Вечити ривали - вести и дискусија
- B.Centrale
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Jad i beda. Zasluzen poraz, nekako mi se pre tekme cinilo da su taman za toliko bolji. Mi smo klasican raspad, ono nema veze ni sa cim. Grof nek' ga duva, vreme je da se pozdravimo i da se vise ne srecemo. Ali bas nikad.
Uzgred, mislim da sever nikada nije bio prazniji ni na jednom derbiju. Bas nikad. Tuga.
Uzgred, mislim da sever nikada nije bio prazniji ni na jednom derbiju. Bas nikad. Tuga.
bologna centrale
- Blackadder
Ma sta tuga, i treba tako kad su na terenu 22 balvana... Jbt, gledam utakmicu i imam utisak da gledam americki fudbal. Akcija 5 sekundi, faul, pa namestanje 10 minuta pa onda opet isto samo nije faul nego aut, a u kurac. I to sto je bilo 4 gola ne znaci da je bio kvalitetan fudbal 

lost&found wrote:jel moze neko da okaci parole s Juga, ovde ili na temi 31. kolo.

- B.Centrale
gotivna parola, da i ovi raspadi ubodu nesto pametno
bologna centrale
- lost&found
Rođaci wrote:lost&found wrote:jel moze neko da okaci parole s Juga, ovde ili na temi 31. kolo.

dobra, moram priznati.
jbt nekoliko sati posle derbija ne moz' ni slike da nadjes. Katastrofa
bio prazniji sever i jug onomad kad se igralo 10 derbija u mesec dana, neka 2007-8.
Често одем до на село
- Bruno Sulak
Ovo za prozivanje ko je bio predsednik kluba i oko Draze je smesno stavljati na parole i to vec godinama unazad i tu mislim i na jedne i na druge. Jbg takva nam je istorija drzave, komunsiticke igrarije nikog nisu zaobisle.
Last edited by Bruno Sulak on Wed Apr 19, 2017 1:02 am, edited 1 time in total.
Još 6 zatvorenih pobeda i titula 

- lost&found
DRINK wrote:@lost&found
http://www.butasport.rs/fudbal/parole-g ... biju-foto/
Hvala . Mada mogao sam i da preskocim, ova gore jedina vredna pomena
-
Jebi i ne vadi
04 X 1945
Skoro nije bila ovako cista pobeda, da se ne raspravalja o sudijama, namestanju i slicno. Sto bi se reklo ko suza. Tuga je sto je za nas ovo najbolje odigran derbi, u kojem smo najubedljivije porazeni. Ona prethodna dva su bila cista mizerija, sa boljim rezultatima. Ovde smo imali momente napadacke igre, jurisalo se ka golu, ali nedovoljno. Nekako mi je sramnije bilo onih bezmudih 1-1 na proslom, nego ovaj poraz.
Ne bih detaljno analizirao igrace, na Mocartsportu ima sasvim dobra analiza. Ovde bih se samo osvrnuo na Manojlovica. Decko mora da zna da branjenjem zicera ne stvara sebi kredit da kiksa. Onaj prvi gol, ajde bomba, desava se. Drugi gol je apsolutna sramota kako je primio.
Inace, ovo je sezona kada se ne cimam previse emocionalno oko fudbala. Nekako je onak okrsaj sa Ludogorecom meni otvorio oci da uvidim koliko smo mi zaista losi. Raspali bugari, beton liga evropskog fudbala, isamarali nas na sred Marakane. Raspali Bugari koji su u stanju da sklope skuplji i kvalitetniji tim od srpskog sampiona. Posle toga mi je sve nekako lakse. Spustili su me na zemlju, jer sam kao i mnogi nakon prosle sezone, gde smo kao nesto izdominirali, utripovao da zaista nesto i vredimo.
Ne kazem da ne bih voleo da osvojimo titulu ove sezone ili da me zabole za derbi, daleko od toga. Samo kazem u slucaju i da je neosvojimo, necu biti smoren i ogorcen kao nekih ranijih godina.
I na kraju jedna utesna vest. Ako sam dobro ispratio, Odbojkasku klub Partizan je ispao iz prve lige. U nekom plejautu ga je eliminisao Spartak.
Ne bih detaljno analizirao igrace, na Mocartsportu ima sasvim dobra analiza. Ovde bih se samo osvrnuo na Manojlovica. Decko mora da zna da branjenjem zicera ne stvara sebi kredit da kiksa. Onaj prvi gol, ajde bomba, desava se. Drugi gol je apsolutna sramota kako je primio.
Inace, ovo je sezona kada se ne cimam previse emocionalno oko fudbala. Nekako je onak okrsaj sa Ludogorecom meni otvorio oci da uvidim koliko smo mi zaista losi. Raspali bugari, beton liga evropskog fudbala, isamarali nas na sred Marakane. Raspali Bugari koji su u stanju da sklope skuplji i kvalitetniji tim od srpskog sampiona. Posle toga mi je sve nekako lakse. Spustili su me na zemlju, jer sam kao i mnogi nakon prosle sezone, gde smo kao nesto izdominirali, utripovao da zaista nesto i vredimo.
Ne kazem da ne bih voleo da osvojimo titulu ove sezone ili da me zabole za derbi, daleko od toga. Samo kazem u slucaju i da je neosvojimo, necu biti smoren i ogorcen kao nekih ranijih godina.
I na kraju jedna utesna vest. Ako sam dobro ispratio, Odbojkasku klub Partizan je ispao iz prve lige. U nekom plejautu ga je eliminisao Spartak.
Па ко пише ове пароле на југу? ЗоранаХХ фесХн блогерка? 

Niko od cigana ne pominje crveni za Leonarda? Jbt koja smo mi gospoda. 

a crveni za Frimponga pre slobodnjaka? ili barem žuti?
Da, ali to nista ne bi promenilo. 

Pa to nije ni bio faul 

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
riper wrote:Skoro nije bila ovako cista pobeda, da se ne raspravalja o sudijama, namestanju i slicno. Sto bi se reklo ko suza. Tuga je sto je za nas ovo najbolje odigran derbi, u kojem smo najubedljivije porazeni. Ona prethodna dva su bila cista mizerija, sa boljim rezultatima. Ovde smo imali momente napadacke igre, jurisalo se ka golu, ali nedovoljno. Nekako mi je sramnije bilo onih bezmudih 1-1 na proslom, nego ovaj poraz.
Ne da je bila cista pobeda, nego mozemo biti apsolutno zadovoljni porazom sa ovim rezultatom. Glodari su imali osim 3 gola jos 3 ogromne sanse koje je Manojlovic odbranio i pritom su imali jos 2 odlicne sanse koje su promasili, skoro svaki njihov kontranapad je bila opasnost.
Mi nista.
Inace slazem se sa tobom, ravna linija.
lost&found wrote:Rođaci wrote:lost&found wrote:jel moze neko da okaci parole s Juga, ovde ili na temi 31. kolo.
![]()
dobra, moram priznati.
jbt nekoliko sati posle derbija ne moz' ni slike da nadjes. Katastrofa
Cela vasa istorija se prozima kroz ovu parolu. Licemerje, licemerje i samo licemerje.
Pojasnicu
Delije su pocele sa bojkotom utakmica na Veliki Petak i Veliku Subotu.
U Pravoslavlju su to dva najtuznija dana, gde nema radosti, pevanja,skakanja, arlaukanja, opijanja itd. Juce je bio veliki Utorak, sa druge strane praznik radosti, jer je Hristos Vaskrsao u Nedelju.
E sad, dakle odmah smo sjebali tezu kako crveno slovo, ima veze sa Raspecem i Velikim Petkom i Velikom Subotom. Ali vasa teorija je bila sledeca, zajedno sa Delijama,Taurunumima, Firmom i ostalim navijackim grupama ste krenuli u bojkot igranja na te praznike. I zaista dve godine se niste pojavljivali na stadionu.
E ali onda je usledio jedne godine derbi za titulu i tada ste pogazili prethodnu odluku o bojkotu i ipak otisli jer je taj derbi odlucivao o titulu i naprasno ste rekli, jebes bojkot. I ne samo to jebes bojkot, nego ljudi koji su prethodne dve sezone bojkotovali su naprasno poceli da pricaju o tome da su to ciganska posla, da nisu oni popovi, da pusti to, da partizan je iznad svega, da...
Tu se prozima cela vasa navijacka istorija, licemernost do krajnjih granica.
Uzdravlje