Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
јахач магле

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby јахач магле » Wed Apr 05, 2017 11:35 pm

За време жутих је одржана једна парада педера 2010. године, коју су пратили велики нереди, осталих година су забрањиване. Откад је канцелар засео одржавају се најнормалније, толико о томе.
...Сијају звезде као очи конобарице...

Nexon

Postby Nexon » Wed Apr 05, 2017 11:48 pm

Протест у једној слици, па док траје, а многи се удружују против,

Image

навијај

Postby навијај » Wed Apr 05, 2017 11:54 pm

Image

Image

Image

Чомбе

Postby Чомбе » Wed Apr 05, 2017 11:57 pm

čompika wrote:meni krivo što ga nisu pustili da kaže šta je hteo nego krenuli av av av, hteo je dečko prvo normalno.

например нормално да им каже да је члан снс-а као што рече овом наводно спектору на снимку?

https://www.facebook.com/anonymoussrbij ... 879039965/

Земунац

Postby Земунац » Thu Apr 06, 2017 12:11 am

навијај wrote:Међу шљамом су и имигранти и Жене у црном

Nemoj svoje drugare da zaboraviš. Mali Alek je čudo kakve sve provokatore okuplja, pravi čarobnjak.
Image

Koliko su ovi protesti prava stvar i za sada jako zdrava priča, govori i to da su se mnogi preznojili i tačno im je muka kada vide na istim protestima toliko mase, različite ljude sa jednim ciljem, skidanjem lopova Vučića i nakaradne naprednjačke vladavine. Taman lepo i maske padaju pa su na jednoj strani studenti, mladi najrazličitijih političkih profila, staro i mlado, nacionalisti, pankeri, hipsteri, levičari i desničari, dok su s druge strane mediji, murija, strani političari, naprednjački ološ sa slugama režima sa različitim zadacima.

Ne nasedati na provokacije (kao što je ovaj gore) kojih će biti sve više, jer ima mnogih koji se ne mire kada vide ovakvu omladinu, od vlasti koja zna u kom to pravcu sve može da ide, preko njezinih sluga od raznih kvazi liberala do kvazi srbadije, koji vide da su ovi klinci u tri dana napravili više za tu slobodnu i zdravu Srbiju nego oni u deset godina. Ljudi ovo prepoznaju, priključili su se i podržali. Kako god da se ovo završi, sutra će ti klinci za sebe moći da kažu da su ustali protiv tiranije, ostali su nebitni.

Migranti su se priključili protestu zato što im je vaša nakarada uvela sankcije čim je uzela vlast 2012. da bi se uvukla u bulju strancima, zbog čega im je zemlja u teškom haosu sada.

Image

Image

Image

Image
Last edited by Земунац on Thu Apr 06, 2017 12:18 am, edited 2 times in total.

beerman!

Postby beerman! » Thu Apr 06, 2017 12:14 am

Men' se čini da ovdje ima i više od deset Vučićevih isprdaka.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Thu Apr 06, 2017 12:30 am

Земунац wrote:dok su s druge strane mediji, murija, strani političari, naprednjački ološ sa slugama režima sa različitim zadacima.

Од медија једино информер пљује по протесту, остали извештавају из минута у минут, курир ради лајв пренос на фејсу, која мурија?, од страних политичара једино руси коментаришу, ово последње си једино у праву стварно нас је премало овде да опструишемо талас незадовољства, плус ви имате Нексона, ваљда ће централа послати још неког, улични ратник се бори ал не може млад је још увек ови матори мангупи га убише са доскочицама

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Apr 06, 2017 12:33 am

koliko se secam navijaj je lik koji je ovde jos od pre pada foruma i nije u redu da gas e proziva da je bot i slicno. Ima covek svoje misljenje i to je to. A ovog ratnika bi mogli da banujete, lik je debil a to nema veze sa godinama

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Thu Apr 06, 2017 12:37 am

Има Вучић сувише жбирова, инспектора, корњача, батинаша, ултра копача и јањичара да заустави било какав талас незадовољства, не видим зашто би се сад неки ентузијасти оптерећивали раскринкавањем ових протеста.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Thu Apr 06, 2017 12:45 am

Debil sam zato što neću da podržim proteste koje ti podržavaš?

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Apr 06, 2017 1:02 am

Мислим да ниси зато дебил. Али нек се SAO_Zeljin изјасни ипак си њега питао.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Apr 06, 2017 1:06 am

Улични ратник! wrote:Debil sam zato što neću da podržim proteste koje ti podržavaš?

Nema to veze sa tim
Last edited by SAO_Zeljin on Thu Apr 06, 2017 1:08 am, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Thu Apr 06, 2017 1:07 am

SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević

Džordž Soroš je najveće belosvetsko zlo, stoka bezrepa koja, aman-zaman, plaća NATO huligane i narkomane da uništavaju vaskoliko srpstvo, dakle Vučića.

Tako danas misli, priča i piše Dragan J. Vučićević. Nije uvek tako bilo. Pre dvadeset godina, kad to nije bilo popularno, DJV je bio strani plaćenik i to upravo Sorošev. U saradnji sa Sonjom Liht i njenim Fondom za otvoreno društvo u novembru 1997. štampao je magazin „Izlaz“.

„Izlaza“ ne bi bilo bez finansijske i tehničke pomoći dve neprofitne američke organizacije i Fonda za otvoreno društvo. Od nas za svoje pare nisu tražili dušu. Hvala im. Hvala na pomoći i mnogobrojnim „domaćim izdajnicima“ koji su verovali da postoji „Izlaz“ – napisao je DJV u uvodniku prvog broja svog debitantskog uredničko-izdavačkog projekta.

Hrabar i odlučan, DJV je ponosno istakao rešenost da se odupre pritiscima režima: „Već su nekima od nas čike u mantilima dolazile u kućnu vizitu. ’Dobronamerno’ su nas savetovali da odustanemo, ’da se ne bismo kajali’. Ipak, idemo dalje. Kad bi tek tako odustajali zbog nekih tako smrknutih tipova ova zemlja se ne bi razlikovala od Albanije iz vremena Envera Hodže.“

U tom zanosu Vučićević je napravio dobar magazin, podržan reklamama najjačih komitenata poput „Levisa“, „Vinstona“, „Verano Motorsa“, „Pol i Šarka“ i sličnih firmi. Pored nekoliko zanimljivih tema i intervjua sa Nebojšom Čovićem, Čedom Jovanovićem i Nemanjom Đorđevićem, poseban pečat ostavile su kolumne Cvijetina Milivojevića i Olje Bećković.

Nažalost, u sebi svojstvenom maniru, DJV je preterao, objavio je „inventar kante za đubre porodice Drašković“ s istaknutim Daninim „ultra plus“ higijenskim uloškom, sve uz napomenu „zgužvan, neupotrebljen, komada 1“. Otkad je to videla Sonja Liht onoliko štuca dok priča. Šokirana, ukinula je apanažu DJ Vučićeviću i najurila ga iz ekipe Soroševih plaćenika.

Vučićević je štampao samo jedan broj „Izlaza“, ali, na radost svih nepismenih naprednjaka, već četiri i po godine izdaje „Informer“. U svom dnevnom biltenu nemilosrdno proziva Soroša i svakom opozicionaru lepi etikete kakve je sam nekad s ponosom nosio. Iako se DJV transformisao u anti-soroševskom smeru, istovremeno je postao alter ego Aleksandra Vučića, koji danas od Srbije pravi zemlju goru od Albanije iz vremena Envera Hodže. Da ludilo bude potpuno, Vučića sada podržava i Sonja Liht.

Земунац

Postby Земунац » Thu Apr 06, 2017 1:14 am

SAO_Zeljin wrote:koliko se secam navijaj je lik koji je ovde jos od pre pada foruma i nije u redu da gas e proziva da je bot i slicno. Ima covek svoje misljenje i to je to. A ovog ratnika bi mogli da banujete, lik je debil a to nema veze sa godinama

Provokator je onaj njegov gore na slici. Neka piše ko šta hoće tačno me zabole kara. Očekivano je bilo da se mnogi preznoje zbog ovakvih protesta i ovakve omladine, neka troluju po forumu, srećom pa nakon dugo vremena ima klinaca koji će na ulici da pokažu da ima nekoga protiv Vučića i njegove nakaradne vladavine. Da se vidi lepo da postoji i slobodno srce a ne samo žandarsko i naprednjačko.

Влада Паликућа wrote:
Земунац wrote:dok su s druge strane mediji, murija, strani političari, naprednjački ološ sa slugama režima sa različitim zadacima.

Од медија једино информер пљује по протесту, остали извештавају из минута у минут, курир ради лајв пренос на фејсу, која мурија?, од страних политичара једино руси коментаришу, ово последње си једино у праву стварно нас је премало овде да опструишемо талас незадовољства, плус ви имате Нексона, ваљда ће централа послати још неког, улични ратник се бори ал не може млад је још увек ови матори мангупи га убише са доскочицама

Uzmi medije u zadnjih samo godinu dana plus vezano uz ove proteste, njihove naslovnice o istima iz današnjih brojeva, pa dodji i pitaj za medije. Upali svetlo, živiš u mraku. Isto je i za strane političare. Koja murija? Ona što ti klince sugradjane maleriše i hapsi zato što cepaju naprednjačke plakate. Ne mogu da verujem da ovo mora da pišem.

Image

навијај

Postby навијај » Thu Apr 06, 2017 1:16 am

Земунац сигурно си онда био на овом протесту?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1035915

Земунац

Postby Земунац » Thu Apr 06, 2017 1:30 am

навијај wrote:Земунац сигурно си онда био на овом протесту?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1035915

Naravno da sam bio, ali ne dugo, i sa strane na distanci. Nisam mislio da će organizatori i akteri tako brzo da predju na budžet Aleksandra Vučića. Sav se trud, rad i cimanje kad tad dobro naplati, srećom pa ima klinaca kojima je možda sve to dokurčilo.

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Thu Apr 06, 2017 1:59 am

E ovako ja znam da sam najmladji na forumu i imam poštovanje za sve vas ovde baš iz tog razloga,ali ja očekujem kolko tolko poštovanje prema meni prem da sam mladji od svih vas...Prozivate me kao najgoreg dušmanina samo zato što neću da podržim neke nakaradne nazovi proteste koji mogu biti ugušeni za pola sata ali masa se utripovala da je jača od države i još kao "borba protiv diktatora" pa da je stvarno diktatura bilo bi krvi do kolena.Mrzim masu sa komunističkim načinom razmišljanja "AKO NISI SA NAMA ONDA SI PROTIV NAS".Ne mogu više ljudi moji da gledam moje vršnjake kako se debilišu na tim protestima koji nemaju nikakvu svrhu tačnije imaju a to je da se ne uči i da se izbegavaju predavanja na faksu,da se besposličari okupe i da se nešto kao bune(pazite ja pljujem moje vršnjake ne vas) tužno mi je gledati tu studentariju kako se napija i "buni" a njihovi roditelji zadnji dinar daju za njihovo obrazovanje.Meni je muka da gledam napućene studentkinje sa ajfonima od 500-600e kako kukaju da je loše a ovamo u separeu svakog vikenda puknu još 500-600 a kad nemaju baš da odu do Dubaia e udri po državi.Svaka čast ljudima koji su stvarno tamo zbog ideje da se živi bolje njima naklon do poda zaista..ja AV uopšte ne gotivim nisam ni glasao za njega(smem da se zakunem u šta god hoćete čak i u dedin grob)Neću da me prozivate ovde da sam nekakav bot kad to NISAM! Jednostavno mrzim ovu masu sa protesta i to je to burazeri...već rekoh poštujem prave demnstrante a takvih je 50-60 najviše al kako da poštujem likove i likuše koji žive kao bubreg u loju a kao bune se...ma nzm više šta bi vam reko jbt ja ni jednog trenutka nisam uvredio nekog sa foruma a vi ste mene ispolivali uvredama...Od samog početka nekoliko vas imate nešto protiv mene nzm ni što al mrzite me bez razloga,prozivate me još pre ovih političkih tema.. Nek ste svi živi i zdravi ja vama sve najbolje želim a to što vi mene mrzite vaša je stvar.Uzdravlje. :)

weekend offender

Postby weekend offender » Thu Apr 06, 2017 4:37 am

da si ti nama ziv i zdrav :lol:

Scum

Postby Scum » Thu Apr 06, 2017 4:43 am

Земунац wrote:
навијај wrote:Међу шљамом су и имигранти и Жене у црном

Nemoj svoje drugare da zaboraviš. Mali Alek je čudo kakve sve provokatore okuplja, pravi čarobnjak.
Image

Koliko su ovi protesti prava stvar i za sada jako zdrava priča, govori i to da su se mnogi preznojili i tačno im je muka kada vide na istim protestima toliko mase, različite ljude sa jednim ciljem, skidanjem lopova Vučića i nakaradne naprednjačke vladavine. Taman lepo i maske padaju pa su na jednoj strani studenti, mladi najrazličitijih političkih profila, staro i mlado, nacionalisti, pankeri, hipsteri, levičari i desničari, dok su s druge strane mediji, murija, strani političari, naprednjački ološ sa slugama režima sa različitim zadacima.

Ne nasedati na provokacije (kao što je ovaj gore) kojih će biti sve više, jer ima mnogih koji se ne mire kada vide ovakvu omladinu, od vlasti koja zna u kom to pravcu sve može da ide, preko njezinih sluga od raznih kvazi liberala do kvazi srbadije, koji vide da su ovi klinci u tri dana napravili više za tu slobodnu i zdravu Srbiju nego oni u deset godina. Ljudi ovo prepoznaju, priključili su se i podržali. Kako god da se ovo završi, sutra će ti klinci za sebe moći da kažu da su ustali protiv tiranije, ostali su nebitni.

Migranti su se priključili protestu zato što im je vaša nakarada uvela sankcije čim je uzela vlast 2012. da bi se uvukla u bulju strancima, zbog čega im je zemlja u teškom haosu sada.

Image

Image

Image

Image

Razliciti ljudi,da...Video si 3 pankera koji zajedno imaju 40 godina i koji nemaju pojma niti o istoriji,niti o politici.Kazes desnicari,a slika koju si izbacio je iz sprdnje napravljena,vidi se da pojma nemas o cemu pricas.Bilo je desnicara,ali su samo stajali ispred zida placa kako bi ga sacuvali.A bilo je i sinoc i preksinoc situacija u kojima su morali da intervenisu,necu navoditi,nije mi cilj da blatim protest time,a mislim da ste i sami svesni koliko smo izgubili nacionalni identitet i koliko pod uticajem zapada imamo skroz izopaceno shvatanje slobode.Ubise nas materijalizam i neki izopaceni hedonizam.A religija je prica za sebe...Svako treba poci od sebe kako bi se uopste u ovoj drzavi moglo nesto menjati.Naivni smo ako mislimo da bi se smenjivanjem Vucica nesto znacajno promenilo,dajte ljudi...Mrzim pickoustog isto koliko i svako od vas i verujem u konacnu pobedu dobra nad zlim,ali kazem,prvo svako od nas treba raditi na sebi,citajte,trudite se da budete bolji ljudi,borite se protiv nepravde svuda gde je vidite,borite se za svoje ideale na svakom koraku.Verujte u Boga,volite svoju zemlju i narod,kakav god da je,budite ponosni na svoju istoriju,postujte svoje pretke,cenite ljude koji su zivot dali za nasu drzavu.Jedino tako cemo moci skupa da dodjemo u situaciju da menjamo nesto.Pa ljudi dajte,poubijacemo se u prevozu oko mesta koliko smo frustrirani svi i besni,a mislim da Vucic nije jedini krivac.
There's blood on the streets and the streets are ours.

Scum

Postby Scum » Thu Apr 06, 2017 4:53 am

I stvarno,sta se okomiste na klinca,jos veca ste deca od njega ako se sprdate sa njim,decko bar ima neki stav za razliku od njegovih vrsnjaka.A tebe bih Nexone zamolio da malo ohladis sa bombardovanjem,ok,imamo svi svoja misljenja,ali ne moras da nas sektasis druze.
There's blood on the streets and the streets are ours.

Return to “Само опуштено”