Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Joj što baronišete
))
- CamoSurprise
Ja gledam jbga...i svaku utakmicu u kvalifikacijama, pa i ove prijateljske...
Daleko je to od one klinacke zanesenosti kad uciteljica pusti sve decake ranije i trcimo iz skole da stignemo na Jugoslavija - Engleska, a oni u 25 minutu gube 4:0...ili kasnije kad Pixeta pogodi precku, a Brnovicev i Hadzibegicev "topovski" udarac brani Goikoechea, a ti places ispred TV-a iskreno, klinacki...ili jos kasnije kada nas 30 u sobicku 5 sa 5, na Kosovu u selu sa pogledom na Albaniju gleda kako Mijat trese precku sa penala...ili jos kasnije kad 1-2 dana pred ispit na faxu zajebes knjigu i posvetis se iscekivanju plasmana u polufinale EP, ali Holandija je ipak bolja sa tesnih 6:1...ili prvenstvo koje je Riper pomenuo kada Argentina uvali sest komada, pa Dudic protiv Obale Slonovace napravi dva penala rukom i posle u izjavi kaze - poremetio nas je prvi penal !?!?!? ...i na kraju plasman 32/32...ili kasnije kad gledas kako dron leti na sred stadiona,a na terenu 0:0 protiv sipnije...ili kasnije...
I tako vremenom sa godinama postanes ravnodusan i ne ocekujes ama bas nista...ali gledam i dalje, i protiv Poljske i protiv Estonije sam gledao...i ako se kvalifikujemo na svetsko, radovacu se sa klincem i skupljacemo slicice!
Ajmo Srbija!
Daleko je to od one klinacke zanesenosti kad uciteljica pusti sve decake ranije i trcimo iz skole da stignemo na Jugoslavija - Engleska, a oni u 25 minutu gube 4:0...ili kasnije kad Pixeta pogodi precku, a Brnovicev i Hadzibegicev "topovski" udarac brani Goikoechea, a ti places ispred TV-a iskreno, klinacki...ili jos kasnije kada nas 30 u sobicku 5 sa 5, na Kosovu u selu sa pogledom na Albaniju gleda kako Mijat trese precku sa penala...ili jos kasnije kad 1-2 dana pred ispit na faxu zajebes knjigu i posvetis se iscekivanju plasmana u polufinale EP, ali Holandija je ipak bolja sa tesnih 6:1...ili prvenstvo koje je Riper pomenuo kada Argentina uvali sest komada, pa Dudic protiv Obale Slonovace napravi dva penala rukom i posle u izjavi kaze - poremetio nas je prvi penal !?!?!? ...i na kraju plasman 32/32...ili kasnije kad gledas kako dron leti na sred stadiona,a na terenu 0:0 protiv sipnije...ili kasnije...
I tako vremenom sa godinama postanes ravnodusan i ne ocekujes ama bas nista...ali gledam i dalje, i protiv Poljske i protiv Estonije sam gledao...i ako se kvalifikujemo na svetsko, radovacu se sa klincem i skupljacemo slicice!
Gilajdza RIP
Zadnji put kad sam iskreno odlepio zbog fudbalske reprezentacije je bilo na evropskom 2000 protiv spanije,kad smo primili cetvrti gol razbio sam na terasi neku flasu i secam se da me matori tako pogledao da sam samo seo u fotelju.onih 6 komada od holandije sam uglavnom u tisini ispratio,kao da me neko polako klao 90 minuta.
Gledao sam naravno i posle i gledam i sad povremeno,recimo protiv ceske sam navijao da nam daju 10 ako je ikako moguce.gledacu i ubuduce,ali nema vise te iskrene decacke strasti,mozda ako dobijem musko dete sto kaze gilajdza.vise je razloga zasto je tako,od govana iz saveza preko govana na terenu,klubske ostrascenosti...
Kosarka trenutno kod mene zauzima suvereno prvo mesto,svaku utakmicu reprezentacije prezivljavam kao borbu na zivot i smrt,umorim se kao da sam ja igrao.
Gledao sam naravno i posle i gledam i sad povremeno,recimo protiv ceske sam navijao da nam daju 10 ako je ikako moguce.gledacu i ubuduce,ali nema vise te iskrene decacke strasti,mozda ako dobijem musko dete sto kaze gilajdza.vise je razloga zasto je tako,od govana iz saveza preko govana na terenu,klubske ostrascenosti...
Kosarka trenutno kod mene zauzima suvereno prvo mesto,svaku utakmicu reprezentacije prezivljavam kao borbu na zivot i smrt,umorim se kao da sam ja igrao.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Od Danske u Beogradu kad nas je onaj posrani Bendtner jeb'o kao kauboj konja, ja sam definitivno s tim žoharima raskrstio. Dosta je bilo, nema svrhe gledati nešto što ne može da se gleda.
- Grobar do groba
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
Има ли ико неки добар стрим за Ел Класико?
Villanova novi sampion u koledz kosarci, odlicna tekma, luda zavrsnica, svako ko voli kosarku a ima Arenu, nek hvata ovih dana reprizu, ima se sta videti.
Навијачи што не гледате нашу репрезентацију, коју гледате? Румунију?
Choose Life
друг члан wrote:Навијачи што не гледате нашу репрезентацију, коју гледате? Румунију?
БиХ
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Madjarsku 
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Crnu goru
- pustinjska lisica
Израиљ.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
za bratsku Grcku....ali ni oni ne idu na EP.
onda za Albaniju, zelim im da doguraju sto dalje pa da ona pobeda nasih junaka u Tirani bude jos veca.
onda za Albaniju, zelim im da doguraju sto dalje pa da ona pobeda nasih junaka u Tirani bude jos veca.
Kako gledati veceras Barsa-Atletiko? Ima li kakva aplikacija za android, na kom se mogu gledati sportski kanali, strani, domaci?
- dennycrane
za android razvaljuje torrent stream controller
ali, posto je p2p u pitanju, treba ti jak procesor (relativno) i jak net.
ja gledam ruske kanale tu u hd bez problema.
Code: Select all
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=446689ali, posto je p2p u pitanju, treba ti jak procesor (relativno) i jak net.
ja gledam ruske kanale tu u hd bez problema.
skinite ovo, u podešavanjima odaberite path za .exe fajl plejera (može VLC, može GOM) i gledajte Arene i druge domaće kanale
http://www.speedyshare.com/uReSF/WEB-TV-SF-FORUM.rar
http://www.speedyshare.com/uReSF/WEB-TV-SF-FORUM.rar