Scum wrote:Земунац wrote:навијај wrote:Међу шљамом су и имигранти и Жене у црном
Nemoj svoje drugare da zaboraviš. Mali Alek je čudo kakve sve provokatore okuplja, pravi čarobnjak.
Koliko su ovi protesti prava stvar i za sada jako zdrava priča, govori i to da su se mnogi preznojili i tačno im je muka kada vide na istim protestima toliko mase, različite ljude sa jednim ciljem, skidanjem lopova Vučića i nakaradne naprednjačke vladavine. Taman lepo i maske padaju pa su na jednoj strani studenti, mladi najrazličitijih političkih profila, staro i mlado, nacionalisti, pankeri, hipsteri, levičari i desničari, dok su s druge strane mediji, murija, strani političari, naprednjački ološ sa slugama režima sa različitim zadacima.
Ne nasedati na provokacije (kao što je ovaj gore) kojih će biti sve više, jer ima mnogih koji se ne mire kada vide ovakvu omladinu, od vlasti koja zna u kom to pravcu sve može da ide, preko njezinih sluga od raznih kvazi liberala do kvazi srbadije, koji vide da su ovi klinci u tri dana napravili više za tu slobodnu i zdravu Srbiju nego oni u deset godina. Ljudi ovo prepoznaju, priključili su se i podržali. Kako god da se ovo završi, sutra će ti klinci za sebe moći da kažu da su ustali protiv tiranije, ostali su nebitni.
Migranti su se priključili protestu zato što im je vaša nakarada uvela sankcije čim je uzela vlast 2012. da bi se uvukla u bulju strancima, zbog čega im je zemlja u teškom haosu sada.
Razliciti ljudi,da...Video si 3 pankera koji zajedno imaju 40 godina i koji nemaju pojma niti o istoriji,niti o politici.Kazes desnicari,a slika koju si izbacio je iz sprdnje napravljena,vidi se da pojma nemas o cemu pricas.Bilo je desnicara,ali su samo stajali ispred zida placa kako bi ga sacuvali.A bilo je i sinoc i preksinoc situacija u kojima su morali da intervenisu,necu navoditi,nije mi cilj da blatim protest time,a mislim da ste i sami svesni koliko smo izgubili nacionalni identitet i koliko pod uticajem zapada imamo skroz izopaceno shvatanje slobode.Ubise nas materijalizam i neki izopaceni hedonizam.A religija je prica za sebe...Svako treba poci od sebe kako bi se uopste u ovoj drzavi moglo nesto menjati.Naivni smo ako mislimo da bi se smenjivanjem Vucica nesto znacajno promenilo,dajte ljudi...Mrzim pickoustog isto koliko i svako od vas i verujem u konacnu pobedu dobra nad zlim,ali kazem,prvo svako od nas treba raditi na sebi,citajte,trudite se da budete bolji ljudi,borite se protiv nepravde svuda gde je vidite,borite se za svoje ideale na svakom koraku.Verujte u Boga,volite svoju zemlju i narod,kakav god da je,budite ponosni na svoju istoriju,postujte svoje pretke,cenite ljude koji su zivot dali za nasu drzavu.Jedino tako cemo moci skupa da dodjemo u situaciju da menjamo nesto.Pa ljudi dajte,poubijacemo se u prevozu oko mesta koliko smo frustrirani svi i besni,a mislim da Vucic nije jedini krivac.
Znam ja jako dobro o čemu pričam i kome pričam.Taj vaš nije primer desničara, njega sam stavio kao primer provokatora, nije mu prvi put da nosi majicu, ali to je vaša stvar, vama na čast. Nisam video 3 pankera, već celu generaciju njih koja je prvo rušila Miloševića, a danas izašla da podrži klince u borbi prtiv Vučića, korupcije i tiranije. I repere i trensere sam video. I skejtere i doktore nauka. I staro i mlado. Desničara ima zadnja tri dana protesta koliko hoćeš, i niste sigurno vi ti koji ste uzeli tapiju na desničare. Ima i levičara koliko hoćeš, i niko ne pravi probleme, stoje jedni uz druge, jedni pored drugih. Ima i nacionalista, patriota, navijača beogradskih klubova, i niko nikome ne pravi problem. I niko ne postavlja nikakva pitanja oko toga, i nikome nije problem prisustvo ovih drugih. Zato što su na protestima ljudi zarad višeg cilja. Da pokažu da nas ima, i da podrže omladinu koja je u ova usrana vremena ustala protiv Vučića i njegove nakaradne politike prema zemlji i narodu. Svako neka radi šta misli da treba, neko će ostati upamćen sutra kao borac protiv Vučićeve tiranije, a neko kao neko ko je prozivao omladinu zato što se borila.
Nemoj više da obezvredjujete ljude i omladinu koja tri dana masovno izlazi i bori se protiv Vučića i bolje sutra, sa pesmama, bakljama, zastavama, bubnjevima, navijanjem, dok drugi sede za internetom, ili idu na proteste da bi provocirali i sprdali jedinu pravu i zdravu stvar koja se desila zadnjih godina. Borimo se protiv nepravde, borimo se za slobodnu Srbiju. Svi mi volimo svoju zemlju, svoj narod, svoje pretke i istoriju, i baš zato smo ustali protiv Vučića. Omladina je već počela da menja nešto. Oni menjaju, drugi ne, i svako neka živi sa tim kako ume.
Neću više da se nastavljam na ovu priču, završio sam, idem da podržim omladince. Oni su bitni i oni su budućnost zemlje.