Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
ko da preuzme protest, Ultra Kop i Janjičari?
oće to
oće to
- Влада Паликућа
ultrastito wrote:мада опет...јачи утисак од свега овога је да ако у тој маси постоји и један једини човек који НИЈЕ изашао на гласање, ти протести аутоматски губе смисао било какав. каквог ти курчевог легитимитета имаш да излазиш на улице, ако пре тога ниси изашао на изборе. то је нека моја логика, која апсолутно не мора да буде тачна.
Па не мора да буде тачна, рецимо ови данас на челу колоне са Че Гевара заставом су можда за то да се укине вишестраначки систем и самим тим бојкотују изборе и желе преко улице да дођу до тих својих циљева, то је скроз легитимно.
На протестима има свакојаких људи али нема званичне идеологије организатора као код неких ранијих протеста, барем је тако за сада, и надам се да тако остаје. Ово је врисак генерације против корумпираног естаблишметна, који исто нема боје, већ сви краду били прокламована десница/левица.
-
Неко је написао за могућност контра митинга.

-
Ocekujem kontra miting, kao 1996te sa vucicu volimo te i i ja volim vas.
Sledece godine ce verovatno da padne neka kradja na gradskim pa opet protesti...
Jebote vratih se u mladost. Jos samo u serpe da krene da se lupa i to je to
ps Kazu da slina radi na dovodjenju nekih pojacanja u milicionar, kazu jure visi rang
Sledece godine ce verovatno da padne neka kradja na gradskim pa opet protesti...
Jebote vratih se u mladost. Jos samo u serpe da krene da se lupa i to je to
ps Kazu da slina radi na dovodjenju nekih pojacanja u milicionar, kazu jure visi rang
navijači teško da će preuzeti, ne boj se. Možda Divlja telad, oni su mi super.
Вини Џонс wrote:...
e jebo ga, sad se baš bavim ovom slikom

курац за ово би морао да одмакне од тастатуре 

-
Dva lika isprozivala njih 200 a ovi ništa ahaha dovoljno bi bilo nas 30 ak sa foruma organizujemo neki kontra miting i malo lovimo studente,smem da garantujem da se ne bi usudili sledeći dan da izadju opet na ulice.

Rođaci wrote:Вини Џонс wrote:...
e jebo ga, sad se baš bavim ovom slikom![]()

-
Улични ратник! wrote:
Dva lika isprozivala njih 200 a ovi ništa ahaha dovoljno bi bilo nas 30 ak sa foruma organizujemo neki kontra miting i malo lovimo studente,smem da garantujem da se ne bi usudili sledeći dan da izadju opet na ulice.
kako nista mjaku mu,gledamo li isto klip,ovaj nabada nekoga nogom,na 1.56 snimka..meni se cini onog lika u beloj majici
- Влада Паликућа
- Hunter_S._Thompson
čompika wrote:navijači teško da će preuzeti, ne boj se. Možda Divlja telad, oni su mi super.

Раднички 1967
-
santamarija wrote:Улични ратник! wrote:
kako nista mjaku mu,gledamo li isto klip,ovaj nabada nekoga nogom,na 1.56 snimka..meni se cini onog lika u beloj majici
Nabo je ribu pored

Hunter_S._Thompson wrote:čompika wrote:navijači teško da će preuzeti, ne boj se. Možda Divlja telad, oni su mi super.
ми ћемо на контра митинг. Млади су говна.
Ma zezam se ja, ne zameri, stvarno su mi DT vrh grupa. Nego kažem da svaka grupa koja broji preko vaše je debelo pod njihovom šapom.
samo minimalna korekcija, izvinjavam se

-
Улични ратник! wrote:santamarija wrote:Улични ратник! wrote:Dva lika isprozivala njih 200 a ovi ništa ahaha dovoljno bi bilo nas 30 ak sa foruma organizujemo neki kontra miting i malo lovimo studente,smem da garantujem da se ne bi usudili sledeći dan da izadju opet na ulice.
Nabo je ribu pored
e sto bi nabo ribu,daj ne spinuj ko ovi sa vlasti,ahahahahah....deluje da je nabo ribu,ali nije ,a ako je nabo ribu,greskom je,bar je hteo ovoga u beloj majici...a sad cu ja da spinujem...vidi mu se s trah u ocima

meni krivo što ga nisu pustili da kaže šta je hteo nego krenuli av av av, hteo je dečko prvo normalno.
-
Улични ратник! wrote:
Pun mi te je kurac vise, ako ces da lovis studente slobodno se javi na PM.
A braca iz NS su popili malo vise i zahtevaju radikalizaciju protesta

Last edited by suburban rebel on Tue Apr 04, 2017 10:37 pm, edited 1 time in total.