lost&found wrote:lost&found wrote:Konačno skupih muda da udjem u knjizaru i odmah kupio knjigu John Dies at the End koju je brat riper preporucio nekoliko puta ovde na forumu. Čujemo se za jedno 2 god kad je pročitam
Konacno procitao Bio sam malo brzi nego sto sam inicijalno procenio.
Crni humor, prvi deo knjige mi je pogotovu bio zanimljiv, onda je bio period kad mi je knjiga bila malo dosadna, ali pred kraj je opet bilo dosta dobro.
Nije lose, mada nije bas ni spektakl. Ima jos 2 dela, mislim da cu ih kupiti u nekom trenutku.
Steta sto riper vise nije aktivan, prozborio bih s njim koju o knjizi...
Bratac, bas sam bio neaktivan u tom periodu, ali tu sam jos uvek, nisam digao ruke od foruma .
I u pravu si, sve knjige u serijalu imaju odlicnu postavku, cak su i intiligentne, crni humor na visini, ali je istina da postoje periodi kada covek umrtvi pricu, do pred kraj kada ponovo ubrza.
Inace procitao sam i dve knjige njegovog drugog serijala "Futuristic Violence and Fancy Suits" i "Zoey Punches the Future in the Dick" i dobre su. U rangu serijala "John Dies at the End", ali ima i tu uspona i padova u knjizi. Uglavnom jako zanimljivo stivo.
Inace poslednjih ne znam ni sam koliko godina citam knjige samo na telefonu. Nije mi potreban neki uredjaj, samo preko programa Aldiko i skidam ih sa neta, citam preko tog programa, ubijam vreme, posebno u prevozu ili dok cekam u redu, ili u svakom trenutku kada nemam sta drugo da radim.
Najbolje sto sam u poslednje vreme je procitao je serijal "Broken Empire". U pitanju je neka mesavina epske i naucne fantastike. Kako je jako tesko citati nesto dobro posle "Game of Thrones", a procitao sam nekoliko losih serijala epske fantastike, ovo me je bas odusevilo. Glavni lik posebno, jer je u pitanju ozbiljan psihopata i dalje necu nista otkrivati. Fantastika koja nije ono naivna, vilenjaci i princeze i slicna sranja, nego bas prljavstina.