Задњи филм који сам погледао
- Кудрави Гаучос
Re: Задњи филм који сам погледао
Јесте, Бред је брат, реално. Водио га Бота Николић и на Мару да гледа Звезду (најозбиљније) док је клинац био, кад је снимао онај муви са Миленом Дравић.. Не знам шта му би да се петља с оном дегенеричном крбуљом, ал' јебешга, оклизну се и најбољи. И добар је глумац, нема шта.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Занемарујем тактику wrote:Где си га одгледао? У биоскопу или има на нету негде?
Ima na piratima.
Ovo neće na dobro da izađe...
- Занемарујем тактику
Panzram wrote:Занемарујем тактику wrote:Где си га одгледао? У биоскопу или има на нету негде?
Ima na piratima.
Хвала Тезви.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
Rođaci wrote:Pit je car, glumio je u sjajnim filmovima i svuda je odličan
mejnstrim je zbog svoje face, al on je kao lik veliki gospodin, više puta je rekao da mu je idealan način za provođenje vremena da se ušljema ili navari kod kuće i leži na kauču po ceo dan
To je neki Bekam fenomen. Stalno prisutan, zaboraviš čime se bavi, a onda se čovek pojavi malo u Evropi i vidiš da je pre svega dobar fudbaler.
Bred Pit je igrao uloge koje se dosta razlikuju i to je po meni dokaz koliko je kvalitetan glumac. Uzmeš njegove filmove da izlistaš i sve ti bude jasno. Nije Džoni Dep fazon, uglavnom neki ekscentrični likovi itd.
Nego dajte još neke špance. Gledao: Tajna u njihovim očima, skriveno lice, onog domara, leš, divlje priče.
El Crimen Perfecto
La Comunidad
La Comunidad
Svaki sa Rikardom Darinom.
Truman je sjajan.
Svaki koji sr može naći da se skine.
Truman je sjajan.
Svaki koji sr može naći da se skine.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Rođaci wrote:El Crimen Perfecto
La Comunidad
Kakvi su ti ?
- lost&found
Tilt wrote:Rođaci wrote:Pit je car, glumio je u sjajnim filmovima i svuda je odličan
mejnstrim je zbog svoje face, al on je kao lik veliki gospodin, više puta je rekao da mu je idealan način za provođenje vremena da se ušljema ili navari kod kuće i leži na kauču po ceo dan
To je neki Bekam fenomen. Stalno prisutan, zaboraviš čime se bavi, a onda se čovek pojavi malo u Evropi i vidiš da je pre svega dobar fudbaler.
Bred Pit je igrao uloge koje se dosta razlikuju i to je po meni dokaz koliko je kvalitetan glumac. Uzmeš njegove filmove da izlistaš i sve ti bude jasno. Nije Džoni Dep fazon, uglavnom neki ekscentrični likovi itd.
Nego dajte još neke špance. Gledao: Tajna u njihovim očima, skriveno lice, onog domara, leš, divlje priče.
SIn Nombre
http://www.imdb.com/title/tt1127715/?ref_=nv_sr_1
Nije spanski, al dobar. Pogotovu ce ti se svideti ako pratis temu Bande
Swallow wrote:Rođaci wrote:El Crimen Perfecto
La Comunidad
Kakvi su ti ?
meni odlični
prvi je o liku koji je glavni šmeker u velikoj prodavnici u kojoj radi, sve ribe se lože na njega, ali onda mu kreće pakao sa jedinom koju neće ni da pogleda
a drugi je o ribi koja se useljava u zgradu punu ludaka koji svi žele da dođu do nečega što se nalazi u tom stanu
pogledaj, kratki su
prvi 1:45, drugi 1:50
- Занемарујем тактику
Огледао сам Устав Републике Хрватске, може се погледати. Глоговац помера стандарде које је поставио, прича је занимљива, а редитељ је одличан.
Поред оних које ти је набројао Кум Жоржо додао бих и Сутра ујутру и Хадерсфилд обавезно.
Очајник wrote:Јесу ли снимили неки нормалан домаћи филм?
Не сећам се кад сам последњи пут гледао наш филм.
Поред оних које ти је набројао Кум Жоржо додао бих и Сутра ујутру и Хадерсфилд обавезно.
Odgledah na silu The Shining. Definitvno mi je Kjubrik misterija, tj većinom ne razumem njegove filmove, odnosno po čemu su kultni. Paklena pomorandža, Širom zatvorenih očiju, Odiseja 2001, pa sad i Isijavanje, niti jedan film mi nije legao.
Nameravao sam u skorije vreme da pogledam i Dr Strejndžlava, ali mislim da bi samo gubio vreme.
Nameravao sam u skorije vreme da pogledam i Dr Strejndžlava, ali mislim da bi samo gubio vreme.
- UltrasDoras
ja nisam bio toliko uporan, poslije clockwork orange i shininga sam reko marš
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Meni se samo odiseja nije svidela, svi ostali su top! Odgledaj strejndzlava, sigurno ce ti se svideti
Dajte španske al neke misterije, ovo gore navedeno sam sve gledo.
Ovo neće na dobro da izađe...
Tezvi, probaj ovo ako nisi. Meni djelovaše ok.
Jes da je francuski al jebeš ga.
Jes da je francuski al jebeš ga.
Кум Жоржо wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0309832/
Jedan krajnje neobičan, na momentima i prilično bizaran francuski horor/drama (mada više drama).
Radnja filma je smještena u zatvorskoj ćeliji, glavni protagonisti su četiri zatvorenika. I onu sami neobični, jedan od njih je polu-žena
U njihovom zatvorskom životu se sve mijenja kad pronađu misteriozni dnevnik, skriven u zidu ćelije.
Ne znam šta bih rekao, neobičan, bizaran ali možda se može svidjeti nekome. Npr Tezviju.
- Занемарујем тактику
http://www.imdb.com/title/tt0053198/?ref_=wl_li_tt
Ништа посебно, могу рећи чак и срање. Волим ове класике, чак и када су спори и без неке претерано занимљиве радње пронађем у њима нешто вредно пажње, али овде буквално ништа.
Ништа посебно, могу рећи чак и срање. Волим ове класике, чак и када су спори и без неке претерано занимљиве радње пронађем у њима нешто вредно пажње, али овде буквално ништа.
- Занемарујем тактику
Rođaci wrote:pogledaj ovaj, ako nisi
It's a Wonderful Life (1946)
http://www.imdb.com/title/tt0038650/
Нисам, иде у вочлист.
Занемарујем тактику wrote:Огледао сам Устав Републике Хрватске, може се погледати. Глоговац помера стандарде које је поставио, прича је занимљива, а редитељ је одличан.Очајник wrote:Јесу ли снимили неки нормалан домаћи филм?
Не сећам се кад сам последњи пут гледао наш филм.
Sjajan!
Baš se odmah vidi da je Oleg Novković upleo prste.
- lost&found
Gone Baby Gone (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0452623/?ref_=nv_sr_1
Preporucio ga neko skoro , pa reko da odgledam. Cudan film, prvi put gledam Casey Affleck-a , cudno glumi , al ima neki smek. Dobar plot twist na kraju.
http://www.imdb.com/title/tt0452623/?ref_=nv_sr_1
Preporucio ga neko skoro , pa reko da odgledam. Cudan film, prvi put gledam Casey Affleck-a , cudno glumi , al ima neki smek. Dobar plot twist na kraju.