Iko? Išta?
Занемарујем тактику wrote:А да се у неком обданишту чита Оче наш пре наставе, или се деци говори о хришћанству, медији и другосрбијанци би спалили обданиште у име секуларизма. Али овако будизам и јога су тако цоол.
Занемарујем тактику wrote:А да се у неком обданишту чита Оче наш пре наставе, или се деци говори о хришћанству, медији и другосрбијанци би спалили обданиште у име секуларизма. Али овако будизам и јога су тако цоол.
Мићара wrote:А то мићо мој да ли ће дете да ти зна оче наш или неће не зависи од Ђоковића или од попа или Буде, него од његове ситуације у кући и његовог самог кућног васпитања и традиције, ако му се у кући не слави слава и не љуби икона и не иде се у цркву макар 1 у мјесецу, онда је рођо у будућности. Металика мој добар другар. И остала срања што уопште не приличе једном Српском сину или кћери.
Ми смо сељаци знаш слушамо бају кад се напијемо ракије, не слушамо расту и јалу, или линкин усрани парк.
Bunt wrote:Ti si blagougodni bese za legalizaciju marihuane?
1989
bojan23 wrote:
Ево ја никада нисам иашо у цркву, не славим славу, не знам оче наш, па сам благоугоднији човек него велика већина људи која се изјашњава као "православци".
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests