Клопа
- lost&found
Re: Клопа
pertla wrote:Ipak sam isao u intergalactic.korektno je to ali nisam nesto odusevljen
pa ko te jebe kad me ne slusas
Preporuka za neke dobre restorane u Jagodini?
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Nije me bilo odavno na temi. Preporuka za Uzice, ne znam kako niko nije pominjao do sada. Ambijent pravi, konobari pristojni, klopa dobra, cene isto korektne i sto je najbitnije radi 0/24. Imaju i lasko 0,5 toceno za 100 kinti tako nesto (ne znam kakvo je lasko, ne pijem to).
Често одем до на село
жабац wrote:Јел на ауто комадни Ужице, јел?Давно сам јео, била добра клопа, на прекоруку отишли.
Jes, nema drugog.
Sto se tice te picerje napoli, jeste italijanski recept za picu, samo sto im nije bas uspeo. Paste nisam probao ne mogu da sudim.
Често одем до на село
-
Re: RE: Re: Клопа
1958 wrote:Da ozivimo temu: jimmy picerija odnos kolicina kvalitet cena za preporuku. Ne znam da li imaju lokal narucivao sam samo dostavu. Sta god da odaberete nema greske.
Добар је Џими у Јерковићу (не знам да ли има још где) пица је мало маснија (мени не смета), а палачинке одличне.
Са ове Ново Београдске/Земунске стране Бамбола одлична, Меси Меси јео пре неки дан и нисам задовољан, Стефан добар, стандардно.Ако неко има препоруку за тај део нек пише, ово су неки моји утусци.Има неки пица бар на Бежанији отворен, скоро сам седео тамо, нисам јео ал сам бацио поглед на пицу за 2 особе за асталом поред, тесто ми изгледа одлично као уосталом и цела пица па ћу морати ускоро и сам да се уверим у квалитет исте.Довиђена