la haine wrote:Za uzvrat Zvezdi je delegiran Danilo Grujić - Grobari Čokot.
Ми га не памтимо по добром. Судио је на Партизан-Војводина 2012 године, ми повели 0:1, онда пенал за Партизан и нама 2 црвена. 4:1 крај.
la haine wrote:Za uzvrat Zvezdi je delegiran Danilo Grujić - Grobari Čokot.
Bolesni^od^ljubavi wrote:Mogu da jebu zato sto je istok u pitanju, jug bi vam bio jeftiniji sigurno a vi ne mozete da im vratite istom merom, jer su razlicite tribine u pitanju.
Чомбе wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Mogu da jebu zato sto je istok u pitanju, jug bi vam bio jeftiniji sigurno a vi ne mozete da im vratite istom merom, jer su razlicite tribine u pitanju.
Какве везе има сто је исток кад је увек за госте трибина стајање. Шта ти наплаћују 800 динара или својевремено 1000?
Чомбе wrote:Не знам колико је вас ишло али ми смо ту у односу на мање групе у великој предности јер нас је увек било превише да би са нама изашли на крај па нас после мало шибања на крају пусте све унутра. Да су били паметнији урадили би то одма. Али на крају се ипак нађе неки паметан кога боли курац и за Џомбу и његов инат и за фудбал уопште и у интересу реда и мира пусти све навијаче на трибину.
А капирам и да малим групама није овај ни терао инат са картама од сома динара.
Тако капирам да су и ови сад одрадили. Наравно да би они могли да смире 2-3 хиљаде навијача само је питање по којој цени. Колико је то штете на имовини, колико полупаних глава, ухапшених...колико више ангажованих полицајаца. Сигурно неко ради процену ризика пред сваку утакмицу,а њима се јебе иа за сезонске и за став клуба и за све остале ствари везане за фудбал.
Users browsing this forum: No registered users and 40 guests