Brdja wrote:A ti slepo veruješ nekom Vikiliksu za svaku izgovorenu reč? Ne branim ja nikoga, iskreno me baš zabole za politiku, čak mi je i simpatično to tvoje svakodnevno svađanje sa samim sobom kao da je na ovom forumu sedište svih mogućih stranki pa samo čekaju šta će ko da im kaže i savetuje ih. Bolje je bilo da si nastavio da pišeš o istoriji, ekonomiji i sl. Imao si na starom forumu odlične postove koje sam rado čitao. Sad deluješ kao dete kojem su obećali bombonu za rođendan a kad je došlo vreme za to svi te iskulirali pa sad ideš od komšije do komšije i kukaš kako su te ispalili. A onda opet dođe rođendan i ti opet veruješ da ćeš dobiti bombonu.
Do sada sam uvek glasao za najmanje zlo a ne zato što verujem u nečiju politiku. Dveri bukvalno ništa nisu uradili osim što se ponekad malo nešto pobune i to je to. Krenuo sam ovde da pišem u vezi izbora jer bih voleo da čujem još nečije mišljenje o Jeremiću.
Пази, Викиликсу није веровала ни Хилари Клинтон па знаш како је завршила.
То је признато као факат, истина је Брђо.
Па не бих рекао да се свађам са собом, погледај како се активирају пред изборе. Одједном сви имају неке своје странке. Чудо једно. Као што си и ти пред сваке изборе нестраначки активираш.
Немој Буђо.
А, што се тиче Јеремића, само пишите.