Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Земунац

Re: Душевна болница

Postby Земунац » Fri Jun 02, 2017 11:06 pm

Image

Iko? Išta?

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 06, 2017 9:02 am

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

хајка

Postby хајка » Tue Jun 06, 2017 2:09 pm

Кемтрејлс, ХААРП и Новак Ђоковић.

Шта нам раде мајку ли им..Србине пробуди се.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jun 06, 2017 2:17 pm

super mu je sajt

Image

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 06, 2017 2:25 pm

@Хајка Ау матори, колико ти смараш, ајд иди прозивај још мало Нуклеарног удара што није пун врлина као ти и што се радује грозотама. Нолету Сектоману и његовој госпоји са њиховим мајндфак медитационим техникама сигурно није место у јебеним обдаништима, мада како овде приче иду у последње време, мени се чини као да је стасала већ нека генерација која је прошла обуку велбиинг толеранције и грљења васионе и дрвећа.

хајка

Postby хајка » Tue Jun 06, 2017 2:29 pm

Ајде погледај своју историју смарања тек, огорчен си на све и све ти је завера модерног доба, од Дино паркова, Новака Ђоковића, до женског феминаци лобија и свега осталог. Све ти је завера осим тога да ти клуб води издајничка власт, то није проблем, и ту нема намештених пенала. Ако је врлина не радовати се мртвој деци, онда и ти имаш неке душевне проблеме.

Удахни дубоко, неће ти Ђоковић ништа не брини..али чувај се јоге и жена, оне хоће да те униште!

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 06, 2017 2:36 pm

Oк, размислио сам, и у праву си. Ај се помиримо. Загрљајчић?

kocka

Postby kocka » Tue Jun 06, 2017 2:41 pm

Хајка брат дошао да просвећује, доситеј двадесет и првог века :D

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue Jun 06, 2017 6:22 pm

А да се у неком обданишту чита Оче наш пре наставе, или се деци говори о хришћанству, медији и другосрбијанци би спалили обданиште у име секуларизма. Али овако будизам и јога су тако цоол.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

prcko

Postby prcko » Wed Jun 07, 2017 7:21 am

Занемарујем тактику wrote:А да се у неком обданишту чита Оче наш пре наставе, или се деци говори о хришћанству, медији и другосрбијанци би спалили обданиште у име секуларизма. Али овако будизам и јога су тако цоол.

Mog klinca su vise puta vodili u crkvu, zna napamet - Uskliknimo s ljubavlju, itd.

Мићара

Postby Мићара » Wed Jun 07, 2017 11:51 am

Занемарујем тактику wrote:А да се у неком обданишту чита Оче наш пре наставе, или се деци говори о хришћанству, медији и другосрбијанци би спалили обданиште у име секуларизма. Али овако будизам и јога су тако цоол.

Имаш вјеронауку у свим основним школама... Није у питању никакав будизам нити јога, него развијање можданих ћелија путем разних вјежбица као што је математка писмено, или усмено оне коцкице па троугао у троугао облик који припада истом облику и разне друге ствари.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Мићара

Postby Мићара » Wed Jun 07, 2017 12:02 pm

А то мићо мој да ли ће дете да ти зна оче наш или неће не зависи од Ђоковића или од попа или Буде, него од његове ситуације у кући и његовог самог кућног васпитања и традиције, ако му се у кући не слави слава и не љуби икона и не иде се у цркву макар 1 у мјесецу, онда је рођо у будућности. Металика мој добар другар. И остала срања што уопште не приличе једном Српском сину или кћери.

Ми смо сељаци знаш слушамо бају кад се напијемо ракије, не слушамо расту и јалу, или линкин усрани парк.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jun 07, 2017 12:15 pm

Prosečan srpski sin i kćer znaju kako se piše "srpski", a to je mnogo bitnije za patriotizam nego da li se u kući slava slavi ili ne.

Mićo moj.

bojan23

Postby bojan23 » Wed Jun 07, 2017 1:00 pm

Мићара wrote:А то мићо мој да ли ће дете да ти зна оче наш или неће не зависи од Ђоковића или од попа или Буде, него од његове ситуације у кући и његовог самог кућног васпитања и традиције, ако му се у кући не слави слава и не љуби икона и не иде се у цркву макар 1 у мјесецу, онда је рођо у будућности. Металика мој добар другар. И остала срања што уопште не приличе једном Српском сину или кћери.

Ми смо сељаци знаш слушамо бају кад се напијемо ракије, не слушамо расту и јалу, или линкин усрани парк.

Ево ја никада нисам иашо у цркву, не славим славу, не знам оче наш, па сам благоугоднији човек него велика већина људи која се изјашњава као "православци". Ми смо народ који воли да се фолира, да ради нешто или буде део нечега из фазона или зато што је то у тренду. Јако је мало искрених верника, а богами и искрених навијача на трибинама. Као клинац сам слушао металику и шта ми фали данас, нормалније размишљам од већине људи у овој земнљи.
З В Е З Д А Л Е !

Bunt

Postby Bunt » Wed Jun 07, 2017 1:23 pm

Ti si blagougodni bese za legalizaciju marihuane?

1989

bojan23

Postby bojan23 » Wed Jun 07, 2017 1:26 pm

Bunt wrote:Ti si blagougodni bese za legalizaciju marihuane?

1989

Да.
З В Е З Д А Л Е !

Мићара

Postby Мићара » Wed Jun 07, 2017 1:37 pm

bojan23 wrote:

Ево ја никада нисам иашо у цркву, не славим славу, не знам оче наш, па сам благоугоднији човек него велика већина људи која се изјашњава као "православци".

Благоугоднији :D , зато и јесмо ту где јесмо и ускоро ћемо и нестати што тебе није срамота да то кажеш и напишеш.

Неможеш да причаш да си нешто када то никада ниси ни покушао да будеш...
Last edited by Мићара on Wed Jun 07, 2017 1:40 pm, edited 1 time in total.

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Wed Jun 07, 2017 1:39 pm

Šta je pogriješio čovjek?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jun 07, 2017 1:40 pm

Nestaćemo zbog raznih Mićarica koje do 25. godine turbosrbuju, a onda odlepršaju u Njemačku ili na Maltu da se bave molerajem i taksiranjem, a svoje Srbstvo iskazuju kad subotom narodnjaci dođu, pa na vratu okače kravatu, a ne zbog normalnih ljudi koji se koliko-toliko bore za ovu zemlju.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Wed Jun 07, 2017 1:42 pm

Мићо веронаука је изборни предмет, како и треба да буде, а ове дрангулије будистичке ће ускоро постати стандард у свакој земљи која гравитира ка западу. Покондирена тиква Јелена Ђоковић дошла да учи децу како се размишља, и како развијају сиве ћелије, ставља троугао на троуга, мош мислити.
А што се тиче ''прљавих металика'', више сам металца, панкера, рокера упознао који су баш кроз такву врсту музике дошли до Бога, и истински осетили православље, него преко несрећног БМК, Лепог Мићу или ове наше репере у покушају.

@prcko
Јел преко веронауке, или је то програм обданишта?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Return to “Само опуштено”