гласати за Двери, па макар били на 0.1% требају све да вас испрозивају јер сте сви били на власти. И наводно "нормални" и "ненормални" што се већ дешава. Ја сам мало незадовољан што не ударају јаче по криминалној геријатри из срс, ипак је Шаровић познат, осим као муцави гремлин, и по крађи дневница у Скупштини Србије. Али има времена да се говори о свему, а о срс има тако много материјала. Али, ето, Бошко је скрушен човек па вас још трпи.

Teбро, ти си без зезања за мене био један од ликова чије је уписе најзанимљивије читати овде. Немам појма шта ти се десило, иако се и даље 95% слажем са твојим ставовима, упао си у неку гадну триповију, прозиваш људе и препиреш се сам са собом, спамујеш.. Контам да ниси ботина и да све ово радиш из неког убеђења, али ако ишта постижеш то је само комплетан контраефекат. Мораш да схватиш да постоје људи с којима би могао да се на пиву сложиш у причи око већине ствари и само су или као ја потпуно разочарани, или једноставно виде неко решење другачије од тебе. Нисмо ни провокатори, како си мене назвао, ни ботови и плаћеници како називаш друге форумаше, безвезе је то што радиш. Поздрав и свако добро.

Одлично када је контрапродуктивнио. Не мора нико да гласа за Двери што се мене тиче али да ћутим на лоповчине попут Шаровића, јајара која је крала дневнице у Скупштини, и људе који су избацили највеће продане душе ове земље, мислим на срс, људи који су веровали да ће коњима освојити запад...а сада служе човеку који их је издао и најгоре испљувао а сада води Србију у нато.
Гледам вас овде од избора 2016, говорили ево само што Шешељ не крене да прозива у Скупштини, како их је само испрозивао, све у лирици.
Гледам наводне људе блиске нс идеологији који навлаче за странку која говори да је поносна што је имала ромске посланике и диве се приватизацијама Маргарет Тачер.
Зато вас ја позивам да наставите.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Nov 24, 2016 12:57 pm

Брте, то је све само зато што ти не видиш једну просту чињеницу, а то је да све то везе с мозгом нема. Мораш да прихватиш просту истину да је данас политика најобичнија представа, само са најбоље плаћеним глумцима. Иза свега је крупна лова и озбиљна машинерија која тешко дозвољава спонтане појаве, и зато смо се сви чопоративно обрадовали Брегзиту и Трампу, јер су, бар на изглед, то били испади у систему, и ствари које папет-мастери нису исконтролисали. Шта то у случају Србије значи- медије контролише кеш са запада, и систематски се разјебавају мозгове народу, економију нам исто контролишу, привреду, културу, форсирају образовање какво желе, праве од нас тачно онај зупчаник у машини који њима треба, Шешељ, Радуле, Вук, Алек.. нико од њих не би постојао да није пристао да буде део тог ланца исхране. У оквиру успостављеног система спас се не може пронаћи, за мене су последњи битни избори били 2008. године, и тада смо се усрали јер нисмо довољно јасно рекли НЕ, мада је на тим изборима победила анти- ЕУ струја, није победила довољно убедљиво, и све је забашурено и ужљебљено претрчавањем Дачића и касније Алека. Од тада нисам емотивно инвестиран у целу ту причу, јер је очигледно да је престало да буде битно. Амбасадори више не пизде, нема притисака, све тече глатко и према договору.

Једити се око избора у држави у којој ЕУ три сата пре затварања биралишта честита победнику председничких избора је јебено глуп посао. Једино што би ме искрено дубоко сморило је победа неког од пројугословенских неолибералних педерчина, али то приписујем личној алергијској реакцији коју имам на те малограђанске, снобовске шупке.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

MARKER

Postby MARKER » Thu Nov 24, 2016 1:42 pm

Испада да је Дачић мање зло од Шешеља, Николића, Јеремића, Јанковића и других...

Chips

Postby Chips » Thu Nov 24, 2016 2:43 pm

Нема сумње да су сви политичари исти, и да их све треба гледати као да су говна. Када би ме неко питао шта је најбоље за председничке изборе рекао би да се не излази, и што неко рече то би била најбоља порука, типа када би излазност била 10%. Али да ли је то реално, и шта је алтернатива томе? Ја мислим да је мењање и узурпација система и власти. То је могуће ако победи кандидат опозиције, односно лице које није кандидат власти и коалиције око власти. То је први корак ка каквом таквом размонтиравању система. То води до колапса власти и могућности да се изроди нешто добро.

Споменули сте Белог Прелетачевића. Такве ствари су потребne у политичком систему Србије. Њега видим као једног од најбитнијих предводника парламентраних избора (можда и ванредних ако председник буде ново лице) и овог фронта што праве као отпор према власти и трулом систему. Није нормално да су свуда могуће неке промене, неке добре политичке појаве, само код нас да тога нема. САД, Хрватска, Бугарска итд.

Неко рече да председничка функција није битна, па како је била битна када је Тадић био председник? С друге стране, имате најаву и припремљен терен да ако председник буде неко кога није власт кандидовала да ће доћи до пада власти. Па ето већ на старту је битно ко ће бити председник.

Чини ми се да људи слабо капирају да је реалност тренутно у Србији да већина људи гледа ка западу, али да нема проблем са истоком и конкретно Русијом, да ће ту увек постојати дубоке и добре везе између народа. Ми причамо о кандидатима за које је реално да се нађу у другом кругу председничких избора, а који су можемо рећи прозападно оријентисани. То не мора нужно бити лоше. Поготово не у контексту када тренутно имамо оне који зову Блера за саветника, и који иду у госте људима који су водили ратну, империјалистичку политику и завили стотине хиљада људи у црно у зањих 15-ак година.

Маркер брате, надам се да си ироничан, језиво звучи то што си написао.

Можда посебна тема о председничким изборима, да не гушимо ову тему?
Pips, Chips, i snuff videoclips

Return to “Само опуштено”