Девојке, жене

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
EvoksPGD

Re: Девојке, жене

Postby EvoksPGD » Thu Jul 28, 2016 12:49 pm

ragazzi wrote:Prijateljica je gadna ;)

verovatno i debela :mrgreen:
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

blatnjavi

Postby blatnjavi » Thu Jul 28, 2016 8:19 pm

Лепо је што је живнула тема мало. Није се дуго писало и греота је што људи више не верују у ванвременске љубавне савете трибина форума.

Али увек се сетим изгубљеног блага са ове теме на прошлом форуму..... Онај господин што му је риба била на мору па је наводно спавала на тераси док су њене другарице јахале младиће у соби, па онај што је од фризера сазнао свашта, па онај што је јебаво 2 другарице које једна другој то не помињу, ваљда из Инђије беше тај јунак.... е е е штета.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Мићара

Postby Мићара » Fri Jul 29, 2016 12:46 am

blatnjavi wrote:Лепо је што је живнула тема мало. Није се дуго писало и греота је што људи више не верују у ванвременске љубавне савете трибина форума.

На прошлом нисмо били ожењени... ;)
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Fri Jul 29, 2016 2:12 pm

Blatnjavi mislim da i na ovom forumu jaše, čini mi se da sam video Coxov upis i ovde ako se ne varam. Doduše tamo su bili dva Coxa i obojica iz Indjije.

juzernejm

Postby juzernejm » Sat Jul 30, 2016 1:34 am

Živ sam ! :mrgreen:

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Sat Jul 30, 2016 3:01 am

blatnjavi wrote:Лепо је што је живнула тема мало. Није се дуго писало и греота је што људи више не верују у ванвременске љубавне савете трибина форума.

Али увек се сетим изгубљеног блага са ове теме на прошлом форуму..... Онај господин што му је риба била на мору па је наводно спавала на тераси док су њене другарице јахале младиће у соби, па онај што је од фризера сазнао свашта, па онај што је јебаво 2 другарице које једна другој то не помињу, ваљда из Инђије беше тај јунак.... е е е штета.

Čekaj, nije valjda da zaboravljaš brata iz Sremske Kamenice u kog se zaljubila kurva i davala mu za dž? Ili sam ja ozbiljno dementan pa sam pogrešio forum, što bi me baš sjebalo :/

zizou

Postby zizou » Sat Jul 30, 2016 3:12 am

Pogrijesio si forum.

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Sat Jul 30, 2016 3:23 am

zizou wrote:Pogrijesio si forum.

Јеботе кад сам убеђен да нисам. Ако се не варам ник је био "борзеркер", чак знам чо'ека из виђења, а цела прича се одвијала на оном прастаром форуму што је по званичној верзији сјебала нека НС клинка са теме ПМЦ. Ако сам ја ово измислио, то је озбиљна психијатрија.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Sat Jul 30, 2016 1:04 pm

И не сећам се који је брат отишао у балон на термин, термин отказан, вратио се у стан, а риба на другом. Господин изашао на терасу, попушио цигару, дошао до собе и питао: "Мајсторе 'оћеш ли скоро?" :lol:

1748

Postby 1748 » Sat Jul 30, 2016 2:01 pm

haha vrh
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

grunf

Postby grunf » Sat Jul 30, 2016 4:10 pm

Ипак најјача прича са старог форума, из текстова Б. Централе. :)

Inace, par dana posle dolaska, u nekom blejanju sa Igorom, saznao sam za nevidjeni pricu oko Dekija, jebes mi mater ako sam ikada u zivotu nesto slicno cuo! Spremite se za ovo, srpski ultrasi i casualsi! Naime, 7-8 godina pre toga, kada je s pocetkom ratova Deki zapalio od mobilizacije iz BG-a u Kopenhagen, stigao je zajedno sa svojom nekadasnjom ribom. Iznajmili su neku gajbu, cimali se levo - desno, ponekad nesto sljakali kad je bilo posla i sve standardno prezivljavanje, kako tako... A inace, opredelio se za Dansku jer mu je cale sljakao tamo vec par godina, pa je bilo i lakse da mu se ovaj nadje pri ruci ako nesto zagusti. I nasao mu se! I te kako! Uglavnom, nije proslo 8 meseci, jednog dana mu je neko zazvonio na vrata.

Ulaze cale i njegova riba, i kao ovaj - otkud vi, sta se desava? Oni okolisaju, kao moraju da razgovaraju sa njim, pa se sve nesto snebivaju, oklevaju...U jednom trenutku mu kazu da su intimni vec neko vreme i da su hteli to da mu kazu i da hoce da budu zajedno, pa zele normalno da porazgovaraju o svemu tome kao porodica. Sta se desava? Dekiju mrak na oci, kao sto je i za ocekivati, iscupa neku celicnu sipku od kreveta i krene da pegla caleta. Krvi je bilo na sve strane, i kad je riba vec krenula da vristi od soka i ocaja, ovaj se pokupi i izadje napolje. Nije deset minuta proslo, verovatno mu djavo nije dao mira, vrati se gajbi i dok je riba verovatno cekala hitnu i kako vec pomagala caletu, ovaj opet uzme istu sipku i nastavi opet da ga pegla. Ne znam, niti mi je Igor rekao kako se sve zavrsilo sto se tice zandara i kakva je prica bila, ali Deki nije robijao ni dana, a epilog caletovih povreda je bio - slomljene obe ruke i obe noge, narpsla lobanja na vise mesta, slomljene rebra, ozbiljne povrede kicme i sl. Covek je lezao i lecio se po bolnicama maltene vise od dve godine. Danas su Dekijeva riba i cale jos uvek zajedno, imaju dvoje dece (Dekijevog burazera i sestru?!!!) a odnosi u porodici i njih dvojice su sasvim ok, redovno se cuju i posecuju, zajedno su za Bozic, Uskrs i sl. Svaki put kad mi ova prica padne na pamet, ja pomislim da njegov mali burazer moze da ga pita jel se dobro kara keva?! Teska bolestina.

Inace, Deki se nesto kasnije smuvao sa Milicom Mihajlovic, sadasnjom zenom Voje Brajovica, pa su ziveli zajedno neko vreme u Kopenhagenu, dok ona nije odlucila da se vrati u BG.

zizou

Re: RE: Re: Девојке, жене

Postby zizou » Sat Jul 30, 2016 4:32 pm

Џими Заказака wrote:
zizou wrote:Pogrijesio si forum.

Јеботе кад сам убеђен да нисам. Ако се не варам ник је био "борзеркер", чак знам чо'ека из виђења, а цела прича се одвијала на оном прастаром форуму што је по званичној верзији сјебала нека НС клинка са теме ПМЦ. Ако сам ја ово измислио, то је озбиљна психијатрија.

A mozda i nisi pogrijesio :D

Deki je pobjednik. Kao ona fora kad cigu umre otac. Ciga place i pita ga ucitelj sto place i ciga mu kaze da mu je umro otac. Pita ga ucitelj imas li majku? Imam! Pa napravi novog oca :D

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Jul 30, 2016 4:42 pm

Тебра не знам како је код тебе али по логици кева може само брата да ти роди :)

Мићара

Postby Мићара » Sat Jul 30, 2016 10:37 pm

еке дик јебо им ђаво мајку зар може 80% женске популације да носи ово тренутно на журци... :mrgreen:

Image
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

zizou

Postby zizou » Sun Jul 31, 2016 1:30 am

Чомбе wrote:Тебра не знам како је код тебе али по логици кева може само брата да ти роди :)

takav je vic jebem li ga :lol:

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sun Jul 31, 2016 9:54 am

zizou wrote:Pita ga ucitelj imas li majku? Imam! Pa napravi novog oca :D

Бабу брате, бабу. Уз помоћ бабе може да направи новог чалета.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Sun Jul 31, 2016 2:10 pm

Има наде, није све тако црно. Ол стар екипа је ипак жива :mrgreen:
Имам три кера, два су различита а један је исти.

1748

Postby 1748 » Wed Oct 05, 2016 1:48 pm

Jebem im mater.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

zizou

Postby zizou » Thu Oct 06, 2016 2:09 am

1748 wrote:Jebem im mater.

Nemoj da si tako skrt na rijecima.

Nego ova moja svaki dan mi spominje kolegu. Kolega rekao ovo kolega uradio ono.. Da li da sumLJam majku joj ?

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu Oct 06, 2016 5:36 am

Treba da sumnjas u svakom slucaju, ali ne i da se zivciras, ako saznas da te vara tad reaguj (najbolja drugarica, motka, raskid itd) do tad ne zamaraj sebe jer ako oce da te vara to moze da bude bilo kad i bilo gde.. i da, dok ti tako cesto pominje kolegu miran si, ali ako naglo prestane da to radi, a ti joj do tad nisi kenjao za to nego je sama prestala, tad nesto krije, muti i vara.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Return to “Само опуштено”