XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
-
Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
Јесте не треба пљувати када штекаре. То је срамота човече где им је морал? Оваква медаља је срамотна. Како су кренули мислио сам да ће бити провидније али чуди ме да је паркер циљао обруч. Нећу да се смарам објашњавајући али погледај како су играли већина играча тј. колико је рецимо штимац био у игри и како је богдан одиграо преко курца... можда и нису намерно не знам али не секирам се ја против литве или гаучоса али можда се понови сп пошто смо кењаре невиђене не знам?
Parker igra u San Antoniju, tamo se ne pravi faul na +3 i jednu odbranu do kraja u na 3:2 u finalu
Olimpijska kurčina za Srbiju
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Aj ne smarajte kurcu fala da i mi gledamo dalje od nosa. Spanija tamo prva biti nece,a ostali nemaju nikakve razlike potpuno svejedno,isti kurac drugo pakovanje,govno ko govno,picka ko picka....itd.
Mi sve glumimo postenjacine pa nam uleti kitomir medj bubrege,mrs vise.
Vako fino drkenzi,samo da Nolo ode da gleda badminton,dje se pojavi tu prolaza nema.
Mi sve glumimo postenjacine pa nam uleti kitomir medj bubrege,mrs vise.
Vako fino drkenzi,samo da Nolo ode da gleda badminton,dje se pojavi tu prolaza nema.
Слажем се.
Само мирно, да видимо од Кинеза па надаље. Једино не бих волео Бразил у 1/4 финалу због домаћинског суђења и публике, Аргентина или Литванија, мислим да може да се прође. Али прво да одиграмо још две утакмице, које значе то 4 место.
Само мирно, да видимо од Кинеза па надаље. Једино не бих волео Бразил у 1/4 финалу због домаћинског суђења и публике, Аргентина или Литванија, мислим да може да се прође. Али прво да одиграмо још две утакмице, које значе то 4 место.
Аустралија води против САД на полувремену.
Пре пар година сам написао да се у ватерполу увукао неки јајарски менталитет, а очигледно се опет вратио после пар година. Ватерполисти никада нису имали боље услове, сваки евро им је исплаћен, а очекивања су са разлогом била велика. Проблем ове генерације је недостатак вође, Гоцић то једноставно није, а одласком Вање то место је празно. Сигуран сам да када би ово била утакмица на било ком другом првенству да би демолирали Бразил, али ово су Олимпијске игре. Притисак увек постоји када имаш такве резултатe, и он је нормална ствар. Ватерполисти нас јесу задужили више него било који спортисти, али ова утакмица је показала нешто што није њихов карактер, бар није био.
Не бих ја њих много осуђивао али ми се чини да нешто није најбоље у тиму, нека нервоза се види.
Не осуђујем их уопште, ако неко има кредит, то су они. Али нешто дебело није у реду. Једном су то били Шефик и Шапић, данас је сигурно нешто друго. Проблем је што се дешава на нечему за шта су се спремали 4 године и где су апсолутни фаворити били, са разлогом. Има још много да се игра, а имам утисак или ће да се тргну и освоје злато без проблема, или нам следи озбиљна реконструкција тима.
I ja mislim da ce vaterpolisti da se razbude I osvoje zlato. To zelim vise zbog njih nego zbog nas jer znam koliko su puta pokazali neverovatan pobednicki mentalitet I znam koliko bi im znacili zlato.
Gledam ove australijance dobro su namucili amere. Nije bila utakmica na jednu loptu ali da je u kriticnim trenucima bio bolji skok u odbrani I sut svasta bi bilo.
Da se jos jednom vratim na nase. Ima jos samo par prilika za izvlacenje da ove igre ne budu totalni fijasko. Mislim da je ostao jos malokalibarski pistolj za zene,rvanje I Ivana Spanovic u atletici od pojedinacnih sportova. Za sada stvarno lose.
Gledam ove australijance dobro su namucili amere. Nije bila utakmica na jednu loptu ali da je u kriticnim trenucima bio bolji skok u odbrani I sut svasta bi bilo.
Da se jos jednom vratim na nase. Ima jos samo par prilika za izvlacenje da ove igre ne budu totalni fijasko. Mislim da je ostao jos malokalibarski pistolj za zene,rvanje I Ivana Spanovic u atletici od pojedinacnih sportova. Za sada stvarno lose.
-
Inace hrvati jos jedno zlato
Браћа са Фиџија освојила прву медаљу икада, златна медаља у рагбију 7.
A nisu hteli da vode Jasnu Šekarić, čak bi i Aleksandra Ivošev nešto uradila 

-
Шокци и јанези полако крећу ка својих стандардних 5 + медаља кад су у питању лои а и на зимским нису толико лоши. Јесте да су спортови мање популарни ал то је небитно. Не знам какво светско чудо треба да се деси да их стигнемо... шпановић, теквондо, кајак и колективни. Кад би свако покупио по једну то било сјајно. Ево ове одбојкашице прођоше даље и баш ми је драго само биће тешко против бразила или русије мада је мени и ово довољно. Женски баскет ако добијемо сенегал што је више него извесно идемо са 4. места на аустралијанке и мислим да је то то. Мушки баскет вечерас против амера и задњу против кинеза па опет на првака оне друге групе највероватније литва и биће зајебано. И ватерполисти ваљда ће убости још једну победу можда вечерас против аустралије па како буде у елиминацијама иначе ме баш разочараше против бразила.
Чему ложење на појединачне или екипне спортове у женској конкуренцији, реално кога боли уво за стони тенис, пливање, скок у даљ, женску кошарку итд,
З В Е З Д А Л Е !
- Кудрави Гаучос

Пишам им се у Линколнов гроб, јеби говна.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Bircevic čuva Karmela 

Kako bese ono iz Kengura kad kaze onaj pa red je da i taj Mancester jednom izgubi?
Tako nesto ide ali ne mogu da se setim celog.
E pa red je da i ti Ameri jednom izgube. Moze sa njima da se igra a Teo komotno u nba. Barem za ovo prvo poluvreme.
Tako nesto ide ali ne mogu da se setim celog.
E pa red je da i ti Ameri jednom izgube. Moze sa njima da se igra a Teo komotno u nba. Barem za ovo prvo poluvreme.
Јебем матер судијама, само толико. Надрогирани скупљачи памука морају да имају и подршку судија да би добили.