Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Sukob studenata,novogodisnji taksista,napusavanje konobarice,
zabranjeno pusenje,najzaduzeniji gradjani...ima brdo kvalitetnih skečeva(valjda se tako kaze ) i meni su ok bas.I ne poredim ih sa DP,jer su oni jedinstveni i neprevazidjeni...a gledao sam neki klip gde su ovi iz Dnevnjaka u nekoj emisiji i vele da niko ne studira glumu od njih.
zabranjeno pusenje,najzaduzeniji gradjani...ima brdo kvalitetnih skečeva(valjda se tako kaze ) i meni su ok bas.I ne poredim ih sa DP,jer su oni jedinstveni i neprevazidjeni...a gledao sam neki klip gde su ovi iz Dnevnjaka u nekoj emisiji i vele da niko ne studira glumu od njih.
Floki wrote:Sukob studenata,novogodisnji taksista,napusavanje konobarice,
Четворо их је са правног, бар за које знам
Nisu rekli da niko ne studira, nego da se niko ne bavi glumom. Dnevnjak su Tarzanija i studenti novosadske Akademije umetnosti.
-
Neko je kacio nedavno program za ucenje engleskog jezika...nikako da ga pronadjem, pa ako nije problem da se opet postavi...
ОД МАЊАЧЕ ДО МАРИБОРА СВАКИ СРБИН У ЧЕТНИКЕ МОРА!
ex клемпави
ex клемпави
Јбт, Ниш и Нови Сад су по величини скоро исти а која разлика у схватањима, менталитету итд. Државни посао, Тарзанија и Дневњак не би настали у Нишу за буквално хиљаду година.
Pепублика Српска, у теми све и свашта је постављен линк.
(Street Force / Curva Orientale)
(Street Force / Curva Orientale)
- illuminati
Приштина wrote:Јбт, Ниш и Нови Сад су по величини скоро исти а која разлика у схватањима, менталитету итд. Државни посао, Тарзанија и Дневњак не би настали у Нишу за буквално хиљаду година.
Zato si ti zapalio iz te primitivne sredine.
Често одем до на село
1958 wrote:Приштина wrote:Јбт, Ниш и Нови Сад су по величини скоро исти а која разлика у схватањима, менталитету итд. Државни посао, Тарзанија и Дневњак не би настали у Нишу за буквално хиљаду година.
Нисам рекао да је примитивна немој да си глуп, само другачија.
Приштина wrote:1958 wrote:Приштина wrote:Јбт, Ниш и Нови Сад су по величини скоро исти а која разлика у схватањима, менталитету итд. Државни посао, Тарзанија и Дневњак не би настали у Нишу за буквално хиљаду година.
Нисам рекао да је примитивна немој да си глуп, само другачија.
Glup sam, jebiga.
Често одем до на село
- goran.cirica
Послато са Be one уз помоћ Тапатока
Овај дневњак је жешћа дебилана.
- CamoSurprise
Drzavni posao gostuje u Sapcu 03.marta. Planirah da ih pogledam i uzivo, ali preterali su sa cenom karte...1200 dinara po osobi. Redovna cena karte u sabackom pozoristu koje je jedno od starijih i boljih u Srbiji i sa uvek solidnim repertoarom je 300 dinara, dakle mogu cetiri predstave da se pogledaju za tu kintu.
Zena i ja da odemo 2400...za te pare gledam Partizan godinu dana.
Precenili su se! Jbga momci, dobri ste, ali ne toliko!
Zena i ja da odemo 2400...za te pare gledam Partizan godinu dana.
Precenili su se! Jbga momci, dobri ste, ali ne toliko!
Gilajdza RIP
Mislim da u Beogradu nema predstave koja toliko košta. Može im se, napune svaku salu.
Ali dobro si uradio, nova predstava je slaba. Izmiksovali su 5-6 starih epizoda, ubacili nekoliko novih fazona i to je to.
Ali dobro si uradio, nova predstava je slaba. Izmiksovali su 5-6 starih epizoda, ubacili nekoliko novih fazona i to je to.
Гостујуће представе су увек скупе. Мислим да је у СНП-у у НС-у редовна цена 700-800 динара за њихове представе. ДП је исто 1200, а знам да су и Чикашке перверзије исто 1200.
Који папан...