Адидас, Ер Макс...
Re: Адидас, Ер Макс...
Nije ta ali hvala svakako
cz99 wrote:blatnjavi wrote:Ево шта се мени десило:
Одем на сајт Баз-а, конкретно овде http://www.buzzsneakers.rs/obuca/za-muskarce+_sfl+toJSON/asics+_sfl+toJSON/bE/page-0/?prices=0;32800
и видим Асикс патике модел колорадо (скроз десно, тегет боја). Свратим до њихове радње у ТЦ Плаза у Крагујевцу, продавац ми покаже те патике, каже ми да су то те Асикс колорадо, платим му ја 8 и по сома и одем.
Пре него што изађох из продавнице рече ми продавац да ми рачун не треба јер примају рекламације и без рачуна јер имају некакву "контролну траку" па знају тачно ко је кад и шта купио код њих. "Ако буде проблема само окрени телефоном и нема поблема!" каже мени продавац у Баз-у.
Дођем кући, вадим кутију из кесе а на њој пише Onitsuka Tiger, исто пише и на патикама а са стране имају знак веома сличан Асикс знаку али изгледа да то није Асикс патика. На сајту тврде да јесте Асикс, продавац ми је реко да јесте Асикс али Асикс изгледа да није. Прочитам на нету да је та компанија Onitsuka Tiger у ствари Асикс и да је тај јапанац Оницука оснивач компаније која је касније постала позната као Асикс. Википедија каже да Асикс и данас продаје неке своје моделе старинског дизајна са знаком Onitsuka Tiger, тако да ове патике изгледа и јесу Асикс патике.
Дилема је за судски епилог у Врховном касационом суду.
Зовем сутра да рекламирам превару (звао сам и данас ал се не јављају), ако не прихвате јер немам рачун одосмо у црну хронику.
Питање за форумаше који познају свет патика: Да ли је ова патика Onitsuka Tiger Асикс или није?
У иностранству су рекли једном другу да је то Асикс, али није стандардно, него као братски одељак фирме или тако нешто. Све у свему квалитет је исти као и оригиналност. Немаш разлога за бригу.
Хвала, изгледа да не треба рекламирати. Иначе изгледају квалитетно и удобне су, а и ваљда их не би смели тек тако продавати као Асикс да су нека друга марка сумњивог квалитета.
Имам три кера, два су различита а један је исти.
Ne misli lik na tu, nego ona Dinara, svetlo plavi je natpis i beli četnik čini mi se. Ne mogu da se setim, možda je mods69 to štampao, ali nisam siguran.
blatnjavi wrote:cz99 wrote:blatnjavi wrote:Ево шта се мени десило:
Питање за форумаше који познају свет патика: Да ли је ова патика Onitsuka Tiger Асикс или није?
У иностранству су рекли једном другу да је то Асикс, али није стандардно, него као братски одељак фирме или тако нешто. Све у свему квалитет је исти као и оригиналност. Немаш разлога за бригу.
Хвала, изгледа да не треба рекламирати. Иначе изгледају квалитетно и удобне су, а и ваљда их не би смели тек тако продавати као Асикс да су нека друга марка сумњивог квалитета.
ма асикс сто посто, ја имам модел харандиа, неамаш бриге што се тиче квалитета
З В Е З Д А Л Е !
ma bre to nije proslo pored asicsa
Šta te bole uvo,ako ti se patike svidjaju,udibne su .. sta te boli sta ko misli
Choose Life
Blatnjavi se istripovao nesto. Sto se tice izbora patika Buzz je jedna od boljih prodavnica i ima ih svuda tako da sumnjam da muljaju nesto mada nikad se ne zna..
čompika wrote:Ne misli lik na tu, nego ona Dinara, svetlo plavi je natpis i beli četnik čini mi se. Ne mogu da se setim, možda je mods69 to štampao, ali nisam siguran.
upravo to, svijetlo plava je dominirala...a četnik je gledan s boka, tako nešto
gde kod nas naci saucony tike videh u n sportu, ali me zanima jos neko mesto ili neki jeftini on line shop
З В Е З Д А Л Е !
U konversu na bulevaru kod pravnog
Пери wrote:U konversu na bulevaru kod pravnog
a cene, kolko sam video nista ispod 8 soma
mnogo mi je tolika suma
З В Е З Д А Л Е !
- chester_perry
fenian wrote:čompika wrote:Ne misli lik na tu, nego ona Dinara, svetlo plavi je natpis i beli četnik čini mi se. Ne mogu da se setim, možda je mods69 to štampao, ali nisam siguran.
0:57 mislis na ovu majicu, ali ne znam ko je to pravio
zizou wrote:Blatnjavi se istripovao nesto. Sto se tice izbora patika Buzz je jedna od boljih prodavnica i ima ih svuda tako da sumnjam da muljaju nesto mada nikad se ne zna..
Звао сам Базз данас. Један сексипилни женски глас ми је објаснио да је тај Оницука Тајгер део Асикса и зато има знак Асикса са стране па немам право на рекламацију. Хтео сам да питам секу за број ал сам се скаменио
ma bre to nije proslo pored asicsa
ма не јебем ја много марке, моду и то ал кад сам дошо да купим Асикс не би волео да ме праве мајмуном и продају ми Шенг Цунг патике модел Кунг Лао кинеске покрајине Јунан и то за 8 и по сома Добре патике, задовољан сам.
chester_perry wrote:fenian wrote:čompika wrote:Ne misli lik na tu, nego ona Dinara, svetlo plavi je natpis i beli četnik čini mi se. Ne mogu da se setim, možda je mods69 to štampao, ali nisam siguran.
0:57 mislis na ovu majicu, ali ne znam ko je to pravio
То је та мајица, продавала се у стриту (the street) али је одавно нема нити ће је бити јер је ваљда лик који је радио мајице запалио негде напоље.
друг члан wrote:Па шта је проблем? Ћерај Шенг Цунг-Кунг Лао, нису ни скупе
Нема проблема, нису ме преварили истрипово сам се.
nije to to,ali moze da prodje...koliko para?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
U kojim radnjama ima ovaj model ?
Лудак из луднице wrote:Рођак јел ти беше имаш ове црне ?
http://s32.postimg.org/xxh6hr72d/13235153_1104296019632061_3344847248279004048_o.jpg
debelo kasnim, al ajd
ove ja imam, ne te crne
https://asphaltgold.de/blog/wp-content/uploads/2015/09/6_Asics_Trial_Burlington.jpg
da dodam da je ovo najbolja patika koju sam ikada imao
http://sapatostore.com/wp-content/uploads/2016/02/Asics-Gel-Kayano-Trainer-EVO-Origami-Pack-Black1.jpg
sad su na popustu, manje od 10.000 su u Trefu