Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Кудрави Гаучос

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Кудрави Гаучос » Fri Feb 10, 2017 8:12 am

Кобра са Вардара, јун 1984:

http://www.yugopapir.com/2016/06/ep-1984-darko-pancev-18-fk-vardar.html

Куле Аћимовић:

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Feb 12, 2017 9:21 pm

riper wrote:Ajde Rodjo realan odgovor, sta bi Partizan dobio time, kakva bi situacija bila danas, da li je na raspolaganju imao sve sanse kao Zvezda da uradi makar neke stvari (pre svega oko otplate poreza koji se nagomilao). U tvom poslednjem odgovoru si samo potvrdio, uspon Zvezde nije radjen paralelno sa rusenjem Partizana, makar ne u onom obliku kakvom ga dozivljavaju mnogi navijaci tog kluba, da je neko uzeo direktno Partizanu neki novac ili mu naplatio nesto sto nije trebalo da se naplati.

Partizan bi time dobio mogućnost da otplati poreski dug u roku od 60 meseci, uz godinu grejsa. Morao bi da izmiri i sve ostale obaveze prema ostalim poveriocima, ne samo prema Poreskoj upravi, s tim da bi za te druge klase važila drugačija pravila. Revizori bi morali do detalja da istresu sve knjige, da bi sve bilo obuhvaćeno, tako da bi poslovanje kluba bilo izvrnuto do ispod gaća. Čak i da se to ne uradi, pravilo je da se obaveze prema poveriocu koji nije obuhvaćen planom, a čije je potraživanje nastalo pre usvajanja plana, izmiruju na isti način kao i prema ostalim poveriocima iz klase u koju bi takav poverilac bio svrstan. Poreska uprava ne glasa za planove u kojima su njena potraživanja razdvojena u više klasa, iako je to moguće po zakonu, tako da bi Partizan morao da izmiri ceo dug.

Ono što je problem Partizana je to što je poreski dug ogroman. Zvezda je u UPPR-u imala malo poreza, samo oko 7.400.000 dinara i to je isplaćeno pre usvajanja plana, tako da Poreska uprava nije ni glasala. Nije mi jasno kako je dug bio tako mali, ali ne raspolažem nijednom činjenicom kojom bih to mogao da sporim. Možda je objašnjenje u onome što stoji pri kraju ovog teksta.

Partizan ne bi morao da traži nekoga kome će preneti grb i ime, jer je obezbedio učešće u svim takmičenjima osvajanjem ABA lige, dok je Zvezda te sezone ispala iz takmičenja. Pitanje je na šta bi to učestvovanje Partizana ličilo uz strogo kontrolisano poslovanje i manjak para, jer bi mnogo moralo da ide poveriocima.

Ono što je Zvezda imala je FMP koji je postao najveći poverilac u svim klasama koje su glasale, tako što mu se em dugovalo, em je preuzimao tuđa potraživanja (recimo, isplatio je Bekovu firmu, a zauzvrat postao založni poverilac na grbu Zvezde na kojem je to pravo imao Beko, tj. neka njegova lihtenštajnska firma). FMP je glasao za kresanje klasa na 2.5%, svi ostali kojima se dugovalo nisu mogli ništa protiv toga, a istovremeno je bio neko ko je preuzeo identitet Zvezde i ko je imao koristi od takvog plana.

U svakom slučaju, Partizan je morao da uđe u to da bi se spasao, jer je ovako upao u težak kanal. Tome svakako jesu doprineli i Nolan Smit i jačanje CZ kroz ulažanje u EL promenom pravila zbog Igokee, odustajanjem Cibone i nejasnim prenosom prava igranja u EL sa FMP-a (CZ Telekom, danas ILR) na CZ (danas CZ Telekom), ali je situacija bila neizbežna i to bi se desilo malo kasnije. Ono što odmaže jeste jasna podrška države Zvezdi, kako od direktnog pomaganja kroz sponzore koji ne mogu više da dolaze u Partizan (pri tom mislim na privatne sponzore, znamo kako to funkcioniše ovde), tako i kroz instaliranje marionetske uprave, isto kao što je urađeno u fudbalskom klubu koji će ovi potpuno uništiti, ali nije presudno za katastrofu kluba. Vujošević je svaku menicu predstavljao kao udar na srpski sport i KK Partizan, iako je klub dugovao. To je bezobrazluk.

E sad, Zvezda je pre nekoliko godina imala mnogo veću podršku od Telekoma nego Partizan. Konkretno - KK CZ Telekom (danas ILR) je imao ugovore o sponzorstvu za Telekomom za sezone 2012/2013, u vrednosti od 59.800.000 dinara, za sezonu 2013/2014. u vrednosti od 87.600.000 dinara, dok je Partizan tada imao samo ugovor o sponzorstvu za sezonu 2013/2014. u vrednosti od 45.000.000 dinara. Da ne pominjem FK CZ koja je za period od 2011. do 2015. godine dobila 250.000.000 dinara. Nemam pojma koliko sad imaju bilo košarkaški klubovi, bilo fudbalski.

Međutim, da budemo pošteni, Partizan i u fudbalu i u basketu ima neuporedivo veće poreske obaveze nego Zvezda. To ne može bez pomoći države i gledanja kroz prste. Da načukaš 10.000.000 evra poreskog duga možeš samo ako u Poreskoj upravi rade a) idioti b) ljudi kojima je rečeno da ne rade ništa u vezi sa tim. Ako ništa, u Zvezdi (oba kluba) su bili pametniji zato što se državni klub lakše brani kad ne duguje toj državi mnogo. Država uvek može da pritisne strane poverioce koji traže svoje pare, pa da se srede odlaganja, pomeranja i slično. Kad državni klub duguje državi mnogo, tu ima mnogo više materijala za novinare i javnost, jer prosečan čovek voli kad neko duguje grčkoj ili italijanskoj banci, ali će reagovati kad čuje da neko ne plaća porez, a prodaje igrače za milione evra.

U suštini, sve uprave u sva četiri kluba (oba KK i oba FK) su kriminalne, samo što je Čović tu najpametniji lik, pa mulja dugoročno i u korist svog kluba, a ne samo u svoju korist i kratkoročno. Do jaja je osvojiti titulu, ali ne valja ako ta titula zahteva pare koje sledeće godine treba da vratiš, a nemaš ih i ideš u kanal zbog toga.

Ono što meni u svemu tome najviše smeta je laž da je reč o istom klubu i da se trofeji mogu prenositi, pošto to nije tačno, ali o tome smo već raspredali naširoko. Najgore je kad se neko pravi blesav.

la haine

Postby la haine » Sun Feb 12, 2017 9:40 pm

Po n-ti put, ne širite dezinformacije

Rođaci wrote:ulažanje u EL promenom pravila zbog Igokee

Nikakva pravila nisu promenjena, statut EL je napisan i stoji na uvid svima. To što ste vi grobari, novinari i ABA čelnici nepismeni, vaš je problem. Ne postoji liga na svetu gde se regularni deo prvenstva "boduje" za nešto, a plej-of ili F4 da budu samo formalnost.

Tilt

Postby Tilt » Sun Feb 12, 2017 9:42 pm

Ali zato postoje varijante gde se "boduju" liga 1, liga 2, liga 3 i kup?

la haine

Postby la haine » Sun Feb 12, 2017 9:50 pm

Moguće, zadrži taj podatak ako ti iskoči pitanje za pobedu u slagalici, ovde je to nebitno. Piše jasno ko ide, a mediji su ispinovali do maksimuma javnost, a "ulje na vatru" dolili čelnici lige koji su toliki Teletabisi da je morao Čović da im pojašnjava kako stvari stoje.

Ovo za sponzore boli koliko je smešno. Jeste, utrkivali su se sponzori u Partizan koji ima duplo manje navijača, a nisu hteli da sponzorišu Zvezdu, a Vučić naredio suprotno. Sada imate tri državna sponzora, duplo više para dobijate od države da ne vičete Vučiću pederu, a u Zvezdi nisu primili plate za ovu godinu. Igraju za džabe!

P.S.

Tilt

Postby Tilt » Sun Feb 12, 2017 10:07 pm

Sa sponzorskim pulom samo pokazuješ koliko ne želiš da objektivno gledaš stvari i da diskutuješ, već da komunikaciju svedeš na nivo blic komentara. Kao BTS koji pominje čartere, a zanemaruje činjenicu da Er Srbija nije isto što i JAT i da oni ne troše pare tek tako, tj. ne upravlja tim parama bilo ko.

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Feb 12, 2017 10:11 pm

čelnici lige izjavljivali da su sve dogovorili sa Đordijem i da će Igokea moći da igra, ali na kraju mućak
i šta pričati sa likom koji priča o duplo više para, a ne komentariše konkretne brojke iz navedenih ugovora

ali dobro, to je RSB mozak

čekamo nekog ozbiljnijeg za diskusiju, ovaj je iz DEZ-ovog plašta izašao

Istok

Postby Istok » Sun Feb 12, 2017 10:18 pm

Tegeltija je za rsb mozgove penecilin.

la haine

Postby la haine » Sun Feb 12, 2017 10:20 pm

Pa da, dogovarali su sa Đordijem, on im kaže prvak lige, oni skapiraju prvak regularnog dela. Čovek im rekao da ako Igokea ispunjava uslove, bude prvak, igraće. Igokea NIJE bila prvak, kraj priče.

Što se tiče sponzorskih ugovora, nema šta RSB mozak, 800k imamo od MTS-a, vi isto toliko, imate Nis ne znam ni ja koliko stotina hiljada, a tu je i Aerodrom uleteo sa simboličnih 100k. Vučić vam je nekoliko puta pričao ko dobija više para, a vi na sva usta Hvala Vučiću! Mi ga ne spominjemo, jer i ovo što je fiktivno, ovih 800k ni to ne dobijamo, kasne i zavlače. Preživljavamo od karata dok ne legnu pare na kraju od pobeda u EL. Pomirite se sa tim da nikome ne nedostajete, igraćete FIBA ligu šampiona narednih x godina i ako bog da katanac, isti onaj koji ste nama želeli.

Istok

Postby Istok » Sun Feb 12, 2017 10:37 pm

Debeli Dule ti je jeo dzigerice, a to sto je ostalo od istih pojesces sam sebi od mrznje.

la haine

Postby la haine » Sun Feb 12, 2017 10:42 pm

I na stranu to ko dobija više para, imamo više navijača, više poreskih obveznika, sasvim je normalno da dobijamo i više para. Za ove tri sezone smo dokazali da sa parama baratamo bolje nego vi. Vaši vole sve ispod žita, vole kombinacije, vole ugrađivanje, skupocene slike, bodu se po kafanama. Za tri sezone imamo više pobeda nego vi za poslednjih 10 u EL. Nismo nikome kanta za napucavanje, igramo ravnopravno košarku sa svima, a skoro ceo tim su nam Srbi u ekipi (nosioci pogotovo). Mi ne razigravamo francuske talente jer imamo procenat. Nismo domaćinska ekipa kao vi da ne zna kako izgleda pobeda nad većim timovima kod njih. Godinama ste prolazili sa po dve-tri pobede dalje, jedino se mora skinuti kapa kada ste izbacili Maccabi za F4. Sada imamo trenere, najveće u Evropi, koji kažu da naš tim igra najbolju odbranu u najboljoj EL ikada. Na kladionicama su često tri do pet puta skuplji timovi protiv nas autsajderi. Dok smo vas gledali, to je bio hrkljuš, a sve što se dobijalo, dobijalo se na buku, gađanje upaljačima, ometanja laserima... Sam Đordi je rekao pre nekoliko meseci da su sa Partizanom imali ogromnih problema, kojih sada sa Zvezdom nema (ne računam ove skorašnje kazne koje su za ono vaše mizerne).

@Istok
Jeo mi je toliko džigericu da on sad ide na dijalizu, a pola Grobara ga se odriče od sramote šta i dalje baljezga. Ja sam super, a mržnje prema vama nemam, ne primećujem vas, osim kada se sprdam na vaš račun, uživam u najboljoj evropskoj košarci. A kod Tegeltije svaka emisija Bensedin, samo što ne seku vene u lajvu. Polako, ješće i vama Radonjić, evo već je treća godina, videćeš kako vreme leti. Samo gledaj.

riper

Postby riper » Sun Feb 12, 2017 10:50 pm

OKo sponzora jos jednom, jasno je da drzavni sponzori u dobroj meri rade na (najblaze receno) preporuke politicara. Postoje firme koje imaju apsolutni prirodni monopol i koji su pored toga gubitasi i koji nemaju apsolutno nikakvu potrebu za reklamiranjem a opet su sponzorisali. Da, mislim na raspali EPS i legendarnu sezonu Partizana u Ligi sampiona, kada je kao najbolja reklama za to raspalo preduzece bio nestanak struje uoci meca sa Arsenalom. A opet, postoje i oni privatni koji sami biraju da se reklamiraju bez nekih politickih uplitanja.

Problem je ovde sto neki misle da najuspesniji klub treba da ima najvise sponzora, odnosno najvise novca od sponzora. To ne mora uvek da bude tako. Nije retka pojava da klub sa vecom bazom navijaca (potencijalnih konzumenata reklamiranih usluga i dobara) bude privlacniji za investitore, iako nema najbolje rezultate. Sta mislite koliko bi Mega imala sponzora da deset godina za redom osvaja domacu ligu i jadran. Sa svojom nepostojecom bazom navijaca imala bi kurcinu.

Kada je u pitanju onaj deo gde je ROdja objasnjavao situaciju sta Partizan nije iskoristio a trebalo je, ako sam dobro razumeo ROdjo, da li si ti bio pristalica da Partizan krene putem koji je Zvezda vec prosla? I po onome sto sam citao u tom postu, nisam video nameru bilo koje strukture da se Partizan unisti. Svi dugovi Partizana su nastali njegovim redovnim poslovanjem, a ne tako sto im je neko oteo neki novac koji su oni zaradili. Dakle uspon Zvezde nije radjen na rusenju Partizana, osim ako se uspon Zvezde ne dozivljava kao direktan atak na PArtizan.

U kosarci pa i u nekim drugim sportovima, postoji izraz koji se ne koristi cesto "makabizacija", a oznacava kada svi drzavni i privatni resursi drzave stanu iza jednog kluba. Sam naziv govori da je to imao Makabi u Izraelu, to je imala i Buducnost dok je jos bila zajednicka liga, kada je to bio direktan Milov projekat. To je osim direknog novca podrazumevalo slivanje svih talenata u taj jedan klub, dakle totalni monopol na sve. Ne znam ko ce se u ovom izrazu pronaci kod nas u Srbiji, verovatno cemo u nasim ocima videti da je to radjeno sa rivalima.

Чомбе

Postby Чомбе » Sun Feb 12, 2017 11:43 pm

Рођо како би дуг према вујошевићу прошао да сте ушли у ту причу?

Kibiców

Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Kibiców » Mon Feb 13, 2017 12:05 am

Rodjo raspisao si se a nista reko nisi. Pises kako je resen pravni postupak oko KKCZ a ne kako je nastao dug KKP i kako je to KKCZ D I R E K T N O sa sve Covicem direktno kriva za vase posrnuce. Da ne kazem unistenje.
Kad sam vec kod Covica, nije vam smetao tolike godine. Kada je bilo to sa Kosovom i ono sa Djindjicem? Koje godine? Zasto ste tek 2012. krenuli sa tim. Do tada je bilo ok?

Stvarno, ako hocete ozbiljno da se diskutuje hajde. Samo bez tviter komentara molim!

Inace, nama odgovara da u finalu igramo protiv KKP, sta god da bude mi idemo u Evroligu!

lost&found

Postby lost&found » Mon Feb 13, 2017 12:20 am

Ja ne poznajem Zvezdasa koji ima lepo misljenje o Covicu, svako sa razumnim IQ-om ga smatra nuznim zlom u Zvezdi. Da je maher sto se tice biznisa i tih stvari - jeste. Ako se sutra obelodani i dokaze sta je sve necasno radio - na dozivotni mardelj, pozdravljam to. Naravno da nisam veverica da mislim da nije muljator, samo mu pogledati politicku karijeru i sve je jasno. Ali opet, kome je i koliko pokrao para, to vec ne mogu da tvrdim. Mrznja Grobara prema Covicu zbog njegovih malverzacija je patetika, i to je samo izgovor da se nadje "zlocinac" za "ubijanje" njihovog kluba, jer odbijaju da poveruju da su sami krivi za to gde su. Imali su bukvalno sve u svojim rukama, i bili za nekoliko koplja ispred svih (kako i zasto, ne zelim da ulazim u to), i sve su prosuli. Otprilike kao da smo mi krivca za 6godisnju dominaciju Partizana imali u cinjenici da je Dragan Djuric povlo, koji je cak i mardeljao, ima firme u stecaju itd. I ova lobotomija da Djordi voli Zvezdu a mrzi Partizan/Igokeu pa je menjao pravila Evrolige... Sa takvim stvarima ispadate smesni, a predstavljate se kao uzvisena avangarda, dok smo mi krezavi sns glasaci, ljubitelji kursadzijskog humora i rsb botovi. Idi begaj.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Feb 13, 2017 12:23 am

Чомбе wrote:Рођо како би дуг према вујошевићу прошао да сте ушли у ту причу?

prema propisima, on bi ušao u jednu od klasa i bio namirivan kao i ostali iz te klase
samo što on nikada ne bi to dozvolio, siguran sam, jer bi ga boleo kurac da je u klubu, a da čeka 5-6-7 godina da dobije pare

Kibiców wrote:Rodjo raspisao si se a nista reko nisi. Pises kako je resen pravni postupak oko KKCZ a ne kako je nastao dug KKP i kako je to KKCZ D I R E K T N O sa sve Covicem direktno kriva za vase posrnuce. Da ne kazem unistenje.
Kad sam vec kod Covica, nije vam smetao tolike godine. Kada je bilo to sa Kosovom i ono sa Djindjicem? Koje godine? Zasto ste tek 2012. krenuli sa tim. Do tada je bilo ok?

kako nisam, ne razumem?
napisao sam da je problem dug prema državi, da toliko gomilanje duga nije moguće bez da država žmuri na jedno oko, da uprava nije htela da se radi UPPR, šta još treba?
čak ne piše ni da je Zvezda direktno kriva za propast Partizana, nego da je to što se sada radi direktno odmaganje nekome ko je sam sebe ugurao u blato

ne znam ko su ostali poverioci, jer ne postoji javno dostupan pregled toga, kao što je slučaj sa Zvezdinim UPPR-om, gde se tačno vidi koliko se kome dugovalo na dan preseka u 2011. godini

bolje je pitanje kako je moguće da je vama odjednom ok, posle ovakvih stvari

Dakle, pevale su se sledece stvari �Kolko si mu dao Nebojsa, Nebojsa...�, jedan deo kopa je odgovarao sa �7 hektara Kosova, Kosova...�, pa onda �Ustanak se sprema Covicu, Covicu�, a ni njegova zena nije bila postedjena dobro poznatog epiteta...

http://www.oaza.rs/sport/delije/index.p ... 308&id=236

mislim, nemojte da se lažemo, ljudi pevaju protiv onoga ko uzdiže rivala, znali nešto o tome šta se stvarno dešava ili ne

kao što je vama Tole bio kriv, a ne uprave iz FK koje su jemčile za kredite građevinskih firmi i sipale pare u "Evropsku Zvezdu" u KK, tako ni Grobari nisu pevali protiv uprave za koju niko ne zna šta je i kako radila
je l' vama Terzić dobar? nije, al ćutite dok ste prvi na tabeli, zato što je samo bitno bolji od Partizana, isto kao što se protiv Đurića pevalo samo kad rezultati ne valjaju

ti očekuješ da će neko da kaže: "e, Partizan je sve osvojio na krađu i otimačinu, neko je sipao pare koje su pokradene, Zvezda se bori za čast i poštenje u srpskom sportu", da bi bio zadovoljan
al to se neće desiti, jer prosto nije tačno

a Đordi voli pare, ne Zvezdu ili Partizan i jebe mu se tačno za oba kluba
da može, sutra bi išutirao sve iz EL osim nekoliko klubova i pravio dilove sa NBA

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Feb 13, 2017 12:54 am

PSam ja lud ili....cekaj, polako! Zar Vucic i Covic i Zvezda nisu krivi za stanje u KKP? Lepo te je Riper pitao. Da ne trazim sad unazad. Ne razumem ovu tvoju pricu neko iz drzave zazmurio. Kako je moguce da se naprave toliki dugovi? Ajde sad mimo tog poreza, pa nije sav dug porez. Ko je odredjivao plate igracima? Godinama se prica za casove pa odjednom bum. Muric ovoliko, Pekovic onoliko,....koliko se samo transfera ostvarilo u tom periodu. I opet u dugu.

Cekaj, ko je napravio te dugove? Ja? Nesa Ilic? Umesto da govnjovom motkom terate i tamo neke koji su se na vreme sklonili cedite da vrate pare vi kukate na Covica? Kukate na Vucica i drzavu a poslednji treba da stanete u red!
Oko teranje nema potrebe da pricamo. Najveci unistitelj KKCZ i FKCZ nije KKP vec Vesic&co. Da ne gresim dusu, mozda nije hteo namerno ali je nesposoban i sve cega se dohvatio unistio je. Da ga moje oci ne vide.
Oteran je, kao i neki pre njega. Cak i neki za vreme utakmice. Nego to nije tema.

Kako ono bese, sta ce vam marketing? To je ta prica kod vas? I kad nema vise odakle sete se da je Covic pre deset godina radio u Vladi, bio koordinator za Kosovo i Metohiju ili sta vec pa ajde on nam je kriv? Batalite te price, ne pije vodu. Ustvari mozda kod vas da.

A na moje pitanje ti kacis link po petstoti put. Ostavi ti sta su Cigani njemu pevali, odgovori mi pa cemo posle i na to.
Po toj prici, covek u zemlji moze da radi sta hoce, krade, ubija, siluje,....ali kad dodje u Zvezdu tad dolazi na naplatu? Kakva je to retorika?

Za ovo poslednje se slazem. Znaci mozemo da se slozimo zasto niste dobili A licencu? Tada napadoste Djordija da je smrtni neprijatelj naseg naroda i kosarke u Srbiji.
I mi vodimo neku vrstu rata sa njim. Ubiju decka u njegovu omiljenu mu tursku. Naravno da nece biti kriv. Voli covek pare, lepo si rekao.

lost&found

Postby lost&found » Mon Feb 13, 2017 5:18 am

Pa reko je to sto stoji za Djordija, al nije objasnio zasto bi onda Djordi navodno menjao pravila EL.. zbog ljubavi prema Zvezdi..mrznje prema Partizanu..Igokei ?! Kontradiktorno s konstatacijom da ga boli kurac za klubove s ovih prostora (ili tacnije - boli ga kurac za klubove sa skromnim budzetima)
I stvarno, ako kacis po hiljaditi put ovaj flajer gde se proziva Covic, mozes da okacis uz to i sliku Grobara u zagrljaju s Covicem bas na Kosovu. Covece, pomiri se s tim da se menjaju generacije, misljenja, interesi itd. Kolko su ti validni argumenti za APR, tolko umes da odvalis s nekim glupostima koje ponavljas u beskonacnost

Tilt

Postby Tilt » Mon Feb 13, 2017 5:36 am

Spoiler:
Kibiców wrote:PSam ja lud ili....cekaj, polako! Zar Vucic i Covic i Zvezda nisu krivi za stanje u KKP? Lepo te je Riper pitao. Da ne trazim sad unazad. Ne razumem ovu tvoju pricu neko iz drzave zazmurio. Kako je moguce da se naprave toliki dugovi? Ajde sad mimo tog poreza, pa nije sav dug porez. Ko je odredjivao plate igracima? Godinama se prica za casove pa odjednom bum. Muric ovoliko, Pekovic onoliko,....koliko se samo transfera ostvarilo u tom periodu.

Čoveče, ne pričamo o timu iz NBA lige, već iz lige koja ne može godinama da nadje naslovnog sponzora. Kakav marketing, kakva prodaja igrača? Kada bi poslovao po zakonima tržišta, realnost je da budeš na nivou jedne Mege. Opet ti kažem, da li je realno da igrač u košarkaškom klubu (ugovor na 1 godinu, stranac) ima godišnju platu veću nego igrač u FK koji potencijalno vredi milione? Koji marketing to moze da izbalansira i koje "zdravo" poslovanje?

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Mon Feb 13, 2017 9:11 am

Rođo što se ugovora sa Telekomom tiče, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali mislim da je u to vreme Zvezda imala postotak od onih telefona Zvezda pripejd i postpejd, prodatih kartica, dopuna... Čović je donosio u onu emisiju kod Olje te podatke, mrzi me da tražim, a to je bio period kada je bukvalno svaki klinac na severu nosio taj Zvezda telefon.
Ovo što Istok reče da nam je Dulo nabijao komplekse godinama je priča za blic i slične sajtove gde je dotični od strane Grobara uzdignut na pijedestal božanstva. Ekvivalentno Dulu mi je u fudbalu Marko Nikolić (ako ove godine osvojimo titulu ispašće da je osvajamo samo kada je on u Partizanu), pa se ne može reći da mi je ćelavi nabio komplekse.
Što se tiče skandiranja Toletu, klub nam je uništen od strane naših uprava (da smo kao vi mogli smo da pričamo da nam je država dovela nesposobne u klub da rade na rušenju Zvezde), ali za razliku od košarke gde ispliva kvalitet jer ga imamo, u fudbalskoj kaljuzi je dosta bitan faktor savez, satelitski klubovi i slično. To ima da vidite jer da se ne lažemo idemo istim putem.

Return to “Само опуштено”