ragazzi wrote:Prijateljica je gadna
verovatno i debela
ragazzi wrote:Prijateljica je gadna
blatnjavi wrote:Лепо је што је живнула тема мало. Није се дуго писало и греота је што људи више не верују у ванвременске љубавне савете трибина форума.
blatnjavi wrote:Лепо је што је живнула тема мало. Није се дуго писало и греота је што људи више не верују у ванвременске љубавне савете трибина форума.
Али увек се сетим изгубљеног блага са ове теме на прошлом форуму..... Онај господин што му је риба била на мору па је наводно спавала на тераси док су њене другарице јахале младиће у соби, па онај што је од фризера сазнао свашта, па онај што је јебаво 2 другарице које једна другој то не помињу, ваљда из Инђије беше тај јунак.... е е е штета.
zizou wrote:Pogrijesio si forum.
Али увек се сетим изгубљеног блага са ове теме на прошлом форуму..... Онај господин што му је риба била на мору па је наводно спавала на тераси док су њене другарице јахале младиће у соби, па онај што је од фризера сазнао свашта, па онај што је јебаво 2 другарице које једна другој то не помињу, ваљда из Инђије беше тај јунак.... е е е штета.
Inace, par dana posle dolaska, u nekom blejanju sa Igorom, saznao sam za nevidjeni pricu oko Dekija, jebes mi mater ako sam ikada u zivotu nesto slicno cuo! Spremite se za ovo, srpski ultrasi i casualsi! Naime, 7-8 godina pre toga, kada je s pocetkom ratova Deki zapalio od mobilizacije iz BG-a u Kopenhagen, stigao je zajedno sa svojom nekadasnjom ribom. Iznajmili su neku gajbu, cimali se levo - desno, ponekad nesto sljakali kad je bilo posla i sve standardno prezivljavanje, kako tako... A inace, opredelio se za Dansku jer mu je cale sljakao tamo vec par godina, pa je bilo i lakse da mu se ovaj nadje pri ruci ako nesto zagusti. I nasao mu se! I te kako! Uglavnom, nije proslo 8 meseci, jednog dana mu je neko zazvonio na vrata.
Ulaze cale i njegova riba, i kao ovaj - otkud vi, sta se desava? Oni okolisaju, kao moraju da razgovaraju sa njim, pa se sve nesto snebivaju, oklevaju...U jednom trenutku mu kazu da su intimni vec neko vreme i da su hteli to da mu kazu i da hoce da budu zajedno, pa zele normalno da porazgovaraju o svemu tome kao porodica. Sta se desava? Dekiju mrak na oci, kao sto je i za ocekivati, iscupa neku celicnu sipku od kreveta i krene da pegla caleta. Krvi je bilo na sve strane, i kad je riba vec krenula da vristi od soka i ocaja, ovaj se pokupi i izadje napolje. Nije deset minuta proslo, verovatno mu djavo nije dao mira, vrati se gajbi i dok je riba verovatno cekala hitnu i kako vec pomagala caletu, ovaj opet uzme istu sipku i nastavi opet da ga pegla. Ne znam, niti mi je Igor rekao kako se sve zavrsilo sto se tice zandara i kakva je prica bila, ali Deki nije robijao ni dana, a epilog caletovih povreda je bio - slomljene obe ruke i obe noge, narpsla lobanja na vise mesta, slomljene rebra, ozbiljne povrede kicme i sl. Covek je lezao i lecio se po bolnicama maltene vise od dve godine. Danas su Dekijeva riba i cale jos uvek zajedno, imaju dvoje dece (Dekijevog burazera i sestru?!!!) a odnosi u porodici i njih dvojice su sasvim ok, redovno se cuju i posecuju, zajedno su za Bozic, Uskrs i sl. Svaki put kad mi ova prica padne na pamet, ja pomislim da njegov mali burazer moze da ga pita jel se dobro kara keva?! Teska bolestina.
Inace, Deki se nesto kasnije smuvao sa Milicom Mihajlovic, sadasnjom zenom Voje Brajovica, pa su ziveli zajedno neko vreme u Kopenhagenu, dok ona nije odlucila da se vrati u BG.
Џими Заказака wrote:zizou wrote:Pogrijesio si forum.
Јеботе кад сам убеђен да нисам. Ако се не варам ник је био "борзеркер", чак знам чо'ека из виђења, а цела прича се одвијала на оном прастаром форуму што је по званичној верзији сјебала нека НС клинка са теме ПМЦ. Ако сам ја ово измислио, то је озбиљна психијатрија.
Чомбе wrote:Тебра не знам како је код тебе али по логици кева може само брата да ти роди
zizou wrote:Pita ga ucitelj imas li majku? Imam! Pa napravi novog oca
1748 wrote:Jebem im mater.
Users browsing this forum: No registered users and 40 guests