Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Hahahahaha
Kupovina Red Bula uništava fudbalsku tradiciju. Bojkot Red Bula. Protiv komercijalizacije.
Kupovina Red Bula uništava fudbalsku tradiciju. Bojkot Red Bula. Protiv komercijalizacije.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
-
Hahaha
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Kit_Karson
Мало домаће ауто индустрије
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Руси луди, а у наслову пише енглески фан као, какв коплекс од руса имају тренутно...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Казните ме, туците, спалите на ломачи и банујте админи али ово морам поставити. Јебем вас болесне дечурлијо!
https://www.facebook.com/stefanstefi.radosavljevic
Пс. Омаших Душевну болницу
https://www.facebook.com/stefanstefi.radosavljevic
Пс. Омаших Душевну болницу
(Street Force / Curva Orientale)
-
Daltone, opusteno sam mogao da zivim bez ovoga sto sam sada video.
-
Smesno kako je klip namesten. Cuj ispao mu novcanik kroz prozor od kola. Hahahaha.
nije kroz prozor, nego sa krova. mislim možda i jeste namešteno, ali sam viđao par puta da ljudi zaborave na krovu nešto.
-
Ma i sa krova da je, opet je namesteno. Previse sumnjivih stvari na jednom klipu. Inace meni se desilo pre nego sto cu krenuti na more da ostavim torbicu sa pasosima i parama na krovu i naravno pala je sa krova. Sreca pa sam se setio posle 2 min da mi je to bilo na krovu i nadjem je na mestu sa kog sam krenuo.
Ja zaboravio u sred Slovenije na krovu od kola telefon i torbicu sa sve dokumentima i parama. Srecom nisam daleko odmakao kad sam shvatio. Nasao neki lik koji nije hteo da kaze gde je dok ne obecam kintu (srecom drugar Slovenac pricao sa njim preko telefona). Vratio mi sve, a ja ga castio dvaes evrica.
Deset dana posle toga, u Italiji placao parking i zaboravim torbicu na pultu. Srecom i to nadjem sa sve sadrzajem unutra. jebo me konj retardiranog.
Deset dana posle toga, u Italiji placao parking i zaboravim torbicu na pultu. Srecom i to nadjem sa sve sadrzajem unutra. jebo me konj retardiranog.
Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
Tilt wrote:Ja zaboravio u sred Slovenije na krovu od kola telefon i torbicu sa sve dokumentima i parama. Srecom nisam daleko odmakao kad sam shvatio. Nasao neki lik koji nije hteo da kaze gde je dok ne obecam kintu (srecom drugar Slovenac pricao sa njim preko telefona). Vratio mi sve, a ja ga castio dvaes evrica.
Brate jel vozis bus ili kamion