Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
фикрета

Re: Вести

Postby фикрета » Mon Aug 08, 2016 6:29 pm

suska se da selakovica sprema kao kandidata za predsednika srbije
kako god
narod birao,eto mu
nella koja poznaje spanski jezik,ana kojoj je glavna referenca sto je lezbejka,nebojsa iz beograda....

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Aug 08, 2016 7:07 pm

Селаковић је један класичан безлични потрчко, који је са 29 година постављен на место министра правде, а да му је пре тога једино искуство било место сарадника у настави и то на предмету Упоредно правна традиција, дакле историјско правни предмет. Да не причамо о још једној квазиреформи правосуђа спроведеној за његова вакта (она из 2014. године), увођење прескупе и надасве непотребне институције Јавног беженика (још један начин за млаћење пара за владајућу странку), муљање са приватним извршитељима (избацивање ДС-ових и убацивање СНС-ових људи међ' исте, а у сваком случају рекетирање већине њих за страначку касу, преко леђа грађана), стално мењање седишта судова...

Јасно је да је он ту био пиун, што га наравно не амнестира одговорности, али немојте ми молим вас о неком његовом патриотизму и слично.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет

tizlabor

Postby tizlabor » Mon Aug 08, 2016 7:32 pm

Jel to se vi drkate hvaljenjem Selakovica?

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Aug 08, 2016 7:34 pm

Image
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

јахач магле

Postby јахач магле » Mon Aug 08, 2016 8:17 pm

Ма кад год неко остане без функције из ко зна ког разлога одмах га проглашавају за дисидента.
...Сијају звезде као очи конобарице...

Nexon

Postby Nexon » Mon Aug 08, 2016 9:12 pm

фикрета wrote:suska se da selakovica sprema kao kandidata za predsednika srbije
kako god
narod birao,eto mu
nella koja poznaje spanski jezik,ana kojoj je glavna referenca sto je lezbejka,nebojsa iz beograda....

То би могло бити, да буде за председника. А, слажем се са Ромелом, он је наставио катастрофу у правосуђу али погледај ко га замењује и ко се убацује у владу.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Mon Aug 08, 2016 9:36 pm

Ма какве Крајине, Косова, Метохије пичкематерине, ми не заслужујемо ни ово што имамо. Оваква политика није од јуче, Београд се према припиздинама(за Београђане је припиздина све што није Београд) на сличан начин понаша током целе модерне историје Србије. Небитно да ли је та припиздина Тетово, Бар, Бенковац, Приједор, Пирот, а онда се неко чуди што нам је држава све мања. Иначе аутор текста је направио одлично поређење са Шкотском. Запитајте се зашто је Шкотска на референдуму гласала за останак у Британији.

http://www.danas.rs/kolumnisti/kolumnisti.1154.html?news_id=325167&title=Šta+će+nam+Trgovište%2C+Bosilegrad%2C+Babušnica%3F
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Mon Aug 08, 2016 10:54 pm

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Aug 09, 2016 12:03 am

Удави се човек пред два спасилачка чамца...ужас.

Мићара

Postby Мићара » Tue Aug 09, 2016 12:56 am

Брука и срамота за ове баксузе на овим чамцима, организација 0 после сваког скока , чамац би требао да крене одмах до скакча без обзира да ли он показује знаке за помоћ или не, плус овај као скаче са боцом у воду на ком има џекет треба му бар 15 секунди да издува џекет и крене да тоне, а ови дебили гледају около не смије нико да скочи за ликом (и сви имају прслуке са којим не можеш заронити.) Страшно...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Tue Aug 09, 2016 9:10 am

Апсолутно се слажем са вама, као уосталом и сви људи који су били на обали прекјуче.
Имате на овом видеу изјаву дјечака који је из публике скочио и која све говори о тим у чамцима. ;) од 0:56

Nexon

Postby Nexon » Tue Aug 09, 2016 6:28 pm

Шешељ и Вучић се лепо спрдају са народом и скупштином али њима забавно.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Tue Aug 09, 2016 8:24 pm

Стара олињала режимска дроља звана Војислав Шешељ добацује и подржава свог новог господара, који чемер. Поздрав за све који су гласали за говно муријашко-радикалско комунистичког порекла... Благо свима који су далеко одавде.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Nexon

Postby Nexon » Tue Aug 09, 2016 10:48 pm

Пре 5 дана су пуштали крокодилске сузе за Србе прогнане из Лике, Даламције, Кордуна и Баније а данас их по наредби ЕУ одбацују

Žrtve "Oluje" gube sva prava u Srbiji
09. 08. 2016

Preživeli iz "Oluje" i članovi porodica žrtava u Srbiji 21 godinu kasnije gube status civilne žrtve rata po odluci Ministarstva rada i socijalne politike.
Takođe, otvoreno Poglavlje 23 obavezuje Srbiju da postupi u skladu s preporukama EU.

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Tue Aug 09, 2016 11:24 pm

говна полтронска... фуј... јебала вас еу
...нису твоји вуци мртви само вребају...

brucelee

Postby brucelee » Tue Aug 09, 2016 11:55 pm

Nexon

Postby Nexon » Wed Aug 10, 2016 12:31 am

Иначе још једна занимљивост, Срби на КиМ, и то централном делу, имају три пута већи наталитет од Срба у остатку Србије, говорим о просеку. Врло занимљиво.

Постоје две Србије – једна у Вучићевом експозеу, а друга у реалности

На питање шта мисли о тренутној власти, велики српски драмски уметник Петар Божовић рекао је да је Александар Вучић дао огроман допринос драмској уметности. И заиста, глуми мандатара Вучића нема краја! Три месеца не може да формира Владу, а онда заказују седницу у року од 24 сата.

Довољно је навести пример да посланичка група Двери укупно за учешће у расправи има онолико минута, колико је Вучић имао сати за свој експозе. Он је говорио 6 сати, а нама следује 6 минута. Тиме Вучићев режим наставља да понижава најважнију државну институцију – Народну скупштину.

Од 2012. јавни дуг повећан је за 9 милијарди евра и достигао преко 70% БДП-а. Економски гледано Вучић и у овом мандату наставља Динкићеву политику задуживања државе према ММФ-у и Светској банци, и није случајно да је окружен кадровима пропале Г17+, као и ДС и СПС, које мандатар оптужује да су упропастили државу.

У новој Влади нема Министарства за породицу, иако је у мандатровом експозеу констатовано да је бела куга један од највећих проблема са којим се српско друштво суочава. Нема ни Министарства за расејање. За нову владу наши сународници широм света остају странци, и још горе од тога, јер су странци овде добро дошли кад инвестирају, а српско расејање нема никакве погодности за улагање у своју отаџбину. У експозеу нема једног од најважнијег питања за Србију данас, а то је заустављање банкарске пљачке грађана Србије и заштита презадужених породица. Нема ни решења за породице које су у дужничком ропству према кредитима индексираним у швајцарским францима.

Крај привременог смањења плата и пензија које траје већ три године многи пензионери неће дочекати, а камоли повећање! Буџет за пољопривреду је и даље скандалозно мали и не испуњава законски минимум од 5% укупног буџета. Српски сељаци осећају се остављени од своје државе која више помаже долазак великих страних трговинских ланаца него домаћу пољопривреду. Прибојавамо се да ће у току мандата ове Владе бити покушај увођења ГМО хране и семена на мала врата, кроз приступање Светској трговинској организацији, што ће угрозити прехрамбену и здравствену безбедност, а домаћу пољопривреду додатно уништити.

Вучић је последњи еврофанатик у Европи. Нико више озбиљан не верује у Европску Унију, a мандатар и после BREXIT-а и даље хоће у ЕУ?

Сарадња досадашње владе са Русијом била је празна прича и обичан политички маркетинг. Где су руске инвестиције, где заједничка предузећа, где међудржавни споразуми о појачаном извозу наше робе на огромно руско и евроазијско тржиште?

На слепом путу у ЕУ нова влада је спремна да жртвује сваки национални и државни интерес. Двери им поручују: права политика је: Мање ЕУ – више Русије. Будућност Европе је у Европи нација којој неће командовати администрација из Брисела. Размишљајте хитно о Европи после Европске Уније и нашем месту у њој. Размишљајте хитно о Русији као новом међународном центру моћи који нас никада није бомбардовао, који се бори за очување КиМ у саставу Србије и који нам нуди сарадњу у политичком, економском и војно-безбедносном смислу.

Не видимо перспективу Србије са овом Владом, видимо наставак празних прича и политичког маркетинга, нови допринос драмској уметности, али не и бољем и уређенијем животу у Србији.

Посланичка група
Српског покрета Двери

Узгред, Вучић најављује увоз генетски модификoване хране и то оправдава ноторним лажима.

Стручњаци о постојећем Закону о генетички модификованим организмима. Притисци лобиста из ЕУ, САД и Светске трговинске организације

Српску пољопривреду не чека блистава будућност. Нарочито, ако се узме у обзир да ће будућа ресорна министарства морати да се позабаве изменама постојећег Закона о генетски модификованој храни, па чак и да дозволе промет ГМ производа. То су, између осталог, и водећи услови приступања Европској унији и Светској трговинској организацији.

– Уколико будуће Министарство пољопривреде промени постојећи Закон о ГМО, а Европска унија престане да постоји у облику какву је данас познајемо, то би била најгора могућа солуција – упозорава агроекономиста Миладин Шеварлић.

– Засад не видим журбу да било шта мењамо, пре него што буде извесно када ћемо ући у ЕУ. Притисци сигурно постоје. Нарочито од Светске трговинске организације, ГМО лобиста у ЕУ и САД, одакле је и најзначајнија компанија „Монсанто“. То су огромни економски интереси, али не само произвођача ГМ семена, већ и оних који се баве тоталним хербицидима. Без тога, већина ГМ семена не би могла да буде примењена у пољопривредној производњи.

Уколико Србија дозволи промет ГМ робе, професор Шеварлић каже да ће наша земља тада морати да издваја додатна средства за контролу тих производа. Уз то, ствара се нелојална конкуренција српским пољопривредницима, јер европски и амерички фармери имају веће субвенције.

Мићара

Postby Мићара » Wed Aug 10, 2016 2:24 am

MentalitaBelgrado wrote:говна полтронска... фуј... јебала вас еу

Није то еу, то је само изговор то је нешто њихово....
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

stara pizda

Postby stara pizda » Wed Aug 10, 2016 4:05 am

Ma ne ginu nama ocigledno neka velika sranja u skorije vreme, samo se nadam da se ovaj put nece Srbi deliti na partizane i cetnike, nego na NAROD i politicare. Ili neka kometa da pre toga resi probleme, ovako vise ne ide...

Nexon

Postby Nexon » Wed Aug 10, 2016 9:25 pm

Након овога говора, Маја Гојковиће је забранила Бошку Обрадовићу да реплицира Вучићу иако је имао све основе и она му обећала(има снимљено), мада се Вучић више бавио са дсс него ли Дверима у обраћању.

Предлажем да одгледате,

Такође бих поздравио Мартиновића који је једино скочио на говор Бошка Обрадовића да лаже, пошто је рекао да су Двери биле некад у власти, што је ноторна лаж(има снимљено)

Return to “Само опуштено”