Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Casual 1989

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Casual 1989 » Mon Mar 06, 2017 7:41 pm

la haine wrote:Za uzvrat Zvezdi je delegiran Danilo Grujić - Grobari Čokot.

Ми га не памтимо по добром. Судио је на Партизан-Војводина 2012 године, ми повели 0:1, онда пенал за Партизан и нама 2 црвена. 4:1 крај.

la haine

Postby la haine » Mon Mar 06, 2017 7:45 pm

Tako je kada igrate protiv njih, a kad mi igramo protiv vas, nas ipak više mrze priznaćeš.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Mar 06, 2017 7:53 pm

Видећемо у среду. Него зашто ни ову уткамицу не суди Мажић, можда суди ЛШ?

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Mar 06, 2017 7:59 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:Mogu da jebu zato sto je istok u pitanju, jug bi vam bio jeftiniji sigurno a vi ne mozete da im vratite istom merom, jer su razlicite tribine u pitanju.

Какве везе има сто је исток кад је увек за госте трибина стајање. Шта ти наплаћују 800 динара или својевремено 1000?

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Mar 06, 2017 8:06 pm

S obzirom na to da FK Crvena zvezda fudbalskom klubu Vojvodina nije poslala dopis u kojem garantuje da klub organizuje dolazak gostujućih navijača na utakmicu, ulaznice za istočnu tribinu sutra će biti puštene u slobodnu prodaju. Cena ulaznice za istok iznosi 800 dinara. Zapad je 1000, sever 500.

Далтон

Postby Далтон » Mon Mar 06, 2017 8:20 pm

Чомбе wrote:
Bolesni^od^ljubavi wrote:Mogu da jebu zato sto je istok u pitanju, jug bi vam bio jeftiniji sigurno a vi ne mozete da im vratite istom merom, jer su razlicite tribine u pitanju.

Какве везе има сто је исток кад је увек за госте трибина стајање. Шта ти наплаћују 800 динара или својевремено 1000?

Грицкалице, кикирики и сокиће.
(Street Force / Curva Orientale)

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Mar 06, 2017 9:04 pm

Ima veze jer su oni racunali da ce tu biti smesteni njihovi sumpatizeri i uvek su istok i zapad skuplji od juga i severa. I ti se sad pravis malo blesav. Mislim mene zabole patka, ni meni nije bilo pravo da placam 800 dinara kada sam isao na tu tribinu, ali to njima ima smisla, jer su realno te dve tribine uvek skuplje.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Mar 06, 2017 9:58 pm

Не правим се блесав и не причам о садашњјој утакмици него генерално. Они су сами госте са севера пребацили на исток. Као што су сад сами пребацили на југ или у нашем случају покушали да пребаце. То је јајарење као у Кули својевремено.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Mar 06, 2017 10:25 pm

Kula je tek prica za sebe. Tamo ako nisam preskakao onaj bedem dok se moglo doci do njega iz kafica placao sam toliko svaku utakmicu i to iza gola da stojis.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Mar 06, 2017 10:35 pm

Не знам колико је вас ишло али ми смо ту у односу на мање групе у великој предности јер нас је увек било превише да би са нама изашли на крај па нас после мало шибања на крају пусте све унутра. Да су били паметнији урадили би то одма. Али на крају се ипак нађе неки паметан кога боли курац и за Џомбу и његов инат и за фудбал уопште и у интересу реда и мира пусти све навијаче на трибину.
А капирам и да малим групама није овај ни терао инат са картама од сома динара.

Тако капирам да су и ови сад одрадили. Наравно да би они могли да смире 2-3 хиљаде навијача само је питање по којој цени. Колико је то штете на имовини, колико полупаних глава, ухапшених...колико више ангажованих полицајаца. Сигурно неко ради процену ризика пред сваку утакмицу,а њима се јебе иа за сезонске и за став клуба и за све остале ствари везане за фудбал.

Kibiców

Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Kibiców » Mon Mar 06, 2017 10:57 pm

Prvo da objasnim to za 5%. To je sto sleduje od kapaciteta stadiona za gostujuce navijace. Tih 5% uzme gostujuci klub i dalje ih distribuira svojim navijacima. Ako gostujuca tribina prima 5000 a 5% kojih su dobili je 3000, normalno je da te 2000 puste u slobodnu prodaju. Ko ne nabavi preko kluba mogao bi i tako. Dalje, ostatak stadiona prodajes kao i te 2000. Kad dodjes na blagajnu niko te ne pita za koji klub navijas vec kazes za koju ti tribinu treba karta. Sta recimo da mi karte koje su u slobodnoj prodaji masovno kupujemo za istok. Svi, ali svi (sve grupe,pojedinci,...)i niko ne ode na jug. Kako to neko moze kontrolisati? Totalno glupa prica koja ne pije vodu. Jbg, ovde je fora sfo su vazda Cigani vecina na Karadjordju pa daj te forice da se malo promeni. Umesto da radis na tome da tvojih navijaca dodje vise ti se trudis da gostujucih dodje manje.

A oko te cene je pravi seljacizam. Koliko su Forsi placali kartu u Nisu? Koliko su Firmasi placali kartu i Nisu? A koliko mi? Sta je poenta. Zvezdu van bg tesko gde ces gledati za ispod 500 dinara. Lepo na pocetku sezone odredis cene karata za tribine. Pa ti je jug i protiv Javora i protiv Borca i protiv Zvezde 300 ili 500 ali za sve. A ne kako ti cefne da stavljas cene. Ovako ja sam osudjen da svud moram najvise da platim.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Mar 06, 2017 11:10 pm

Чомбе wrote:Не знам колико је вас ишло али ми смо ту у односу на мање групе у великој предности јер нас је увек било превише да би са нама изашли на крај па нас после мало шибања на крају пусте све унутра. Да су били паметнији урадили би то одма. Али на крају се ипак нађе неки паметан кога боли курац и за Џомбу и његов инат и за фудбал уопште и у интересу реда и мира пусти све навијаче на трибину.
А капирам и да малим групама није овај ни терао инат са картама од сома динара.

Тако капирам да су и ови сад одрадили. Наравно да би они могли да смире 2-3 хиљаде навијача само је питање по којој цени. Колико је то штете на имовини, колико полупаних глава, ухапшених...колико више ангажованих полицајаца. Сигурно неко ради процену ризика пред сваку утакмицу,а њима се јебе иа за сезонске и за став клуба и за све остале ствари везане за фудбал.

Peglali smo se i mi, jednom su nas pustili tek u drugom poluvremenu i napunili smo je tada, ali je sustina da je supak stavljao tu cenu karte svaki jebeni put bez izuzetka. Tada smo na prvo poluvreme usli samo nas 10ak. Meni drugar bacio neku sudijsku legitimaciju, pa sam usao na bocnu tribinu i sa nje preskocio na onu iza gola. A bilo je peglanja i u NS kada je karta bila toliko pa nas pustili sve opet na drugo poluvreme.

niko

Postby niko » Tue Mar 07, 2017 1:55 pm

lazni Grof izjavio da daje ostavku ako izgubi od Vojvodine, dakle ima debele garancije da dobija tu utakmicu.
sve pare na Zvezdu.
za Cigane win-win situacija, ili cemo da se oparimo ili cemo da se otkacimo od ovog pedjera.

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Mar 07, 2017 2:43 pm

Или ће да буде икс па ниједно ни друго :)

niko

Postby niko » Tue Mar 07, 2017 3:04 pm

nece valjda :mrgreen:

prcko

Postby prcko » Tue Mar 07, 2017 3:45 pm

Dvojka bez cimanja, zato i kenjaju ovoliko o tribinama. :mrgreen:

B.Centrale

Postby B.Centrale » Tue Mar 07, 2017 3:50 pm

Nek' ide, ko mu jebe mater, doveo je 125 igraca a ne ume da sastavi normalnih 11. Nije samo on kriv, ali nek' se tera u kurac.
bologna centrale

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Tue Mar 07, 2017 4:46 pm

Ма гроф је за ову лигу пуна капа шта серете јел треба да ми дође неки рајевац или беквалац и да будемо шаппиони никад.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 07, 2017 4:58 pm

odličan je Grof, taman kad na derbiju psuješ majku crnogorsku pokupiš i njega i Maja Vujovića

nema ništa od fudbala dok se sve Crnogorčine ne rasteraju

Return to “Само опуштено”