Европско првенство у кошарци 2017.
Re: Европско првенство у кошарци 2017.
Не бих трошио време на католичку банду.
Ми морамо далеко боље против Италије у односу на Мађаре. Ова одбрана против Мађара је благи ужас.
Реално, са овим тимом је и фртаљ финале добаре резулат али ако поправимо значајније одбрану можемо натерати жабарију да дивљају и да падну, што им се често деси.
Ми морамо далеко боље против Италије у односу на Мађаре. Ова одбрана против Мађара је благи ужас.
Реално, са овим тимом је и фртаљ финале добаре резулат али ако поправимо значајније одбрану можемо натерати жабарију да дивљају и да падну, што им се често деси.
Hrvati zamalo 
-
Avanti ragazzi
Жабарски напад укратко - шут за три.
Ако то не крене онако белинелијевски 5/5, гледаће и они филм у новинама.
Драго ми је да је испала група индивидуалаца из Литваније, за коју сам мислио да може бити врло озбиљан конкурент.
Ако то не крене онако белинелијевски 5/5, гледаће и они филм у новинама.
Драго ми је да је испала група индивидуалаца из Литваније, за коју сам мислио да може бити врло озбиљан конкурент.
Rođaci wrote:pičke turske
http://mondo.rs/a1039749/Sport/Kosarka/Turska-Istanbul-Zabranjene-sajkace-na-Eurobasketu-2017.html
Picke Pazarske

na kladionici smo veliki favoriti protiv Italijana, kvota je ispod 1.4 na nasu pobedu.
to me malo plasi i ovo sto podjebavamo ujke ovoliko.
Italijani su Finsku dobili uz nerealan sut u prvoj cetvrtini kad su se odlepili na 15 razlike, na pocetku su sutirali 11/12 ili 12/13, od toga valjda 6 trojki, i posle samo odrzavali prednost u laganom ritmu.
imaju dan odmora vise nego nasi, ali ih dobijamo, verujem u kaznenu ekspediciju Milana Macvana.
evo vodi ih Bogdan negde na bakljave, kad Stime sabije jedan pleh, ima sve da puca u sredu.
Mi ako ne krenemo trojke da šutiramo više, možda prodjemo Italijane ali posle njih je kraj.
- UltrasDoras
jeste gledali slovenija vs. latvija?? kakva utakmica!! dončić & dragić mogu srušiti i špance, siguran sam!
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Vidmar Gasola u džep stavlja. Kokoškov ludak
NBA regular season nivo, obe ekipe bez odbrane
ubiće ih Španci na centrima i u odbrani, nema šanse da se ponovi ovo
ubiće ih Španci na centrima i u odbrani, nema šanse da se ponovi ovo
resice to ziga dimec
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- B.Centrale
Kokoskov izrastao u ozbiljnog trenera. Realno, 15 godina u NBA-u (sekundarna uloga ili ne, znanje se i te kako nakupilo) ostavlja ozbiljan trag. Bitno je da nije bio po volji saveza kad su iskombinovali mesto za ovu nasu nabedjenu prevaru od autoriteta. Daleko od ociju, daleko od srca, sto bi rekao Rambo Petkovic.
Sjajna, kvalitetna, brza kosarka, Doncic Bog, Dragic galaksija.
Sjajna, kvalitetna, brza kosarka, Doncic Bog, Dragic galaksija.
bologna centrale
-
svuda.prisutan
Slovenci mogu da se nose sa Spancima, ali realno, Spanci su kvalitetniji.
Bio ja za vikend sa nekom ribom koja se inace jebe sa jednim nasem kosarkasem sa sireg spiska reprezentacije. Taj lik je debil pa prica ovoj glupaci tako svasta kad je izjebe. Kaze lik: "boli nas kurac da igramo za reprezenaciju kad nam Vucic (?!) ne placa osiguranje za nju", to mi je prenela curka, koja pritom se ne razume u sport i bila je pijana jako, tako da nema sta da laze. Ovaj lik tesko da bi upao u top 12, jedino ako bi jos 2-3 ispala.
Sve je ovo super, ali kad skapiras da Teodosic, u koga se kunemo, je u ugovoru imao da ako dodje povredjen sa EP da ceo NBA ugovor mu propada, i da su izmislili celu povredu i pricu radi toga da bi postao bahati multi-miliomer...sve ovo ostavlja jako gorak ukus. Ali opet, svako od nas bi prihvatio te milione za neku medalju na EP, ko kaze suprotno, laze. Inace Teo trenira sa Klipersima sve redovno.
Svaka cast momcima koji igraju, nadamo se najboljem. Pogotovo Bogdanu, verujem da je imao istu stavku u ugovoru. Ako ispadnu najmanje je tu kriv Sale, uradio je puno sa ovim sta je imao.
Sve je ovo super, ali kad skapiras da Teodosic, u koga se kunemo, je u ugovoru imao da ako dodje povredjen sa EP da ceo NBA ugovor mu propada, i da su izmislili celu povredu i pricu radi toga da bi postao bahati multi-miliomer...sve ovo ostavlja jako gorak ukus. Ali opet, svako od nas bi prihvatio te milione za neku medalju na EP, ko kaze suprotno, laze. Inace Teo trenira sa Klipersima sve redovno.
Svaka cast momcima koji igraju, nadamo se najboljem. Pogotovo Bogdanu, verujem da je imao istu stavku u ugovoru. Ako ispadnu najmanje je tu kriv Sale, uradio je puno sa ovim sta je imao.
-
andro saner
Joj koliko bi voleo da gledam duel Dragic Vs Lazic/Jovic!
Doncic vrhunsko dete, ne znam sta mu treba da navija za zvezdu
Doncic vrhunsko dete, ne znam sta mu treba da navija za zvezdu
osiguranje je normalna stvar, drugo je to što se kod nas takve stvari smatraju bolesnim, a od igrača očekuje da opraštaju dugove klubovima, pa se prema onima koji to ne urade ljudi ponašaju kao da je reč o neprijateljima
- B.Centrale
хајка wrote:Bio ja za vikend sa nekom ribom koja se inace jebe sa jednim nasem kosarkasem sa sireg spiska reprezentacije.
Jel je i ti jebes? Inace, najbolje insajderske info su preko picke. Potpisujem.
bologna centrale
- Кудрави Гаучос
B.Centrale wrote:хајка wrote:Bio ja za vikend sa nekom ribom koja se inace jebe sa jednim nasem kosarkasem sa sireg spiska reprezentacije.
Jel je i ti jebes? Inace, najbolje insajderske info su preko picke. Potpisujem.
Брате то би онда значило да они у репрезентацији имају инсајд инфо из форума, зајеби.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- kajzersoze
хајка wrote:Sve je ovo super, ali kad skapiras da Teodosic, u koga se kunemo, je u ugovoru imao da ako dodje povredjen sa EP da ceo NBA ugovor mu propada, i da su izmislili celu povredu i pricu radi toga da bi postao bahati multi-miliomer...sve ovo ostavlja jako gorak ukus. Ali opet, svako od nas bi prihvatio te milione za neku medalju na EP, ko kaze suprotno, laze. Inace Teo trenira sa Klipersima sve redovno.
Od juniorskih dana pa do tridesete godime svako leto provedes sa reprezentacijom, bio povredjen ili ne. Pruzis mnogo dobrih partija. Osvojis svetsko i olimpijsko srebro. Pruži ti se prilika da na kraju karijere zaigras za NBA tim, što je san svakog košarkasa , imas hroničnu povredu lista , a više nisi mlad , ne oporavljas se lako. Kako bi ti postupio?
Verujem da nisi nikad trenirao neki sport , zato i pišeš ovakve gluposti, realno mi ne zasluzujemo da imamo igrače poput Teodosica.
Pau i Mark Gasol su propustili brdo takmičenja sa reprezentacijom , pa nikad nisam video da ih Španci prozivaju da su to uradili da bi postali bahati multimilioneri.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
zaboravio si i srebro sa Evropskog 2009.