Вести
Re: Вести
Ти муџосе не можеш никада ослабити. Једино шта можеш је да им звекнеш санкције, сјебеш економију, промениш власт, али ће они и даље остати пацови који ће се дићи за Алаха.
Веруј не постоји никаква разлика у том смислу између муџоса из Сирије и оног много образованијег, дисциплинованијег из рецимо Немачке, Француске..
Колико год да је спознао културу европљана, видео цивилизације њима је једно заједничко. Они ће се позвати на џихад. И онај из Марсеја и онај у пустињи из Афганистана, где год.
Слажем се да им треба ј... матер да се мало смире, али опет планови УС и РУ су сасвим другачији. Јебе се америма што ће доћи пар милиона избеглица у Европу, они ће покупити нафту по шта су и дошли а уједно им и одговара исламизација ЕУ и све чешћа срања са муслиманима.
Веруј не постоји никаква разлика у том смислу између муџоса из Сирије и оног много образованијег, дисциплинованијег из рецимо Немачке, Француске..
Колико год да је спознао културу европљана, видео цивилизације њима је једно заједничко. Они ће се позвати на џихад. И онај из Марсеја и онај у пустињи из Афганистана, где год.
Слажем се да им треба ј... матер да се мало смире, али опет планови УС и РУ су сасвим другачији. Јебе се америма што ће доћи пар милиона избеглица у Европу, они ће покупити нафту по шта су и дошли а уједно им и одговара исламизација ЕУ и све чешћа срања са муслиманима.
(Street Force / Curva Orientale)
Poznajem brdo ljudi koji idu na proteste protiv vlasti Beograda. Niko od njih nije u bilo kakvim organizacijama, niti su nekakvi strani plaćenici itd. Većinom su programeri, nisu dokoličari koji žive kod roditelja u 30 godina. Povod za organizovanje protesta je sasvim legitiman i mislim da se ovde ne shvata koliko je ozbiljno to što se desilo u izbornoj noći.
Ono što jeste problem je to što su se protestu prišljamčile kojekakve LGBT organizacije, ovi i oni fondovi i ostala govna, što odmah dovodi u sumnju pozadinu svega toga. Nemam pojma kako izgleda sve to uživo, nisam bio nijednom, ali pola te mase deluje kao ekipa sa neke kreativne radionice pičke materine i svi su odvratni.
Ono što jeste problem je to što su se protestu prišljamčile kojekakve LGBT organizacije, ovi i oni fondovi i ostala govna, što odmah dovodi u sumnju pozadinu svega toga. Nemam pojma kako izgleda sve to uživo, nisam bio nijednom, ali pola te mase deluje kao ekipa sa neke kreativne radionice pičke materine i svi su odvratni.
-
Ево ови клинци се отворили опет за ову једну факин заставу Востани Сербие... добро је нису склонили са стране као прошли пут.
![Image](https://s32.postimg.org/v8goclrid/13769581_646356845541824_6005457614448695522_n.jpg)
@Rođaci Као да сам на твитеру или оном гробарском авангарда форуму прочитао да неки партизановци иду као на то да блеје јер је као против власти курац палац и знам да је неко написао да је тотална анархија каквих све ликова има... значи НАПОМИЊЕМ не гробари већ обични симпатизери па ако знаш нешто о томе пошто имаш слику какву имаш на аватару![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Image](https://s32.postimg.org/v8goclrid/13769581_646356845541824_6005457614448695522_n.jpg)
@Rođaci Као да сам на твитеру или оном гробарском авангарда форуму прочитао да неки партизановци иду као на то да блеје јер је као против власти курац палац и знам да је неко написао да је тотална анархија каквих све ликова има... значи НАПОМИЊЕМ не гробари већ обични симпатизери па ако знаш нешто о томе пошто имаш слику какву имаш на аватару
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
nemam pojma, od kako nema JF foruma ne pratim ništa drugo
niko od tih likova sa tih slika nije primirisao bilo kakvom protestu povodom nepravedno osuđenih navijača, povodom Kosova, verujem da ogroman broj ni na izbore nije izašao, a verovatno se svi zalažu za ulazak u EU
treba napalm baciti
edit: naravno, Krcunija je najbolja stranica na čitavom Internetu
kad smo kod toga
![Image](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13775443_303797899967783_580779351637816696_n.jpg?oh=2a7f4efe06512e274503766350c856d5&oe=5826954C)
niko od tih likova sa tih slika nije primirisao bilo kakvom protestu povodom nepravedno osuđenih navijača, povodom Kosova, verujem da ogroman broj ni na izbore nije izašao, a verovatno se svi zalažu za ulazak u EU
treba napalm baciti
edit: naravno, Krcunija je najbolja stranica na čitavom Internetu
kad smo kod toga
![Image](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13775443_303797899967783_580779351637816696_n.jpg?oh=2a7f4efe06512e274503766350c856d5&oe=5826954C)
Наравно да добијају новце са запада али исто је и са Вучићем. Управо на ртс иде емисија која глорифиује еу, нема никог из опозиције, нема никог против еу. Већ данима Вучић промовише еу и на сваки начин покушава да дигне рејтинг еу, иако је питање да ли ће опстати због изласка УК из еу, да нас еу уцењује на челику итд. До јуче је жвалио како га обарају а данас се сагиње по Бриселу и извештачено смеје.
Овде више није проблем то, већ на који начин се пробити у широке кругове људи преко медија, јер једино то држи Вучићеве лажи. Све тв са националном фреквенцијом су његове, и то је кључ његове власти(држи и штампане медије масовно али кључ је тв). РТС од избора није имао емисију у којој је био неко из опозиције(прошло је 3 месеца, што је фасинантно пошто нема још владе иако Вучић има апсолутну већину, спрда се са државом), да не говорим о некоме ко је против еу, док Вучић не силази, иако сви плаћамо за тај ртс. Једино био Шешељ на пинку да пљује по дверима, и ако још нешто каже-супер, али је велико питање да ли је он опозиција.
Овде више није проблем то, већ на који начин се пробити у широке кругове људи преко медија, јер једино то држи Вучићеве лажи. Све тв са националном фреквенцијом су његове, и то је кључ његове власти(држи и штампане медије масовно али кључ је тв). РТС од избора није имао емисију у којој је био неко из опозиције(прошло је 3 месеца, што је фасинантно пошто нема још владе иако Вучић има апсолутну већину, спрда се са државом), да не говорим о некоме ко је против еу, док Вучић не силази, иако сви плаћамо за тај ртс. Једино био Шешељ на пинку да пљује по дверима, и ако још нешто каже-супер, али је велико питање да ли је он опозиција.
- Лудак из луднице
Pocece situacija sve vise da lici na onu u Ukrajini. I tamo je pro-evropski sljam ustao protiv pro-evropskog sljama Janukovica ( koji je u zadnjih godinu-dve malo vise okrenuo kurs ka Putinu, ali nista preterano svakako je bio maltene isti kurac kao ovi ) .
I onda imas 2 naizgled suprostavljene strane, a sustinski iste. Tako je i ovde sa patkicom i Vucicem. Zato je neophodno postojanje trece, nacionalne , snazne opcije koja bi cvrsto drzala ljude uz sebe i samim tim sprecila njihov odlazak na stranu patkice ( kao sto se u ukr desilo).
Kod nas je SRS na strani Vucica, a dveri-dss su setali s ovim sljamom i nakon toga tek nesto stidljivo prozborili koju rec protiv njih.
Patkica sama po sebi nije opasna, jer je za sada cine moroni koji ne bi mogli kamen sa zemlje da podignu. Problem ce biti kada oni skapiraju da njihov radikalan anti-nacionalni karakter koji imaju ne moze da okupi kriticnu masu, e onda ce i oni okrenuti svoj ideoloski pravac siguran sam u to, i radice tako da se dopadnu i 'patriotama' i eu fanaticima. Tada ce mnogi da nasednu, i tu lezi potencijalna opasnost.
I onda imas 2 naizgled suprostavljene strane, a sustinski iste. Tako je i ovde sa patkicom i Vucicem. Zato je neophodno postojanje trece, nacionalne , snazne opcije koja bi cvrsto drzala ljude uz sebe i samim tim sprecila njihov odlazak na stranu patkice ( kao sto se u ukr desilo).
Kod nas je SRS na strani Vucica, a dveri-dss su setali s ovim sljamom i nakon toga tek nesto stidljivo prozborili koju rec protiv njih.
Patkica sama po sebi nije opasna, jer je za sada cine moroni koji ne bi mogli kamen sa zemlje da podignu. Problem ce biti kada oni skapiraju da njihov radikalan anti-nacionalni karakter koji imaju ne moze da okupi kriticnu masu, e onda ce i oni okrenuti svoj ideoloski pravac siguran sam u to, i radice tako da se dopadnu i 'patriotama' i eu fanaticima. Tada ce mnogi da nasednu, i tu lezi potencijalna opasnost.
О каквим ви стварима причате... 2 милиона комуниста има још живих у сред Србије... Колико само Томислава Марчинка има Србија
Велики Београд Српски град, Чикаго је српски град а не Београд...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Влада Паликућа
Шеф словачке дипломатије Мирослав Лајчак поручио је: "Отворили смо поглавља, учинили смо велики помак у приближавању Србије и Уније, а тај помак носи јаку поруку – да ће Србија, ако уради домаћи задатак, напредовати у процесу проширења."
"Знамо да имамо много недостатака, да морамо много тога да исправимо и да променимо у себи и код себе''
Докле се срозава ова наша територијална област пред еу цркотином
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Двери и дсс нису заједно више, они можда сарађују по неким питањима али нису иста странка. Примера ради, дсс је ушао у власт са снс на Врачару а Двери нису и јуре тог што је прелетео.
Ја се не сећам да је Бошко Обрадовић био на тим протестима, била је Санда Рашковић Ивић, био је Пајтић, био Тадић, Радуловић је још увек присутан. Истина је да су Двери, на мислим првом протесту били подржали акцију да би се открило ко је рушио(тада је протест био искључиво да се открије ко руши по Беоргаду без дозволе, чак је и Шешељ говорио о Весићу, док је говорио да је коалицаја са дс најбоља ствар за срс на Старом граду, док га жути нису охладили и рекли да не желе ништа са њиме), јер се тада Вучић правио наиван да би касније признао да су његови. Али већ код наредног скупа, када су се појавили разни комунисти, хомоси и та екипа, Двери се дистанцирају, практично одмах, пре више од месец дана, иако пише 30. јун о овоме се причало код Двери почетком јуна, тако нешто, ово је само ново дизање старог снимка, када је била та онлајн комуникација Бошка са гласачима, као што видите чита питања са таблета. Можете то проверити када је било.
Иначе мени се не свиђа што Двери нису агресивније, али они су проценили да за то није време.
Примера ради, нико не зна да су Двери пре пар дана на Скупштинском одбору тражили да се границе затворе за разне имигранте из исламског света, то нико не зна. И гомила других ствари. То је проблем са медијима, о томе причам.
Ја се не сећам да је Бошко Обрадовић био на тим протестима, била је Санда Рашковић Ивић, био је Пајтић, био Тадић, Радуловић је још увек присутан. Истина је да су Двери, на мислим првом протесту били подржали акцију да би се открило ко је рушио(тада је протест био искључиво да се открије ко руши по Беоргаду без дозволе, чак је и Шешељ говорио о Весићу, док је говорио да је коалицаја са дс најбоља ствар за срс на Старом граду, док га жути нису охладили и рекли да не желе ништа са њиме), јер се тада Вучић правио наиван да би касније признао да су његови. Али већ код наредног скупа, када су се појавили разни комунисти, хомоси и та екипа, Двери се дистанцирају, практично одмах, пре више од месец дана, иако пише 30. јун о овоме се причало код Двери почетком јуна, тако нешто, ово је само ново дизање старог снимка, када је била та онлајн комуникација Бошка са гласачима, као што видите чита питања са таблета. Можете то проверити када је било.
Бошко Обрадовић о рушењу Савамале и иницијативи Ne davimo Beograd.
Нелегално рушење улица у Београду је недопустиво, али да то буде разлог да Вучића замени још гора западна агентура . . . Двери у томе неће учествовати!
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1041984579211504/?type=2&theater
Иначе мени се не свиђа што Двери нису агресивније, али они су проценили да за то није време.
Примера ради, нико не зна да су Двери пре пар дана на Скупштинском одбору тражили да се границе затворе за разне имигранте из исламског света, то нико не зна. И гомила других ствари. То је проблем са медијима, о томе причам.
Ево о доказа да су се Двери још крајем, маја, почетком јуна дистанцирале од протеста(због разних хомо-анархо-комуниста, иако су апослутно да се казне снс лопови због онога што су урадили, то је несумњиво криминал), то горе изнесено, извучено, је речено на овом одговарању питања гласача преко итнернета
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/1028093917267237/
Иначе, колико вас је видело ово?
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1038494656227163/?type=2&theater
или ово
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/1028093917267237/
Иначе, колико вас је видело ово?
ИЗГУБИО ЈЕ КАМЕРОН, ИЗГУБИЋЕ И ВУЧИЋ!
Излазак Велике Британије из ЕУ један је од најважнијих савремених политичких догађаја у Европи, то је одлука која шаље поруку да народи још увек могу да одлучују којим путем треба даље да иду.
Дејвид Камерон је пре годину дана убедљиво победио на изборима да би сада био поражен на народном референдуму, и Александар Вучић победио је убедљиво на изборима у Србији, и Александар Вучић и сви други еврофанатици изгубиће ускоро када се српски народ буде питао и јасно рекао НЕ Европској унији!
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1038494656227163/?type=2&theater
или ово
ДАНАС РЕФЕРЕНДУМ, СУТРА УЈЕДИЊЕЊЕ
ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1051714138238548/?type=2&theater
Између осталих вести
Оно што ће Вучић следеће урадити је да оде у нпр. Белорусију, како би поново замајавао људе.
Фонд за хуманитарно право: Поздрављамо отварање поглавља 23 и 24 - то ће Србији помоћи у суочавању са ратовима и злочинима
БЕОГРАД - Фонд за хуманитарно право (ФХП) поздравио је данас отварање поглавља 23 и 24 у преговорима о приступању Србије Европској унији и оценио да поглавље 23 обухвата и врло специфична питања суочавања са наслеђем ратова у бившој Југославији, као што су гоњење и кажњавање починилаца злочина, али и пружање правде жртвама тих злочина.
KOSMAJAC NA SLOBODI: Viši sud potvrdio odbijanje optužnice za utaju poreza
Оно што ће Вучић следеће урадити је да оде у нпр. Белорусију, како би поново замајавао људе.
- Blackadder
da ponovim
čompika wrote:Nexone, nije provokacija, samo me zanima jesi li ti u Dverima? Prosto mi je neverovatno da neko toliko vremena provodi da bi ovde na forumu odgovarao člancima i klipovima na svaki pomen Dveri.
Aл коментари су победа...
http://www.ekskluziva.ba/DODIK-IZVRSIO-SAMOUBISTVO-Mile-oduzeo-sebi-zivot-Republika-Srpska-u-soku-/94658.html
http://www.ekskluziva.ba/DODIK-IZVRSIO-SAMOUBISTVO-Mile-oduzeo-sebi-zivot-Republika-Srpska-u-soku-/94658.html
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
čompika wrote:da ponovimčompika wrote:Nexone, nije provokacija, samo me zanima jesi li ti u Dverima? Prosto mi je neverovatno da neko toliko vremena provodi da bi ovde na forumu odgovarao člancima i klipovima na svaki pomen Dveri.
Dzaba pitas, vidis da je decko omadjijan... izgleda da ne kapira da nikoga apsolutno ne zanima jos jedna kvazi ispravna stranka u Srbiji... Pokazali su se kada im je zinulo dupe da udju u skupstinu, tada su se ujedinili u kuknjavi sa zutim lopovcinama, za koje je Bosko (gde bezitee) ako se ne vara rekao da bih ih odmah pohapsio kada bi dosao na vlast... tako da ozbiljna pegla po dverima i njenim simpatizerima...
Што сте нервозни, стварно нека вам буде просто. Иначе овај изнад се активира када се помињу двери, већ све то је писао раније, практично прекопирано. Зато је јасно да или је члан неке странке или је нечији клон. У принципу то што он прича је прича снс или срс, ту ионако нема разлике, па ме занима да ли му се више допада коалиција са Чанком и Чедом у Новом Саду(снс) или Сремској Митровици(срс и снс) или му се више допада сарадња са жутима на Старом граду(?), пошто Двери нису у коалицији са дотичним, нити су улазили у коалицију са дотичним.
Не, нисам члан двери али јесам дао њима глас и занима ме шта раде да не буде да сам бацио глас.
Да вам још мало подигнем живац, нарочито овом горе,
НИСУ ЗА ОВО ГЛАСАЛЕ НИШЛИЈЕ!
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1059092594167369/?type=2&theater
Не, нисам члан двери али јесам дао њима глас и занима ме шта раде да не буде да сам бацио глас.
Да вам још мало подигнем живац, нарочито овом горе,
НИСУ ЗА ОВО ГЛАСАЛЕ НИШЛИЈЕ!
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1059092594167369/?type=2&theater