Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
Francuska,Spanija,Engleska,Italija,Holandija,Urugvaj,Hrvatska itd svi su losiji od siptara na toj listi dakle fifina rang lista nije nikakvo merilo, a kladionice necu da komentarisem. Bice tezak mec i tesko cemo doci do dobrog rezultata ali imamo [ravo da se nadamo i da ocekujemo pobedu nase ekipe.
Pa naravno, ne mora da znaci nista. Po meni je presudno da nasi udju u mec dobro psiholoski pripremljeni. Znamo svi da ce siptari koristiti svaku priliku za provociranje. Nadam se da je Matic propisno iznapusavan za onu reakciju protiv Kostarike.
- Занемарујем тактику
riper wrote:Cisto kada se ponovo povede prica da ovde ljudi ne podrzavaju reprezentaciju, da nisu nalozeni i slicno. Jedan gol protiv Kostarike i citava nacija u transu. Cestitaju premijeri, predsednici,ministri, pozicija i opozicija, estradne zvezde, starlete i naravno Dzej.
Zamislite prvu utakmicu vaterpolista na nekom takmicenju recimo protiv RUmuna, gde ih ovi unakaze, ili kosarkasa recimo protiv italijana. Nivo lozenja 0. Tamo do polufinala kao i da ne ucestvuju.
Можда зато што је фудбал важнији од свих тих спортова заједно. Друга ствар, ложење није исто што и подршка, 70% ових што се ложе пре месец дана их је пљувало и прогнозирало 0-1 бода у групи.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
- Desnoruki levak
Jel vas drma fudbalska groznica?
Meni ovih dana problem da se skoncentrišem na bilo šta drugo, čitam sve moguće izveštaje i reportaže, što naše što strane. Jutros bleja po ruskim i meksičkim portalima iako ne razumem jezik, ali čisto da upijem i njihovo uzbuđenje oko pobede nad Nemačkom...

ja bukvalno ništa drugo ne radim, sreća što sam na nekom bolovanju, pa imam vremena
utakmice, komentari, forumi, analize, reportaže, uveče slušam podkast Sport kluba sa Novakovićem, Lončarevićem i Gojkom legendom... pakao
utakmice, komentari, forumi, analize, reportaže, uveče slušam podkast Sport kluba sa Novakovićem, Lončarevićem i Gojkom legendom... pakao

Rođaci wrote:ja bukvalno ništa drugo ne radim, sreća što sam na nekom bolovanju, pa imam vremena
Мука ми је кад га слушам, и у овим подкастима око СП и у оним подкастима за Премијер лигу, као да слушам сваког човека који је по цео дан висио у клаџи и кењао и кењао без покрића.
https://play.google.com/store/apps/deta ... views=true
Verovatno vecina zna za ovu aplikaciju. Statistika, analize, raspored, video klipovi sa meceva, konferencije za medije, slike i jos mnogo toga.
Verovatno vecina zna za ovu aplikaciju. Statistika, analize, raspored, video klipovi sa meceva, konferencije za medije, slike i jos mnogo toga.
Last edited by prcko on Mon Jun 18, 2018 1:02 pm, edited 1 time in total.
Cisto jedno zapazanje o Nemcima koje nije novo, ali je uvek lepo kada se vidi ta neka nepromenjivost karaktera. Posle utakmice nijedan nemacki igrac, po onom sto sam video, nije pao na zemlju, plakao, imao neki fatalisticki depresivan izraz lica. Meksikanci skacu, luduju kao da su osvojili. Isto kao mi protiv Kostarike, kao da je finale. Kako je neko od nasih strucnjaka ranije lepo rekao, nemacki fudbaleri strogo kontrolisu emocije i imaju jako mali raspon i kada pobede i kada izgube. Kada pobede ne padaju u euforiju (kao mi, kao meksikanci i mnogi drugi), a kada izgube ne padaju u neku depresiju. Jednostavno idu dalje.
I protiv Meksikanaca je bilo tako. Bila stvarno odlicna utakmica, bilo je svega, moglo je da se zavrsi i na drugi nacin. Ali posle utakmice Nemci cestitali i idu dostojanstveno, mirno cekaju sledeci mec. I da su pobedili sigurno se ne bi bacali po terenu, plakali, ludovali sa navijacima. Isto bi mozda odpozdravili svoje i u svlacionicu.
Ta mirnoca i kontrola emocija im je i donela toliko uspeha u fudbalu. Budu hladnokrvni kada je potrebno i fokusirani i najbolji kada je najpotrebnije.
I protiv Meksikanaca je bilo tako. Bila stvarno odlicna utakmica, bilo je svega, moglo je da se zavrsi i na drugi nacin. Ali posle utakmice Nemci cestitali i idu dostojanstveno, mirno cekaju sledeci mec. I da su pobedili sigurno se ne bi bacali po terenu, plakali, ludovali sa navijacima. Isto bi mozda odpozdravili svoje i u svlacionicu.
Ta mirnoca i kontrola emocija im je i donela toliko uspeha u fudbalu. Budu hladnokrvni kada je potrebno i fokusirani i najbolji kada je najpotrebnije.
Rođaci wrote:ja bukvalno ništa drugo ne radim, sreća što sam na nekom bolovanju, pa imam vremena
Ja nista pametno da nadjem, ajde ako vas ne mrzi stavite gde pratite te analize, reportaze forume itd, sport klub nemam jbg
Mi bar dobili prvu tekmu pa se lozimo, a vidi ove nesrecnike.
https://twitter.com/BBCSport/status/1008672925510242305

https://twitter.com/BBCSport/status/1008672925510242305
Da nije Navas na golu, trebalo je još dva centaršuta sa strane da uđu. To samo vrhunski golmani skidaju.
a meni se čini da su brazilci odlučili da ne igraju sa nemcima posle grupe.
ne mogu drugačije da objasnim taj pad u igri
a meni se čini da su brazilci odlučili da ne igraju sa nemcima posle grupe.
ne mogu drugačije da objasnim taj pad u igri
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
- јахач магле
Успех на СП ће бити и да га ова будала заврши у комаду.

...Сијају звезде као очи конобарице...
- ultrastito
sere mi se od ove var tehnologije i selektivnog primenjivanja iste.
gol tehnika jos i ima smisla, ovo govno nikako.
gol tehnika jos i ima smisla, ovo govno nikako.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Bruno Sulak
Sad sam bas gledao odakle su sve Svajcarci:
Stranci koji nisu rodjeni u Svajcarskoj:
Mvogo, Moubandje, Embolo (Kamerun)
Djuru (Obala Slonovace)
Behrami, Saciri (Kosovo)
Dzemaili (Makedonija)
Fernandes (Zelenortska ostrva)
Stranci koji su rodjeni u Svajcarskoj:
Akanji
Rodrigez
Dzaka
Zakaria
Drmic
Gavranovic
Seferovic
Stranci koji nisu rodjeni u Svajcarskoj:
Mvogo, Moubandje, Embolo (Kamerun)
Djuru (Obala Slonovace)
Behrami, Saciri (Kosovo)
Dzemaili (Makedonija)
Fernandes (Zelenortska ostrva)
Stranci koji su rodjeni u Svajcarskoj:
Akanji
Rodrigez
Dzaka
Zakaria
Drmic
Gavranovic
Seferovic
- јахач магле
Ови Енглези су увек имали тешке билмезе у екипи.
...Сијају звезде као очи конобарице...
-
Руси пустили муве на Енглезе 

Koliko je naših navijača bilo juče protiv Kostarike?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Nagrubo oko 5 - 6.000. Neko je rekao da je otišlo odavde oko 4000 ljudi + 1000 do 2 koji tamo žive i rade.
+ 30.000 rusa
+ 30.000 rusa

(Street Force / Curva Orientale)
Hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Како Пољаци неодољиво подсећају на нас, све је ту:
1. Примљен најглупљи могући погодак у историји СП, никада Сенегал не би забио да им нису поклонили два комада
2. Чим почну да губе одмах шире руке, главе доле, распад система
3. Напади се своде на неке дугачке лопте које путују 10 минута и која најглупља одбрана поскида
4. Нема никакве промене ритма, нека глупава додавања на средини
5. Навијчаи почињу да звижде чиме уканале тим још горе психолошки
Просто боли да то гледаш и враћа тако честе слике наше репрезентације.
1. Примљен најглупљи могући погодак у историји СП, никада Сенегал не би забио да им нису поклонили два комада
2. Чим почну да губе одмах шире руке, главе доле, распад система
3. Напади се своде на неке дугачке лопте које путују 10 минута и која најглупља одбрана поскида
4. Нема никакве промене ритма, нека глупава додавања на средини
5. Навијчаи почињу да звижде чиме уканале тим још горе психолошки
Просто боли да то гледаш и враћа тако честе слике наше репрезентације.