Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
niko

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby niko » Mon Feb 06, 2017 11:31 am

zanimljivo je to sto su Dule i Zabranjeni bili u sukobu dok je on bio ovde, a sada pricaju istu pricu.

cestitam na zasluzenoj pobedi.

riper

Postby riper » Mon Feb 06, 2017 11:34 am

Ne znam ko pljuje Novicu. Odlican igrac, lider ekipe. Mrzim ga jer igra protiv moje ekipe, ali to ne znaci da nije odlican igrac koji voli da povuce kada je najpotrebnije.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Feb 06, 2017 11:51 am

Neapoli wrote:Bulju bi vi prodali da imate u ekipi jednog Novicu, a ovde se zgrozavate na istog i brojite krvna zrnca. Normalno je da ce 40+- min da vas mrzi i da vas gazi i 40 razlike ako se ukaze prilika(a bogami ukazivala se) i to svako ko je bar jednom potrcao za loptom, a ima u sebi bar malo navijackog naboja zna. Bitno da 90% ljudi iz ove diskusije ne zna da uradi levi dvokorak, al su zato u proceni "mrznje u ocima" najbolji.

Retko iritantan kurton s onim izlivima emocija. To je verovatno i posledica cinjenice da je mogao mnogo vise samo da ga povrede nisu omele u karijeri koja je obecavala, pa je na kraju zavrsio tamo gde jeste. Jbg
bologna centrale

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Feb 06, 2017 12:08 pm

riper wrote:Rodjo, znas da nije tako, nije nas neko posebno unistavao. Mnoge uprave Zvezdi su nanele nemerljive stete. Neke su imale podrsku drzave, neke ne, ali ne smatram da je unistavanje KKCZ bila belosvetska zavera. Ono gde smo mi zamerali su trenuci kada je na parketu cinjeno sve, u trenucima kada smo bili konkurentni, da nam se ne da promil sanse da uzmemo titulu. A bilo je svega.

Ali ti mi sada nisi dao argument, kako je unisten Partizan, ako danasnji nivo funkcionisanja kluba nazivas unistenjem. Nama kako su pomagali, ostajali smo bez ekipe u sred sezone, bez koseva smo ostajali na treningu. Ali ajde recite kako su vas sjebali od 2012. do danas, konkretno. Ne moras cifre, posto niko ne zna Partizanove cifre dok vas neki bivsi igrac ne tuzi, nego onako uopsteno, ali sa makar nekim konkretnim merama koje su ucinjene protiv kluba.

Napisao sam pre nekoliko dana da Duletu i Daniloviću zameram zbog toga što Partizan nije ušao u UPPR kada je to trebalo uraditi.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Feb 06, 2017 12:19 pm

A zbog cega je uopste doslo do toga da neko razmislja da li je Partizan trebao ili ne da udje u UPPR, ako je sistemski bila zdrava institucija?
bologna centrale

riper

Postby riper » Mon Feb 06, 2017 12:29 pm

Ajde Rodjo realan odgovor, sta bi Partizan dobio time, kakva bi situacija bila danas, da li je na raspolaganju imao sve sanse kao Zvezda da uradi makar neke stvari (pre svega oko otplate poreza koji se nagomilao). U tvom poslednjem odgovoru si samo potvrdio, uspon Zvezde nije radjen paralelno sa rusenjem Partizana, makar ne u onom obliku kakvom ga dozivljavaju mnogi navijaci tog kluba, da je neko uzeo direktno Partizanu neki novac ili mu naplatio nesto sto nije trebalo da se naplati.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Feb 06, 2017 1:20 pm

aj kad dođem s posla

riper

Postby riper » Mon Feb 06, 2017 1:30 pm

Nemoj da zuris, ovo je ionako tema gde se vecito lome koplja.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Feb 06, 2017 1:39 pm

Да су ушли у уппр маг би испушио своја потраживања према партизаи-у. У суштини гробари и јесу анархија, они спајају неспојиво. Свако ко тражи своје паре је издајник осим мага, он кад тражи паре то су часови љубави. А за њихов не улазак у аппр криви су вучић и човић. Ова управа је снс-ова али они их не бојкотују због ето и због зато. ( немамо само ми цигани зашто? зато! :mrgreen: )

Али крајње је забавно читати све те њихове теорије завере око уништавања институције, око поштења и генерално свега о чему пишу од кад нису на врху.

Почев од најпоштенијих 6 титула од кад постоји фудбал па до најпоштенијег играња кошарке док су они доминирали.

Они прваци државе ми добијемо дерби - титула се узима на малим утакмицама. Ми прваци државе они добију дерби, вучић све наместио они су требали бити прваци јер су добили дерби.

Ми играмо евролигу они добију дерби - они су јачи него је нама вучић наместио да играмо евролигу, а са судијама и ђордијем средио 7 узастопних победа и тренутно пето место.
Они играју евролигу ми добијемо дерби, кога боли курац за небитне утакмице они су уморни, повређени, незаинтересовани.

просинечки их туче у 3 дербија за мање од два месеца, шта курац дерби кога још то занима ми смо прваци нас само занима титула, а она се не осваја на дербију него на малим утакмицама које је партизаи добио све и то најпоштеније од кад постоји лопта.

Ми прикажемо за сваког играча колико кошта-шта курац човић украо децу с косова. Они ни за једног играча не знају колико кошта, шта курац ко да је то битно бајо колико кошта играч он је дошо из 'мерике да игра за часове љубави и кикирики стипендију, то вучић довео пековића и јаничаре да нас униште, арапи руси помоћ државе...

татататираааааа :mrgreen:

Сељак

Postby Сељак » Mon Feb 06, 2017 2:36 pm

Гледам синоћ овај хапенинг, на страну што је Партизан великан европејске кошарке, увек се изненадим како се ови звездаши зентају партизановаца на терену, иако скоро 4 десетлећа пратим, ништа се ту не мења, а на папиру скупљи, бољи, јачи, уигранији... некако је све ово код Звезде на силу, није то то... не постаје се велик преко ноћи, и фертиг.
Седим испод прадединог дуда, а ви?

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Feb 06, 2017 2:50 pm

Tilt wrote:Nije instalirana da bi izunutra urušavala, nego da bi ćutali, pušili, drugi bili i plate dobijali pošto ništa drugo jbg ne znaju da rade, a to ih nije sramota.

Каква контрадикција у једној реченици :mrgreen:

Није инсталирана управа да би урушавала клуб, али су зато ту да би ћутали (на шта ћутали), пушили и други били и то у клубу који од кад постоји претендује да буде први. Ако то није урушавање, ја не знам шта јесте. Ал' добро, можда је то онај гробарски фазон који остали не капирају.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Feb 06, 2017 3:06 pm

Сељак wrote:Гледам синоћ овај хапенинг, на страну што је Партизан великан европејске кошарке, увек се изненадим како се ови звездаши зентају партизановаца на терену, иако скоро 4 десетлећа пратим, ништа се ту не мења, а на папиру скупљи, бољи, јачи, уигранији... некако је све ово код Звезде на силу, није то то... не постаје се велик преко ноћи, и фертиг.

90% ovih momaka igraju za klub od perioda prestanka vase dominacije, tako da je tesko da se nesto preterano boje bivseg velikana. To moze da bude meni problem koji sam iskompleksiran nasom 15ogodisnjom mukom, ali ne i njima. Sto se tice samog poraza, previse tekmi u poslednje dve nedelje, fizicka i emotivna ispraznjenost, od startne petorke samo dvojica u korektnom stanju, ostali i dalje povredjeni ili uopste ne igraju. To ti je citava problematika, pa ti prati i naredna 4 desetleca.
bologna centrale

Neapoli

Postby Neapoli » Mon Feb 06, 2017 3:46 pm

"Emotivna ispraznjenost"? Evo zaplakacu.

Na stranu kvaliteti jedne i druge ekipe, budzeti i ostale zajebancije, provlaci se neka teza o umoru,zasicenosti. Ove sezone czt je odigrala okruglo 5 utakmica vise od nas, tako da te izgovore o nekakvom "emotivnom praznjenju" ostavi za rsb masinu.

I jos jedna stvar, mi smo i pored 20ak utakmica godisnje u euroligi(svojevremeno dok smo igrali) stizali da vas nataknemo na stoka razliku, al tad nisu postojali ovi novokomponovani "emotivno ispraznjeni" termini.

Sta znaci korektno stanje? Evo ja za par godina koliko sam ziveo od te iste kosarke, nikad nisam cuo za korektno stanje kosarkasa. Ili si fizicki spreman za utakmicu ili nisi i to je vrlo prosta materija.
Veruj ti meni da su svih 24 igraca iz rostera sinoc bili maksimalno spremni na svoje zadatke i minute.

I jos jedna stavka gde se vidi koliko ne znas, raspitaj se malo iz igracke perspektive da li je u jeku sezone igracima bolje da imaju u dve nedelje "previse tekmi" ili previse treninga.

Sinoc smo vas dobili na frku,momentum i vasu nervozu i to je jedina analiza sinocnjeg kako neki kazu "hrkljusa".
Last edited by Neapoli on Mon Feb 06, 2017 3:49 pm, edited 1 time in total.

njasvi

Postby njasvi » Mon Feb 06, 2017 3:49 pm

sta ovde ljudi pisu ?!

dobili smo vas sad i ko zna dal cemo ijednu jos dobiti ove sezone, uhvatili vas na umor, los dan, los sut, mi odigrali vrv najbolje ove sezone, sem skoka sve ostalo je bilo manje vise ok (mada mi centre imamo samo na papiru), smanjili izgubljene lopte, dobro smo sutirali slobodna bacanja, pogadjali smo kad je bilo najbitnije... poklopile se kockice, uspeli smo nekako da iscupamo pobedu i sta sad, otkinucete nas i u kupu i u ostalim derbijima, kvalitet je ne sumljivo na vasoj strani, kad budete odmorni i stegnete u odbrani, nemamo mi tu sta da trazimo, sutiracemo vrv trojke dok ulaze i ako ulaze bicemo tu negde, kad to stane, vi idete na plus i dovidjenja prijatno...

riper wrote:u sezoni sa najmanjim budzetom u istoriji (reci Todorica), vi imate jednog aktivnog reprezentativca i cetiri Amerikanca uz propustenu priliku da dovedete bivseg kapitena reprezentacije.

:shock: aj rezi da se zaje.avas
04 X 1945

Istok

Postby Istok » Mon Feb 06, 2017 4:05 pm

B.Centrale wrote:
Сељак wrote:Гледам синоћ овај хапенинг, на страну што је Партизан великан европејске кошарке, увек се изненадим како се ови звездаши зентају партизановаца на терену, иако скоро 4 десетлећа пратим, ништа се ту не мења, а на папиру скупљи, бољи, јачи, уигранији... некако је све ово код Звезде на силу, није то то... не постаје се велик преко ноћи, и фертиг.

90% ovih momaka igraju za klub od perioda prestanka vase dominacije, tako da je tesko da se nesto preterano boje bivseg velikana. To moze da bude meni problem koji sam iskompleksiran nasom 15ogodisnjom mukom, ali ne i njima. Sto se tice samog poraza, previse tekmi u poslednje dve nedelje, fizicka i emotivna ispraznjenost, od startne petorke samo dvojica u korektnom stanju, ostali i dalje povredjeni ili uopste ne igraju. To ti je citava problematika, pa ti prati i naredna 4 desetleca.

Kakva muka samo 15godina? Od 1955.godine, dakle za 62godine zivota vi imate 7 titula (1969, 1972, 1993, 1994, 1998, 2015, 2016). To je polovina Duletove dominacije. O Evropskim trofejima je suvisno pricati.

Partizan, Cibona, Jugoplastika, Bosna, Olimpija, Crvena zvezda.

De facto.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Feb 06, 2017 4:20 pm

Neapoli wrote:"Emotivna ispraznjenost"? Evo zaplakacu.

Na stranu kvaliteti jedne i druge ekipe, budzeti i ostale zajebancije, provlaci se neka teza o umoru,zasicenosti. Ove sezone czt je odigrala okruglo 5 utakmica vise od nas, tako da te izgovore o nekakvom "emotivnom praznjenju" ostavi za rsb masinu.

I jos jedna stvar, mi smo i pored 20ak utakmica godisnje u euroligi(svojevremeno dok smo igrali) stizali da vas nataknemo na stoka razliku, al tad nisu postojali ovi novokomponovani "emotivno ispraznjeni" termini.

Sta znaci korektno stanje? Evo ja za par godina koliko sam ziveo od te iste kosarke, nikad nisam cuo za korektno stanje kosarkasa. Ili si fizicki spreman za utakmicu ili nisi i to je vrlo prosta materija.
Veruj ti meni da su svih 24 igraca iz rostera sinoc bili maksimalno spremni na svoje zadatke i minute.

I jos jedna stavka gde se vidi koliko ne znas, raspitaj se malo iz igracke perspektive da li je u jeku sezone igracima bolje da imaju u dve nedelje "previse tekmi" ili previse treninga.

Sinoc smo vas dobili na frku,momentum i vasu nervozu i to je jedina analiza sinocnjeg kako neki kazu "hrkljusa".

7 uzastopnih pobeda u EL i bez poraza u ABA, i ti meni ovde kenjas kako ne dolazi do praznjenja? Pa da si ziveo jos 107 godina od kosarke, bilo bi produktivnije da menjas profesiju, jer ti slabo ide ovaj fazon. Mi smo motivaciono pali usled fizickog zamora i to je to. Znas dobro kako se putovalo i kako se spavalo po aerodromima a ide se na noge ozbiljnim pretendentima na najvece plasmane, dok je stil igre zasnovan na cvrstoj odbrani a ona prevashodno na presingu na bekovima. Sve to ostavi traga i bez obzira na dobar kondicioni rad, dolazi do povreda usled nemogucnosti za dovoljni oporavak. Kenjas ovde o rosteru, a od startne petorke, nama tri igraca ili igraju povredjeni ili ne igraju uopste. Veruj ti meni da su Kuzmic a posebno Jovic igrali pod evidentnim naporom, i da se na kraju krajeva to i odrazilo na konacni rezultat.

Pobeda je zasluzena, nema spora, ali nema veze sa frkom i nasom nervozom, vec jednostavno losom igrom, koja je sasvim razumljivo dosla usled pomenutih faktora, a sto je na kraju krajeva i bilo ocekivano posle duzeg period odlicnih igara u protekla dva meseca. Kraj price. Inace, ono sinoc je bilo sve samo ne kosarka, tragicna igra na obe strane, s tim sto je to za nas ipak prelazni period, a vi.... S ovim timom, tesko da postoji bilo kakav smisao.
bologna centrale

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Feb 06, 2017 4:27 pm

Istok wrote:Kakva muka samo 15godina? Od 1955.godine, dakle za 62godine zivota vi imate 7 titula (1969, 1972, 1993, 1994, 1998, 2015, 2016). To je polovina Duletove dominacije. O Evropskim trofejima je suvisno pricati.

Partizan, Cibona, Jugoplastika, Bosna, Olimpija, Crvena zvezda.

De facto.

Steta sto slabo poznajes istorijat svog kluba. U ex-YU imate koliko se secam 4 titule, s tim da prvih 30 godina postojanja niste kurca osvojili. A najsvetliji period (ne racunajuci Istanbul) je jedan od najmracnijih perioda novije srpske istorije, od politike, ekonomije, preko kulture pa sve do sporta. A sta ste u tom periodu radili i kako ste imali tapiju nad kriminalnim aktivnostima u srpskom sportu, to svi znamo i dobro se secamo. Tako da tu pricu probaj da prodas nekom drugom.
bologna centrale

Tilt

Postby Tilt » Mon Feb 06, 2017 4:30 pm

pustinjska lisica wrote:Каква контрадикција у једној реченици :mrgreen:

Није инсталирана управа да би урушавала клуб, али су зато ту да би ћутали (на шта ћутали), пушили и други били и то у клубу који од кад постоји претендује да буде први. Ако то није урушавање, ја не знам шта јесте. Ал' добро, можда је то онај гробарски фазон који остали не капирају.

Da si pročitao šta je on napisao onda bi ti bilo jasno.

Govorim za jednu te istu grupu ljudi koja je ostala gde je i bila i nastavila da radi šta je i radila - ništa korisno. Znači niko nije organizovao neke tamo pavijane i doveo ih da nešto razjebu. Kako je to moguće, objasniću čim malo dodjem sebi od posla.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Feb 06, 2017 4:31 pm

A to sto stavljas Partizan ispred Jugoplastike i Cibone u evropskim okvirima, to je tek ta cuvena grobarska objektivnost.
bologna centrale

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Feb 06, 2017 4:35 pm

na konto price, kad je ko poceo da prati i da igra kosarku...

kkpfc

Image

kkcz

Image

ako laze vikipedija, lazem i ja :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Return to “Само опуштено”