Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 1:38 am

Да си старији знао би.

prcko wrote:Brate santamarija...nista nisi omasio sem ENTERA. :mrgreen:

Salu na stranu, puna mi je kara ustaljene definicije patriotzma i osecaja da moras da se pravdas nekome ko nije posteno video zivota, realnosti i sveta. U vreme kada izumiremo u razmeri - 30.000 + 10.000 emigracije godisnje, u vreme kada se ne zna sta je vise obesmisljeno, od drustva, preko sporta, do politike, potrebno je potpuno redefinisati taj pojam, ili nas vise NEMA. Skupite ljudi muda i napravite 2-3 klinca, sacuvajte porodicu, odradite odogovorno sljaku, pomognite slabijem i nesrecnijem, platite racune i ostanite van konbinacija, setite se istorije i predaka . Ima sigurno jos dasta ali i ovo je mnogo za vecinu koje poznajem.

PS. Samo jako. :mrgreen:

Прле, није ми било тешко да прођем кроз све твоје уписе па ти си неки ужасан ултра-хулиган. Ако није тајна за кога навијаш пошто се из твојих уписа не може видети? Осим што си био активан на дастању(изборима) прошле године када си преносио видео уредке заветника и Шешеља. Можда и тебе познајем са трибина, пошто видим да и ти изражаваш жељу за упознавањем.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Mar 11, 2017 1:56 am

Ti isto izbegavas ovo pitanje vec duze vreme a ispitujes druge. Izgleda nikad necu odrasti. :(

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 2:18 am

Тачно пре 5 година на овом месту су ме исти такви клонирани мамлази прозивали, од којих многи никакаве везе са Дверима а још мање са трибинама нису имали, зато што не подржавам Двери. Ево, има људи овде из тог периода нека кажу. Додуше, све оно што сам тада критиковао се испоставило као тачно. Венди ми слао поруке због политике а Шапчанин из Беча ме псовао због тога што критикујем Двери, додуше мислим да је то било 2014. И сада неко мени нешто прича о политици и Дверима. Не знате ни кога сам тада подржавао.
Главни разлог зашто подржавам овде Двери је што сам тада био против и ред је да вратим за то тадашње деловање плус што ми изгледа Бошко као поштен човек који никада није био у некој власти.
Колико данас могу да престанем са тиме јер никада нисам био члан ниједне стране. Али ако станем са тиме тешко ће жути Јанко, Бели, Црни да се шире овуда јер нажалост знам неке ствари око политике, на моју велику жалост. Камо среће да то нисам пратио, да ме не боли мозак када гледам разне глупане.

Али прво педигре, што би рекао Мирољуб Петровић, родослов. Да видимо ко је какав витез? А не да ми глумиш лудило а оно це-це наочаре, жута кошуља и наранџасте панталоне са старкама и чекаш да га примиш у чмар. Стани колега, идемо по реду.

santamarija

Postby santamarija » Sat Mar 11, 2017 7:50 am

Nexon wrote:Тачно пре 5 година на овом месту су ме исти такви клонирани мамлази прозивали, од којих многи никакаве везе са Дверима а још мање са трибинама нису имали, зато што не подржавам Двери. Ево, има људи овде из тог периода нека кажу. Додуше, све оно што сам тада критиковао се испоставило као тачно. Венди ми слао поруке због политике а Шапчанин из Беча ме псовао због тога што критикујем Двери, додуше мислим да је то било 2014. И сада неко мени нешто прича о политици и Дверима. Не знате ни кога сам тада подржавао.
Главни разлог зашто подржавам овде Двери је што сам тада био против и ред је да вратим за то тадашње деловање плус што ми изгледа Бошко као поштен човек који никада није био у некој власти.
Колико данас могу да престанем са тиме јер никада нисам био члан ниједне стране. Али ако станем са тиме тешко ће жути Јанко, Бели, Црни да се шире овуда јер нажалост знам неке ствари око политике, на моју велику жалост. Камо среће да то нисам пратио, да ме не боли мозак када гледам разне глупане.

Али прво педигре, што би рекао Мирољуб Петровић, родослов. Да видимо ко је какав витез? А не да ми глумиш лудило а оно це-це наочаре, жута кошуља и наранџасте панталоне са старкама и чекаш да га примиш у чмар. Стани колега, идемо по реду.

Znas kako,kad ovako vredjas i nazivas nekoga kloniranim mamlazom nisi ti za kurac i samo odmazes Dverima . Ti si nula od coveka i jedna ljiga koja sve nesto zna a nikako da kaze,ko tvoj savetnik ili nalogodavac Nesa iz Beograda i po cenu bana da se nosis u tri lepe picke materine. Sram te bilo maloumni derane jedan !!!!!!! Odakle ti pravo da bilo koga nazivas kloniranim mamlazom.

santamarija

Postby santamarija » Sat Mar 11, 2017 8:41 am

Nexon wrote:
santamarija wrote:...

Много си се узбудио.
За кога ти навијаш? Ипак је ово навијачки форум ред је да после овако инспиративног текста да нам кажеш за кога навијаш? Пошто си храбро дошао да ме отераш, како си рекао, додуше то си редуковао од како си сазнао неке чињенице. Можда се знамо са трибина па да ми то у лице кажеш шта имаш. Пошто видим да имаш потребу да прозиваш.

Jao , pa ti imas za potrebu jos nekoga nesto da pitas. Za razliku od tebe koji si danima izbegavao odgovor na moje pitanje o godinama,pa si cesljao forum da vidis moje upise,evo ja cu ti odgovriti.
Navijam za Budcnost iz Dobanovaca. Eto,oni su se forimirali 2014 godine i tada sam ih napdao i govorio im neke stvari i ispostavilo se da sam bio u pravu. Presao sam da navijam za Cete Cacak i navijao do juce,ali posto se ispostavilo to sto se ispostavilo,nekako sam osetio potrebu da im vratim za tadasnje delovanje i danas opet navijam za Buducnost iz Dobanovaca.Plusa nema jer vodja navijaca iz Dobanovaca je nekada bio na tudjoj tribini a da kojim slucajem nije,onda bi bio dobar covek i bio bi im to plus.

Nexon wrote:Додуше, све оно што сам тада критиковао се испоставило као тачно. Венди ми слао поруке због политике а Шапчанин из Беча ме псовао због тога што критикујем Двери, додуше мислим да је то било 2014. И сада неко мени нешто прича о политици и Дверима. Не знате ни кога сам тада подржавао.

prcko

Postby prcko » Sat Mar 11, 2017 9:31 am

Nexon wrote:Прле, није ми било тешко да прођем кроз све твоје уписе па ти си неки ужасан ултра-хулиган. Ако није тајна за кога навијаш пошто се из твојих уписа не може видети? Осим што си био активан на дастању(изборима) прошле године када си преносио видео уредке заветника и Шешеља. Можда и тебе познајем са трибина, пошто видим да и ти изражаваш жељу за упознавањем.

Okacio sam na dastanju poneki klip koji je bio zanimljiv u tom trenutku, a glasao sam za Dveri kao i vecina ljudi ovde.

Inace imam 33 godine i navijam za Zvezdu. Ajde sad ti picko. :mrgreen:

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 10:55 am

Је л те познаје неко са тих утакмица? Пошто ни реч ниси никада написао нешто о некој утакмици на којој си био. Ево ја сам овде писао о неким догађајима на којим сам био, одређени људи ме познају од националиста до анархиста, имам широк спектар познанстава са овога форума. Мора да си и ти тако значајан Прле, дај да чујемо родослов.

Oдлучио сам да вам испуним жељу. Пошто вас замара прича око Двери посветићу се кандидатима комплет. Ако може жути-Бели, сигуран сам да могу далеко ефектније од њега да пљуцам по полтиичкој сцени, иако он то ради ограничено јер је део пактарског покрета који стоји уз жутог Јанка, пошто је био на пактарским протестима. У моме срцу превагу односе напредно жути и њихови оригинални жути-жути са својим малигним манифестацијама, бело-жути итд.

Тизлаборе, је л истина да се за потпис код Стаматовића добија кило печења?

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:02 am

Узгред, како жути Јанковић добија простор на Вучићевим медијима? Од РТС у ударном термину до курира све 1 на 1, пошто би га свако у дуелу одувао јер је Коштуница харизматичнији од њега. Када прича дође ти да удараш главу у асфалт само да то не слушаш.
Last edited by Nexon on Sat Mar 11, 2017 11:04 am, edited 1 time in total.

santamarija

Postby santamarija » Sat Mar 11, 2017 11:03 am

Nexon wrote:Је л те познаје неко са тих утакмица? Пошто ни реч ниси никада написао нешто о некој утакмици на којој си био. Ево ја сам овде писао о неким догађајима на којим сам био, одређени људи ме познају од националиста до анархиста, имам широк спектар познанстава са овога форума. Мора да си и ти тако значајан Прле, дај да чујемо родослов.

Oдлучио сам да вам испуним жељу. Пошто вас замара прича око Двери посветићу се кандидатима комплет. Ако може жути-Бели, сигуран сам да могу далеко ефектније од њега да пљуцам по полтиичкој сцени, иако он то ради ограничено јер је део пактарског покрета који стоји уз жутог Јанка, пошто је био на пактарским протестима. У моме срцу превагу односе напредно жути и њихови оригинални жути-жути са својим малигним манифестацијама, бело-жути итд.

kad te neko jebne u mozak ti nemas odogovr,sad bi kod stamatovica da ga blatis za kilo pecenja...e nece da moze,stamat je covek iz naroda,on izdajnike i dr. Nesine saborce ne prima u svoje redove,pouzdano znam,covek mi na Zlatiboru komsija,tri kuce od Tizle. Inace Stamatovic juce rucao u Mackatu i gle cuda nije kod Baja nego kod Loja.

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:07 am

santamarija wrote:
kad te neko jebne u mozak ti nemas odogovr,sad bi kod stamatovica da ga blatis za kilo pecenja...e nece da moze,stamat je covek iz naroda,on izdajnike i dr. Nesine saborce ne prima u svoje redove,pouzdano znam,covek mi na Zlatiboru komsija,tri kuce od Tizle. Inace Stamatovic juce rucao u Mackatu i gle cuda nije kod Baja nego kod Loja.

Свака част, врло си добро упознат са дешаавњима око истог. Ја сам на две куће од тизле.
Узгред, ти ми личиш на пандура који ислеђује по форуму са неким дебилним причама о својој навијачкој каријери.
Једино ако ниси нечија клончина за трол, могао бих на томе да порадим. То ти је боља варијанта од пандурске. Тако да ћу узети за тебе тежи случај док се покаже супротно-пандур.

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Mar 11, 2017 11:09 am

Nexon wrote:

Kilo jagnjeceg ili kilo i po praseceg.
A moze i pola gajbe piva.
Mi se organizovali isli nas cetvorica uzeli kilo jagnjetine,kilo i po prasetine i gajbu piva,posle navatali bus sa botovima izotimali im leb za sendivce ubili se ko keve.

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:10 am

То ценим. Видим имаш овде доста познаника са Златибора.

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Mar 11, 2017 11:13 am

Sve su to dobri ljudi.
Ajde kazi ti meni u kakvim su odnosima Bosko i Stamat?

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:16 am

Муж и жена.
Пусти то. Него је л твој добар пријатељ био у г17, београдска секција?

santamarija

Postby santamarija » Sat Mar 11, 2017 11:17 am

Nexon wrote:
santamarija wrote:

Свака част, врло си добро упознат са дешаавњима око истог. Ја сам на две куће од тизле.
Узгред, ти ми личиш на пандура који ислеђује по форуму са неким дебилним причама о својој навијачкој каријери.
Једино ако ниси нечија клончина за трол, могао бих на томе да порадим. То ти је боља варијанта од пандурске. Тако да ћу узети за тебе тежи случај док се покаже супротно-пандур.

ja radim za DB ako ces bas da znas i trolujem ovuda otkrivam ko je nacionalista i prensoim svojim sefovima da ga apse posle izbora. A sta je Stamat jeo prekljuce posto si na dve kuce...?

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Mar 11, 2017 11:19 am

Zna li neko sta je sa Milicom zavetnicom? Sakuplja li ona potpise

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:21 am

Пандур немој да замараш и тролујеш, овде се воде озбиљни разговори.
Милица ради за Паровића tj. Вучића.

Image

Стаменковски, најдеблинија фаца на слици, је њен бачје и руководилац на нешто што се зове заветници.

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Mar 11, 2017 11:23 am

Nexon wrote:Муж и жена.

Da,pa posle promenio sediste,ja mislim po zadatku.Nisam se video i cuo sa njim par godina,al prijatelj mi je da.

A sta mislis o tome sto cemo na parlamentarne verovatno u koaliciji?

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:27 am

tizlabor wrote:
Nexon wrote:Муж и жена.

Da,pa posle promenio sediste,ja mislim po zadatku.Nisam se video i cuo sa njim par godina,al prijatelj mi je da.

A sta mislis o tome sto cemo na parlamentarne verovatno u koaliciji?

Ценима то што си потврдио.
Није ме брига са киме ће двери у коалицију. Ја нисам никада био њихов члан, нити било које друге странке. Као што сам рекао, навлачио сам за њих јер сам 2012 био попљуван овде пошто сам био критичан према њима тада па да уравнотежим. Осим тога, Бошко ми се чини поштеним човеком, нисам никада чуо нешто лоше у вези њега што се тиче криминала, тако да је то био разлог.

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 11, 2017 11:29 am

Је л ово монтажа?

Image

Return to “Само опуштено”