Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: RE: Re: Вести

Postby Nexon » Wed Nov 23, 2016 7:45 pm

Brdja wrote:
Nexon wrote:
Пери wrote:Pa bas zbog toga, Jeremic je poznato lice i prihvatljiviji za siroke mase. Bezveze je da se po 25i put rasipaju glasovi

Радије бих гласао за Предрага Аздејковића него ли за Јеремића. Човека који је у амбасади САД говорио да ће продати КиМ али да мора другачије да говори у јавности. Само мали део његовог опуса.
Пеђица бар не крије шта ради.

A kako ti znaš šta se pričalo u SAD ambasadi?

Лако Брђо, постоји нешто што се зове Викиликс који је објављивао депеше САД амбасаде из Београда.
Видиш Брђо, ипак ти ниси за Двери када ниси упознат са Викиликс депешама.

Влада Паликућа

Re: Вести

Postby Влада Паликућа » Wed Nov 23, 2016 7:49 pm

овај што смишља дверима кампању одвео Пернара у комунистичку јазбину Корчагин, јасна је симболика...

#срећа
Image

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 23, 2016 7:51 pm

Да, Малагурски га је довео у Србију, а био је гост руског Спутњика.

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 23, 2016 7:54 pm

Rođaci wrote:
Brdja wrote:
Nexon wrote:
Радије бих гласао за Предрага Аздејковића него ли за Јеремића. Човека који је у амбасади САД говорио да ће продати КиМ али да мора другачије да говори у јавности. Само мали део његовог опуса.
Пеђица бар не крије шта ради.

A kako ti znaš šta se pričalo u SAD ambasadi?

sve njegove priče su ovakve

Немој ти да ми причаш о нечему. До јуче лдп сада Радуловић. Исти Радуловић који је писао хвалоспеве Вучићу 2012-2013, када улази у владу која потписује Бриселску издају.
Врати се Чеди, он барем не лаже да је за Вучића.

Brdja

Postby Brdja » Wed Nov 23, 2016 7:55 pm

A ti slepo veruješ nekom Vikiliksu za svaku izgovorenu reč? Ne branim ja nikoga, iskreno me baš zabole za politiku, čak mi je i simpatično to tvoje svakodnevno svađanje sa samim sobom kao da je na ovom forumu sedište svih mogućih stranki pa samo čekaju šta će ko da im kaže i savetuje ih. Bolje je bilo da si nastavio da pišeš o istoriji, ekonomiji i sl. Imao si na starom forumu odlične postove koje sam rado čitao. Sad deluješ kao dete kojem su obećali bombonu za rođendan a kad je došlo vreme za to svi te iskulirali pa sad ideš od komšije do komšije i kukaš kako su te ispalili. A onda opet dođe rođendan i ti opet veruješ da ćeš dobiti bombonu.
Do sada sam uvek glasao za najmanje zlo a ne zato što verujem u nečiju politiku. Dveri bukvalno ništa nisu uradili osim što se ponekad malo nešto pobune i to je to. Krenuo sam ovde da pišem u vezi izbora jer bih voleo da čujem još nečije mišljenje o Jeremiću.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

njasvi

Postby njasvi » Wed Nov 23, 2016 7:58 pm

jel toliko tesko svatiti da su "nasi" politicari svi isti, da ih boli q i za narod i za srbiju i da gledaju SAMO svoje licno pedu !!!
04 X 1945

blatnjavi

Postby blatnjavi » Wed Nov 23, 2016 7:58 pm

#срећа

:lol: хахахах

корчагин, спутњик, пернар, малагурски

коначно решење: 6. личка :mrgreen:
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 23, 2016 8:01 pm

Brdja wrote:A ti slepo veruješ nekom Vikiliksu za svaku izgovorenu reč? Ne branim ja nikoga, iskreno me baš zabole za politiku, čak mi je i simpatično to tvoje svakodnevno svađanje sa samim sobom kao da je na ovom forumu sedište svih mogućih stranki pa samo čekaju šta će ko da im kaže i savetuje ih. Bolje je bilo da si nastavio da pišeš o istoriji, ekonomiji i sl. Imao si na starom forumu odlične postove koje sam rado čitao. Sad deluješ kao dete kojem su obećali bombonu za rođendan a kad je došlo vreme za to svi te iskulirali pa sad ideš od komšije do komšije i kukaš kako su te ispalili. A onda opet dođe rođendan i ti opet veruješ da ćeš dobiti bombonu.
Do sada sam uvek glasao za najmanje zlo a ne zato što verujem u nečiju politiku. Dveri bukvalno ništa nisu uradili osim što se ponekad malo nešto pobune i to je to. Krenuo sam ovde da pišem u vezi izbora jer bih voleo da čujem još nečije mišljenje o Jeremiću.

Пази, Викиликсу није веровала ни Хилари Клинтон па знаш како је завршила.
То је признато као факат, истина је Брђо.
Па не бих рекао да се свађам са собом, погледај како се активирају пред изборе. Одједном сви имају неке своје странке. Чудо једно. Као што си и ти пред сваке изборе нестраначки активираш.
Немој Буђо.
А, што се тиче Јеремића, само пишите.

Brdja

Postby Brdja » Wed Nov 23, 2016 8:04 pm

Nađi mi post pred neke izbore da sam ja pisao nešto. Nešto si me pomešao. Postoji i onaj BrđO. Ne znam što te vređa istina kad tako deluješ u očima nekog sa strane? Nikako se ja sada nisam aktivirao nego je Jeremić spomenut pa me interesuje mišljenje foruma o njemu. Prosto.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Wed Nov 23, 2016 8:08 pm

Свака част Вуку и за Харвард и за Наташу и за ген. скупштину УН.

Ал Тадићев министар бејаше то некад... :!:
Имам три кера, два су различита а један је исти.

1958

Postby 1958 » Wed Nov 23, 2016 8:12 pm

Nexon wrote:Ако Двери некада дођу на власт ја ћу бити министар екологије као нестраначка личност. Време је да се почисти смеће са улица. Надам се да се слажеш?

Dobra ideja. Ja bi bio u skijalistima srbije ili ministar bez portfelja. Ali I ekologija je dobra ideja!
Често одем до на село

Druidid

Postby Druidid » Wed Nov 23, 2016 8:24 pm

Sto se tice izbora, mislim da u drugi krug prolaze ili jeremic ili seselj, ostali manje vise nemaju sanse. Vucicev kandidat odnosi pobedu u prvom krugu lagano, ali posle toga stize drugi krug gde nema rasipanja glasova kao na parlamentarnim izborima, tada se sve sliva u jednog kandidata. Tu je jeremiceva najveca sansa, mnogima se smucio vucic kao nekada tadic i ekipa, pa ce dosta ljudi glasati samo protiv njih. Cini mi se da se vucic vec sad malo usrao od jeremica, jer malo, malo pa pljuje po njemu, te Srbija ga ne zanima, te ne moze Srbija da bude rezervna fotelja... Sa druge strane ako seselj prodje u drugi krug, vucic moze lagano da krene da slavi pobedu. Generalno u Srbiji jednostavno nema dovoljan broj ljudi koji bi imali muda da glasaju za seselja kada ima realnu sansu da pobedi. Jedna je stvar glasati za njega da udje u parlament, skroz je druga da bude predsednik drzave.

pertla

Postby pertla » Wed Nov 23, 2016 8:42 pm

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Nov 23, 2016 8:48 pm

Nexon wrote:
Rođaci wrote:
Brdja wrote:A kako ti znaš šta se pričalo u SAD ambasadi?

Немој ти да ми причаш о нечему. До јуче лдп сада Радуловић. Исти Радуловић који је писао хвалоспеве Вучићу 2012-2013, када улази у владу која потписује Бриселску издају.

uuu pa ti si izmešao neke podatke, za LDP u životu nisam glasao
DSS sve do 2014, onda Radule brat

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Nov 23, 2016 8:52 pm

Nexon wrote:
Brdja wrote:A ti slepo veruješ nekom Vikiliksu za svaku izgovorenu reč? Ne branim ja nikoga, iskreno me baš zabole za politiku, čak mi je i simpatično to tvoje svakodnevno svađanje sa samim sobom kao da je na ovom forumu sedište svih mogućih stranki pa samo čekaju šta će ko da im kaže i savetuje ih. Bolje je bilo da si nastavio da pišeš o istoriji, ekonomiji i sl. Imao si na starom forumu odlične postove koje sam rado čitao. Sad deluješ kao dete kojem su obećali bombonu za rođendan a kad je došlo vreme za to svi te iskulirali pa sad ideš od komšije do komšije i kukaš kako su te ispalili. A onda opet dođe rođendan i ti opet veruješ da ćeš dobiti bombonu.

Па не бих рекао да се свађам са собом, погледај како се активирају пред изборе. Одједном сви имају неке своје странке. Чудо једно. Као што си и ти пред сваке изборе нестраначки активираш.
Немој Буђо.

Brate aktiviramo se pred izbore i kada se zavrse malo zakukamo, malo opljujemo ali ti nastavljas ovde da drvis o jebenoj politici neprestano i koljes temu.
Nadam da ce i za ovu novu godinu biti glasanje.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Wed Nov 23, 2016 9:25 pm

Nexon wrote:Да, Малагурски га је довео у Србију, а био је гост руског Спутњика.

Зашто нису повели и Бошка у излазак? У опуштеној кафанској атмосфери могла је да се роди нека парола за кампању.

#исусе#как#сам#срећан

B.Centrale

Postby B.Centrale » Wed Nov 23, 2016 10:03 pm

Bosko je ispusio par kuraca zbog onog slikanja, namestili ga Rusi, al' nije da je smeo da odbije. I to je u sklopu posla. Sto nije mali pre neki dan rekao u saboru da su Srbija i CG izazvali agresiju na Hrvatsku...
bologna centrale

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 23, 2016 10:06 pm

Rođaci wrote:
Nexon wrote:
Rođaci wrote:

uuu pa ti si izmešao neke podatke, za LDP u životu nisam glasao
DSS sve do 2014, onda Radule brat

хахаха
Ти си један од оних који имају среће што је форум пукао па се не види шта се писало раније.

Bolesni^od^ljubavi wrote:
Nexon wrote:

Немој Буђо.

Brate aktiviramo se pred izbore i kada se zavrse malo zakukamo, malo opljujemo ali ti nastavljas ovde da drvis o jebenoj politici neprestano i koljes temu.
Nadam da ce i za ovu novu godinu biti glasanje.

Јесте, није лако добити посао од странке и стално остати фокусиран по интернету. Ево погледај снс, они се нагло изгубе после избора јер аванзују за заслуге али пред изборе мора поново у акцију. Додуше и неки други аванзују. Ево нпр. срс је ушао у гомилу локални коалиција што са снс, али нису гадљиви ни на лдп или лсв.

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 23, 2016 10:46 pm

Image

bilipiton

Postby bilipiton » Wed Nov 23, 2016 10:50 pm

"Певачи код Лее Киш иду да једу" :lol: :lol:

Return to “Само опуштено”