Европско првенство у кошарци 2017.

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
хајка

Re: Европско првенство у кошарци 2017.

Postby хајка » Fri Sep 08, 2017 3:01 pm

B.Centrale wrote:Ne trolujem, keve mi. Nesto mi je opao entuzijazam, interesovanje i sl. Los fazon.

Vidim koliko ti je otpalo interesovanje, kenjas ne stajes. Ja sam mislio da sam ja ovde glavni da serem na forumu. Ajde ne baksuziraj.

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Sep 08, 2017 3:03 pm

kako je Sale slavio titulu Jugoslavije 2002. godine

https://streamable.com/uppho

i onda B.Centrale tu priča nešto
ajde bogati, Sale za doživotnog selektora :mrgreen:

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Fri Sep 08, 2017 3:07 pm

Rođaci wrote:oćemo ustaše baš ovako kad smo sakati

ako izgubimo imamo jako opravdanje, ako dobijemo osećaj će biti još jači nego da smo svi tu

Upravo!! Mislim da ce ustase da prodju Ruse, ali u 1/4 ce im biti zajebano ko god da im padne, i Grci opusteno mogu do 1/2. Spanci su realno, nenormalno dobri, ali ovde sada svako svakoga moze da dobije. Mi realno, i nemamo neku igru, ali verujem u Bobija i Bogdana da ce izdominirati, i da ce upravo njih dvojica da se useru ustasama u zivot u 1/2. Ali ima vremena do tad, prvo Madjare da bijemo.

bojan23

Postby bojan23 » Fri Sep 08, 2017 3:56 pm

Korak po korak, sa Madjarima nece biti problema.
З В Е З Д А Л Е !

pertla

Postby pertla » Fri Sep 08, 2017 4:03 pm

Slovenci su odlicni,fali im jos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Tilt

Postby Tilt » Fri Sep 08, 2017 5:31 pm

B.Centrale wrote:Kako celavi ima srece, definitivno je lik za ovaj poziv.

Greška.
Nema to veze sa srećom, već sa velikim Željkom (Pustio) Obradovićem. Kako do sada nisi uspeo da primetis glavni razlog sto celavi ima reprezentativne uspehe, a truba je u klubovima. Pa ne može Žoc to da postigne. Ovako ima vremena sve da mu pripremi, precizno tacno, za sve situacije. Misliš da je poraz od Rusa neznanje? Greška. To je morao Žoc da vrati onom Ruji što mu Kalinić pipo žensku na očigled širokog auditorijuma. Zato opusti se i uživaj. Sve to veliki Željko ima malom prstu, a još domaći teren.. sve ok

Čuj celavi... Čuj sreća. Velikim slovom ime da mu pišete, bagro nezahvalna.

mungos

Postby mungos » Fri Sep 08, 2017 9:08 pm

pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali im jos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi

Sad ni Vidmar ne valja.. :mrgreen:

stručnjak

Postby stručnjak » Fri Sep 08, 2017 10:35 pm

Tilt wrote:Čuj celavi... Čuj sreća. Velikim slovom ime da mu pišete, bagro nezahvalna.

Ne, nego da se ustane i da se stoji mirno kad god se Sale nacionale pojavi na ekranu. Toliko je zaduzio nasu kosarku. :!:

Krki PFC

Postby Krki PFC » Fri Sep 08, 2017 10:50 pm

pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali im jos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi

Ako im ne proradi "seljacki" mentalitet, kao i hrvatima, tj uvek ostanu nedoreceni.

stara pizda

Postby stara pizda » Sat Sep 09, 2017 6:04 am

stručnjak wrote:
Tilt wrote:Čuj celavi... Čuj sreća. Velikim slovom ime da mu pišete, bagro nezahvalna.

Ne, nego da se ustane i da se stoji mirno kad god se Sale nacionale pojavi na ekranu. Toliko je zaduzio nasu kosarku. :!:

Potpisujem, niti se politicki eksponirao niti je mafijao bilo gde osim kosarke

prcko

Postby prcko » Sat Sep 09, 2017 8:49 am

Prilicno sam siguran da je javno podrzao Tadica na izborima onomad. :mrgreen:

Spoiler:
Sale je legenda

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sat Sep 09, 2017 10:14 am

Ja sam jasno napisao, objasnio, konkretizovao misljenje zbog cega mislim da je Djordjevic to sto smatram da jeste, dotakao se svih segmenata, od negativnih ka pozitivnim aspektima njegove uloge itd itd...
Ovi pijacni komentari tipa - 'stani mirno dok izgovaras njegovo ime' i sl. ne idu u prilog argumentovanoj raspravi. Retardirano je i ide na kurac.
bologna centrale

stručnjak

Postby stručnjak » Sat Sep 09, 2017 11:04 am

Izvini Ćenta nisam te prepoznao :mrgreen: :mrgreen:

DRINK

Postby DRINK » Sat Sep 09, 2017 11:38 am

Ми и Литванија у полуфиналу, ту свашта може да буде, нама би боље пали Хрвати јер је то утакмица где се свакако више изложиш него против Литваније, која нам је увек неугодан противник.. Овамо, Шпанцима је најјебенија утакмица против Турске, колико год они били лоши, велики притисак и суђење наклоњено турцима, може да буде свашта, после ће рутински до финала, и ако бих волео да Словенија направи изненађење, мада тешко... Шта знам, колико год да смо лимитирани ово првенство ја бих се сморио или разочарао да не узмемо медаљу, било коју... Мада момци су нас задужили само тако..

pertla

Postby pertla » Sat Sep 09, 2017 11:42 am

mungos wrote:
pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali imjos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi

mune ne pratis fabulu radnje :) ne znam jel popravio slobodna bacanja, jedno vreme je drzao negativan rekord u evroligi ili tako nesto
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

andro saner

Postby andro saner » Sat Sep 09, 2017 11:49 am

B.Centrale wrote:Ja sam jasno napisao, objasnio, konkretizovao misljenje zbog cega mislim da je Djordjevic to sto smatram da jeste, dotakao se svih segmenata, od negativnih ka pozitivnim aspektima njegove uloge itd itd...
Ovi pijacni komentari tipa - 'stani mirno dok izgovaras njegovo ime' i sl. ne idu u prilog argumentovanoj raspravi. Retardirano je i ide na kurac.

Izvini jel mozes da nadjes taj svoj post, posto zadnji je teska debilana o nekakvoj sreci (koja dolazi niotkuda i resava stvar)?!?

mungos

Postby mungos » Sat Sep 09, 2017 12:37 pm

pertla wrote:
mungos wrote:
pertla wrote:Slovenci su odlicni,fali imjos jedan krsten centar da odu do kraja,mada ni ovako nisu bez sansi

mune ne pratis fabulu radnje :) ne znam jel popravio slobodna bacanja, jedno vreme je drzao negativan rekord u evroligi ili tako nesto

Bukvalno je u životnoj formi - 8/13 61.5%

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sat Sep 09, 2017 12:53 pm

Nemam vremena, radim. Vrati se na pocetak, nema 250 strana
bologna centrale

andro saner

Postby andro saner » Sat Sep 09, 2017 7:41 pm

Gledajuci sastave pojedinih ekipa, mi nogom u dupe da se udarimo sto cemo biti medju 8! Sve preko toga je cist uspeh trenera! Jedna Francuska nije usla medju 8, a po imenima ima jaci sastav od nas! To kakav je Djordjevic trener najbolje govore njegovi rezultati! U poslednjih 3 godine je redovno bio bolje plasiran u odnosu na to kakav sastav ima! Da ne ureknem, verovatno ce i ove godine tako biti!
Ono sto mnogi ljudi ne razumeju, postoje razlicite vrste trenera: neki prave igrace, neki su reprezentativni treneri, a neki vrhunski timski treneri! Ovi poslednji su najbolji, ali ne znaci da bi oni bolje vodili reprezentaciju od tzv reprezentativnih (turnirskih trenera)! U prevodu Zeljko Obradovic je nas po meni najbolji trener, sto ne znaci da bi vodio repku bolje od Djordjevica, a potpuno sam siguran da ne bi sa Partizanom pravio uspehe kao sto je to imao Dule Vujosevic sa klincima i poluretardima!
Jednostavno nije sve tako crno-belo kao sto bi levicar hteo da prikaze!
Reci za coveka koji je u zadnje dve godine trener najbolje bele ekipe na planeti moze samo zloban covek i potpuna neznalica! Sta je trebao da tuche dream team dva puta da ne bude prevara?

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Sat Sep 09, 2017 7:44 pm

italijani dobili fince, finci goli kurac van finske, ma i u finskoj su kurac no ajde
italijani su takođe kurac, par individualaca, najlošije organizovani napadi na prvenstvu što sam gledao, odbrana takođe kurac
lagano do polufinala a tamo daj ujke
ujke su isto kurac, bez centra, bez pleja, bogdanović sve u napadu, šarić je kurac

SRBIJA
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

Return to “Само опуштено”