Жал за младос'
- Kit_Karson
Re: Жал за младос'
Обожавао сам овај цртаћ, ако се добро сећам свака епизода се завршава тако што се клинац пробуди и сконта да је сањао све.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Rođaci wrote:
Neverovatno dobar i glasan snimak.u gradskom slusam na vokmenu sa sluskama,cuju i svi oko mene.neko se zgrozi a neko peva sa saletom
hahaa
mi smo se ubijali od tog albuma
"Doktore, pomagaj" bila najpoznatija zbog spota, al meni "Kumovi" i "Propade mi pos'o" omiljene
vokmena odavno nema, al kasete ostale (imam još nekoliko originala od Ritma nereda i Čorbe)
mi smo se ubijali od tog albuma
"Doktore, pomagaj" bila najpoznatija zbog spota, al meni "Kumovi" i "Propade mi pos'o" omiljene
vokmena odavno nema, al kasete ostale (imam još nekoliko originala od Ritma nereda i Čorbe)
Nisam leba jeo u skoli da bi kupio kasete,uvek original (omot metar ipo)jos uvek imam kolekciju:ateisti,ritam,six pack,sunshine....
Majstori po meni ubedljivo najjaca sa tog albuma
Majstori po meni ubedljivo najjaca sa tog albuma
isti fazon
ne jedeš nedelju dana da bi skupio lovu, pa trčiš po časopise i kasete, kasnije diskove
ja i dan-danas kupujem originalne diskove, 16-17 godina kasnije, al' sad je drugačiji osećaj
ne jedeš nedelju dana da bi skupio lovu, pa trčiš po časopise i kasete, kasnije diskove
ja i dan-danas kupujem originalne diskove, 16-17 godina kasnije, al' sad je drugačiji osećaj
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
(Street Force / Curva Orientale)
Јебена Жаде илити забрањена љубав како се звала на кошави. Једна од ретких серија које сам искрено волео да гледам. Јебеш му матер али бразилци су направили ремек дело. Судар две културе, судар екстремних и секуларних муслимана, прича о забрањеној љубави и уз све то мало научне фантастике , и то не обичне научне фантастике већ научне фантастике обилате љубављу према ближњем своме када је доктор одлучио да клонира свог трагичног настрадалог сина. Ово је била права латиноамерчка серија за ужиање гледати баш због тога што нема срећан крај и што у серији свако плаћа за своје грехе ма колико они били "оправдани".
А која се вама латиноамеричка серија допадала слободно пуцајте овде.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Grobar do groba
Batke wrote:
Јебена Жаде илити забрањена љубав како се звала на кошави. Једна од ретких серија које сам искрено волео да гледам. Јебеш му матер али бразилци су направили ремек дело. Судар две културе, судар екстремних и секуларних муслимана, прича о забрањеној љубави и уз све то мало научне фантастике , и то не обичне научне фантастике већ научне фантастике обилате љубављу према ближњем своме када је доктор одлучио да клонира свог трагичног настрадалог сина. Ово је била права латиноамерчка серија за ужиање гледати баш због тога што нема срећан крај и што у серији свако плаћа за своје грехе ма колико они били "оправдани".
А која се вама латиноамеричка серија допадала слободно пуцајте овде.
Au brate kakav reset u proslost.Ja sam kao klinac ovu obozavao kad su te latino serije u pitanju,nisam je propustao.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
- ultrastito
jago, ljubimac žena
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju