Postby Chips » Thu Nov 24, 2016 12:15 am
Занимљиво је како након свих година, ратова, хаоса и свега, људима није доста једно те истих прича, лица и ликова. Једноставно треба нових ствари на политичкој сцени и суштина је да треба мењати. Па ако не ваља опет мењати. Да виде да нису недодирљиви и да грађани имају ствар у својим рукама.
По мом мишљењу као најбољи кандидат за председника ће бити онај којега власт и њени медији покушају највише оцрнити, компромитовати и избацити из утрке. За ту позицију се већ намеће Саша Јанковић.
Шешељ као председник? Знамо сви да то не пролази, старо лице, већ виђено, сто година је у политици, с друге стране је много добар пријатељ са власти, он је за скупштину, циркус, и да трола власт колико је могуће и то је то од њега.
Јеремић не би био лош кандидат, али мислим да не би био довољно критичан према власти и да би се лако договарао, правио компромисе, а и неко је ко је већ био део власти, политичких странака. Нисам видео да је критичан према овој власти. Једноставно ми изгледа као кандидат оне опозиције које је већ била власт и не би се превише тога променило.
По мом мишљену треба неко нов, и оно што је најбитније да буде неко ко се противи тренутној власти, њеном лошем раду, неко ново лице које нисмо имали од рата до данас, и неко ко је колико толико политички чист и прихватљив већем броју грађана. По мени је то Саша Јанковић, и реално долази из најбоље позиције, а то је заштитник грађана. Сви су га почели прозивати, поготово власт, и њени медији, и мислим да му је то најбоља препорука да иде до краја и кандидује се за председника.
У сваком случају, што је неко приметио, овима није свеједно, и бориће се до краја да остану на свакој позицији и у власти, јер сви ми добро знамо, да је победа новог председника из редова грађанске „опозиције“, почетак краја и велики терет тренутној власти да настави по свом.
Поновићу још једном, треба мењати стално, и требају нове ствари и лица на политичкој сцени. Једно прочишћење па да можда изађе нешто позитивно и добро.
Пишите па да видимо како ће се ствари одвијати.
Pips, Chips, i snuff videoclips