B.Centrale wrote:Ne trolujem, keve mi. Nesto mi je opao entuzijazam, interesovanje i sl. Los fazon.
Vidim koliko ti je otpalo interesovanje, kenjas ne stajes. Ja sam mislio da sam ja ovde glavni da serem na forumu. Ajde ne baksuziraj.
B.Centrale wrote:Ne trolujem, keve mi. Nesto mi je opao entuzijazam, interesovanje i sl. Los fazon.
Rođaci wrote:oćemo ustaše baš ovako kad smo sakati
ako izgubimo imamo jako opravdanje, ako dobijemo osećaj će biti još jači nego da smo svi tu
Mislim da ce ustase da prodju Ruse, ali u 1/4 ce im biti zajebano ko god da im padne, i Grci opusteno mogu do 1/2. Spanci su realno, nenormalno dobri, ali ovde sada svako svakoga moze da dobije. Mi realno, i nemamo neku igru, ali verujem u Bobija i Bogdana da ce izdominirati, i da ce upravo njih dvojica da se useru ustasama u zivot u 1/2. Ali ima vremena do tad, prvo Madjare da bijemo.B.Centrale wrote:Kako celavi ima srece, definitivno je lik za ovaj poziv.
pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali im jos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi
Tilt wrote:Čuj celavi... Čuj sreća. Velikim slovom ime da mu pišete, bagro nezahvalna.
pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali im jos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi
stručnjak wrote:Tilt wrote:Čuj celavi... Čuj sreća. Velikim slovom ime da mu pišete, bagro nezahvalna.
Ne, nego da se ustane i da se stoji mirno kad god se Sale nacionale pojavi na ekranu. Toliko je zaduzio nasu kosarku.
mungos wrote:pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali imjos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi
Sad ni Vidmar ne valja..
B.Centrale wrote:Ja sam jasno napisao, objasnio, konkretizovao misljenje zbog cega mislim da je Djordjevic to sto smatram da jeste, dotakao se svih segmenata, od negativnih ka pozitivnim aspektima njegove uloge itd itd...
Ovi pijacni komentari tipa - 'stani mirno dok izgovaras njegovo ime' i sl. ne idu u prilog argumentovanoj raspravi. Retardirano je i ide na kurac.
pertla wrote:mungos wrote:pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali imjos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi
Sad ni Vidmar ne valja..
mune ne pratis fabulu radnjene znam jel popravio slobodna bacanja, jedno vreme je drzao negativan rekord u evroligi ili tako nesto
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests