Историјске заблуде + идеолошко препуцавање
- lost&found
Re: Историјске заблуде + идеолошко препуцавање
Kvalitetne stvari mogu da se nauce ovih dana na forumu. Hvala Batke!
ta saradnja sa Azijom, odnosno Kinom pre svega, ima svoju cenu koja je veoma velika, mislim da smo o tome već pričali
Kinezi grade infrastrukturu svuda po svetu, pa i u Africi
u zavisnosti od toga u kom sistemu se nalaze i sa kim dogovaraju poslove se određuju i uslovi ugovora, pa tako u zemljama poput Norveške ne mogu da se zajebavaju, a u zemljama poput naše se međudržavnim sporazumima određuje da neće plaćati PDV na uvoz mašina i materijala za gradnju, da li će i koliko doprinosa biti uplaćivano za njihove radnike, da li će raditi samo njihovi radnici ili će biti i naših firmi i radnika...
u Africi to postaje baš ozbiljno, nedavno sam čitao da u Keniji Kina uskoro treba da preuzme veliku luku na kojoj ima hipoteku
gledam sad, vest je iz decembra, tako da je to možda već i odrađeno
interesantno je da se polako slične stvari dešavaju i u mnogo razvijenijim zemljama, isto sa Kinezima
https://www.smh.com.au/national/chinese-government-trade-bank-may-get-mortgage-over-australian-port-20170607-gwmm6h.html
Kinezi grade infrastrukturu svuda po svetu, pa i u Africi
u zavisnosti od toga u kom sistemu se nalaze i sa kim dogovaraju poslove se određuju i uslovi ugovora, pa tako u zemljama poput Norveške ne mogu da se zajebavaju, a u zemljama poput naše se međudržavnim sporazumima određuje da neće plaćati PDV na uvoz mašina i materijala za gradnju, da li će i koliko doprinosa biti uplaćivano za njihove radnike, da li će raditi samo njihovi radnici ili će biti i naših firmi i radnika...
u Africi to postaje baš ozbiljno, nedavno sam čitao da u Keniji Kina uskoro treba da preuzme veliku luku na kojoj ima hipoteku
gledam sad, vest je iz decembra, tako da je to možda već i odrađeno
interesantno je da se polako slične stvari dešavaju i u mnogo razvijenijim zemljama, isto sa Kinezima
https://www.smh.com.au/national/chinese-government-trade-bank-may-get-mortgage-over-australian-port-20170607-gwmm6h.html
- јахач магле
Гига Моравац доминира на ултрас тифо форуму. 

...Сијају звезде као очи конобарице...
- Bruno Sulak
Bas sam hteo da napisem. Covek je neunistiv
sto je najjace i tamo se nasi ljudi pale pa mu odgovaraju.

Bruno Sulak wrote:Bas sam hteo da napisem. Covek je neunistivsto je najjace i tamo se nasi ljudi pale pa mu odgovaraju.
Где? Шта? Како?

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Bruno Sulak
http://forum.ultras-tifo.net/political-tifo-t4518-s26676.html
@Sone161
Dominira poslednjih 10 strana 
P.S. Otkud to da komunjare znaju engleski?
@Sone161

P.S. Otkud to da komunjare znaju engleski?

А спрема се за ону: Америка и Енглеска биће земља пролетерска 

Све исто понавља, ено га качи онај шал један једини са петокраком, ја ми овде на то окачио 2,3 из тог периода са српским грбовима, качи шарп заставу, пише како нас је срамота грба клуба. Чим му неко одговори аргументовано, избацује га из шаблона и мантре, па крене да га зове у као гробарски локал Запа бар и у блок 11ц. Пише како лобања из грба ултраса није тотенкопф, него су ултраси имали пријатељство са бригате росенерима, што никако није тачно, нико наш није имао са њима пријатељство. Пише како су федајини левичари, њих људе не занима политика уопште. Баш је скренуо
Al' što se on uhvatio tog Zappa bara? I pre kada se ovde svađao sa nekim, znam da je dogovarao šorku ispred Zapa bara. Koji tenkre

(Street Force / Curva Orientale)
Преведи и ово тамо на тај форум
Где пише у тексту да је лобања узета од миланиста? Где пише да је сем једном човека неко имао контакте са миланистима? Преведи слободно тамо, и одговори тамо. Шта је погрешно речено за Ђуку? Да га је врх трибине шутирао у дупе? Да су га ред бојси избацили из групе? Шта је погрешно за Пецу Панкера? Да је некад био легенда, данас сенка од тог човека? Да је некад био градска фаца, данас пијанац који се продаје за паре? Даје интервјуе за новине за паре, иде на Земун за гајбу пива? Јел то није тачно? Шта није тачно за шал, да је на тај један југословенски урађено 5 са српским мотивима? Слободно окачи све те шалове који су тих година рађени. Па онај са првим грбом делија и орлом и српском заставом. Све то преведи и напиши тамо. О групи Федајн Наполи имаш исписане стотине страница на нашем форуму, имаш много људи који су у контакту са њима, група је скроз аполитична, не занима их ни лево ни десно, а ево ти и бонус слике са гостовања у Лондону, од пре месец дана, да видиш коју страну симпатишу
назире се нека лобања ту

Напиши тамо и да не представљаш групу Белгрејд Бојс, а не припадаш ни северној трибини, ни групи Делије Север, јер не смеш да дођеш на ту трибину. Све то преведи и напиши тамо.
А и не знам што си истрипивао да сам из Земуна, лоше те одрадило
Где пише у тексту да је лобања узета од миланиста? Где пише да је сем једном човека неко имао контакте са миланистима? Преведи слободно тамо, и одговори тамо. Шта је погрешно речено за Ђуку? Да га је врх трибине шутирао у дупе? Да су га ред бојси избацили из групе? Шта је погрешно за Пецу Панкера? Да је некад био легенда, данас сенка од тог човека? Да је некад био градска фаца, данас пијанац који се продаје за паре? Даје интервјуе за новине за паре, иде на Земун за гајбу пива? Јел то није тачно? Шта није тачно за шал, да је на тај један југословенски урађено 5 са српским мотивима? Слободно окачи све те шалове који су тих година рађени. Па онај са првим грбом делија и орлом и српском заставом. Све то преведи и напиши тамо. О групи Федајн Наполи имаш исписане стотине страница на нашем форуму, имаш много људи који су у контакту са њима, група је скроз аполитична, не занима их ни лево ни десно, а ево ти и бонус слике са гостовања у Лондону, од пре месец дана, да видиш коју страну симпатишу

Напиши тамо и да не представљаш групу Белгрејд Бојс, а не припадаш ни северној трибини, ни групи Делије Север, јер не смеш да дођеш на ту трибину. Све то преведи и напиши тамо.
А и не знам што си истрипивао да сам из Земуна, лоше те одрадило
inace taj sal o kome dusevno obolela osoba gradi svoje price nikada nije bio proizvod tadasnje zadruge delije,ni kluba
vec ga prodavali na tezgama oko stadiona
i vredi kao jedna osrednja pljeskavica
a kad pise o bloku 11,covek bi pomislio to neka favela,harlem,juzni cikago
a ono parking kad ides na splav
vec ga prodavali na tezgama oko stadiona
i vredi kao jedna osrednja pljeskavica
a kad pise o bloku 11,covek bi pomislio to neka favela,harlem,juzni cikago
a ono parking kad ides na splav
Giga, Zappa , blok 11.... jel to Fedayn?
Htedoh da napišem. Baš pre par meseci se fedayn svađao sa nekim pa je bila priča oko Zape. Rekao bih da je to neko od njih dvojice?
Pomagajte ko se seća
Pomagajte ko se seća
Далтон wrote:Htedoh da napišem. Baš pre par meseci se fedayn svađao sa nekim pa je bila priča oko Zape. Rekao bih da je to neko od njih dvojice?
Pomagajte ko se seća
То је све исти лик. Банован је први пут пре неких 10 година веровао ти мени или не. Хаос са ликом. Причао како је јебао сестру од вође УФ.

Деспот Стефан Лазаревић-Моравска Србија(пердио Србије након 1389), добар документарац РТС
Прво помињање Срба(Сорба, Сурби) тј. први познати владар Срба-Дерван, франачка Фредегарова хроника из седмог века,

Дерванова Србија, која ће ући у састав Самове краљевине, држава Венда

Док се Сорби могу сматрати неком врстом политичког реда.

Deruanus dux Sorbiorum, que ex genere Sclauinorum
Дерванова Србија, која ће ући у састав Самове краљевине, држава Венда

Док се Сорби могу сматрати неком врстом политичког реда.
нема лека wrote: а ево ти и бонус слике са гостовања у Лондону, од пре месец дана, да видиш коју страну симпатишуназире се нека лобања ту
Hitlerove Totenkopf SS Pancer divizije su nosile takav simbol. Možda je nazi force i nema nikakve veze sa DS.
Nikada mi nije ni bilo jasno koji kurac taj simbol na severnoj tribini.

Nije u pitanju totenkopf, vidi se crveni outline, ciganski je duks.
Što se ne bi furalo, pa četnici su dočekali Švabe sa zastavom sloboda ili smrt i nosili je sa sobom u borbama. Razlika je što je SS lobanja poluprofil, dok je da kažem četnička anfas.
Što se ne bi furalo, pa četnici su dočekali Švabe sa zastavom sloboda ili smrt i nosili je sa sobom u borbama. Razlika je što je SS lobanja poluprofil, dok je da kažem četnička anfas.
Коју идеологију су заступали четници?